door Solomon in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 6
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook hier nogmaals !!!!

Israël is niet langer populair in Europa. Dat is het gevolg van de opkomst van het moslimelectoraat, een snelgroeiende groep die het object is van het linkse populisme. Bovenaan het politieke wensenlijstje van veel islamieten staat de vernietiging van Israël. De Koran, letterlijk het woord van Allah, staat vol anti-Joodse teksten. Daarnaast geldt Israël als land waar de islam niet meer heerst en dat dus moet worden terugveroverd. Ook is Israël een dagelijkse belediging aan het adres van de Arabieren. Een handjevol Joden brengt een land tot bloei dat onder de islam slechts een onbevolkte woestijn was.

9
1 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

2 Dumper

@1 Helemaal niet.
Israel is net zo zandbak-achterlijk als de landen er om heen en heeft z'n diskrediet volledig aan hun eigen nazistische trekjes te danken.
Ein Volk - Ein Reich, werd er dit jaar nog gesteld. Israel de joodse staat voor joden - en slechts joden. waar joods de plotsklaps de officiele taal is, waar trouwen met niet joden verboden is en waar het internationaal recht al sinds hun bestaan door hun geschonden wordt.

Er is totaal helemaal niets antisemitisch aan antizionistisch zijn, al is een franse synagoge niet de plaats om dit kenbaar te maken.

Maar misschien heb je wel ene klein beetje gelijk. Wij zijn in het westen namelijk totaal geindoctrineerd met pro-israel lessen. Moslims zijn dit niet.

17
3 DeDraakslang

@3
Heb je wel eens de moeite genomen om oprecht te checken of datgene wat je hier schrijft, ook wel waarheid is? Want het is een hoop onzin namelijk. Enig idee hoeveel moslims er in Israël wonen? Moslims die daar prima leven en voor geen goud uit hun land zouden weg willen? Waarom zou er geen joodse staat mogen zijn, maar WEL tientallen moslimstaten -waar joden massaal zijn weggejaagd?
Nee, we zijn niet geïndoctrineerd met pro-Israël-lessen. We worden momenteel geïndoctrineerd met anti-joodse rotzooi. question

8
4 weerman

@3 moslims zijn juist totaal geïndoctrineerd.
Een moslim is niet in staat voor zich zelf te denken.

Hitler was ook een anti zionist.

5
5 meneer van het nieuws

Hoe je het ook wend of keert. - Israel is een boevenstaat en heeft de kritiek dat het op z'n bord krijgt volledig aan zichzelf te danken. (en ja, islamitische landen zijn nog een tandje erger maar dat is een andere discussie.)

@4Ja .. er woont zo'n 20% moslims, die dit jaar te horen hebben gekregen dat hun taal en godsdienst niet langer erkent wordt.

15
6 DeDraakslang

@3 : Helemaal niet slechts joden. Meerderheid joden. Dat zouden wij ook moeten doen, eisen dat in ieder geval een ruime meerderheid autochtone Nederlanders zijn, waarbij dus nep-autochtonen, totaal niet geïntegreerde tweede en derde generatie islamieten, niet worden meegeteld. Voor onze eigen veiligheid. Zodra er hier teveel islamieten zijn, gaan zij ook stenen gooien, mes-aanvallen doen ze al, om ons te dwingen, ons land aan hun af te staan en onszelf te onderwerpen of laten afslachten, net als ze met de joden in Israël altijd al willen doen.

Dat komt NIET doordat de joden hun land zouden hebben ingepikt. Denk even na: jodendom is de oudste "zandbakreligie", de volgende was christendom dat daar openlijk uit voortkomt, Jezus was een jood. 6 eeuwen daarna pas werd islam verzonnen door iemand, die geen idealist maar een opportunist was, naar mijn mening.

Hoe kan het dat de twee oudere religies bijna geheel verdwenen zijn uit het hele MO? Islamitische agressie, die geen andere religie naast zich duldt en zich volledig gerechtigd voelt, volgens de instructies in hun boek, alle andere religies en hun aanhangers te verdrijven/doden. Dat de andere religies "erom vragen" is toch wel wat onwaarschijnlijk, als reden voor een dergelijke genocide op andere religies. En ik noem het met recht genocide, omdat immers anti-islam zijn racistisch wordt genoemd, terwijl islam geen ras is.

5
7 Wendel

En wat is hier antisemitisch aan?
Brabosh is weer eens aan het raaskallen.

15
8 jodelatedieho

@8 Dus jij vindt een synagoge bekladden geen antisemitisme? Maar wel keihard "racisme" schreeuwen op het momnt dat iemand een pop bij een moskee hangt zeker?

5
9 greenmango

Zal de linkse media aangevoerd door joop.nl dit nieuwsfeitje op gaan pikken denken jullie? Iets zegt me van niet, past niet binnen hun frame.

4
10 greenmango

Dat zijn niet persé antisemieten.

Als er eerlijke en oprechte Joden naar die synagoge gaan dan zouden ze dat zelf op hun muren schilderen om aan te geven dat Israël een staat is die gebouwd is op de uitmoording van het Palestijnse volk, een staat waar zij niets mee te maken willen hebben.

16
11 samcash

Prima, het is de hoogste tijd dat Europa wakker wordt.

6
12 tsja

@6 Hoe kom je erbij dat de Arabische taal niet erkend wordt in Israël?
In de nieuwe basiswet van Israël staat letterlijk dat het Hebreeuws weliswaar de officiële taal is voor overheidsdiensten maar het Arabisch, zover nodig, ook gebruikt mag worden door plaatselijke overheidsinstellingen. Iets wat in veel andere meertalige landen (b.v. Spanje) op precies dezelfde manier wordt toegepast.

4
13 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

14 niet-alles-geloven

@11 : Dat Palestijnse volk wordt zo vreselijk uitgemoord dat er nu geen 700.000 maar miljoenen zijn, sinds de stichting van Israël. Om precies te zijn 5,5 Palestijnen voor elke Palestijn die ooit, al dan niet vrijwillig, uit het gebied vertrok toen Israël werd gesticht. Dat wil zeggen dat elk Palestijns echtpaar sindsdien is verheugd met in het totaal 9 kinderen plus kleinkinderen, en dat in een land waar ze systhematisch worden uitgehongerd, verdreven en vermoord?

4
15 Wendel

@13 : Net zoals het Fries geen officiële voertaal is van Nederland maar daarom nog wel erkend als taal en bepaalde rechten heeft.

3
16 Wendel

@14 En zelf ondertussen moord en brand schreeuwen als iemand een varkenskop bij een moskee ophangt.

5
17 greenmango

@15 Ja die Palestijnse "genocide" is waarschijnlijk de merkwaardigste ooit. In plaats van minder komen er steeds meer palestino's bij. Het zijn me een stel massamoordenaars van lik me vestje die Israëliërs.

3
18 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

19 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

20 weerman

@20 Ze zouden zijn account moeten blokkeren eigenlijk. Gaat nergens meer over.

5
21 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

22 Uit Den Haag

@21

Het is zo langzamerhand gewoon Trollengedrag. Elk topic voortdurend off-topicgeleuter, en allemaal zo éénzijdig als maar kan. Niet gezond, een dergelijke visie.

En ik hoop oprecht dat ze de daders kunnen pakken, zodat ze kunnen worden aangesproken op, en gestraft kunnen worden voor dit wanstaltige en erg foute gedrag.

4
23 weerman

@21 Yisrael
De èchte Israël-fan:
Mensen met een andere mening meteen censureren!

18
24 Uit Den Haag

@23 Ik zie hem allang als troll. Dan zijn antisemietjes als Hendrianus toch heel wat beter te tolereren.

5
25 Yisrael

@24 Het heeft niks met je mening te maken.
Maar met je spam en getroll.

5
26 Yisrael

@21 . @23 .
ik reageer ook niet meer op dat haat mannetje,
die vent is wappie,
al is het wel leuk als tie weer begint te schuimbekken...question

4
27 Botlleneck

@23 weerman
Ik hoop óók dat ze de daders pakken!
Zowel bij dit (gelukkig zeldzame) incident in Frankrijk als bij de tientallen incidenten in de door Israël bezette gebieden!

19
28 Uit Den Haag

@27 Ik vind het vooral grappig dat hij zichzelf zo serieus neemt.

5
29 Yisrael

Een varkenskop bij een Moskee is natuurlijk veel erger question

4
30 Uitede aka Espede

Voor degenen die dit niet afkeuren, dan is het dus ok om varkenskoppen bij moskees neer te leggen of tegen kerken aan te zeiken. Of je verwerpt alle daden of geen een. Praat je deze daad goed en vind je de varkenskop bij een moskee verkeerd, dan ben je hypocriet. Denk daar aub even over na.

Wat de hele situatie betreft in Israel, het is te gemakkelijk roepen vanaf hier vanaf de zijlijn. Die situatie is zo ontzettend complex. En Israel moet zich wel verdedigen tegen de krachten om hem heen en mag daarbij geen zwakte tonen. Het land is in principe al 70 jaar in een bepaalde staat van oorlog en dat heeft niet alleen aan Israel gelegen. Maar die 70 jaar doet wel wat met je. Je geduld wordt wel getest en soms kun je dat geduld niet meer opbrengen en dan bijt je van je af en kun je vals worden. De vraag is dan alleen wie er schuldig precies? En daar kan niemand antwoord meer op geven.

4
31 Gezond boerenverstand

@29 .
ik vind ,m een hilarische nutnik

3
32 Botlleneck

@31 Uit Den Haag moet eens een lesje gezond boerenverstand bij jou komen volgen lol.

6
33 Yisrael

Even of topic : Weet iemand waar wijze dwaas gebleven is ?

3
34 Uitede aka Espede

En, hebben de theeleuten nog iets te melden over graffiti spuiten en de gaskamers in KZ Auschwitz-Birkenau?
(Hoe krijgt Brabosh deze onzinnige combinatie verzonnen question )

Of blijven jullie totaal off topic over mij babbelen?
Want dan kijk ik vanavond nog wel even of er misschien 'n enkel verstandig woordje tussen zit question

17
35 Uit Den Haag

@31 Gezond boerenverstand
+++
Bedankt voor jouw bijdrage!
In deze volstrekt eenzijdige wereld van Brabosh- fans ben je een verfrissende wind!

16
36 Uit Den Haag

@31 boerenverstand.
De situatie Israël is helemaal niet zo complex als je de voorgeschiedenis kent. Maar jij met je boerenverstand hebt kennelijk niet de moeite genomen om die te leren kennen voor je hier wat van je boerenwijsheid weg kwam kwakken.

Iedereen die een beetje van de voorgeschiedenis kent, die wéét dat Israël een joodse kolonie is in Palestina.

En die oorlog is al veel langer dan 70 jaar aan de gang. Maar dat weet jij natuurlijk niet want je kent de geschiedenis niet. Begrijp me goed, ik heb niets tegen boerenverstand, maar neem wel eerst de moeite om je op de hoogte te stellen van de feiten. En die feiten zijn dat het Palestijnse volk is verjaagd om plaats te maken voor een groepje zionisten, die zelfs de holocaust hebben aangewend om hun zin door te drijven.

Dus Israël is een roverstaat die weigert om de wettige eigenaren van het land op het grondgebied toe te laten en hun eigendomsrechten te erkennen. In dat licht gezien is het niet zo vreemd dat een paar Palestijnen een zionistische synagoge in Frankrijk bekladden.

Dus je ziet dat mensen met kennis van de geschiedenis van Palestina wel degelijk antwoord kunnen geven op de schuldvraag. Die schuld ligt enkel en alleen bij de zionisten en hun Amerikaanse vrienden.

10
37 samcash

@37 : Lekker eenzijdig bekeken en je vooringenomenheid straalt er van af. Maar goed, dat kan gebeuren. De oprichting van Israel was in 1948. Dus de staat van oorlog kan niet langer zijn dus dan 70 jaar.

Ik geef met grif toe dat ik niet alle ins and outs weet. Ik ben er geweest, heb er redelijk wat over gelezen, maar ik kan met geen mogelijkheid een goed beeld vormen van alles wat er gebeurd is en wat er nu allemaal speelt en wat er gaande is.

Palestina bestond trouwens uit Joodse bewoners en Arabische bewoners in de tijd van de opsplitsing. Er werd een tweedeling gemaakt in 1947 waarbij de Joden een deel aangewezen kregen en de Arabieren het andere deel. Dus het waren niet enkel Arabieren die er woonden oftewel Palestijnen zoals jij beweert. Maar goed, lees je even iets verder in en begrijp nogmaals hoe complex deze materie is en hoeveel krachten er zich mee bemoeid hebben. En een normaal denkend mens begrijpt dan dat er geen schuldige meer aan is te wijzen. Want moeten we dan naar Churchill wijzen, moeten we naar mandaat 181 wijzen, moeten we naar de UN wijzen, moeten we naar de Arabische staten wijzen, moeten we naar Israel wijzen. Onmogelijk om te zeggen wat de grootste oorzaak is of wie het meest fout/goed is geweest. En nu weer rustig adem halen, niet zo denigrerend doen en op een normale manier een discussie voeren aub.

4
38 Gezond boerenverstand

@22
"Ik heb geen afkeer van joden."

Dat heb jij wel en niet zo zuinig ook.
Als er in Israël alleen maar Arabieren en moslims zaten met een Sharia wetgeving zo gruwelijk dat zelfs ISIS zegt: "nou nou, mag het wat minder", dan horen we jou niet.
En om die zogenamde faalestijnen geef je ook geen flikker.

4
39 Stiplaats

* Verwijderd door de redactie *

40 muxer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

4 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Russian Deputy Defense Minister Detained On Suspicion Of Corruption

Google TRANSlate: https://www-rferl-org.translate.goog/a/russia-military-ivanov-bribery-arrest/32917822.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@34Ach dat hele gendergedoe is iets wat tussen de oren zit en niets met uiterlijk te maken heeft. Je bent qua uiterlijk òf als vrouw òf als ...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@9 Dankje voor het advies, ik denk helaas dat dat niet meer zal helpen.Of haar moeder moet alsnog opvoeden met terug werkende kracht zij is ...

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@2 Gewone burgers dreigen niet met geweld , die zetten de tering naar de nering en trekken desnoods de broekriem nog even aan. ...

42 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@206 Gekkie, Jij denkt toch niet, dat ik net als jij de hele dag op deze site zit, nee dat hou ik niet vol, hooguit een uur en 12 min. jouw ware...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Tastyblacks.conShort Sexual VideosTeens Camel Toe PicsStep Daughter Xxx VideosHindi Porn X VideoPornos GratuitoPorn Uk AmateurSexocomcafe.com.br6ix9ine SextapeFutafuckAnimal HentiaHebtai HqLiterotica LesbianXxx PlayboyPorn Gym VideoSister Yoga PornBlack Porn MidgetsStuck In Washing Machine PornJahan XReddit Thigh HighsJnfluencersgonewildAli CobrinPokemon Sex GameJean Val Jean PornDesi Local Sex VideoMegan Moore NudeHickey PornBahu Sasur RomanceDirty Talking MomCamsoda EbonyAva AlvaresBangbros VanProncomicChanel PrestonMilly MarksTv Shows With Kim HieoraBest Japanese Porn VideosZayn Malik NudeAlexis Texas DoggystyleLadyboy Thailand PornSri Lankan Nude GirlsMarried Man PornFilm Semi JapanHentaigames PornXvideos PremiumSamantha Fox ToplesIndian Cute Girl XxxXnxx UnexpectedAmerica Ki Sexy Video HdPeliculas Para Adultos EnHotsexgirlArabic BigtitsHentai World SwitchLatians XxxBeurete XxAbigail MacComic Porn InteracialKaty Nixon NudeShedding InhibitionsTulsi Porn VideosHd Creampie VideosRaisewetsxAlexandra Daddario LeakEmma Rose Kasey KeiAnmie Big BoobsPon VedeoHindi Dirty Talk Porn VideoDoes Pornhub Have VirusesCartoon CreampiesPornolar 2022Lol Po RnDaisykeech NakedArmpit Fetish PornAnal CreampiecompilationBackroomcastingcouch ThreesomeSnapcosuinMilf Bent OverAmy Jackson Sex VideoPiper JuneGujarati X VidioWoman In GloryholeAbella SafetyBro Full MovieFamilyfuck VideosReal Tampa SwingersTryst SiteMovie PornXxx LasbeinXxx Com ViedoBigjuiceybootyyJapanese Wife PornFirst Class PovScarlett Alexis BbcPorn Mam And SonEscorr PornMidwestfreaks ComShemalecanadaفيلم سكسًNudist PicsHuman Sex VideoJul-792OnlyfansforumMature Porn TbeBlacked White PornPlay With ForeskinZoey UsoTany Roberts NudeBlack Man Sex VideoOld Aunty PornPron Hub TvMomoka NishninaBreastfeeding Porn AdultLiv Revamped PornTittytuesdayProud Father Porn GameBbc PorBelly Dance SexReal Massage Hidden CamList Of HentaisCaugt PornThroatfuck GifsTori Black XvideosForce Sister PornNudecamsSafe Porn WebsiteNew Porn SatarDating App Hookups XxxErotica Lesbian AudioCartoon Incest PornBackroomcastingcouch.ccomIndian Adult StoriesSuhagrat Ki Xxx VideoVlxx探花视频Perfect Body Porn HdDvdes 851Tabbu Hot SceneDesi Randi Chudai VideoPorn Xxxx VideoSunny Lron PornPorn JunkiesDevil's FilmHotmovies.ocmOctomom PornLesbian Porn OldPorhunbJapan Hot Xxx VideoShiny Dixit SexIndian Boobs NudeMoodboobs