Babbeldieven slaan toe in Goirle (politie.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moszkowicz in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 5
  • 469x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het nieuwe Europese bloed (https://www.nieuwskoerier.nl/news/328265-europa-heeft-nieuw-bloed-nodig-door-laag-geboortecijfer) dat kruipt waar het niet gaan mag.

2
1 IconDuality

** gebruiker verwijderd **

Signalementen (bron: topic-artikel)
Dader 1:
Een licht getinte man.
Hij had een gezet postuur en zwart krullend haar.
Hij droeg een wit T-shirt met zwarte opdruk aan de voorzijde en een korte zwarte broek.
Dader 2:
Ook getint maar wat kleiner.

2 verwijderd2420

Getint? Had ik echt niet verwacht!

3
3 Pffff

Autochtone Nederlanders zouden dit nooit doen toch? Dat zijn allemaal eerzame burgers toch? Hahahahha. deze truc werd in het verleden al gebruikt (40 jaar terug) door autochtone arme sloebers, zigeuners (geboren Nederlanders) en oost Europeanen. Dus: niets nieuws onder de zon.

22
4 reality

** gebruiker verwijderd **

@4
En daarom mag en hoeft er niet gewaarschuwd te worden voor dit soort laffe praktijken die veelal ouderen duperen?
Get real!!!

5 verwijderd2420

@4 Kunt u even feiten opdreunen van arme oudere moslims, die door babbeltrucen van blanke mensen hun geld, hun vertrouwen, hun zekerheid kwijt zijn geraakt? Want volgens u komt dat toch voor?

6
6 gaulette

@6 Slim geprobeerd om de discussie weer in de door u bekende extremistische richting te draaien. Daar gaat het draadje niet over. Uw onderbuikje speelt u al vroeg parten. Komt vast door het mooie weer. ik neem het u dan ook maar niet kwalijk haha.

18
7 reality

Ach ze kwamen net terug van een zonnebruine vakantie in Spanje.
Niet zo negatief zeg.

4
8 Eastwood

* Verwijderd door de redactie *

9 hk-sr

@5 Er is niets op tegen dat mensen gewaarschuwd worden, sterker nog dat is heel goed. Denk maar aan het weer en de codes die we gebruiken. Denkt u nu echt dat al die ouderen naar uw gekleurde proza hier zullen kijken? Laat het waarschuwen vooral over aan de autoriteiten. De gemiddeld ontwikkelde Nederlander heeft uw advies helemaal niet nodig.

8
10 reality

@7 Ik extremistisch? net zo extremistisch als het knuffeldiertje van mijn kleinkind. Dream on, knuffel verder en beschouw alles wat moslims doen als oké, alles wat een blanke doet is niet oké, toch? Het is allemaal de schuld van de Nederlander, ook al zijn de extremistische daden die van moslims.
Fijne dag.

5
11 gaulette

Dit is toch ook precies de reden waarom de overheid al die getinten massaal importeert? Of niet?

2
12 Remkraan

@6 heel veel want autochtonen Nederlands pakker het altijd groot aan, zomaar een paar voorbeelden:

1. Duizenden Nederlanders dachten slim én groen te beleggen door geld te steken in teakfondsen. Door bedrog staan velen nu met lege handen.

2.
Palm Invest is een als omstreden bekendstaand beleggingsfonds dat stelde te investeren in vastgoed in de staat Dubai. In januari 2008 kwam het bedrijf in het nieuws nadat directieleden werden opgepakt omdat ze verdacht werden van fraude.

Etc

13
13 mike45

@1 En als het niet kruipt vloeit het door de straten.

2
14 Rex

@11 Dank voor uw fijne wens om mij een fijne dag te wensen. Ik voel dat er diep van binnen een goed persoon in u schuilt. Leest u uw eigen tekst nog eens door, wellicht begrijpt u mijn reactie dan. Wederom draait u de zaken om. Ik beschuldig niemand en ook geen blanke. Trouwens wat is eigenlijk een blanke? Ik ben na 3 maanden door Europa getrokken inmiddels ook op z'n minst licht getint. Ik schreef dat wat er nu gebeurt conform de inhoud van het artikel, al van eeuwen is en dus van alle tijden. Niets nieuws dus onder de zon. Jammer dat een klein groepje de hele dag schijnbaar niets anders te doen heeft dan het internet af te struin en om een negatief bericht te vinden over migranten, vluchtelingen, de islam.

8
15 reality

** gebruiker verwijderd **

@10
Off topic
Ik bepaal zelf, binnen de regels van NK, wat ik hier schrijf.
By the way: uw "proza" scoort bij mij, en wellicht bij anderen, geen punten.

16 verwijderd2420

Ach en Goôl is zo’n gezellig dorpke in de grensstreek, gebeurt zelden iets.
Erg voor deze mevrouw, hoop dat ze de daders snel pakken.

2
17 Dunkelheit

@4 We hebben het hier steeds over een minderheid die uitblinkt in dit soort ambachten, net als u uitblinkt in het ontkennen van dergelijke feiten..

2
18 Xmod

@16 U hebt helemaal gelijk, gewoon blijven schrijven. geeft u wellicht het idee dat u enige invloed hebt. dat is goed, omdat mensen die denken geen invloed te hebben in staat zijn tot vervelende dingen om hun frustratie kwijt te raken. Mijn advies: gewoon blijven schrijven hier. Tenslotte, ik heb uw punten niet nodig, hoewel het vriendelijk is dat u het opmerkt. Ik heb reeds een uitstekend leven in een prachtig land en heb een gelukkig en succesvol arbeidsleven inmiddels achter mij gelaten. Ik trek nu veel door Europa en ook het Zuidelijk halfrond en geniet van alle culturen.

6
19 reality

Babbeltruukdieven zijn er in alle soorten en maten hoor, ook vaak Oostblokkers. Die bejaarden kijken het NOS-hoernaal en denken dat iedereen te vertrouwen is omdat slecht nieuws nooit aan bod komt en allochtonen altijd lief, goed en aardig zijn. Dus die laten die types binnen. Ook al is het 7 uur 's avonds. Ooit hadden ze een touwtje uit de brievenbus hangen en deden hun deur nooit op slot. En ze hebben het sein 'kijk uit, dieven waren rond' nooit gekregen.

2
20 Ness

@19 Fantast.

3
21 JJteW

@21
ik heb geen touwtje in de deur maar als het een keer lekker waait, gaan bij mij alle deuren en ramen los, ook de voordeur.
kan in mijn straat nog.

0
22 120db

* Verwijderd door de redactie *

23 hk-sr

@21 Ik doe exact hetzelfde en laat mij zeker geen angst aanpraten door wie dan ook. Ik heb net als u de hele avond zowel de achter- als voordeur ver openstaan en alle ramen. De deuren sluit ik in de nacht, maar de ramen staan gewoon allemaal open. Mocht er iemand de behoefte hebben om mij onuitgenodigd met een bezoekje te vereren, dan red ik mij daar mee zonder buitensporig geweld. Angst is gebleken een slechte raadgever.

4
24 reality

** gebruiker verwijderd **

@19
Reality=blaaskaak, snoeverd, pedant.
Klaar.
Doei.

25 verwijderd2420

@25 Wow, ik ben onder de indruk wederom van uw zinvolle bijdragen. Ik heb u blijkbaar getriggerd. U hebt vast een hekel aan mensen met een persoonlijkheid? U was dat vroeger bij u thuis? Ik ben bereid, indien u dat wenst, om u daarin wat te leren relativeren.

6
26 reality

** gebruiker verwijderd **

@26
U heeft een persoonlijkheid?
Een bloedirritante, leugenachtige persoonlijkheid die te vergelijken is met een strontvlieg.
Een strontvlieg negeer ik of mep ik dood met mijn vliegenmepper.
En aangezien vliegen geen hersens hebben maar een touwladderzenuwstelsel wordt uw aanbod door mij definitief afgeslagen en samen met het GFT-afval in de kliko gemikt.

27 verwijderd2420

@27 Kijk hier, had ik toch gelijk he, daar komt alle frustratie er al uit. Gewoon hier blijven schrijven zou ik zeggen anders moeten er wellicht maatregelen worden genomen. u weet wel ter bescherming van uzelf en anderen. Graag wat voorbeelden van mijn leugens hier. Dat u een hekel aan mij schijnt te hebben en mij bloed irritant vindt zeg veel meer van u dan van mij waarde. Ik heb veel gewerkt aan mensen met wat 'vraagtekens' over hun persoonlijkheid. Ik doe mijn aanbod gestand hoor mocht daar behoefte aan komen te bestaan. Kent u het woord en de betekenis van zelfreflectie? Wellicht een idee om daar eens mee te beginnen?

4
28 reality

@27 Mijn vrouw gaf net aan dat we zelf een elektrische vliegenmepper hebben. Interesse wellicht?

3
29 reality

Als kind herinner ik me een voorval waar scharenslijpers de messen van mijn ouders slepen maar een hoger bedrag eisten dan vooraf afgesproken. @4 Heeft een punt want dit soort praktijken werden vooral door zigeuners en heden ten dage door Oost-Europeanen gedaan.@11 Gaulette begint onmiddellijk over Moslims op dit onderwerp wat nergens op slaat omdat Bulgaren Roemenen en zigeuners een monopolie hebben op dit soort misdaden.

3
30 jantje van leiden

@30 . Ja die scharensliep trucjes herinner ik me ook nog, dat was toen schering en inslag. Ook bij bedrijven flikten ze dat.

1
31 mo

De Ruyters zeggen : "@4 We zouden bijna hopen dat jij of jouw familie een keer het slachtoffer wordt."

1
32 De Ruyters van Michiel

De Ruyters zeggen: "@10 Vandaar dat dit advise ook wel degelijk voor u geldt want we kunnen u nou niet bij de "gemiddelde ontwikkelde Nederlander" rekenen."

1
33 De Ruyters van Michiel

@32 Haha, dank voor uw vriendelijke wensen in deze. Nog meer frustratie?

2
34 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

15 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

20 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

21 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

23 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

32 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

32 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

33 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

33 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Bf Film MovieBokep Viral IndonesiaPornô DoeProtogen PornChachi Ki Chudai VideoHollywood Hot Sex VideoXxx Indian Video NewBollywood Erotic MoviesWww Desi Bf ComCum Shot InsideClipsexiLivestream PornLuckyrushXxx Bf 221 Natural Sex VideoDndo21Jule SariLesbians Boobs SuckingPorn7.netDintubeVivasyteetAnime HentalPorn HondureñoPorn TicklingMortal Kombat 1 PornChudachudi XxScat Po RnVitange Porn MoviesSpanking PornMaken-kiBangla Open Chuda ChudiComic Porn VerDady Gay PornHd Muslim Sex VideoSeducingsexTamil Blue Film VideoDesi Bhabi Sex ComReena Sky Full VideoLuckycrushHistoire Taboues AsstrIndian Bf HdBig Boobs Naked DanceManiaco Por ComicMovies SexCeciala LionNurse Xxx HdFull Porn FilmDoctor Ki Sexy BfAsaian Mom PornAriella FerraMomok NishinaFling.cimXvideosgay BrasilBrazzarsTittie ShakeHd Sexxx DownloadBangladeshi College Sex VideoJosephine James PornHostel NudeCumshot TeenagerQuadrinhos De Sexo GayAunty Sex VBoobs Hd PornHot Pussy SexLesbean Anime PornDrunk GangbangedMom Tricked PornGym Balls SexBazoocXxx Blue Film MovieChudai Full VideoKarisma Kapoor SexIndian Pakistani SexHindi Voice Chudai VideoSensual BjsMen Women HavingsexSpycam MassageUllu Sex VideosIndian Wedding PornXxx Sekasi VideoNepali Xx Video HdLesbian Face RideSilvia Saige StepmomThiendia.88Galore TubesKannada Blue Film KannadaAbi Ratchford NudeIndian Ass PornNumi ZaraMaturefuckbuddiesBella Poarch BoobsXnxx VediozMovie Indian Sex MovieUpskortWife Sucks Strange CockPornodormidaBailey Brooke OnlyfansChaturbatexUnion PornographieFilmes Pornôs FamososAnal HomadeBlake Blossom Full VideosSingapore Sex VideoJulia Ann Mom SexDani Daniels Full Length PornDaddy Forces Daughter PornOne Click ChickLusious .netFlash DickWww X Vidio ComNaked Nadia AliCharissa Thompson Sex TapeAssoassesVivastreet EscorteNude Hairy GuysGlory Hole ChicagoBoobs SaxDesi Teen PronFilms Pornos VidéosFarrahabraham NudeIndian Girls Nude PicturesFirst Night SecBrandy OnlyfansGonewild StoryXxxx Girl VideoHot Sex DoctorThorhubSorrymother VideoXbhamsterPorn OmegeleVillage Porn HdFree Downloadable PornIncest GameshowMonster Sfm PornAnime Porn CideosArianny Celeste OnlyfansLilian BlackSex Video In Hd HindiGilf And BbcReadwap ComColombiana CojeMadison Morgan PornMomiji HentaiSexy Teacher XnxxRosa AcostaXhasterlive3d SexwillaPorn Hd OnVeronica Rose PornXhamster Kerala