door Havermout in Binnenland  ·  93 Reacties

  • 17
  • 1460x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Echt een reden voor ons om de islam te verbieden voor het te laat is. Nu kunnen we ze nog terugsturen, over 10 jaar niet meer.

4
51 samcash

Deze islamitische "geleerden" moeten in elk geval van, ook halal geopereerd worden ……..
Zonder verdoving en narcose dus.

3
52 Wil je niet weten

@18 "...maar Darwin wint.."

Toch heeft het menselijk ras vanaf zijn begintijd tot nu, ongeacht ziektes, oorlogen en natuurrampen, zich aardig weten te handhaven.

Darwin had het over soorten, niet over individuen.

0
53 Mappie

@24 "Jullie overgrootouders en grootouders zijn nooit gevaccineerd tegen kinderziektes, ze hebben allemaal de mazelen gehad en hun leeftijd is nu op dit moment allemaal 80++"

Dit zijn dan ook de sterken die overleefden.
Velen zijn ook aan deze ziektes overleden; uiteraard hebben die geen nageslacht.

Zelf, op de bof na, de hele reutemeteut doorgemaakt, inclusief kinkhoest, wat eigenlijk geen kinderziekte is, maar ook op latere leeftijd kan optreden.

1
54 Mappie

Robin "vergeet" weer eens die ene vraag te beantwoorden.

Die ene vraag, die voor hem zo ongemakkelijk is. Omdat alleen al het nadenken over die vraag laat zien dat Robins denkbeelden onjuist zijn.

Robin blijft maar dingen schrijven waaruit blijkt dat hij die vraag heel makkelijk zou kunnen beantwoorden. Toch duikt hij direct weg zodra de vraag zelfs maar wordt genoemd.

Vreemd, nietwaar?

Wanneer zou Robin eindelijk zijn ogen openen?

1
55 Intellector

@46 @48
Aangezien je niet voldoende lijkt te begrijpen waar dit draadje over gaat, en wat halal betekent, zal ik je even op weg helpen met de begintekst van het bronartikel:
(**) Bijna 32 miljoen Indonesische kinderen die zouden worden ingeënt tegen mazelen en rode hond, krijgen voorlopig geen vaccin. Volgens islamgeleerden zijn de vaccinaties niet halal en mogen ze niet worden gebruikt.

"Er doet al jaren een gerucht de ronde over varkensproducten in de vaccins", zegt correspondent Michel Maas in het NOS Radio 1 Journaal. "Heel veel moslims lieten daardoor hun kinderen al niet inenten. Nu de overheid een vaccinatiecampagne begint, hebben de islamgeleerden gezegd dat er nog steeds geen halal-verklaring is afgegeven voor de vaccins."

Volgens de geleerden moeten moslims wachten tot de verklaring er is. .........(**)

2
56 Wilmama

@56 dus vaccineren mag gewoon, ook binnen de islam. Gelukkig maar!

1
57 Intellector

@48 Robin is de uitkomst niet naar je zin laat je dit toch gewoon verdwijnen, geen haan die er naar kraait. Alleen als er iemand gaat kijken die niet verbonden is met de farmaceutische industrie komt er drek naar boven drijven.

7
58 Rattocasi

@55 Wat is dat voor een mysterieus gebrabbel van je , over welke vraag heb je het nu eigenlijk?

6
59 El Matador
60 Rattocasi

Dat is toch niks bijzonders ?
Wij hebben ook de bible belt en de anti- vaccinatie lobby.
Met van die verhalen die nooit bewezen zijn ?

3
61 No newstoday

@24 Neen ... Hoor de vader van mijn moeder is jong overleden die heb ik nooit gekend , de moeder van mijn moeder is overleden toen ik een jaartje of vijf was , dus is ook niet echt oud geworden ... De vader van mijn vader is inderdaad volgens mij 86 geworden , de moeder van mijn vader volgens mij 78 dus die heeft de 80 niet gehaald , mijn vader is gestorven op zijn 55ste , gelukkig en godszijndank ben ik daar blij om leeft mijn moeder nog wel ... Ik heb nog wel een paar tante's die rond hun zestigste overleden zijn net als mijn vader , verschillende redenen ...

0
62 MarcusCole

@54
[ Zelf, op de bof na, de hele reutemeteut doorgemaakt, inclusief kinkhoest, wat eigenlijk geen kinderziekte is, maar ook op latere leeftijd kan optreden.]
Er bestaan een aantal besmettelijke ziekten die kinderziektes worden genoemd. Louter omdat de meeste mensen deze op kinderleeftijd kregen, maar dat wil dus niet zeggen dat volwassenen ervan gevrijwaard waren.

Het was en is ook niet zo dat er zoiets bestaat als 'de sterken'. Ook kerngezonde kinderen kunnen komen te overlijden, of levenslang gehandicapt raken, door een aantal besmettelijke ziekten.

1
63 Wilmama

En het is grappig dat ik hier een hetze zie tegen de Islam terwijl er in Nederland ook genoeg niet Islamitsiche volksstammen zijn die hun kinderen weigeren te vaccineren , zelfs een volksstam van ouders die zelf wel gevaccineerd zijn en weigeren hun kinderen te vaccineren door foutieve en leugenachtige berichtgeving van mensen als Wakefield ...

2
64 MarcusCole

@24

Die redenering klopt voor gern meter.
Je weet nl. niet hoeveel er wel het loodje hebben gelegd .
Die 80- plussers zijn de overgeblevenen, worden geteld , zij die onderweg het loodje hebben gelegd , tellen niet mee.
Ze haslden toen ook de 80 niet als gemiddelde leeftijd .
Mijn grootouders werden al ingeënt en moesten een pokkenbriefje hebben om naar school te kunnen en mijn ouders die ook grootouders zijn , zijn ook tegen allerlei ziektes ingeënt .


Vroeger gingen ze ook dood aan een blindedarmontsteking .
Nu ben je na een operatie een paar uur later weer thuis en kun je ook voor de 80-+ gaan .
Tijden veranderen .

5
65 No newstoday

@51

Met het strenge christendom en als die “filosofen “ die ook tegen vaccineren zijn in Nederland ?

4
66 No newstoday

Watveen drukte over kinderen in Indonesie terwijl wij hier ook van die ouders hebben die hun hun kinderen niet laten inenten uit een andere overweging dan de islam .
Maak je daar eens druk over want dat gaat ons allen en onze kindren aan .

5
67 No newstoday

.

Contradictio in terminis: Islamgeleerden

Maak NL haram!!

5
68 Ook maar gewoon een duts

.
Indonesië zal naar de klote gaan door islam.

Is kwestie van tijd.

islam maakt meer kapot dan je lief is question

5
69 Ook maar gewoon een duts

@65 Ook jouw gedachtenkronkel laat weer wat te wensen over.Nàtuurlijk worden er statistieken bijgehouden omtrent doodsoorzaak dus personen die vroegtijdig overleden aan een kinderziekte , en dat zijn er procentueel gezien erg weinig , zijn wel degelijk ‘geteld’ ook.

4
70 El Matador

Liever dat het grootste moslimland dit bedenkt dan een beschaafd land..

2
71 Xmod

@57
[ @56 dus vaccineren mag gewoon, ook binnen de islam. Gelukkig maar! ]
De problemen lijken zich nu toe te spitsen op het BMR-vaccin vanwege de hulpstof gelatine, maar hoe geloofwaardig is dat in Indonesië? :
https://www.cjgkrimpenerwaard.nl/nieuws/Veel-gestelde-vragen-over-vaccineren/-1/172/3707

(**) Mag de BMR-vaccinatie wel volgens de islam?
Sommige moslims zetten vraagtekens bij de BMR-vaccinatie. De vaccinatie tegen bof, mazelen en rodehond bevat gelatine. Deze stof wordt gemaakt van de botten, huid en pezen van onder meer varkens. De Koran verbiedt het eten van varkensvlees. Islamitische geleerden stelden op een WHO-bijeenkomst dat er geen bezwaar is tegen gelatine. Tijdens het chemisch proces treedt er een transformatie op van ‘niet puur’ naar ‘puur’. Ook is het gebruik voor medische doeleinden anders dan consumptie. (**)

0
72 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

73 Robin

* Verwijderd door de redactie *

74 Robin

* Verwijderd door de redactie *

75 Robin

@73
[ Intellector is een pion van bigfarma en tevens moderator van NK. etc.]
Onderdeel van de paranoïde wanen van een complotdenker.

1
76 Wilmama

@70
Hier een aardig Nederlands onderzoek naar historische kindersterfte en de invloed van vaccinatie daarop:
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099%2816%2900027-X/abstract

Let wel op dat de gegeven getallen voor difterie (1,4%), kinkhoest (3,8%) en tetanus (0,1%) vóór de invoering van vaccinatie het aandeel in de totale kindersterfte zijn. Evengoed betekende dit dat die kinderziekten verantwoordelijk waren voor ruim 5% van de kindersterfte -- totdat ertegen gevaccineerd werd.
(Overigens is vaccinatie niet eens zozeer van belang om de sterfte terug te dringen, maar geeft het vooral veel minder ziektelast. Het aangekondigde vervolgonderzoek hiernaar van die Maarten van Wijhe is echter nog nergens terug te vinden.)

Ook interessant is het als dit wordt afgezet tegen deze getallen: https://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/C03EE294-1EB4-4A87-BADF-0EB96E602AF5/0/2008k1b15p23art.pdf
Zo is te zien dat de zuigelingensterfte vlak vóór 1940 nog altijd 5% bedroeg (is nu 0,39%).

Me dunkt dat dit het gebeuzel dat 'vroeger alles beter was' wel afdoende onderuit haalt.


Nog even on-topic: ik weet niet wat degenen bezielt die roepen dat moslims maar gewoon allemaal ziek moeten worden en doodgaan, maar dat is dus net zo dom als het afwijzen van vaccinatie door die gerelicapte figuren.
Wanneer mazelen en allerlei andere infectieziekten in Indonesië weer algemeen worden, komen die ziekten onvermijdelijk ook onze kant op -- niet eens zozeer door vluchtelingen e.d. (ik zie ook bijzonder weinig Indonesische moslims deze kant op komen), maar vooral door vakantiegangers. Ook om andere redenen is het juist gewenst dat die mensen zien dat 'onze' westerse geneeskunde kan bijdragen aan een gezond leven. Wanneer we ze laten merken dat ze wat ons betreft allemaal mogen creperen (en ook de daad bij het woord voegen), zal dat de haat jegens ons alleen maar verder aanwakkeren.

1
77 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

78 Robin
79 kwatta

* Verwijderd door de redactie *

80 Robin

* Verwijderd door de redactie *

81 Robin

@80 Inderdaad sinds er geen thiomersal meer in de vaccins ziet zie jij die stijging, logisch dan ook dat jij zo'n voorstander ben van herintroductie van thiomersal in vaccins.

0
82 Mevrouw Stemband

@81
[ Bovendien ontbreekt mijn eigen bekende onderzoeksvereisten voor een veilig vaccin.]

Onderdeel van de paranoïde wanen van een complotdenker en/of anti-vaccinatiefanaat.

2
83 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

84 Robin

@59 ik dacht dat je wel vaker actief was op NK en dat je dus een al tientallen keren gestelde vraag wel zou hebben gezien.

Speciaal voor jou nog een keer.

Robin zegt dat vaccineren ongezond is. Dat we er ziek van worden. En dat dit vaak al binnen enkele uren te zien is, en anders binnen een paar maanden.

Als dat zou klopt, en als een land stopt met vaccineren, moet de gezondheid daar dus al heel snel verbeteren, aldus Robin.

Nu zijn er meerdere landen waar men een tijdlang is gestopt met vaccineren. Als Robin gelijk heeft, is de gezondheid daar toen verbeterd.

In werkelijkheid is in elk van die landen de gezondheid juist verslechterd, en steeg de kindersterfte. Dat veranderde pas weer toen men weer ging vaccineren: pas toen verbeterde de gezondheid en daalde de kindersterfte weer.

De vraag aan Robin is: noem eens een land waar men is gestopt met vaccineren en waar vervolgens de gezondheid verbeterde en de sterfte daalde.

Volgens Robin kan hij deze vraag heel eenvoudig beantwoorden. Toch weigert hij dat.

Deze vraag is voor Robin te confronterend. Hij weigert dat toe te geven. Zijn theorie is voor hem belangrijker dan de praktijk. En belangrijker dan de volksgezondheid.

0
85 Intellector

@85 Van de week nog op de Duitse TV een reportage gezien over een protestactie van anti-vaccinatie ‘gelovigen’. Het leek wel een Pegida demonstratie, hetzelfde riedeltje, de ‘elite’, ‘de corrupte overheid’, ‘deep state ‘-complottheorieën etc. (Identiek aan de QAnon cult). Rationele argumenten helpen niet tegen dit soort, welhaast religieus-fundamentalistische cult overtuigingen.

0
86 Crannbuidhe

@85 Bedankt .

3
87 El Matador

@63 "Ook kerngezonde kinderen kunnen komen te overlijden, of levenslang gehandicapt raken, door een aantal besmettelijke ziekten. "

Klopt en dat is ook de reden dat mijn eigen kinderen liet inenten.

0
88 Mappie

* Verwijderd door de redactie *

89 Robin

@89
[ geven pro-farma jongens, zoals Violier, Intellector, Wilmama, Stemband en Streek direct en indirect toe dat hiervan geen sprake is. De gevraagde onderzoeken kunnen niet worden getoond.]

Het zoveelste onderdeel van de paranoïde wanen van een complotdenker en/of anti-vaccinatiefanaat.

0
90 Wilmama

@89 , houd eens op met die pro-farma-praat en open je ogen.

Geef gewoon antwoord op de vraag.

Het antwoord dat jij nu weigert te geven is meteen het antwoord op de vraag die jij zo hardnekkig blijft stellen.

0
91 Intellector

@1 , "Weer een voorbeeld van wat voor een moordend geloof het is.!"

In de biblebelt wonen net zo goed christenen waar men vaccinatie wegens religieuze motiveringen weigert.

Ergo: Islam is in die zin dus niet moordender. Hooguit dat ze nog vele malen meer van dergelijk streng gelovigen hebben.

0
92 Weet geen naam

@91 , "Geef gewoon antwoord op de vraag."

Een inhoudelijk antwoord van Robin.



Ik hoop dat je heel erg veel geduld hebt............ question question

0
93 Weet geen naam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

@2 Zulke lippen heeft m'n schoonmoeder ook. . . . echter zij zit er op 😁...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@2 @3Ga langs de grens staan met een bord: VOL....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Duitse oud-leider Schröder voor onderhandeling Westen en Poetin

Wat valt er te onderhandelen?...

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Waarom worden niet alle Nederlandse politici onderzocht of die foute banden hebben met Rusland ? ...

23 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Vreselijk die zoeloelippen. Wat kan een mens zich lelijk maken. ...

27 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

41 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

1 uur geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

1 uur geleden geplaatst door welofniet

NK. App
Sex In Hindi AudioTry Bang ComDesi Boy PornAmritha SexBig TitjobSuzanne Ferrari PornElena BunnzSloppy Seconds VideosTiava.coomBrzzersMystic Being PornCelebrity New NudesAbella Danger Full VideosBangladeshi Bangla Sex VideoSaritha OlivieriMassage Room PornhubHuge Boobs SuckedHentai2reasHentaivfMandy Lee NudeTumblr Biggest TitsVoissa ForumBigtits AnimeRily Ried PornXxxbangalHot Sex Video PlayTeacher Ka SexPornhub Lana RhoadesHentaireadsTedtybeVideo Sex Video Sex VideosKrissy Lynn PornYoujjizDoggly Style PornAugust Taylor VrZoigAdultisumNewtumblBeeg ایرانAunty First Night Sex VideoXxx Videos MotiMexicanboobsHistoireerotiqueFilm Pornographique DorcelWww.xnxxgoogle.comDoctor Hd PornXx SexxHindi Gali SexSex Hd Full HdKiara Mia PornstarPublic Discgrace PornHot Boobs Sucking VideosBlack Mature AnalLeah ShutkeverNaked VaginaHd Sex BangaloreSudanese PornLeenuh Rae2b Blow JobFamous Male Porn StarsItswynter OnlyfansPrincess Cum PornBritney BrccVera James PornMexican Mom NudeTs Jessica BlakeFat Aunty PornNymphosexNsfw Reddit GifMilfdeepthroatPorn GeekWomen Indian NakedChokingpornFreeporn SeducedFilm Pornographique FrancaisHantai HqBig Natural Titts PornVanessa Kirby NudesLiv VisiousXxx Porn CheatingMia Khalifa New Hd VideoBeach TittysJaanese Gay PornMissionary Position PornLive Webcam Sex ChatSophie Dee BlowPornhub 官网Xxx Hd Fuck VideoTik Tok Star PornBrazilian Girl PornIndica Flower OnlyfansMither Daughter PornHotest Black PornstarsRay Ray SugarbuttMature Nude Women PicturesFast Time Sex VideoNamita HotAnime Porn FamesTitty CumshotsIndian Husband Wife XxxGal Gadot SexyWww.myfreecam.comNaked Girl PicsKatopunk NudePee Desperation VideosTrippie Bri 2 VaginasBlowjobpornCristal D Souzaسكس حواملIndian Chudai Video DownloadFckbaeShannon SturgesKareena Kapoor Fake NudeHot Women Sex VideoBrits OliviaScreaming Indian PornParadisehill.ccChaturbate OmChamstetFlilipino PornCantoon XnxxOdia Desi SexDasi XvideoNude Movie ScenesHouse Maid PornFree Intercial PornFilmes Pornográficos GratuitosRazor CandiM Taxi69Reality Show SexSister Caught NakedLiteeoticaEffycutiexx Onlyfans LeakedHolly MichaelsTeen Pussy SpreadNuw Porn VideosErotic.storiesXjamstetMila Monet PornhubFacing Cam Doggy374522 HentaiXx Indian BfNaked Japan Women成人动画The Pron XxxAnime Hentai English DubFree HdpussyBest XnxxPorn EntaiPorn Free Mobil