Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waarom heel wat Trump-aanhangers 'Q' op hun T-shirt hebben staan, en hoe gevaarlijk deze complottheorie kan zijn

Tot nog toe bespraken ze hun verknipte samenzweringstheorie uitsluitend op schunnige online fora. Maar steeds meer duiken deze believers op in het echte leven. Tijdens een rally van Trump in Florida afgelopen dinsdag kon je er niet meer naast kijken. "Wij zijn Q". De letter 'Q' of 'QAnon' op talrijke T-shirts en plakkaten. 'Q' toonde zich voor het eerst aan de hele wereld, maar net daarin schuilt het gevaar. 

221 reacties

  • Gertie Daerden

    4 jaar geleden
    Veel kritiek tegen Trump,ben het ook niet met alles eens, maar hij is wel de enige die China durft aanpakken. In Europa doen ze niks anders dan China pleasen, omwille van de economische voordelen, maar zo krijgt China wel steeds meer dictatoriale macht over alles en iedereen. WHO is bvb. de echo van China, beslist wel over onze gezondheid. Hoog tijd dat er wat tegenbewegingen komen, ook al lopen ze nu nog in chaos, vrees dat we eerst door de grote schoonmaak heen moeten.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Micheline, doe geen moeite. Hier zitten even dwaaskoppen als in de VS die alles geloven wat niet in de media komt maar via twitter verspreid wordt. En als men opzoekwerk wil verrichten vergeet men dikwijls te kijken naar de bron van informatie. Zelfs officiele informatie met je correct lezen en interpreteren. Maar velen snappen dit hier niet. P.s. 40 jaar geleden afgestudeerd met een getuigschriftje.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Johan Bekaert::::: Hartelijk dank! Ik heb tevergeefs gereageerd maar de reacties zijn nooit geplaatst. Nogmaals hartelijk dank!!!
  • Dirk Carriere

    6 jaar geleden
    Wow wat een overweldigende reacties hierom, oké dan ben ik maar dom samen met een kleine 60 miljoen andere mensen die dit inmiddels wereldwijd volgen
  • Jacques-Philippe Leclerc

    6 jaar geleden
    De liberalen/socialisten/groenen/progressieven/communisten, zijn nu opeens bang en angstig voor de letter "Q"? Oh, dear..