door Inter in Buitenland  ·  144 Reacties

  • 42
  • 1359x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 .

De realiteit laat toch het tegenovergestelde zien Peter.

Zie @88 en de realiteit op straat.

1
101 Dachtutniet

Bij de eerstvolgende verkiezingen gaat mijn stem naar de PVV.... als alles tóch naar de klote moet, dan maar op deze wijze....

6
102 LoydMorris

@99 No newstoday.

Gelukkig wel en ik hoop ook dat links dat in gaan zien dat het asielbeleid aangepast moet worden.
En daar heeft het standpunt van FvD zeker ook van het linkse gedachtegoed in staan.

En gelukkig hebben we maar weinig ultra`s hier.

5
103 Dachtutniet

** gebruiker verwijderd **

@101
Die realiteit laat het juist goed zien in vergelijking tot sommige andere landen. De problematiek valt hier mee en we zijn goed de groote hoos doorgekomen. Maar goed wij worden het niet eens en dat mag ook. Idergeval bedankt dat onze discussie, ondanks de verschillen op een normale toon is verlopen.

104 verwijderd111

@102

De PVV is te radicaal, mede door het huidige politieke klimaat en aanval op de PVV.
Het tij kan keren.

Maar ik snap de aanval op de standpunten van FvD niet, dus links, kom met argumenten

2
105 Dachtutniet

yes!!! consumptiestaking.

Dat is nog eens een uitstekend plan en inderdaad "de" manier om te laten zien wie er de baas is nl : de consument.

Alleen nog regionaal, fairtrade en tweedehands kopen en liefst contant betalen, zo weinig mogelijk banktransacties . zo krijg je de echte verantwoordelijken ( multinationals) op de knieen

Ik denk dat het het meest realistisch is om te beginnen met prikacties, dwz korte periodes vb een week en nog eens een week , maar dan heel absoluut geen geld uitgeven.

Tijdens zo'n actie wordt dan zichtbaar wat de gevolgen zijn en kan men zich stapsgewijze instellen op een meer regionale economie

Je consumptiegedrag heeft meer invloed dan je stemgedrag!

Als links en rechts elkaar op die manier kunnen vinden zou mooi zijn.

Dat ik het nog een keer eens ben met die Juriaan van Acker is wonderlijk.

4
106 morandi

@104

Top Peter.

Vind ik ook.
Maar de toekomst zal uitwijzen waar we naar toegaan.
Ik vermoed dat het roerige tijden gaan worden.

De laatste tijd is het schering en inslag betreffende agressie, moord en doodslag wat niet onder stoelen of banken geschoven moeten worden.

Europese landen beginnen ook zich te verdelen ipv te verenigen door voornamelijk het Europese asielbeleid.
Vergeet ook niet de oplopende verdeeldheid tussen de autochtonen waarvan de bron zich kan raden waardoor dat komt.
Voornamelijk het asielbeleid.

1
107 Dachtutniet

Er moet een tegenbeweging komen op deze idioterie.....
https://www.google.com/search?q=singing+refugees+are+welcome+here&safe=off&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiFueTP0cncAhXGgVwKHSuRDlcQ_AUICygC&biw=1440&bih=767

Een beweging die schreeuwt, met name tegen de moslims: "Jullie zijn NIET welkom hier!!", "Jullie hebben hier NIKS te zoeken!!", "Jullie zijn hier ONGEWENST!!".
Ga de straat op en zing: "Say it loud, say it clear, refugees are NOT welcome here!!!!!"

Misschien blijven ze dan wel thuis......

6
108 PeKa

@108
Dan moet je gezellig gaan zingen en schreeuwen op de plek waar ze vandaan komen. Als je dat hier doet zijn ze al hier.

4
109 PuurHagelslag

@32 inderdaad, wat heb je aan klimaat als een samenleving niet meer bestaat?

@88 ze maken het nu ons probleem; zij kozen om onlegitiem vluchteling te zijn? Dan had je openheid van zaken moeten geven. Dump ze maar in afrika.

1
110 maarten1234

Citaat: "We kunnen de machtigen echter raken in hun achilleshiel: het geld".

Inderdaad, zónder geweld maar het plan om 'de machtigen' in hun achilleshiel te raken. Echter, de manieren waarop dit in het artikel wordt voorgesteld, zal op zéker vooral in eerste instantie... de gewone burger-economie heel erg hevig treffen!
En dat is juist helemáál niet de bedoeling, lijkt mij.

Als we nu eens met z'n allen radicaal zouden stoppen met het 'op de automatische piloot' overal afrekenen met onze pinpas, maar zoveel mogelijk betalingen doen met cash geld, is dat al meteen (op z'n zachtst gezegd) zéér storend en verontrustend voor de banken en andere financiële instellingen. En als we dát combineren met het, eindelijk weer eens, gaan kopen bij de gewone middenstanders/kleinere winkeliers.
Dan stimuleren we daarmee meteen de economische situatie van het échte MKB... en NIET van de grote rijke winkelketens/multinationals!

Alleen al met deze twee stappen... zou een zéér duidelijk teken gegeven worden aan 'Hen Die Denken Dat We Altijd In De Pas Blijven Lopen'!

0
111 Scorpio

Wat een ongelooflijk bullshit artikel. Dat we overspoeld worden met buitenlanders is onderdeel van het plan daar staat de EU helemaal niet machteloos tegenover. De terroristische aanslagen worden niet gepleegd door fanatieke vluchtelingen maar door de geheime diensten om meer en meer vrijheden van ons af te nemen zodat we straks als ratten in de val zitten als de economische bom barst.
Waar hij wel gelijk in heeft is dat we meer lokale producten moeten kopen om juist daar de economie te stimuleren. Maar waarom geen vlees eten? Heeft dat te maken met het niet bestaande CO2 probleem?
Het “grappige” is dat de economie juist door globalisten stelselmatig bewust wordt afgebroken daar kunnen we natuurlijk de Brexit of Trump de schuld van geven maar het zou helemaal mooi zijn als je de mensen zelf de schuld daarvan kan geven. Dus met de acties die deze meneer voorstelt zijn de mensen juist zelf de “usefull idiots”. De banken en corporaties blijven buiten schot.

11
112 Enjoylife25

@112 Ah u bedoelt het Kullergi dildo plan. Ja dat is echt vreselijk.

11
113 Drs. Mezun

@109 Zoals in India of Myanmar.....
Daar maken ze de moslims duidelijk dat ze NIET gewenst zijn!!
http://newsmonkey.be/article/90082

3
114 PeKa

Dergelijke artikelen geven mij weer hoop. Ik merk en hoop dat het verzet van de werkelijk bezorgde, maar monddood gemaakte burgers zal uitbreiden als een veenbrand. Europa voor de Europeanen.

4
115 bozeman

@115
Inderdaad..... durf te zeggen: MOSLIMS HOREN HIER NIET THUIS!!

Moslims hangen de islam aan, en de islam staat haaks op onze westerse beschaving, vrijheden, normen en waarden. Moslims horen hier niet thuis, moslims horen thuis in islamitische landen. Daar is nog plek genoeg.

Ik zeg dat al een tijdje met een vriendelijk gezicht tegen de moslims die ik ken. En raad eens, dat vinden ze zelf ook. Maar ja, als je de kat op het spek bindt......

4
116 PeKa

Het grootste probleem zijn inderdaad de Europese politici die het eigen volk -door wie ze betaald worden- verraden. Weg met dat elitaire tuig, dat samenspant met salafisten om Europa te veranderen in een islamitisch continent.

2
117 Soare

Wie weet nog ==> de Manchester suicide bomber, killed 22 ==> was door de UK leger uit Libya 'gered'.
-nu gebeurd hetzelfe in NL, Rutte en NL regering haalt AlQuada terroristen naar NL..... (white helmets) die kinderen door hun hoofdschieten als propaganda.
-dit omdat Rutte graag regime change wil, maar de laffaard zelf niet durft te gaan, samen met Asscher, bewezen NSB'ers.
-wat in UK gebeurde, gata in NL dus ook gebeuren.

Act of betrayal: Manchester bomber was rescued by the Royal Navy from Libyan warzone and evacuated back to Britain - three years before he slaughtered 22 people at a pop concert

2
118 Goldrush

NL regering dus nu ==> CU en CDA halen AL Quada terroristen naar NL, maar lekker scheinheilig voor in de kerk zitten........ samen met D66 en VVD.
En PVdA (vorige regering) waren de bedenkers van steun aan Al Quada in Syria.
Asscher en Rutte zouden terug gaan naar 1943, Anne Frank voor geld veraden en op de trein zetten naar vernietings kampen, en VVD zou haar eerst verkrachten, immers mooi meegenomen voor Rutte en zijn zielepieten van VVD.

White helmets (Al Quada) leden worden nu door NL regering naar NL gehaald, contant geld, andere ID en woning gratis......schieten in volgende video een kind door hun hoofd voor een propaganda video in opdracht van NL en UK en FR en DE.

We "are very grateful for all the work the #WhiteHelmets continue to do... on behalf of the US government and coalition forces" in Syria **

2
119 Goldrush

Al-Qaeda Affiliates The White Helmets Coming 'Home ' to a Neighbourhood Near You! Is Everyone Happy? No? Email Your #MP Now! #NotInMyNameTheresaMay #WhiteHelmets #UK #Britain. @VanessaBeeley

3
120 Goldrush

Noem het dan geen oorlog. Die lui bij TPO zijn ook gewoon ziek in hun hoofd. Geweldloze OORLOG. hmmhmm.

4
121 VaY

Aanpassen of wegwezen is de oplossing.

5
122 Proemevla

@71 : En waar denkt u dat die bedrijven, de lobby, hun "gederfde winst" waar ze immers volgens hun gewoon recht op hebben, gaan terughalen, desnoods met geweld?

3
123 Wendel

@76 : De enige milities tot nu toe zijn die in Den Haag van de islam.

6
124 Wendel

@91 : Sinds 1960 is onze bevolking gegroeid van 12 miljoen naar 17 miljoen, terwijl wij vergrijzen. Een deel is uit Europa, het overgrote deel van die 5 miljoen extra is uit moslimlanden. De ex-directeur van het CBS schatte in 3,5 miljoen. Dat is heel wat meer dan ons wordt voorgelogen.

Opvang leidt wel degelijk uiteindelijk tot verblijfsstatus aangezien uitgeprocedeerden gewoon de straat op geknikkerd worden, daargelaten de enkeling die wel wordt teruggenomen door het land van herkomst.

Er zijn hier ontzettend veel Afghanen, terwijl Afghanistan tot voor kort in ieder geval geen onveilig land was, dus als ze niet worden teruggestuurd, is dat onwil. Dat dat land ze niet terugwil, daar moet je toch als "oorlogszuchtige, overheersende witmens" maling aan hebben en ze gewoon dwingen, dat vinden zij toch sowieso van ons? Geen hulp meer, in geen enkele vorm. Is het gauw afgelopen.

4
125 Wendel

@92 : De eerste keer dat er op PVV gestemd kon worden, schrok men van de hoeveelheid stemmen die zij kregen, en is gelijk het "cordon sanitaire" gelegd, om ze illegaal buiten de regering te houden op grond van hun gespeelde morele verontwaardiging. Vervolgens is diezelfde kunstmatige, opgeklopte morele verontwaardiging jaar in jaar uit over ons uitgestrooid in media-campagnes, nadat men ons dus had duidelijk gemaakt, dat PVV hoe dan ook niet ging meeregeren, ook als dat in feite wel zou behoren te gebeuren. Dat zie je nu weer in gemeenteraden.

Er is een langdurig en consequent ontmoedigings- en monddood-maak beleid op ons losgelaten over PVV, tot en met een rechtszaak aan toe wat PVV wel of niet mocht zeggen, wel of niet een film mocht uitzenden, enzovoorts. En dan doet u net alsof het vergelijkbaar is met andere politieke partijen en dus een teken dat wij ze niet willen? Er is ons grondig duidelijk gemaakt dat wij ze niet mogen en als men merkt dat wij achter ze staan, worden onze huizen beklad, onze werkgevers gebeld, en ga zo maar door.

5
126 Wendel

@96 : Of wij dat nu willen of niet, we zijn er al bijna, want de EU legt dit op en die is een instrument van VN/deep state.

5
127 Wendel

@100 : Nu de handhaving nog. Staat u ernaast als ze asiel-aanvragen beoordelen? U hebt gelezen waar meerdere beoordelings-buro's in Duitsland op zijn betrapt, blindelings iedereen asiel verlenen?

3
128 Wendel

@125 "Sinds 1960 is onze bevolking gegroeid van 12 miljoen naar 17 miljoen, terwijl wij vergrijzen."

Kijk daar heb je dus bevolkingspiramides voor.

0
129 VaY
130 VaY

https://www.telegraph.co.uk/technology/2018/07/30/twitter-hires-academics-monitor-healthand-combat-hate-speech/

We hebben geen tijd te verliezen, binnenkort is met elkaar communiceren over dit onderwerp niet meer mogelijk, wordt afgevangen door algoritmes.

5
131 Wendel

@131 ,

goeie zet van Twitter.
Hoe minder "hate speech", hoe beter.

3
132 jodelatedieho

‘Onze’ regering ligt op hun luie reet en ondertussen stromen de negers weer als water Europa in!

4
133 Jan met de korte achterlul

Diegenen die denken dat dit is op te lossen met een geweldloze burgeroorlog is niet van deze wereld. Zonder geweld krijg je deze hier nooit meer weg en hoe eerder we daarmee beginnen hoe eerder we de draad weer kunnen oppakken en ons leven kunnen voortzetten zoals deze hadden voor al deze ellende begon.

2
134 jbruntink

@33 Die komen helemaal niet binnen in grote getallen, en dat heeft helemaal niks met de EU te maken!

3
135 mike45

@135
Tuurlijk wel.
Nog altijd 500 per week die doordat Europa haar buitengrenzen niet of nauwelijks bewaakt door het open grenzen beleid makkelijk door kunnen lopen naar het land van hun keuze met het ruimhartigste asielbeleid

1
136 Hangingmen

@136 dat is helemaal niet zo dat er 500 per week in Nederland aankomen! NK is gewoon een grote haatsite geworden tegen de Islam en Moslims. 90% van de Nederlandsers is daar helemaal niet in geintegreerd en heeft nergens last van.

3
137 mike45

@137
Dan is de site van de Rijksoverheid nog een grotere haatsite zeker,
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asielbeleid/nieuws
En hè? Hoe zat dat met het 'open doorloop beleid' van de EU ?

1
138 Hangingmen

@138 De asielinstroom van week 30, bestaande uit eerste asielaanvragen, herhaalde asielaanvragen, hervestiging, herplaatsing en nareizigers bedroeg ongeveer 700. LEZEN!

2
139 mike45

@139
Ja dus week 30 waren het er geen 500 maar 700 dus hoezo "Die komen helemaal niet binnen in grote getallen"
En hoe zat het met het open doorloop 'beleid' van de EU volgens u?
Of heb je geen zin om je gezwets inhoudelijk te beargumenteren,ga je alleen een beetje dom zitten roepen om vervolgens een beetje dom selectief te lezen ?

0
140 Hangingmen

@137
"90% van de Nederlandsers is daar helemaal niet in geintegreerd en heeft nergens last van."

Kun je dit onderbouwen trouwens of heeft u alle Nederlanders persooonlijk ondervraagt ?

1
141 Hangingmen

@140 Het heeft niks met de EU te maken, Nederland heeft het VN vluchtelingenverdrag ondertekend. Een Verdrag van de Verenigde Naties niks EU!

@141 Onderzoeken

Driekwart van de Nederlanders voor opvang vluchtelingen
https://www.parool.nl/binnenland/driekwart-van-de-nederlanders-voor-opvang-vluchtelingen~a4584208/

Die extreemrechtse bagger op Nieuwskoerier dat is dus helemaal niet de stem van Nederland, als je nu even kijkt wat het meest populair is op NK. Dan staat in de top allemaal anti moslim nieuws op NU.nl

1. Twee vrouwen en kind uit Nederland omgekomen bij schietpartij in New York
2. In Tadzjikistan aangevallen Nederlandse vrouw ondergebracht in safehouse
3. Glennis Grace dacht dat 24-jarige vriend ouder was
4. Nieuwe wolvenroedel vestigt zich bij Nederlandse grens
5. Natuurgebied van 150 hectare verloren gegaan door brand in Limburg
6. 'Droogste maand juli sinds het begin van de metingen'
7. Planeet Mars staat dinsdagavond dichtste bij aarde sinds 2003
8. Grote zoekactie naar veertienjarige vermiste zwemmer bij Zeeuwse Bruinisse
9. Gevonden lichaam bij Bruinisse is van vermist meisje (14)
10. Alle inzittenden overleven vliegtuigongeluk Mexico

0 items over moslims!

1
142 mike45

Bij de rechtsextremistische populistenkliek kunnen ze hun vurige wens tot chaos en vernietiging bijna niet meer onderdrukken, door er steeds min of meer subtiel op te hinten.

En dus bedenken ze deze bullshit. Kunnen ze vanaf nu lekker hardop mijmeren over de noodzakelijkheid van een burgeroorlog.

Krankzinnigheid.

1
143 Biesbush

@126 Dezelfde PVV die een gedoogconstructie aanging om de nummer 2 van destijds, D66, uit de regering te houden? Ik hoorde ze ook niet eisen dat de nummer 2 recht op regeringsdeelname had. Ze doen graag mee met allerlei trucks. Ze zijn een gewone establishment partij van een establishment politicus met de bijbehorende tactieken, inclusief 'de pot verwijt de ketel'.

0
144 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

6 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

9 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

19 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

24 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

35 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

38 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

41 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Hindi Picture Sexy BlueLupe FuentesIndian Sex Com HindiTamil Xxxn VideoSex Girl LiveBollywood Nude HotCheating Aunty SexCreampie CleanupTwo Women HavingsexBig Boobs SuckVina Sky Virtual RealityKianna Dior JoiAbigaiil Morris BbcPussy TybeBoolooسكس مترجنSquare Peg ToysLindsay Lohan ToplessIndian Mms Video LeakedNo Teeth Blow JobsSunny Sunny Leone Sex VideoYorpornGigantitsThick Light Skin PornPorn SitrsSkyexsummers OnlyfansTamil School XxxMia IasbellaTamil Sex Video Tamil Sexy VideoGoodsex PornBen Ten Porn GwenTessa Lane XnxxSexy Twerkпорно 365Old Japanese PornSexy Redd Sex TapeNympho.ccomHololive HentaiTs Baily JayNaked Men ShowerHindi Song XnxxNude Boobs HotAmouranth XxxAsha JaiswalMew XxxWhite Wife SexXhamster CoXxxxxxcomOwner Sex VideoMamnaBeautiful Nude GrilsCousin XnxxLouisa KhovabskiAriella Ferrera SquirtingLesbian Porn MasageCumming Inside GirlfriendMindundermaster PornSky Bri XvideosJuilette MichelleJapanese Sleeping PornRedubeBanging FamilyVery Old Women Sex VideoPorn BybeBlack IncestJapenes Massage PornHot Boobs SexKaterine Heigl NudeJeanna Jameson PornNude Indian SeriesStd PornFree Porn MoviesxxxFabswongMallu Devika X VideosDffnetworkHardcore Balck PornHaku PornMature Al BumArab PornhubJapon HenatiVideo Bokep JapaneseTickling TortureSexoplayaDrinking CumshotsFpox PornShradha XxxTumblr Sexual VideosGratisporno GratisGraciebon NudeToonpornNaked CheerladersShalaine Woodley NudeFat Tits NudeApornOverwatch Porn GamesTravestileri PornosuFotoacompanhantespFreepornpictursBoob IcsVrporn CompilationBig Tits AndassMilf On KneesSister SeducReyna Belle XxxPussy MoviesBangladesi Porn VideoBete Se ChudiBug Boobs NakedTeam SkeetFapachiMilfs Step MomVeronicaperasso LeakTinkerbell PornhubSex With Friend PornMujer FollanPhonerticaAlison CraftBdsmgangbangMoscow EscortHd BeastialityFillatioDarla Pursley LeakedPornhub RecommendationsPornoy SexoZoozhamsterBritnet WhiteGoddess AnnaSex Video 2020Andi James NudeMonjas XxxLas Mejores PeliculaspornoBoliviana PornAnimatedfuckingMobil Porn GameGostosas Nuas FotosCurvy PornographySankakuchannelPor'noChanel West Coast NudeBig Tits NursingNude Men SexHorrorporn XxxPorn GifsXnxx Gay DaddyPooja Bhabhi XxxXnxx DownloanBrother Sucking SisterBabes Of IndiaChloe Grace Moretz NudePaola Rey