Een geweldloze burgeroorlog tegen de EU is mogelijk, en noodzakelijk

30-07-2018 22:28

De Europese beschaving loopt groot gevaar. Miljoenen illegale immigranten, meestal met geen of een gebrekkige opleiding, overspoelen het continent. Tientallen miljoenen immigranten of hun nakomelingen hebben een dubbele nationaliteit en kunnen of willen zich niet integreren. Integendeel, zij dringen hun normen en waarden aan ons op. Een kleine minderheid van hen is fanatiek en schuwt geen terroristische aanslagen, waardoor Europa het nieuwe Midden-Oosten aan het worden is.

De Europese Unie staat hier machteloos tegenover, ziet het probleem niet of veronderstelt dat uiteindelijk de immigranten zich zullen aanpassen en een noodzakelijke bijdrage zullen leveren aan onze welvaart. De politiek is echter slechts een rookgordijn waarachter een kleine groep opereert en haar lobbyisten inzet in het hoofdkwartier van de Europese Unie. Dat zijn de mensen die over de echte macht beschikken, ongelooflijk vermogend zijn en steeds rijker worden. Die groep heeft slechts één God, de Mammon, en slechts één doel, zoveel mogelijk winst maken.

Een burgeroorlog tegen deze krachten is niet te winnen. Zeker niet rechtstreeks. Zij beheersen de mainstream media, verwerven meer en meer controle over internet, kunnen de politie en het leger inzetten, en ze zijn er zelfs in geslaagd de partizanen van socialistische en groene partijen en academici in te zetten als nuttige idioten. Wie meedoet, krijgt subsidie. Wie zich verzet, kan rekenen op verdachtmaking, laster en broodroof.

Desondanks is een burgeroorlog noodzakelijk. Geweld is hierbij uitgesloten. Ten eerste omdat dit indruist tegen de humanistische en christelijke waarden waarop de Europese beschaving is gefundeerd. Ten tweede omdat we ten koste van alles moeten voorkomen dat de verschrikkingen van de vorige eeuw zich herhalen. We kunnen de machtigen echter raken in hun achilleshiel: het geld.

Vandaar een oproep om zo weinig mogelijk geld te besteden. Koop alleen nog het hoogstnoodzakelijke en dan het liefst lokale producten. Eet geen vlees meer. Stop met reizen en beperk het gebruik van de auto tot een minimum. Op die manier worden de economische activiteiten nagenoeg stilgelegd. De Europese Unie zal over geen geld meer beschikken om haar plannen uit te voeren, om de immigranten op te vangen en om de werklozen een uitkering te verschaffen.

Deze oproep kan zich als een vuurtje verspreiden. Als elke lezer van dit pamflet twee mensen uitnodigt hier ook gevolg aan te geven en eveneens elk twee mensen te benaderen, dan zijn na 26 keer twee in 26ste macht of 134.217.728 Europeanen bereikt.

Natuurlijk zal deze actie vreselijke maatschappelijke gevolgen hebben. Bij een sterk gereduceerde economische groei zal de werkloosheid enorm stijgen. Armoede zal toenemen en velen zullen moeten leven van giften in natura. De machtigen zullen moord en brand schreeuwen. De mainstream media zullen apocalyptische voorspellingen doen.

Die gevolgen moeten we afwegen tegen wat de huidige politiek aanricht in Derde Wereldlanden. De illegalen behoren meestal tot de middenklasse en hebben nog enige opleiding genoten. Op die manier verdwijnt de middenklasse in die landen en wordt de ellende van de achterblijvers almaar groter

Deze burgeroorlog zullen we echter winnen. Om de strijd vol te houden moet iedere burger solidair zijn met familieleden en vrienden, zodat niemand honger hoeft te lijden of niet kan voorzien in andere basisbehoeften. Hierdoor zal een groot gevoel van verbondenheid ontstaan, alsook het besef dat een eendrachtig volk altijd zal overwinnen.

Deze actie houden we vol totdat Europa opnieuw het continent is voor de Europeanen die een beschaving, een ethiek en een geschiedenis van minstens vijf generaties terug, met elkaar delen. De immigranten zullen terugkeren naar de landen van herkomst om daar hun verantwoordelijkheid op te nemen voor de heropbouw of de opbouw van die landen. Een sterk en verenigd Europa zal vanuit haar waarden solidair zijn met de terugkerende immigranten.

Er zal een nieuwe economie ontstaan, met respect voor de planeet Aarde en voor alles wat er op leeft. Een bijkomend effect van deze burgeroorlog zal zijn dat we opnieuw gezonde lucht kunnen inademen en dat we beter kunnen omgaan met de gevolgen van de klimaatverandering of die gevolgen alsnog beperken.

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens