door Inter in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 9
  • 698x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Onderzoeken tonen altijd alles aan dat politiek-correcten goed uitkomt, en dat gebeurt niet spontaan, is allang duidelijk. Onderzoeken zijn geen argument meer omdat ze te vaak zijn vervalst en misbruikt door selectieve interpretatie.

4
1 Wendel

Ik ben niet tegen reddingsacties voor de Libische kust. Wel dat dit feit wordt aangegrepen om de vluchtelingen naar Italië te verschepen.

Het beleid kan beter zijn: dáár redden, dáár afzetten. En laat gelijk honderdduizenden terugkeren. De grenzen van Europa moeten op slot. Enkel vluchtelingen met een hoog risicoprofiel of migranten die significant bijdragen kunnen worden opgenomen.

1
2 Vaartuig

Wat een kolder..

Als je al mensen red, hoor je die in de dichtstbijzijnde haven weer aan land te zetten.. Dus niet in Italië, Spanje of andere Europese landen.

De enigste mensen die hier weer beter van worden zijn de mensensmokkelaars. Die kunnen weer zeggen, die boot daar red jullie wel...
En die vangen weer 1000€/$ per kop aan boord van die boot, als het al niet een veelvoud is..
En wij maar betalen voor de opvang van die zogenaamde vluchtelingen...

1
3 Logic

@3 , correct. Internationaal zeerecht.

1
4 caso

ach ja kunstenaars zijn per definitie gek.

Ik ben ook voor redden van de imigranten.
Maar wel bij de juiste strand aan land zetten.

3
5 meneer van het nieuws

Die mensen willen nooit meer terug als ze eenmaal in Europa zijn. Nog meer huizen bouwen? Nog minder groen in ons land? Nog meer eisende moslims, die ook allemaal een uitkering eisen zonder ook maar iets toe te voegen? Hoe denkt Europa dat te kunnen betalen?

3
6 gaulette

@3 : Wij betalen die 1000,- kopgeld ook, via onze belastingen en afdrachten aan de EU en subsidies en spontane inzamelingsacties voor die ngo's.

2
7 Wendel

wat een mooie verdraaiing van de werkelijkheid weer joop.

2
8 120db

@6 : Door ons uit te faseren, want "overbevolking en westerse-rijken-overconsumptie moeten uit de taboe-sfeer worden gehaald" klinkt het steeds vaker. D.w.z. dat wij verfoeide westerse rijken zijn die veel meer CO2-vervuiling veroorzaken dan alle anderen. Wij mogen letterlijk tot aan de dood werken, en die dood wordt vervroegd met allerlei slinkse middelen voor autochtonen, die niet meer arbeid verrichten tegen salaris. "Vrijwillig"en telt niet mee om te mogen blijven.

Uiteindelijk moet de hele wereldbevolking gereduceerd tot een half miljard, dus er hoeft dan van alles niet meer betaald, als er heel wat minder mensen zijn. Dat per sé willen groeien, economisch gezien, en daarom mensen importeren, is een smoes om ons onder te sneeuwen en monddood te maken terwijl men dit met ons uithaalt.

4
9 Wendel

die schepen hebben niets te zoeken daar .

1
10 ongelovenloos

Dat ze dan ook maar mee gaan op die boot. En dan meebrengen naar Hamburg en opnemen in hun huis.

1
11 niet-alles-geloven

Stelletje smeerlappen.
Ze verdienen er veel ste goed aan.
Dat is met al die organisaties precies het zelfde.
We kunnen niet heel de wereld opnemen.
En ze komen nu met duizenden over zee .
En is nog maar Augustes.
Dus dit gaat ergens helemasl uit de hand lopen.
Want niemand wil ze ook meer in der land krijgen.
Zeker al deze afrikanen niet.
Het gaat helemaal verkeerd aflopen dit.
En wat doet de EU hier aan niets.!!!

1
12 annie

Oh die linkse geitenwollensokken deugers noemen we nu kunstenaars

1
13 Hefan430

Politici en NGO's: het moeten wel maffiamaten zijn.

Migranten steken in zee met de georganiseerde misdaad die eigenaar is van de complete mensensmokkellijnen door Afrika, over de Middellandse Zee en in Europa.
Tot in de asielzoekerscentra en daarbuiten int de maffia de reisgelden die betaald worden uit toelagen en uitkeringen, welke belastingbetaler worden afgeperst.
Diverse regeringen in West-Europa , waaronder het regime Rutte, dwingen hun belastingbetalers dus enorme financiële injecties te steken in de mensensmokkelbendes.
Hoeveel kopstukken van mensensmokkelorganisaties zijn er in 4 jaar tijd gearresteerd? hoeveel bendes opgerold? Goh, wat is de Europese justitie ineffectief. Onverklaarbaar.

Niet toevallig laat Rutte ook de bestrijding van de georganiseerde misdaad op het platteland op zijn beloop. De douane en politie en het gevangeniswezen verkeren onder zijn bewind in kritieke toestand. Zo kan de maffia vrijelijk om zich heen grijpen en investeren in de andere takken van criminaliteit: wapenhandel, drugshandel, vrouwenhandel.

Kijk hoe de nieuwe Italiaanse regering de Italie-route deels sluit. Om raadselachtige redenen opent de Spaanse regering de Spaanse route. Met extra subsidies van Brussel.

De georganiseerde misdaad komt dus inmiddels in alle West-Europese hoofdsteden bovengronds.
In Den Haag, Berlijn, Brussel en Madrid.

De zogenaamde NGO's en botenorganisaties worden waarschijnlijk via-via ook bekostigd door de politiek en de mensensmokkelmaffia's. Dat is logisch.

De migranten die aan boord gaan van de schepen zouden dat niet doen, als de Europese politici en mensensmokkelaars hen niet levenslange uitkeringen tot in het zoveelste geslacht beloofden.
De mensensmokkelaars en de NGO's beloven hen dat ze, zodra ze het reddingsschip zien, hun identiteitspapieren moeten vernietigen en in zee springen. Want dan zijn ze juridisch gezien drenkelingen.


Als één Nederlander de fiscus te slim af is, doordat hij een maas in de belastingwet heeft ontdekt, wordt voor alle Nederlanders de rechtspositie tegenover de belastingdienst terstond verder uitgehold.
Als migranten massaal misbruik maken van het asielrecht en uitkeringen, door zich uit te geven voor vluchtelingen, wordt het vreemdelingenrecht nog verder uitgerekt, zodat corrupte politici en maffiamaten nog vele miljarden meer belastinggeld kunnen buitmaken en investeren in de ondermijning van de maatschappij.

1
14 marielouisevankleinmareslag

Dus smokkelboot Aquarius is weer op weg om zijn misdrijven voort te zetten. En het causale verband is wel aanwezig want waarom gaat dit schip niet naar Brazilië om daar drenkelingen te redden? Ze moesten deze NGO schepen allemaal naar de kelder jagen met smokkelaars en al. Ze proberen slechts ons Europa te vernietigen en dat moet eindelijk eens ophouden. Afrikanen horen in Afrika thuis en moeten daar maar eens de boel gaan opbouwen in plaats van hier hun hand te komen ophouden.

1
15 PFL

Opvang in Libië is veel goedkoper en veilig.
Terug dus met dat spul

1
16 chouffleur

Kunstenaars? haha kliederen maar wat raak en zijn eigenlijk werkschuw,meestal uitkering of subsidie dus eigenlijk ook economische ruifvreters

1
17 sec

Sommige mensen zoals kunstenaars kunnen het niet laten om migranten te stimuleren om zich na het betalen van een leuk bedrag aan de mensen smokkelaars en NGO's te laten verdrinken in de Middellandse-zee!

1
18 Zie Hier

En die ophitsende JOOP zou ook van het net moeten verdwijnen , met zijn reclame activiteiten voor mensensmokkel, ze zijn mede schuldig aan die aanzwellende kudde gelukszoekers welke deels verdrinken.

1
19 Doordenker

Ach, linkse kunstenares. Die houden wel van het verkwisten van andermans geld voor hun eigen idealen.

1
20 Wild Rover

Dan zullen die kunstenaars hun uitkering met nog meer mensen moeten delen........ of denken ze soms dat de werkenden nog meer belasting gaan afdragen...... Verwacht dat er ook in Duitsland een grens is bereikt.

1
21 Soare

Zorgen dat ze in de eerste plaats al niet kunnen vertrekken dan moet je ze later ook niet als drenkeling uit zee vissen .

1
22 El Matador

Niemand is tegen redden op zee, maar breng ze terug naar Libie !!!! Hou eens op met de tunnelvisie op dit onderwerp en kijk eens naar de gevolgen die dergelijk volksmigraties inhouden. Gewoon stoppen met deze waanzin. Het provoceert oorlog.

1
23 sparta

Die kunstenaars krijgen daar gewoon voor betaald in het kader van een of andere ondoorzichtige NGO, een uitbesteding van een of andere Europese commissie. Hier een verhaal over een vrouwen- en een LGBT pressiegroep van de EU; op die manier zitten ook de pro-migranten clubjes in elkaar en worden organisaties als Pro ACtiva gefinancierd, een mensensmokkelorganisatie. Gek genoeg zie je nooit een groepje anti-migranten of Zwarte Piet-fanaten geld krijgen om hun ideëen kenbaar te maken, hoe zou dat nou komen.. In de Engelse taal hebben ze een uitdrukking voor dit soort politiek gedelegeer: politieke buiksprekers. https://agendaeurope.wordpress.com/eu-funding-of-gay-and-feminist-lobby-groups/

1
24 Ness

Dat heet > "OP de bres" (en niet> in de bres)

Er worden zeer veel NL-taalfouten gemaakt op en door allerlei media.
Het wemelt echt van de fouten.
Menig asielzoeker kent inmiddels de NL-taal beter dan de gemiddelde NL'er.

Hier even greep uit de taal- Tutti-frutti van afgelopen dagen >

- Het record die we hebben neergezet .
-Door de hitte lijkt het allemaal ook wat warmer.
-Het verantwoordelijke ministerie die met zomerreces is....
-Het rapport die hieraan te grondslag ligt ....
-Je moet een gekregen paard niet bij de horens vatten.
-De verdediger verstapte zichzelf ....
-Het besluit ligt klaar en die staat vast.

5
25 m+m = Z

Joop logica ... Onsamenhangende ideologie die men beschermd door niet te relativeren. Waar vluchten die mensen nog voor als ze in Libie zitten. Het zijn puur economische profiteurs.

1
26 sparta

Moeten we nu weer in dat sprookje gaan geloven?
Dit soort hypocriete actie veroorzaakt een vloedgolf aan ongeloof, bij die gene die met de effecten gaan worden geconfronteerd.
Het is maar goed dat deze slinkse 'kunstenmakers' zwemvesten dragen.

1
27 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 @26 klinkt wel erg vrijblijvend: ' Moet ik een tegenprestatie doen voor mijn bijstandsuitkering? Met een bijstandsuitkering moet u een tegen...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

Nicks R. Van
Trump riskeert boetes na beledigen van getuigen en jury in spraakmakend strafproces

Boetes zullen hem niet deren. Die man heeft geld genoeg....

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bram brabant
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ongekend zeg Nog meer ellende naar Nederland.Alsof er nog niet genoeg asielgespuis in Nederland is.😡😡...

8 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@43 Ja dat heb ik. Contact met vluchtelingen. Mannen en vrouwen Uit Syrië en Iritrea.En allemaal hebben ze, nadat ze in de bijstand terecht...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

maarten1234
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

ach dat gaat toch niet lukken.. met die clown van een eric van der burg op de betreffende positie - welk belang zou deze "vvd'er" hebben bij asi...

10 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Nicks R. Van
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

Laat die uitlaten van al die motoren maar eens vervangen. Het gaat de berijders er kennelijk om, zo veel mogelijk lawaai te maken. Dat schijnt m...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

De veldslagen die men in het MO heeft, vinden over enkele jaren hier ook plaats. ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@44 Omdat het daar niet gratis is natuurlijk....

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@42Als de asielzoekers in de buurt van hun eigen land willen wonen, waarom maken ze dan zo'n lange reis? ...

17 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Desi Sex PornTamil Home SexFairy Tail HentaiMia Malkova LatestPublic Grope PornExploited Anal TeensConverse Com DesconhecidosTeenager Pics PornXxx BrazzaSexifullKristicutiezNew Bazzers VideosPorn New XvideoX Videos LiveTaliban PornDani Daniels BathGladiatorpornPornhub Download By LinkMs Sethi EromePornor JaponêsPatrcia Heaton NudeXxx Video BedroomTamil Six ViodesHot Mms PornIndian Teen Sex HdSky Bri BjCamsex VideoChristina Hendicks BoobsAkka SexHorny Lily HindiChina Hd Sexy VideoLatina AnalpornPanties Pulled To The SideFiurry PornWww.x-hamsterMarkie Post NakedTina Nandi TwitterAlice Otsu TwitterJapanxvideoPssyAva Addams New Porn VideosAva Addams Porn DownloadIndian Live Sex StreamHot Bengali Boudi SexGrannybet.comNubiile FilmsWomenxxxHairypussy LickingBww Ebony PornChicas MasturbarNaked DickLuxurygirl OnlyfansPornosu IzleKelly Ripa Camel ToeTamera KissenFanbus PornPornografia BonitaXnxx Video Com NewT_o_princessxoxoBreckie Hill Nude LeaksSneesnaw Onlyfans LeakNsfw HottieBazzerWww Bangla Xxx ComNaukar Ne Malkin Ko ChodaReagan Fox PornMandingo CompilationHantai XxxLadys OneBokep Jepang MomNaked Light SkinVideo Sexy GanaSexvidzTeenpussiFree Undress AiLund PhotoFemdom HandhobIraqi PornR Kelly Sex Tape PornSkinny Indian PornJessa Rhodes Only FansTsukada ShiorBillie Eilish NudesGenshin HentaiFreeballingGrace Van Dien NudeVlaerie KayJenny Jacobs PornIndian Lund PhotoXxx Kendra ListArianarealtvLive Boobs ShowCartoon SexvideosPornreactionListcrawler CinRule 34 TyleeNakeddaddyTawog PornAnime Foot FetishSunny Leone New VideoUshna Malik PornLaylahubHdpoen92Rita Ora NakedOld Sex FilmAsian Threesomes4tubeForumphun.orgBrokling ChaseLydiagh0stTemple PornWifegoblackMylf PornJelly Filled GirlsHot Adult SexSecretgloryholeUndress AppIndian Anal Sex VideoSex Police VideoPorn HoustonNaive PornSee Thru Dresses In PublicAlexis DeenGay Japen PornRachel Ninja Gaiden Compilation XvideoReverse Doggy StyleTamil Hot XvideosNun XvideosLife Sexy VideoVideos 3d PornEbony FacefuckLewd Stars야동코리아 레드AunteysexNews Reporter NudeHidden Cam Wife CheatingCouple Make LoveTheaterxxxDirtyconfessionsOnline Porn Games MobileInnocent Sex VideosIndian Gangbang Sex VideosAgartala Xxx VideoSanny Leon Sex ComHentai PeeingCharlie O Pornافلام سكس امريكيةFleah LightDhinotubeTrannyx Videos