door Pegasus in Media  ·  32 Reacties

  • 3
  • 443x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Het jongerennetwerk van het COC stuit op YouTube op beperkte zichtbaarheid wanneer er een gezinsfilter wordt ingeschakeld. Van de 106 video's die zijn gericht op LHBT-jongeren blijken er 66 te verdwijnen nadat die 'beperkte modus' aan wordt gezet.

Voorzitter Tanja Ineke begrijpt er niks van. "Het gaat om video's waarin deze jongeren laten zien dat ze er zijn, dat ze er niet alleen voor staan. Als het gaat om bescherming van je gezin, moet je dit juist laten zien. Je wilt toch dat kinderen zich veilig voelen?"

1
1 Pegasus

/sarc
Haha .. zelfs de NOS geeft Alex Jones nu gelijk : D

10
2 Schildpad

"Daarnaast zijn voorlichtingsvideo's van het COC voor LHBT-jongeren niet te zien als een 'gezinsfilter' is ingeschakeld."

Dat zal even lekker worden, dat het gezinsfilter verplicht zou zijn, sex door te laten, van welke soort ook. En mensen hebben echt, heus het recht, hun kinderen op te voeden om homosexualiteit niet okay te vinden. Dat leidt namelijk niet tot agressie tegen homo's. Het zeggen dat je ze in elkaar mag meppen, dàt leidt tot agressie tegen homo's. En dat gebeurt hier niet.

10
3 Wendel

"Voorzitter Tanja Ineke begrijpt er niks van. "Het gaat om video's waarin deze jongeren laten zien dat ze er zijn, dat ze er niet alleen voor staan. Als het gaat om bescherming van je gezin, moet je dit juist laten zien. Je wilt toch dat kinderen zich veilig voelen?"

De viespeuk suggereert dat jongeren zich niet veilig zouden voelen als hun ouders haar filmpjes eruit filteren. Net die reclame voor vlooiendruppels die beweert, dat je met het leven van je hond speelt als je die hond hun vlooiendruppels niet geeft.

10
4 Wendel

@4 Hoezo "viespeuk"?

2
5 rolstoeltje

@3

- "En mensen hebben echt, heus het recht, hun kinderen op te voeden om homosexualiteit niet okay te vinden. Dat leidt namelijk niet tot agressie tegen homo's. " -

Juist wel. Wanneer je kinderen leert dat sommige mensen omwille van hun geaardheid minderwaardig zijn aan anderen leidt dat tot pesten, uitsluiting en geweld.

4
6 Pegasus

Het gaat fout op het moment dat zichzelf onafhankelijk noemende clubjes als YouTube en Facebook censuur gaan bepalen.
De politiek agenda wordt dan wel erg duidelijk de compensatie zal wegkomen uit belasting voordeeltjes enz.

3
7 Eastwood

@6 : Wie zegt dat ze die mensen als minderwaardig benoemen of kinderen leren, ze uit te sluiten? Dat maakt u ervan. Ik vind het zeer begrijpelijk, dat ouders geen zin hebben, dat hun kinderen vlak aan het begin van hun sexualiteit bijvoorbeeld als eerste homo- filmpjes onder hun neus krijgen. Iemand die dat niet wil begrijpen, zegt dat je dan discrimineert en begint te fulmineren dat homo-zijn niet besmettelijk is. Dat is het in een enkel geval wel, de hersenen worden razendsnel gevormd en sexuele richting is een punt op een lijn, waarbij het grootste deel van de punten op het midden zit. Er zijn wel degelijk jongeren die net op de rand zitten en die gemakkelijk op zeer jonge leeftijd een bepaalde richting op gedrukt kunnen worden. Dat zet zich dan al snel vast.

Iedereen klaagt dat homo's het zoveel moelijker hebben. En dat is toch ook zo?

Ondanks wat de ouders zelf vinden van homosexualiteit is er dus alle reden om hun kinderen niet op de meest beïnvloedbare leeftijd toevallig op homosex te laten stuiten. Dat is een kwestie van hun zo gemiddeld mogelijk laten opgroeien dat scheelt narigheid. En dat is nou precies een van de taken van de ouders.

7
8 Wendel

@8

- "Wie zegt dat ze die mensen als minderwaardig benoemen of kinderen leren, ze uit te sluiten?" -

Je hebt het zelf over kinderen leren dat homo's niet ok zijn. Daarmee leer je ze dus dat ze minderwaardig zijn aan laat zeggen hetero's.

- "Ik vind het zeer begrijpelijk, dat ouders geen zin hebben, dat hun kinderen vlak aan het begin van hun sexualiteit bijvoorbeeld als eerste homo- filmpjes onder hun neus krijgen." -

Beschrijf nu zelf eens wat er nu zo erg aan is wanneer kinderen of jongeren zien dat homoseksualiteit bestaat? Zoals je het nu zegt lijkt het erop alsof je aan porno zit te denken?

- "Er zijn wel degelijk jongeren die net op de rand zitten en die gemakkelijk op zeer jonge leeftijd een bepaalde richting op gedrukt kunnen worden. Dat zet zich dan al snel vast. " -

Zelfs als seksualiteit maakbaar is (probeer jij maar eens homo te zijn om te bewijzen dat het zo is), wat maakt dat uit? Je klaagt er toch ook niet over dat kinderen 'die in het midden zitten' teveel hetero propaganda over zich heen krijgen en zo 'een kant opgedrukt' worden?

- "Iedereen klaagt dat homo's het zoveel moelijker hebben. En dat is toch ook zo? "-

Door mensen als jou.

3
9 Pegasus

@9 : Waarom moeten minderheden de meerderheid tot in detail mogen voorschrijven hoe er met hun omgegaan dient te worden op straffe van de schandpaal?

4
10 Wendel

O jee, alweer een homoslachtofferdraadje? Je kunt merken dat de Anal Parade eraan komt. Dan wordt het slachtoffervuurtje even opgestookt.

5
11 grovi

Er is een minderheid die liever niet wil, dat hun kinderen in de oren wordt gezongen dag in dag uit dat homo zijn normaal en dus "de norm" is. Mag het? Of mag die minderheid die mening niet hebben, niet aan hun kinderen leren?

En sinds wanneer is sexuele voorlichting door ouders binnen het privé iets waar derden zich mee mogen bemoeien, alles vanwege zogenaamd discriminatie te voorkomen maar intussen om het normaal te maken, dat

a) alles binnen het privé voor iedereen toegankelijk is, dus er verantwoording over moet worden afgelegd en

b) de overheid steeds meer tot in detail mag afdwingen wat kinderen leren over allerlei onderwerpen?

Het meest private onderwerp is traditioneel binnen onze cultuur: sex. Ook daar mag je als ouders geen eigen mening meer over hebben en aan je kinderen leren, want "de heilige minderheid voelt zich gediscrimineerd".

De minderheid, het breekijzer van deze eeuw om het begrip "privé" en het recht van ouders om zelf te bepalen over hun kinderen, open te breken.

4
12 Wendel

Uiteraard ziet u mij als homo-hater, en gelooft u niet, dat het mij gaat om het verschijnsel in @12 , dat dat is waar ik mij dood aan erger.

4
13 Wendel

@9 als je denkt dat geaardheid aangeleerd wordt of zich ontwikkeld tijdens het leven wel, maar dat is niet zo je word ermee geboren, en als je als hetero geboren word dan word je nooit homo of andersom.

2
14 mike45

@7 Het zijn geen 'zichzelf onafhankelijk noemende clubjes,' het zijn commerciële bedrijven. Dit beleid wordt in grote mate bepaald door de gegenereerde opbrengsten.
http://www.channel4.com/info/press/news/dispatches-investigation-reveals-how-facebook-moderates-content

2
15 dani

@15 En de overheden hebben daar invloed op en kunnen dus sturen.

3
16 solidsteel

@8 Man, man , man , iedere keer als ik denk dat ik de ergste onzin wel van je gelezen hebt kom je met deze B. S.

". Iemand die dat niet wil begrijpen, zegt dat je dan discrimineert en begint te fulmineren dat homo-zijn niet besmettelijk is. Dat is het in een enkel geval wel, de hersenen worden razendsnel gevormd en sexuele richting is een punt op een lijn, waarbij het grootste deel van de punten op het midden zit. Er zijn wel degelijk jongeren die net op de rand zitten en die gemakkelijk op zeer jonge leeftijd een bepaalde richting op gedrukt kunnen worden. Dat zet zich dan al snel vast. "

Hoe verzin je het ...

2
17 proxy

Bij alle andere menselijke eigenschappen wordt er constant benadrukt dat 50% nature en 50% nurture is, alleen natuurlijk hierbij niet? Hoezo?

4
18 Wendel

@17 Genoeg transseksuelen die terug naar hun biologisch geslacht wisselen. Dus als het met het geslacht kan dan ook wel met geaardheid.

5
19 solidsteel

Als alles volledig is aangeleerd is dus alles de schuld van een ander. Als alles volledig eigen geaardheid is is dus alles de schuld van jezelf. Maar dan ook bij elke eigenschap.

Men wil per sé geen nuance, alleen op dit onderwerp? Er is per sé een keiharde doctrine die iedereen dient te slikken omdat het over dit specifieke onderwerp gaat? Je mag er dus geen ook maar een millimeter afwijkende mening over hebben behalve de tot in detail vastgestelde norm-mening? En wie bepaalt dat? De wetenschap zeker niet.

Het is een nuttige hype, een hoax, die wordt opgelegd aan de hele bevolking tot in ieder detail met de stok van "anders ben je homofoob". Net als geen kritiek mogen hebben op massa-immigratie want "anders ben je racist". Al even dwingend en absoluut, en in feite uit het ongrijpbare niets op ons neergedaald en aan ons opgelegd. Ongelofelijk, wat is iedereen hier blind voor.

4
20 Wendel

Als je minderheden als wapen gaat gebruiken om meerderheden van alles door de strot te rammen, één keer raden wie het op zijn brood krijgt, lieve beschermers van de homo-minderheid?

4
21 Wendel

@19 Met wie je het graag "doet" (geaardheid) heeft niets te maken met welke sekse je je identificeert.

0
22 proxy

@20
Schuld?
Alleen al door het gebruik van dat woord verraad je jezelf en ga je zwaar de mist in.

0
23 linksepisser

@22 Zeg ook niet dat ze in verband staan met mekaar. Ik zeg als het ene zo kan wisselen kan het andere dat ook.

4
24 solidsteel

@24 Een 0 voor die redenatie.

2
25 Yisrael

aanvulling op @22
Even voor de duidelijkheid, b.v., een transvrouw die op mannen valt valt niet opeens op vrouwen als ze terug gaat naar fysiek een man zijn. Daar viel ze al op voor die tijd en daarna.
En nee, je wordt niet homo door nurture, Je zou je wel wat vrijer kunnen voelen om naar je geaardheid te kijken als je in een wat tolerantere omgeving verkeerd waar je niet meteen met hel en verdoemenis bedreigd wordt mocht je seksueel afwijken van de heersende hetero norm.

2
26 proxy

Ocherm, niks aan de hand als anderen getroffen worden maar oh wee als het aan de eigen deur klopt.
Ff wakker worden, dit gebeurt al jaren en steeds meer, kritische geluiden worden onderdrukt door onthouden van reclame inkomsten, door manipuleren van viewer cijfers, door plotseling verwijderen / blokkeren van sites, door de blokkade door te trekken naar volgers van het account etc.
Er is een remedie, weg van youtube, weg van facebook.

2
27 Proemevla

@24 Dan ben je dus biseksueel. question

0
28 proxy

@28 bvb

1
29 solidsteel

@19

Om eerlijk te zien zie ik het maar zeer zelden dat een transgender van geaardheid wisselt na een transitie. Je hebt hooguit dat ze van homo/hetero naar biseksueel gaan omdat ze zich wat vrijer voelen zoals @26 opmerkt.

0
30 Pegasus

@16 Iedereen met genoeg geld kan sturen. Internetz is serious business.

0
31 dani

@2 De boterham die ik op dit moment aan het opeten ben, heeft nog een groter IQ dan Alex Jones, getuige het feit dat hij het verschil niet ziet tussen staatscensuur (Hitler) en 'censuur' van commerciële bedrijven. Don't get me wrong, ik vind dat er een hoop mis is met de manier waarop YouTube omgaat met dit soort situaties, maar het is en blijft een besluit van een commercieel bedrijf. Als een bedrijf als YouTube of Facebook niets doet aan nazi troep of porno, dan riskeren zij dat ze worden geassocieerd met die dingen. Met het oog op winst, wat bij een commercieel bedrijf nog altijd op één staat, is het een logisch besluit dat ze dan dat soort video's niet toelaten. Dat maakt het alsnog geen censuur, want de maker van de nazi troep of porno heeft nog altijd de middelen op zijn werk ergens anders kwijt te kunnen. Bij staatscensuur, oftewel Hitler-Level censuur zoals Alex Jones het noemt, is deze keuze er niet.
Wederom, de manier waarop YouTube modereert is veel op aan te merken, maar vergelijken met staatscensuur is gewoon onwetend

0
32 ThierryBaedet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

@12 Natuurlijk niet, anders stap je uit en ren je weg....

zojuist geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@1 en @2Rechts heeft nog niet eens de kans gehad om zich te bewijzen en mensen geven het al op.Wat was een eerdere slogan ook al weer? "Vert...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

@10 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRruKjPyC52lUCr4O4aQLOfOA3t2DGLPyfznw&s...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Ik heb een vaag vermoeden dat er niet zo heel veel onderhandelingen zullen plaatsvinden tussen die WEF aanhangers......

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@2 Prima reactie, dank. Persoonlijk zie er graag meer zo. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Hendrianus
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

@9 "Syrische staatsmedia melden dat het bombardement het terrein van de Iraanse ambassade in Damascus heeft getroffen. Een consulair gebouw werd...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Vageali6888
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@129"klimaatlasten en -baten"De lasten zijn voor de burger, de baten voor Big-Corp .....

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@6 " je gecommandeer en gebrul in diverse draadjes" Ik denk jij er goed aan doet eens naar de oogarts te gaan. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Porn HitsAdam And Eve Online StoreBig Titis Porn StarE PornCam TeensHjav PornH 站Porn Gay SpankBdsm Cartoon PornJizzedtothisVideo Porno En EspañolRarecord.ioPorn PeliculaPorn HentaisNici SterlingSky Bri GifSexy Bf LiveSuhaag Raat VideoActress Pron VideoDesibigassLinda Lovelace Deep ThroatZuzu Sweet PornMombod PornTsescirtFrench Porn AmatJacquietmicheltvTelugu Nurse Sex VideosDick Drainers FullPussyeatsLarge Labia PornFoggycatlife PornThe Red Fox PornBlue Picture Hd Hindiالسكس محارمP O R N BlackLtyazılı PornNaughty America DownloadNatalia StarDesi Boudi XYoupirnoSex Video Tamil SareeDesihotsexBengli PronNaked WrstlingSpanish PussyXev Bellringer FacialVer Video Pornos En EspañolSexe NaturisteBlindfold PornhubSophia Loren NideProstate Milking How To VideoXxx IndiasIndian Boss PornShakeela Sexy FilmPolice Xx VideoRitika XxxPorn VebMommys Girl LesbianMy Friends Mom Hot PornDani Daniel Latest PornCara Buono NudeIndian Hindi Audio Sex VideoSexual Cartoon MoviesSex Video With BoyfriendGand Me ChudaiBhabhi BoorAdult Lesbian PornFrancine HentaiCreamyexotica Porn91 視頻DoublelodtBig Boob Breast AlertReese Witherspoon NudesMumbai College Sex VideoTelugu Sexy Blue FilmMum Xxx ComNude IndiansNudes DiscordsRecits ErotiqursConnie PerignonJulia Louis Dreyfus NudePornstars With BigtitsAlly Lotti SextapeBest Asian Blow JobWoman UndressingKenna JamespornTiktokassVillage Bathroom Sex VideosTabootubeDiscord Hentai ServersMissreinatStomry Daniels NudeAutumn Falls TitNude Photos Of PlayboyAunty Sex SareeErotic Message ParlorFree SoftpornNaked CelrbsDick MoldBig Cock HentaiKendra Lust Full Porn VideoAsian Interracial PornKerala Actress Nude PicsGloryholeswallow CreampieWrestle NudeLiscrawler.comPornići FilmNaughty America Xvideos ComShort PornSexwap 24 ComMellanie Montoe PornBig Tits WrestlingRule34.pMomoffdutyHot BigtitPics Gay PornSexo Con Mi SobrinaFuturama Leela PornhubMilf MilkingGay Hot SceneIndian Japanese PornSexy OornTrasexulMaxxmarieCeo Sex PositionMexican Porn VideoBande Dessinée PornographiqueIndonessia PornFresajapomexWww Shahvani ComAmateurporno.frCumming BucketsNanga Blue FilmXxx India VLive Stream Fails RedditIponsexHot Wife RedditBalàce Ta NudeCame Toe PussyVrkm-1057Swathi Naidu Nude VideosTh Porndudeسكس قذفXxx HirohinWww Hindi SaxBlues Clues PornBelle Amore ScatNaked GirkTaraji P Henson NakedAva Holt