door Barbapapa-7,5 in Overig  ·  34 Reacties

  • 2
  • 525x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het artikel sluit af met een indrukwekkend grote lijst van joodse organisaties die zich inzetten voor rechtvaardigheid en ze verklaren alle dat de huidige oproep tot BDS (Boycot, Desinvestering en Sancties) als methode of tactiek niet als antisemitisch zou moeten worden gedefinieerd.

28
1 Barbapapa-7,5

BDS..... stelletje landverraders.

6
2 PeKa

Het wordt tijd dat de Joodse burgers in Israël zich massaal gaan keren tegen die ultra rechtse nationalistische beweging, ook wel bekend als het zionisme.

9
3 Brolin

@2 Wie of wat wordt door deze joodse organisaties die BDS in meer of mindere mate ondersteunen volgens u "verraden"? Is er iets te verbergen, bagatelliseren, ontkennen of te onderdrukken?

28
4 Barbapapa-7,5

@4 Israël is omring door moslim-apen die met de paplepel ingegoten hebben gekregen dat joden hun vijanden zijn en het liefst dood moeten. Israël is dag en nacht 24/7 bezig met het zich verdedigen tegen deze moslim-apen. BDS ondermijnt dat.

7
5 PeKa

Joden met het Stockholm-syndroom. Job Cohen was er ook zo eentje. Die ging thee drinken met moslims in de hoop dat andere joden eerder werden afgeslacht dan hij.

7
6 grovi

@5 Het "verdedigen" Israël is 24/7 bezig om steeds een beetje meer van hun buurland Palestina in te pikken. Alleen jammer voor hen dat de autochtone Palestijnen zich niet als slachtvee laten uiteendrijven en dat ze verzet bieden. Zowel Moslims als Christenen. U lijkt in een eigen wereld te leven; de wereld der zionisten.

Ter uwer info een Christen uit Palestina aan het woord:
NPO 'Het vermoeden", met de Palestijnse Christelijke mensenrechtenactivist Daoud Nassar: https://www.npo.nl/het-vermoeden/30-07-2017/VPWON_1276759

27
7 Barbapapa-7,5

@7
Palestina? Bedoel je niet gewoon Jordanië?

6
8 grovi

@7 Autochtone Palestijnen...... hahahahahaha question

6
9 PeKa

Who the f cares about some pussy jews lol. Waarom wordt deze site zoveel misbruikt voor allerhande propaganda.

7
10 Yisrael

Het MO conflict is niet zo ingewikkeld als het lijkt.....

5
11 PeKa

@10

Dat vraag ik mij nu af bij die Brabosh site. Wie geeft er nu wat om die Belg en zijn propaganda blog.

22
12 Hendrianus

@12 En dat is het verschil tussen jou en mij.
Jij ziet het maar van één kant, omdat jezelf bij de andere kant hoort.
Ik zie in dat het beide propaganda en onzin is. Brabosch of EAJG, Likoed of rightsforum... allemaal shit, maar de simpele zielen trappen er elke keer weer in.

4
13 Yisrael

@12 Een Belg die vind dat joden recht hebben op een klein stukje grond half zo groot als Nederland daar heb ik eerlijk gezegd meer mee dan de vaste antisemitische shit waar het vaste groepje theehuis terroristen dagelijks mee komt.

2
14 Dus77

@1
BDS is Jodenhaat. Zo simpel is dat.

2
15 IJzervreter

@14
Dat recht hebben op is geen legitimiteit tot illegaal koloniseren van bezet gebied. Verder zou enig begrip, en dus stoppen met de kolonisatie van bezet gebied, voor het perspectief van de ander helpen in de acceptatie van de staat Israël. Tenslotte ging het stichten van die staat ten koste van.

Via massa immigratie is de staat Israël, binnen de 1967 grenzen een feit geworden, het zij zo. Via de overplaatsing van de eigen bevolking naar bezet gebied probeert Israël bezet gebied tot het zijne te maken en dat is absoluut onacceptabel.

Brabosh en Likud zijn zondermeer platforms waar halve waarheden en hele leugens worden verkocht en dat op een stuitend brutale wijze.

19
16 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

17 Hendrianus

@15
U heeft moeite om uw standpunt te onderbouwen begrijp ik?

19
18 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

19 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

20 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

21 Yisrael

@21
Hoofdzakelijk politiek ( extreemlinks) en/of religieus ( islamitisch) gebonden.

3
22 IJzervreter

Het feit dat de club van joden- en/of Israëlhaters zo voortdurend tegen Brabosh aanschopt en spuugt, zegt mij dat er blijkbaar wel waarheid zit in de berichten van Brabosh. Als het allemaal 'niets' zou zijn, zouden deze lieden er wel overheen kunnen stappen. Maar de moeite die zij voortdurend nemen om de site af te branden, is voor mij HET teken dat ze er ongerust over zijn, en het als een 'bedreigende' informatiebron zien.

Vooral de laatste zin van #16 vind ik lachwekkend. Dat zijn eigen favoriete pagina's minstens net zulke 'halve waarheden' en hele leugens, en een zeer éénzijdige blij geven, wil hij/zij maar niet zien. Dat maakt duidelijk dat deze lieden zwaar bevooroordeeld en partijdig zijn. Dat blijkt ook dagelijks uit hun teksten: het ligt aaaallemaal alléén maar aan één partij: Israël. De rest is zielig, verdreeeeven, hongerig, in lompen gehuld, verjaagd, ontheemd en ligt in de goot te huilen, terwijl de glimmende laarzen van 'Den Jood' hun handen vertrappen.

Kortom: kijk uit voor dergelijke stereotiepen en lieden die een dergelijk beeld oproepen. Ze liegen.

4
23 weerman

@23 ,

"de club van joden- en/of Israëlhaters"

Niks mis met kritiek.
Je moet eens ophouden met framen van alles en iedereen wat kritiek heeft.
En/of hulp zoeken voor je fobie.

7
24 jodelatedieho

@1 Joodse nuttige idioten.

2
25 HaTishbi

@7 Ter uwer info een palestijnse priester aan het woord die de VN toespreekt:

De arabisch palestijnse priester Gabriel Nadaff spreekt de VN toe.


Hij zegt ondermeer:

"Als we naar het Midden Oosten kijken dan zien we dat er maar één plaats is waar christenen niet vervolgd worden, één plaats waar ze beschermd worden, waar ze vrijheid van godsdienst hebben, en vrijheid van meningsuiting, en waar ze niet onderworpen worden aan genocide en moord. Het is Israel, het land waar ik in woon. De Joodse staat is de enige plaats waar de christenen van het heilige land veilig kunnen leven. ..... Erkent de wereld Israel voor het beschermen van hun christenen? Velen in de internationale gemeenschap kiezen er voor om Israel te bekritiseren. Ik vind dat een dubbele misdaad, want daardoor helpt de internationale gemeenschap hen die de Joden willen uitroeien, en ook de christenen, en de druzen, en de yezdi's, voor hun politieke doeleinden. Door dat te doen verergert de internationale gemeenschap de humanitaire crisis in het Midden Oosten. ...... Het is tijd voor de wereld om wakker te worden en de waarheid onder ogen te zien betreffende hen die de Joodse staat willen vernietigen. Zij versnellen het doodsvonnis van Christenen in het Midden Oosten en het Heilige Land. ...... Ik, vader Gabriel Nadaff uit Nazaret sta voor u en ik smeek: Wereldleiders en ondersteuners van vrede; stop hen die de enige vrije Joodse staat in de regio willen vernietigen. Het is het enige toevluchtsoord wat al zijn burgers verwelkomt en beschermt. Het is de enige plaats die niet probeert al zijn christenen te verdrijven."

2
26 HaTishbi

@8 Ja, dat bedoelt ze, Jordanië is palestina.

http://tinyurl.com/Jor6an

1
27 HaTishbi

@18
Jij wil feiten ook nog onderbouwd zien dan?

1
28 IJzervreter

* Verwijderd door de redactie *

29 HaTishbi

@9 Dat is ongeveer hetzelfde als kraker-huiseigenaren.

0
30 Rex

@29 Franklin ter Horst ....... serieus?

[Geen boycot maar bloei
Wat de bds (boycot, desinvestering en sacties) tegen Israël betreft, denkt Franklin dat het Israël niet zal schaden. “God voorziet ook daarin op bijzondere wijze. Israël heeft nieuwe afzetgebieden in Azië, waardoor de b van bds geen boycot maar bloei is geworden. En wat te denken van de enorme gas- en olievelden die in Israël zijn gevonden, genaamd de Tamar- en Leviathanvelden? Dit is in de Bijbel voorzegd in Deuteronomium 33, waar staat dat Aser zijn voeten in olie zal dopen.”]
https://uitdaging.nl/1100-door-israel-leerde-ik-god-kennen

16
31 Hendrianus

@31 Oei, dat moet wel pijnlijk zijn voor jou en die andere Jodenhaters, niet alleen groeit de Israelische economie als kool en zijn ze wereldleider in hoogtechnologie, maar nu hebben ze ook nog gas en aardolie.

Dat zal wel even slikken zijn, is het niet?

1
32 HaTishbi

@32

Nee hoor, dat is juist goed nieuws. Het betekent dat Israël de financiële middelen heeft om alle Israëlische staatsburgers die nu illegaal in bezet gebied wonen te herhuisvesten naar binnen de prè 1967 grens. Helaas, vooralsnog volhard Israël in deze oorlogsmisdaad.

13
33 Hendrianus

@33 Dat is fantastisch nieuws, want nu kunnen alle palestijnen geherhuisvest worden in palestina = Jordanië: http://tinyurl.com/Jor6an

1
34 HaTishbi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Family Guy HentaiMasturbate SpycamScooby Dio PornXx Video Hd DownloadMaster Full MovieHindi Blue Film Hindi Blue FilmNicki Manaji SextapeForced Gay PormNude NipplBoobxNocarekali PornChaterurbateSkye SuttonDengulata VideosJav StepmomDoodhwali Porn VideoFirst Time In Glory HoleEw Porn VideosBazzersex VideoXxnx BlackedChaines XxxWww First Time Sex Video ComStuck Sex VideoChrugirlsStumble Guys PornCoq Nu FrMaseje XxxMovie Bj SceneSexybluefilmTruck Driver PornMaike AdrianoBusty ModelLaci Kay Somers TitsEspañolas XxxCherrybarbie AssjobXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoSkipthegames Augusta GaKissing PornosHannah Owo Onlyfans LeakAnal SlinkSuck Fat CocksWww Adult Movie ComBig Black TitspornJordi PornolarıGoth SlutAlex PornLena Paul.threesomePornotube FilmJane Anjane Mein Part 2SaxfilmEnglish Big SexColege TitsSophiee Dee BoobsTube ScatCelina Smith Onlyfans NudesDouble Penetration SexXnxx Pure MatureBrother Creams SisterWebcam NudeJess Mike MillerKatyeravesXxnx MuviSonny LeuonNaked In SchoolNautyamericaNikke LeaksVideo PornogrDesenho PornNicole AriaDream MoviesxxxBondagespankingNozomi.laSophievanmeter NudesVideo Porn On TwitterMulheres Nuas FotosPic Porn HotKitty Kristen.nudePallavi Patil NudeDirtytalkaiDesi Sex Open VideoAdult Video Adult VideoFamily Nude BeatchYourpriyaLila Love CreampieFree Mom PronVideos Pornohub ComAustin Wolff VideosSexe Amateurs Français GratuitsCelebrities DeepfakeStep Sex VideoXvideo Full Hd DownloadZoey ZimmerPixle PornIndian Sex Hd MovieKerala Old Aunty SexSandra Otterson 2023SexvidiosYula NovaPelícula Pornografica GratisSatanic PornographyGay Porn Step DadBollywood Hot PicsAll Hd Porn VideoKiss Xx VideoLund ChudaiMichelle Pfeiffer SexyMms Sex ScandalCollege Sex Party GameplayBig Booty Naked TwerkGemma Arterton LeakedPorn En CasaSexmovie VideoDress Change XnxxSex Men To MenNudesapoppinDeepthroat CompetitionSpici Big TitsCam De SexoPorn Kendra WilkinsonJapanees PussyIce Age PornWww India XnxxFirst Time Sex X VideoNaked WomansXxx Video SealXxx Porn BhojpuriLatin Women NudeSonagachi Sexy BfFree Animi PornMovie PornoTelegram PutaAluraye NudesKorean Porn ComKali Roses GangbangWww Porntb ComJerking Off In CarFilm Porni StreamingGay France PornCoroas XxSpicydrea OnlyfansShawn Legend PornTon PornodujourJavsennSeco LésbicoBig Gand SexWww Xsex Video ComBest Xxx Porn MoviesDixies TrailerMaria RyabuskinaOrnmz