door Moskowfiets in Media  ·  25 Reacties

  • 2
  • 489x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ho, ho!
Fatshaming mag niet! question

0
1 Wild Rover

vooral dozen

3
2 Jeb

"Zie ik er dik uit in deze broek?"

"Neen, het vet maakt dat je er dik uit ziet"

2
3 Bladiederpaderp

Komt ook doordat het minder prettige eten voor je dieet goedkoper is dan gezond voedsel.

2
4 rabartels

Een van van de schuldige, de Roverheid die de BTW op gezonde artikelen omhoog gegooid hebben

3
5 eigenmening

** gebruiker verwijderd **

De overheid heeft decennia lang alleen de opbrengst van de fiscus als hoogste goed voor ogen gehad waardoor er geen geld of tijd danwel educatie werd gegeven om mensen te onderwijzen hoe slecht dat spul allemaal is wat er in veel schappen van supermarkten ligt .
De opbrengst dan wel de winst is belangrijker dan de gezondheid van de bevolking zegt de overheid al jaren , maar nu de opbrengsten van de ziekteverzekeraars beginnen te verdampen omdat er steeds meer mensen met vet zucht grote kosten met zich mee brengen die de winsten van de verzekeraars drukken maakt de overheid zich "zorgen" omdat dit de fiscus ook benadeelt door minder inkomsten voor de overheid .
Het enige voordeel met vetzucht is dat die mensen meestal eerder overlijden , dus pensioen hoeft er dan minder uitgekeerd te worden .

6 verwijderd682241

@6
Waar is uw eiegn verantwoordelijkheid?

1
7 LGK

@1
ben jij dan? propje

2
8 120db

@8 Nee hoor maar vandaag kom ik op voor de dikkerds! question

0
9 Wild Rover

@9
je bent een lieverd, soms, als je wil.

1
10 120db

Het eetgedrag is symptoom. Niet oorzaak.

Men wil van alles doen rondom het aanbod aan voedsel. Is dat aanbod dan zo veranderd dat daardoor de mensen meer en minder gezond eten? Ze konden al die dingen of vergelijkbaar al die tijd kopen. Ook zie je niet dat bij het verschijnen van een nieuw "slecht" produkt dat gelijk heel populair is, het aantal gevallen plotseling stijgt.

Mensen hadden vroeger echt niet minder geld ter beschikking na het betalen van de vaste lasten, integendeel, het vrij besteedbaar inkomen bij h etzelfde beroep is gemiddeld gedaald, lijkt mij.

Waarom dan elke keer weer dit soort schijnmaatregel?

0
11 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@7
Dank dat u zich zorgen maakt over mijn gezondheid , edoch ik sprak niet over mijn persoon maar de zwijgende dikke meerderheid die legio excuses heeft om maar veel te eten dat dankzij die overheid lekker goedkoop ligt te zijn in allerlei winkels terwijl gezond voedsel zo langzamer hand alleen nog gekocht kan worden door hoogopgeleide linkse Nederlanders .Het zou de overheid sieren eens iets te doen aan bv het verbieden van allerlei bewezen slecht voedsel .
Men heeft toch ook het verbod uitgevonden om door rood stoplicht te rijden dus op slecht voedsel lijkt mij dan ook niet zo moeilijk , of heeft de machtige voeding industrie soms lobbyisten in den Haag lopen ?

12 verwijderd682241

Kinderen durven/mogen niet meer alleen buitenspelen sinds Dutroux. Aangezien ik aan een speelpleintje woon, is mij dat heel duidelijk opgevallen. Ook is er de trend dat mensen bewijzen hoe goed ze wel zijn als ouder door te vergelijken wiens kind het meest op clubjes zit. En je bent niet in tel als thuisblijvende moeder. Dus hebben beide ouders een auto voor het werk en ligt het niet voor de hand, voor korte afstanden de fiets te pakken of te lopen, ook niet voor het kind. Druk druk druk is de kreet waarmee ouders elkaar overtreffen en dan dat gezeur over "quality time".

Nu is het weer hip dat kinderen buiten spelen, een beetje, maar altijd maar een half uurtje en dan samen met een ouder. Een heel enkel keertje zie je een ouder kind, ééntje, wat landerig rondhangen. En als het er meer zijn, is er geen sprake van spelen. Er is sprake van monotoon achter elkaar een bal tegen een blinde muur trappen, of kijken wie er de baas is bij alles.

Kinderen krijgen constant beweringen ingetrechterd en het besef, dat ze beter niet kunnen tegenspreken. Ook als allerlei beweringen lijnrecht ingaan tegen elkaar of tegen hun eigen waarneming. Er wordt niet menselijk, zonder respect voor het mens-zijn, het individu zijn, van het kind omgegaan met kinderen alsof ze allemaal in hetzelfde malletje moeten passen, en die erbuiten valt wordt gediagnosticeerd en krijgt een daarop aansluitende andere bejegening, er wordt nooit gekeken of het ook werkt, diagnose is onherroepelijk. Dat is als ze geluk hebben, bij pech ADHD/autisme zitten ze onder de pillen die levenslange schade doen aan het brein.

Nou, hoe zou het nou komen dat kinderen steeds meer onlustgevoelens willen weg-eten. En dat ouders er niet goed op letten.

0
13 Wendel

Volgende vraag: hoeveel procent van de dikkerds is allochtoon/autochtoon. Daar zit zeker ook verschil in. Dat gedoe met die Ramadan doet er geen goed aan.

0
14 Wendel

Koolhydraten (suikers en zetmeel) zijn de grote boosdoeners. Als je overstapt op een dieet van hoofdzakelijk vlees, vis en zuivelproducten vliegen de kilo's eraf. Het maakt niet of het vol en vet is, zolang je maar weinig tot geen koolhydraten binnen krijgt.

0
15 Dune

@5 Volgens mij is dat nog steeds 6% hoor .

0
16 El Matador

@15 , met zuivel ben ik niet met u eens. Als men compleet stopt met zuivelproducten, gaan juist de kilo's eraf. Ongeveer 8kg bij gemiddels persoon.

0
17 caso

@17 Dat is dus niet waar. Met een zogenaamd ketogeen dieet, schakelt je lichaam over op ketose (vetverbranding). Hongergevoel wordt minder, je valt af terwijl tegelijkertijd spieren zich ontwikkelen, zeker als je ook nog aan wat extra beweging doet. Voor suikerpatiënten is dit zeer geschikt omdat er geen insuline nodig is voor ketose.

Dit mag je allemaal eten:
Rood vlees (rund, paardenvlees, hamburgers, spek, worst)
Gevogelte (kip, kalkoen, eend)
Vis (haring, makreel, zalm, mosselen, garnalen, tonijn, forel, ansjovis)
Zuivel (boter, alle soorten kaas, slagroom (niet-gesuikerd)

0
18 Dune

@18 vervolg

Vetten (visolie, lijnzaadolie, kokosolie)
Noten (cashewnoten, amandelen, hazelnoten)
Groenten (asperges, avocado, broccoli, bloemkool, olijven

0
19 Dune

@4 ,

"Komt ook doordat het minder prettige eten voor je dieet goedkoper is dan gezond voedsel. "

Dat zie ik vaak geschreven worden, maar is dat eigenlijk wel zo?

Een brood met, ik noem maar wat, een leverworst kost nog altijd minder dan een pak koeken, een zak chips of een zak M&M's.

Wel in de supermarkten waar ik kom ten minste... en met zo'n brood en een leverworst doe je ook nog langer.

0
20 progressiefliberaal

carb the f*ck up !

@17 @16 de een zweert bij laag vet geen vlees/zuivel en meer suikers,de ander zal juist suikers elimineren en meer vet eiwit toelaten.
Ik heb nu al zoveel voorbij zien komen aan ideale dieten,ik weet het niet meer,ik weet wel dat beweging belangrijk blijft bij wat voor dieet dan ook,iedere dag enkele kilometers gewoon wandelen laat al enorme resultaten zien.

0
21 billib

@21 was voor @17 @18

0
22 billib

Of vergelijk de prijs van een zak appels waar je bijna een week mee kunt doen met een zak chips waar bepaalde mensen in één middag doorheen eten.

Ik ben niet overtuigd dat gezond eten werkelijk zoveel duurder is. Noch dat het überhaupt een belangrijke rol speelt in de eetgewoonten, er zijn meer voor de hand liggende redenen dan de prijs dat men eerder naar de koeken en het snoep grijpt dan gezonder eten...

1
23 progressiefliberaal

@17 ,

Hangt er maar net van af of dat zo geweldig is.

Als je alleen maar dunner wil worden, dan is alle zuivel elimineren samen met het algeheel verminderen van de kcal'en ongetwijfeld een goede manier - als je vervolgens alleen maar stil wil blijven zitten.

Een gezondere manier is echter gewoon meer te gaan bewegen; en daarbij anders te gaan eten, in plaats van per sé minder. Zuivel en eiwitten kunnen dan juist erg belangrijk zijn, als je vaker wil gaan sporten bijvoorbeeld en niet alleen maar een beter figuur wil krijgen door minder te eten maar tegelijkertijd niet actiever te worden.

0
24 progressiefliberaal

Alles, zelfs water, is ongezond als je er teveel van binnen krijgt!

0
25 upanddown

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte is een van de grote veroorzakers van dit probleem. ...

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

De trieste staat van Europa in de 21e eeuw.Er moet gewaarschuwd worden voor het reizen naar een modern, vrij land. Dit soort berichten verwa...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

Waarom? Wie zou er in Frankrijk een aanslag willen plegen? (S.O.)...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Past weer mooi in de lijn van "Wij motteTribunaluh". Waarom kunnen die rechtserts toch zo slecht tegen kritiek? ...

16 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

progressiefliberaal
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Zal lastig worden met de verkeersupdates.'Verstikking op de L(uchtweg)5.' 'Verticale kettingbotsing tussen de A28 en de L3.''3D-knooppun...

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Strongoli
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@7Word jij nooit doodziek, van al die constante vragen aan iedereen de hele dag?Lijkt mij behoorlijk vermoeiend, zeker als je bijna geen ant...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Lesbian Porn MilfPeliculas Completas Para AdultosDocter Porn.comXnxc HdRussian Actress NudePeliculas Eroticas CompletasClubdinaskyE_seoa LeakHot Sexy Babes PornBest Porn Site 2023WhassupPorn PolishSunny Leone Hot ImagesHot Sexy Tube ComNadia X VideoHentai BlackedProstitutemoviesMaki Hojo PornPorna 18+Warframe HentaiVaishno Devi BhajanBest Free Movie PornDaisy Stone PormReddit Revenge PornSexy Xxx VideCijiendo Con Mi PrimaJijasalisexKolkata Ka BfAnimated Porn EnglishNude Teen AssLesbain Rough PornGaycum SwallowingJapanese Wife GangbangedPorna KonuluOctavia PornAngela White Xxx HdWoodbabee LeaksNude CowgirlsDesi Bhabhi ToiletKortney Kane HdAsiancamsM S Sethi NudeNude Dance GifSlutload ComYoga Porn DownloadNaughty WivesBlacked DaughtersInternetchicks.Xhmaster Porn.comRealistic Sex GamesCharamsukh Ullu Web SeriesWatch Fucking VideosMilky Breasts PornHairypussy PicturePorn VictorianRule 34 GameBangla Boudi BfRehana Fathima SexHot Girl Sex PhotoTori AvanoJaixpetiteTeenfidelity Layla London Morning CreampieIndian Bhavi Xxx VideoHollywood Nude Boobs18teenieLavaxgrll SextapeFilme Pornografice OnlineOs Melhores Video PornosBangbros Black PornKimmy Granger PovXnxxmuslimFirst Sex MovieErotic Porn TubeOnlyfans HandjobDirtiestpornHobybuchanomStr8 ChaserTelugu New Sex Videos ComHot Aunty PussyFre PronAdira AllureYoursubmissivedollXnxx Hd Quality VideoAva Addams BestFiona Allison NudeSkylar Blue LeakSex Porn TubeHot Gay Sex MoviesJizzhutyEmilia Clarke PornographyPornografia De GordasNsfw Itch IoHot4lexi OnlyfansEva Notty NudeBilu XxAthena Faris OnlyfansHuge Boobs BondageDiosa Canales DesnufaBad BitchesMasterpationDaddy Dayghter PornCelbrity Blow JobRico HugiKennycomixPornos HardcorAnime PeladaHeidy PinoHostel Xxx VideoSensual Trans ComDady And Son PornE Hentai BbwMelhor Site PornStellaviolet PornPorn BeaitifulDead Space PornSexxxxyThamil Sex Videos ComAnasuya Bharadwaj XnxxHot Techer PornMistress T JoiDad Jerking Off SonYoujizz.clmPorn Filmes CompletosIcegayEva Lovia Onlyfans LeakedPorn Natural BoobsIndian Bengali SexMarathi Desi SexFeetwifePornôs BrasileiroPorn ConventionsLi Moon NudeHot Boobs Fuck3d Animation Sex VideosDdf VideosPatreon PornVioladas PornGlbooru色 小说Brunette NudesSize Queen PornXchange PornKalyan Sex VideoHot Sex Video TubeIndian Mms XxxxLexi FanbusComics Español PornBondage ValletViolet GemMami Fuck