door Moskowfiets in Media  ·  122 Reacties

  • 30
  • 1521x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@82 Uitschelden is een ander verhaal, je bent de doelpalen aan het verzetten, best oneerlijk.

Als je begrijpt dat wij ons niet aan de regels van de islam hoeven te houden, waarom wil jij je dan wel aan deze regels houden terwijl je (neem ik aan) geen moslim bent? Waarom mogen andere religies belachelijk worden gemaakt, en begin je bij de islam te piepen?

1
101 Bluth

** gebruiker verwijderd **

Hoelang zou het duren voor zo`n "immigratie wonder" verward met wat geïmporteerde explosieven de 2e kamer in rent en dan roept Alluh akbar waarna hij zich opblaast in een volle 2e kamer .
We kunnen er rekening mee houden gelet op het verleden dat de overheid er niet vanuit gaat dat het om een terreur aanslag gaat want er werd niet goed verstaan wat hij riep op de dure camera`s die het van 7 verschillende hoeken had opgenomen .
Maar het heeft niets te maken met allerlei vluchtelingen die hier misplaatst zitten te zijn met hun oorlogs frustraties .
Nee absoluut niet .

102 verwijderd682241

"Hij zegt dat in Nederland anders wordt omgegaan met vrijheid van meisjes. "Daardoor luisteren sommige meisjes hier niet meer naar hun ouders. Wij herinneren meisjes aan de rol van de moeder in ons land en dat zij haar moeten respecteren. Aan de andere kant moedigen we ouders aan om in Nederland anders met hun kinderen om te gaan dan in Syrië."

Dat gebeurt op dit moment.
In Nederland, hé.
Het land waar ooit naar gelijkheid tussen man en vrouw gestreefd werd.

Maar ja, dat was voor de komst van islam.
Langzaam maar zeker reiken de islamitische tengels tot in elke uithoek van deze samenleving.

En nu is het zelfs zo ver gekomen dat sommige Nederlanders zelfs een dwangsysteem van Syrisch islamitische indoctrinatie en dwang (die volgens bovenstaande citaat er vooral op gericht is meisjes op islamitische wijze te domineren en te disciplineren. In Nederland, hé.) wel prima vinden.

Dat soort Nederlanders zijn onderhand zo geïndoctrineerd, dat ze de praktische onderdrukking van meisjes en vrouwen vanuit een cultureel en religieus principe door een club asielzoekers een goede zaak zijn gaan vinden!

Ik ben zo benieuwd wie voor de uitvoering van dit Syrisch islamitische indoctrinatie- en dwangsysteem de potjes met subsidie ter beschikking heeft gesteld.
Gemeente, provincie of de rijksoverheid?

1
103 tegenzinnig

@101 En waar zeg ik iets over de islam? Over het verzetten van doelpalen gesproken. Best wel oneerlijk eigenlijk, om in uw terminologie te blijven.
Ik vind in het algemeen niet handig om te beledigen. Vrouwen niet, joden niet, roodharigen niet, gewoon niemand. Beledigen is geen recht, beledigen is gewoon onbeschoft. En als u denkt dat mannen de term hoer niet als belediging bedoelen bent u aardig naief. En uw redenering volgend komen die mannen daarmee weg als ze zeggen dat het als een belediging bedoelen. Brave new world!

2
104 Zucht

@84 En waaruit blijkt dat het de integratie tegengaat? Die kinderen gaan door de week gewoon naar een nederlandse school. Ik ben zelf ook meertalig opgevoed, heb mijn kinderen meertalig opgevoed. Zijn we allemaal niet geintegreerd?

3
105 Zucht

Zou je goed slapen op een Syrische madras?
question

2
106 Jan met de korte achterlul

"Anders wordt het volgens Pels als kinderen worden blootgesteld aan een omgeving waar een vijandig beeld wordt geschetst van de westerse maatschappij of waar de Nederlandse leefwereld wordt zwartgemaakt. ‘Als het dogmatisch wordt, kan particulier onderwijs de kloof in de samenleving vergroten en kunnen kinderen zich sneller bedreigd of benadeeld voelen en zichzelf een slachtofferidentiteit aanmeten.’"

Hier gaat het al weer mis: "Hoe het onderwijs op de Syrische weekendscholen eruit ziet is niet precies bekend – de initiatieven zijn pas kort geleden opgericht en er is nog geen onderzoek naar gedaan. De inspectie houdt er geen toezicht, omdat het niet om regulier onderwijs gaat."

De inspectie houdt dus geen toezicht, dus er kan tijdens die koran lessen ook een vijandig beeld geschetst worden van de westerse maatschappij of waar de Nederlandse leefwereld wordt zwartgemaakt en lijfstraffen uitgedeeld worden. Zolang er geen controle hierop is zeg ik: niet doen !

1
107 B55

Al 44 duizend Syrische gelukszoekers in Nederland ???? En hoeveel daarvan hebben een vervalst paspoort of helemaal geen?

1
108 B55

Gewoon verbieden deze shit

1
109 Robbedoes

Als ze maar ophoepelen, mogen ze best wat onderwijs genieten. Maar als links weer komt met het integratieproces, mogen ze die wat mij betreft direct in het kanaal flikkeren ... Een Oer-Hollands kanaal graag, want dat is als brandend zuur voor ze.

1
110 sparta

sja over 30 jaar is meer dan 1/3 vd bevolking niet westers in nederland. dat gaat natuurlijk een keer zwaar mis......iedere cultuur heeft zn eigenaardigheden maar de islam steekt er met kop en shouders bovenuit. Zie accepteren gewoon niets anders...vreselijk

0
111 delarosa@europe.com

Politici zouden eens wat minder 'verbaasd' en 'geschokt' moeten zijn en wat meer pro-actief aan het werk gaan. Het zijn verdomme allemaal net een stel konijnen wat 24/7 in een paar koplampen loopt te staren.

0
112 shadowrunner101

@104 Iemand uitschelden is nou eenmaal een ander verhaal dan iemand middels een cartoon beledigen.

Ik reageer op een reactie die gaat over de Mohammed cartoons, en dan zeg jij dat jij het niet over de islam hebt. 't Gaat weer lekker met je. question Iedere mening die jij hebt kan een belediging zijn voor een ander, ik begrijp dat jij je mening dan altijd aan zal passen?

Het hele punt is dat moslim zich beledigt voelen aan de hand van een cartoon, alleen omdat zij van hun ideologie die baardaap niet af mogen beelden. Wij mogen dit wel, maar moslims (niet allemaal hoor) willen hun ideologie aan ons opdringen, middels geweld zelfs zo blijkt uit het verleden. Het maken van cartoons over Mohammed stelt dit aan de kaak.

Ik blijf de selectieve verontwaardiging prachtig vinden. Heb je al je aversie geuit over South Park? Stand-up comedians? Wat er in de Koran staat? Wat er in de Bijbel staat?

1
113 Bluth

@113 U mag mij aanwijzen waar ik het over de islam heb. Uit het feit dat u dat niet maak ik op dat u dat niet kunt. Waar ik u op wijs is dat uw mening dat u de vrijheid van belediging hebt consequenties heeft. Uw zogenaamde vrijheid van belediging geldt dan voor iedereen. Dat wordt een leuke wereld. En degene die daar het meest slachtoffer van wordt zijn kwetsbare in de samenleving. Ik moet er niet aandenken dat mijn oude moeder voor van alles en nog wat uitgemaakt mag worden omdat we zogenaamd allemaal 'vrijheid van belediging' hebben.
Buiten dat framed U nogal. Waar pas ik mijn mening aan als ik ervoor kies iemand niet te beledigen. Natuurlijk vindt ik u nog even dom zelfs als ik u dat niet recht in uw gezicht zeg. En ik vind de legging van de buurvrouw nog even lelijk. En ik vind het misbruik in de katholieke kerk nog even erg zelfs als ik daar niet ieder katholiek mee confronteer. Ik verander niet van mening als ik kritiek niet verwoord of verwoord op een manier die mensen in hun waarde laat.
En waarom denkt u eigenlijk dat u mij of wie dan ook kunt vertellen waarover ik een standpunt moet hebben. En hoezo is dat selectieve verontwaardiging? Laat mij iemand zien die over werkelijk elk onderwerp genoeg afweet om überhaupt een mening te hebben. Sommige mensen vinden de onderbouwing van hun eventuele mening nu eenmaal belangrijk en hebben liever geen mening dan een slecht onderbouwde.

0
114 Zucht

@114 Jij bent degene die op mijn reactie reageert, die dus over een schilderij van de profeet Mohammed ging, want daar ging de reactie waarop ik reageerde over. Dat is het punt wat ik maakte.

Je hoeft mij nergens op te wijzen hoor, maak jezelf niets wijs. Zonder vrijheid om te beledigen kan er geen vrijheid van meningsuiting zijn. Elke mening die je hebt kan een ander immers als belediging ervaren. Nu heb je het alweer over iemand uitschelden, en daar hebben we het dus niet over, dit vertelde ik je eerder ook al.

Ik frame niet, ik stelde je een vraag. Als jij ervoor kiest niemand te beledigen, en iemand ervaart jouw mening over een bepaalde voetbalclub als een belediging, dan moet jij die mening volgens je eigen logica aanpassen.

Dus, zolang jij iets als kritiek ziet is beledigen geoorloofd, en zodra jij het niet als kritiek ziet, niet? Je bent niet erg consequent op deze manier, daar het doel van de hele cartoons het aan de kaak stellen van het opdringen van een islamitische regel aan niet-moslims is, en dat moslims dit helemaal niet als belediging hoeven ervaren. Dat ze dit wel als dusdanig ervaren toont juist de problematiek aan.

Wat je relaas verder met mijn reactie te maken heeft, ik zou het niet weten. Je begint te piepen bij de cartoons over de profeet Mohammed, maar wanneer South Park weer eens het christendom of jodendom geheel moedwillig belachelijk maakt en moedwillig religieuze mensen kwetst, hoor ik je niet. Dat is selectieve verontwaardiging, en South Park is één voorbeeld welke ik aanhaal. Jij bent je ook echt wel bewust van het feit dat o.a. het christendom regelmatig belachelijk wordt gemaakt, en dat stand up comedians dagelijks mensen moedwillig beledigen.

1
115 Bluth

De islamisering is in volle gang in dit land

0
116 Joepie

Hoe lang zou het nog duren voordat er wérkelijk wordt ingegrepen en deze scholen bij wet verboden worden?

0
117 Nicks R. Van

* Verwijderd door de redactie *

118 pepertje

@115 Goh, lezen is blijkbaar moeilijk voor u. Nogmaals, ik wijs u op de consequenties van uw stelling dat vrijheid van belediging bestaat. Dat bestaat dan dus voor iedereen en volgens uw redenatie mogen vrouwen voor 'hoer' uitgemaakt worden, ouderen weggezet als 'gaga' of 'dement'; katholieken als kinderverkrachters ect ect. Geen leuke wereld om in te leven, volgens mij maar blijkbaar een wereld die u zich wel wenst. En aangezien wij een wereld delen heb ik er nogal bezwaar tegen.

U verwart alweer het hebben van een mening met het uiten van een mening. Geen idee waarom u denkt dat als een mening niet wordt geuit, diezelfde mening veranderd wordt. Baarlijke nonsens lijkt me.

En hoezo mag ik u nergens op wijzen? Is dat niet het hele punt van een discussieforum? Nogmaals, uw onderliggende premisse, dat er vrijheid van belediging bestaat deugt niet en dat enkele feit haalt de rest van uw beweringen onderuit. Logica heet dat.

3
119 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

120 pepertje

@117
Nooit.
Want dat vraagt om een mentaliteitsverandering.

En een verregaande mentaliteitsverandering, dat word in (dit) Nederland tegenwoordig gezien als een negatief en bedreigend streven, dat vanuit het heersende 'cordon sociaal' van moslinks, en hun (politieke, bestuurlijke en ambtelijke) geestverwanten (welke zelfs diep in het overheid denken geïnfiltreerd zijn) stelselmatig bestreden en onderdrukt dient te worden.

En dat bestrijden meningen gaat tegenwoordig zelfs zo ver, dat men alleen al door het aangeven te streven naar een 'de Nederlandse cultuur meer rechtdoende brede mentaliteitsverandering', dit voor moslinks, en hun (politieke, bestuurlijke en ambtelijke) geestverwanten meer dan genoeg reden is tegenstrevers (constant) in een kwaad daglicht te stellen.

Ik bepleit een revolutionair andere benadering, één waar het oorspronkelijke, het Nederland eigene, meer op de voorgrond word gesteld.
Maar om dat te bereiken zullen er eerst binnen de politiek wat (afgedwongen 'grasroots') veranderingen door gevoerd moeten worden.

0
121 tegenzinnig

@119 Ik zeg dit nu al voor de derde maal. Jij vergelijkt schelden met beledigen in het algemeen. Dat is geen eerlijke vergelijking, daar lang niet alles wat een persoon als belediging ervaart ook daadwerkelijk een belediging is.

We hebben het over vrijheid van meningsUITING, kom op zeg...

Een verdere discussie met jou heeft geen zin, want verder komen gaan we niet daar jij steeds maar weer in herhaling blijft treden en telkens exact dezelfde dingen negeert.

0
122 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Laf smerig tuig....

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@20 Hoe dan?Mensen terugsturen naar de grens?...

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wie zegt dat dit verhaal klopt?Het is wel vaker voorgekomen dat achteraf bleek dat het hamasstrijders waren in burger die hun wapendepots ging...

5 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Omstreden pro-Russische website Voice of Europe was ook podium voor FVD-prominenten

Vandaar, dat Thierry zo agressief reageerd in de Tweede Kamer....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@17,De kraan is niet dicht. Er worden nog steeds aanvragen behandeld en de regering heeft nog niet duidelijk gecommuniceerd dat er geen nieu...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

18 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

25 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

26 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Xxx With BhabiChinese Girl Fucking VideoNew Story PornWww Youporn Videos ComMarisa Tomei SexyIsidora Goreshter Movies And Tv ShowsSudipa NudeR/incestcaptionsSexy Korean NudeAnonvPoran TubeFilm Actress SexMissax CreampieBen 10 Cartoon Xxx VideoDouble DoggystyleRule 34 PagealSexos QuadrinhosLainabearrknee NudeYaoi Gay PornBig Boops SexMatka Sex VideoRomancepornLarken Loveالعاب سكسهGifs Big TitsXxx Sanny LiyoniWww Bengali Sex VideoSwamiji Sex VideosHot Andhra SexFree Pornxxx.comFantasy Hentai MangaPornography ONude Boobs PicsBrianna Coppage VideoNudevideocelebMom And Dad NudeOverflow Sin CensuraPprno GratsKiss On TitsXxx MalaJawan Bhabhi XxxSharon White PantyhouseJapanese Massage NuruFamiy Swap XxxItalian Xxx VideoSanchita Shetty NudePhone Sex PornMom And Son Bf HdSofia Hublitz NudeAnna Blaze PornCaroline Ellison PornSearch Porn HubSakura NudeGraciebon OnlyfansLeaked Nude CelebrityBaixar Jogos PornôVídeos De Sexo VazadoLet Do Sex ComXnxx Gf Bf HindiMoreninha PornJackandjill CreampieSexy Tiktok CompilationDarla Pursley LeakedTsdatesFilme Pornográfico BrasileirinhasNaruto Hen TaiXdideosMaitland-wardPorrno HardTeenager Porn SoloAubrey Plaza FappeningNayanthara Sex SceneXxx Com Hd 4kLilmochidoll LeaksEbony Teen SquirtKay Lovely NudeNude Indian PicturesMaa Beta PornSexy Movie Mia KhalifaMilf Boobs SuckingBhalo Sexy VideoLubed XxxXxx.videos PornosOld Achool PornLily LouCharlotte CrosKaterina Soria NudeXnx PhotoXxx Video KichanNinño PollaFirst Time XxxsexBrazzers Sex DollChubby Porn GifXviseisNaked AmimeLeena Jumani NudeXhamster Hd IndianNtr Hentai GamesPornon DeCandy StripersNakid PeopleJosepin JacksonPone VidioSuperchat Live IndiaBrzzrsIndian Married SexShakeela Nude ImagesHllo PornBrazzers PremiumPornonovinhaTeen Pussy ImagesHuman Centipede ImagesAsian Sex DairyMolly Jane WrestleLuckycrusjJhanvi Kapoor NakedDrtubeJapanese Porn OnlineAdria Rae PovNaked Guys TwitterSites PornographiquesContos Eróticos MasturbaçãoPrno HardHarley Quin Porn ComicsIndian Blowjob Porn VideosXxx Videos Download IndianXxxx Video Hd ComKajal Gupta UncutNude Indian HdEhind The Scenes PornFilme De PornografiLovlybambiXxx Saree HotPorn Xxx Free MoviesStrip Woman VideoVr Porn GayVivica A Fox NudeBf Full Sex VideoXxx Hd Hot IndianAnastasia LuxPlaygirlcris NudesSocial Media Girl PornPornlFilme Pornô Com ADanger PornWatch PronEating Out SexuallyTeen Sex HdLeaked Whatsapp PicturesMilf Gets A Pony Ride