Het gezin was met vakantie op Korfoe.
Volledig scherm
Het gezin was met vakantie op Korfoe. © iStock

Natalie (37) eet paar happen slecht gebakken kip op vakantie op Korfoe. 36 uur later is ze dood

gezondheidWat een zorgeloze gezinsvakantie met haar man en twee kinderen moest worden op het Griekse eiland Korfoe, liep fataal af voor een Britse moeder. De 37-jarige Natalie Rawnsley uit Harpenden liep een voedselvergiftiging op en overleed 36 uur later, bloedend uit elke lichaamsopening.

37 reacties

  • Gudo Courtois

    5 jaar geleden
    Altijd oppassen met kip ed. Moet doorbakken zijn.
  • Jos Spriet-Dewaele

    6 jaar geleden
    Ja best is voor je begint te eten je vlees doormidden te snijden en te kijken of het doorbakken is Bepaalde vleessoorten mogen rood anderen niet
  • Jaak Meyers

    6 jaar geleden
    Die kok die niet goed doorbakken gevogelte afleverde is de echte schuldige. Niet de vrouw haar genen.
  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Het is al een jaar geleden , sommigen doen hier alsof het pas gebeurt is ! Ziek worden kan je in eigen land ook , door in een buurtwinkel vlees te kopen is mijn tante ook besmet geweest .
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    @nee, Ben: dat had haar thuis niet kunnen overkomen. Het is niet slim om niet helemaal gegaarde kip te eten, dat is juist, maar kip, en niet alleen kip, hoort VOLLEDIG doorbakken te zijn. Dat weet elke kok, maar als men er zijn voeten aan veegt. Heel erg voor de nabestaanden is dit !