Man belaagt fietsende kinderen in Emmerhout (dvhn.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moszkowicz in Binnenland  ·  81 Reacties

  • 19
  • 1198x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 . U ziet wel vaker dingen die er niet zijn.

Prioriteit lijkt me dat je van kinderen afblijft. Daarna dat je de leeftijd van je kinderen kent en een 7 jarige niet in zijn eentje op dat tijdstip buiten laat fietsen.

Links gutmensch daar behoor ik niet toe. Gewoon een goede lezer en wanneer er dan iets staat over een slachtoffer van ongeveer 7 jaar, tja dat valt mij op

9
51 mo

@49 Het is maar net waar je je druk om wil maken over de smeerlap die niet met zijn poten van kinderen af kan blijven of een kind dat een klein stukje van het ene huis naar het andere fietst waarschijnlijk in zijn eigen buurt in nota bene de vakantie.

Het is niet zo dat ie zoals die Marokkaanse ettertjes van 7-8 om 11 uur s'avonds rotzooi liep te trappen. Het internet staat vol met die verhalen. Nu trekt dat soort ook nog onze kinderen van de fiets? En daar heb jij dus geen normale mening over?

2
52 Drs. Mezun

@52 . U kent dit jongetje en weet dat hij niet als de Marokkaanse ettertjes tot die tijd buiten liep te spelen. U posts staat bol van de aannames.

Ik weet niet wat u een normale mening vindt maar volgens mij ben ik duidelijk dat ik vind dat je van kinderen af moet blijven.

10
53 mo

@53 "Vooral Marokkaans-Nederlandse kinderen hebben vaker gedragsproblemen dan autochtone kinderen".

"Marokkaanse kinderen zijn veel op straat, je hoeft pas naar huis als het donker is, je ziet dus ook verkeerde dingen gebeuren, de structuur thuis is niet echt strak. Marokkaanse ouders hebben niet veel pedagogisch inzicht, ze denken: laat ze maar buiten spelen, deden ze in Marokko ook, geef ze wat lekkers mee en dan komt het wel goed"

2
54 Drs. Mezun

@41
Mo: jij stelt nu een avondklok voor minderjarigen voor om hen te beschermen tegen aanranding? De wereld op zijn kop, straks mogen vrouwen van jou niet meer in rok over straat om hen te beschermen tegen verkrachting.

Ik zal het artikel eens even gaan lezen, gezien jouw bizarre reacties hier zal het mij niets verbazen dat het weer om een licht getinte jongeman gaat.

2
55 Ronin

@54 . Mooi verhaal maar hoe slaat dat op mijn post?

7
56 mo

@55 . Joh doe niet zo raar ajb. Ik stel geen avondklok in voor niemand en laat jij he ongeveer 7 jarige vooral alleen fietsen in de avond om 22.15 uur. Van mij mag je.

Zeg ik daarmee dat iemand dus maar aan je kind mag zitten dan? Natuurlijk niet. Zeg ik dat ik het onverstandig vind? Ja zeker.

7
57 mo

@56 De kans is 100x groter bij Marokkaanse ettertjes dat ze vervelend zijn als ze laat buiten zijn dat bedoel ik. Het is een gebrek aan gedegen opvoeding bij een flink percentage Noord-Afrikanen, gebrek aan opvoeding zoals we dat hier normaal vinden met zijn allen.

U beweert dat het fietsende jongetje een etterbakje zou kunnen zijn, dat ie niks op straat heeft te zoeken zo laat etc. Ik geef aan dat u zich beter druk kan maken om het kroost van reli-fanaten in grote steden. Kinderen die andere kinderen in het hoofd steken dat soort dingen.

5
58 Drs. Mezun

@57 Ja die van mij fietst in het weekend wel eens een paar straten van opa naar huis ja. Dan belt opa even als ie weg fietst, 4 minuten later is ie thuis.

4
59 Drs. Mezun

@58 . Ooo nu gaat u mij woorden in de mond leggen? Niet doen ajb.
Ik heb nergens gesuggereerd dat dit jongetje een etterbakje zou kunnen zijn. U daarentegen stelde dat hij dit niet was
“Het is niet zo dat ie zoals die Marokkaanse ettertjes van 7-8 om 11 uur s'avonds rotzooi liep te trappen.”

Hierop vroeg ik u enkel hoe u weet dat dit jongetje geen etterbakje is?

Verder vind ik het wel prima. Vanzelfsprekend vind ik dat een ieder van een kind of van een ander mens af hoort te blijven, dat lijkt me logisch. De zin van “ongeveer 7 jaar en fietste om 22.15/22.30 uur op straat viel mij op dat is al.
En ook voor u

Zeg ik daarmee dat iemand dus maar aan je kind mag zitten dan? Natuurlijk niet. Zeg ik dat ik het onverstandig vind? Ja zeker.

9
60 mo

@60
En het viel mij slechts op dat als de dader licht getint is jij de verantwoording voor zijn wangedrag ook neerlegt bij de ouders van dat jongetje. Dat is al. En het valt mij natuurlijk ook op dat jouw bedenkelijke reacties gelijk na plaatsing onmiddellijk voorzien worden van een plusje.
Mo: zit jij hier nou echt jezelf te plussen?

2
61 Ronin

** gebruiker verwijderd **

Brrr...wat een griezel. Ik hoop dat ze hem snel in de kraag vatten.
En ik hoop ook dat de papa en mama van het zeven (!)- jarige jongetje hun zoontje wat eerder naar huis laten komen.

62 verwijderd23941

@62
En ik hoop dat jij met deze temperaturen wel zo verstandig bent om niet al te luchtig gekleed over straat te lopen, jij zult er dan ook wel zelf om vragen om aangerand te worden.

4
63 Ronin

@61 “En het viel mij slechts op dat als de dader licht getint is jij de verantwoording voor zijn wangedrag ook neerlegt bij de ouders van dat jongetje”

Zeer benieuwd waar u dat dan uit opmaakt. Kunt u mij even quoten waar ik iets zeg over de kleur van de dader ?

7
64 mo

** gebruiker verwijderd **

@63 Wees maar niet bang hoor. Ik ben al een grote meid en derhalve zelf verantwoordelijk. Maar ik begrijp dat u uw kleine kinderen gerust tot een uurtje of half elf 's avonds over straat zou laten zwalken?
Heel verstandig hoor!

65 verwijderd23941

Te hopen dat ze deze smeerlap snel te pakken krijgen
Voor dat er iets gaat gebeuren.!!

2
66 annie

@64
Dat is nu juist het punt Mo, zo gauw de dader een licht getint uiterlijk heeft zeg jij niets meer over de kleur van de dader maar begin jij zelfs over de rug van een 7-jarig (!!!) jongetje zijn ouders een aanranding in de schoenen te schuiven.

2
67 Ronin

@67 . U bedoelt te zeggen dat u mij niet kunt quoten en ook verder roept u maar wat en legt mij woorden in de mond.

Waarom doet u dat?

7
68 mo

@67 . Wat betreft het over de rug van een 7 jarig jongetje iets spelen, dat is dus exact wat u doet. U maalt niet om het jongetje maar om de kleur van de dader, daar begint u steeds weer over terwijl het geenszins slaat op mijn posts. Ook blijft u maar herhalen dat ik de ouders de schuld geef maar ook dat kunt u niet hard maken. U heeft kennelijk de missie mij aan te vallen maar dat lukt niet omdat ik niet pas in het profiel dat u van mij probeert te schetsen.

Dus stop met het verdraaien van mijn woorden en mij woorden in de mond leggen. Dank u

Voor de duidelijkheid en voor de laatste keer

Hopelijk pakken ze deze mafklapper en hopelijk laten ouders van die jonge kinderen niet meer zo laat alleen over straat gaan. Vind ik de ouders hierdoor schuldig? Nee! Vind ik ze onverstandig? Ja

Fijne avond verder

8
69 mo

Indien dit waar is, dader opsporen, laten voelen dat wij hier niet van gediend zijn en ergens met 'n parachute in de woestijn droppen.

1
70 Robbedoes

@51

"U ziet wel vaker dingen die er niet zijn."

Ik zie toch echt dat u zich drukker maakt over de tijdstip waarop een 7-jarige buiten fiets dan dat u zich drukt maakt over de vreemde lichtgetinte man die deze kind belaagt!

Dus hou a.u.b. uw drogredenen en kulverhalen voor u, gutmensch!

question

3
71 ikzelf66

@71 “de tijdstip” “deze kind” “buiten fiets”. U schrijven gaat u net zo beroerd af als uw begrijpend lezen vaardigheden.

Daar is alles wel mee gezegd.

8
72 mo

@72

Heeft u nog een tegenargument gutmensch? Tuurlijk niet..............

Taal-nazi's zijn hier al genoeg op NK, ik zie zo iets als een zwaktebod van een mislukt maatschappelijke persoon die geen weerwoord meer heeft. Jammer.............U bent geestesziek en heel spijtig voor u, er is geen medicatie om dit nog te verhelpen!

Welterusten gutmensch!

question

2
73 ikzelf66

** gebruiker verwijderd **

@71 Waarom iemand de mond proberen te snoeren en uitschelden en @73 iemand "geestesziek" verklaren als die een andere zienswijze heeft dan u?
Ik vind ook dat de belager een griezel is die hopelijk z.s.m. opgepakt wordt én ik vind ook dat kinderen van zeven jaar om 22.15 u niet alleen op straat horen rond te hangen.
Maakt mij dat dan ook geestesziek? Dat lijkt me toch niet.

74 verwijderd23941

Vroeger wachten wij dergelijke idioten gewoon op en gaven hem een pak slaag. Moet je nu mee aankomen, dan krijg je de verstikkende overheid en instanties -die goud geld verdienen aan getint gespuis- achter je aan.

2
75 Mijn waarheid

@74

Het gaat toch om de getinte belager en niet om hoe laat dit kind buiten speelt! Ken jij de situatie waar het gebeurt is? Het is Emmen en niet een getto wijk in één van de grote steden! Daar is men gewend dat kinderen gewoon s'avonds veilig kunnen spelen ongeacht de tijdstip!

Dus de focus moet bij deze getinte man liggen en niet op de tijdstip en als je een linksdenkende gutmensch bent dan kun je je vraag zelf wel invullen toch?

question

1
76 ikzelf66

** gebruiker verwijderd **

Nee, het gaat om de belager. Niet om het feit dat hij getint is. Want helaas kun je aan iemands uiterlijk niet zien hoe rot hij van binnen is. En ik blijf van mening dat jonge kinderen op tijd thuis horen te zijn.
In ieder geval en in welke plaats dan ook.
Maar waar ik me dus aan stoor is dat u mensen op NK voor "geestesziek" verslijt als zij een andere mening hebben dan u. Ik vind dat nogal wat. Ik vind dat jammer en ik begrijp het ook niet.
En nu weer eindigen met "gutmensch". En na elke reactie een smiley, als een soort excuus om toch vervelende dingen tegen mensen te kunnen zeggen. Ik dacht dat u op normale wijze zou gaan reageren maar ik houd nog steeds een nare smaak over als ik uw reacties lees. En ik vind dat oprecht jammer.

77 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@77 is voor @76 , sorry.

78 verwijderd23941

@77

Een gerenommeerde psychiater heeft onderzoek gedaan en daaruit bleek dat de linkse Gütmensch klinisch geestesziek zijn. Heeft u dat gemist?

Hierbij als nog dan het linkje:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/326209-gerenommeerde-psychiater-linkse-goedmensen-zijn-klinisch-geestesziek/out

Verder ben ik iemand van detail die belangrijk zijn dus de belager is licht getint, waarom laat je dit soort details achterwegen in je "betoog", lijkt een beetje op een ontkenning dat de belager (voor de 3x) een allochtoon is.
Ook ligt het niet aan u om te bepalen of een kind van een ander daar wel of niet mag spelen rond welke tijd dan ook. Ik heb mijn gedachten er ook wel over maar ben niet van mening dat dat nu juist het probleem is, dat is deze getinte belager dus wel.

Dat u een nare smaak er aan overhoudt is toch geheel aan u zelf te wijten want na een discussie met uw soortgenoten waarin u zelf ook aan mee deed liet u zich ook niet onbetuigd om op mij via hun te reageren op mij terwijl wij één duidelijke afspraak hadden dit niet te doen, vond en vind ik een beetje laag aan de grond en dus nu niet gelijk zo melodramatisch doen als u zelf weer bent begonnen!

Ik eindig altijd met een smiley dat weet jij en dat weet iedereen, u begint weer te zeiken en te zuigen, niet doen is mijn advies!

U zegt het maar.............overal uw neus weer insteken en mij aanvallen met het risico dat ik ook weer vervelend ga doen zoals u nu doet of u wat minder bemoeien met mij, als ik u was ging ik voor de laatste optie.......!

Komt die.......

question

1
79 ikzelf66

** gebruiker verwijderd **

@79 Het komt u vast goed uit dat een "gerenommeerde" psychiater zulke onzin uitkraamt. Zo kunt u anderen de maat nemen terwijl u er zélfs een linkje bij kunt zetten. Ik zal er lering uit trekken. Ik wens u nog veel plezier op Nieuwskoerier.

80 verwijderd23941

@80

U bedoelt zoals als mij nu probeert de maat te nemen door uw bemoeizucht en zoals u bij anderen doet.
Typisch dat u mij beticht van iets wat u nu zelf doet. What's new.........?

Het is trouwens gerenommeerde zonder aanhalingstekens en geen onzin maar dagelijkse kost als u ziet wat de linkse gutmensch hier allemaal plumpt, dat het niet in u straatje past snap ik volkomen, u bent links..........toch?

Fijne avond!

question

1
81 ikzelf66

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

27 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

28 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

29 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

31 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sunny Leone KissRomantic Desi SexKannada Aunty PornIndian New Sex Video DownloadGirls Romantic SexSexuallybrokenFree Porn Video DownloaderMona Y Geros OnlyfansLatina Face Abuse6ar6ie6 LeakedN Hentainetافلام سكسيه عربيةAi Generated Porn RedditHentays GayNude GilfsTwerk SexXxx Indian Brother And SisterXxnx In Telugu冉冉学姐Indian Teen PussyBbc AmatuerFrat Hazing PornBlack Babes BoobsLesbians With Big TitiesMs Sethi Nudeفیلم سکسی دوجنسهNude CockSunny Leone Sec VideoSex During YogaHenti WorldMikaylacampinos PornX-x-x-tubePornographic Web SeriesPuffy TittysCrazy Sexual PositionsBiblowjobPunjabi Sex Video Full HdEime FukafaXvtapesGay Twinkle PornPornviralPorn Meg GriffinXtreme RestraintsXnxx AntiesAnal FisitingHaylujan NudeRavenhartBest Celeb Sex TapesBangla Sex XnxxSexchinaXxx SeenXx Assamese VideoBodybuilder BfOliva Newton John NudeLorraine Toussaint NudeAcompanhantes BbwGay Male SexXxx Hindi AntyBoku Wa Chiisana Succubus No Shimobe Episode 2My Friend's Older SisterNai SuhagratOutdoor Porn HdMia Khalifa BeautifulPorn WatersportsDanganronpa PornIndian Swx StoriesBondagevideosTiny DickPorn Hub MmsDesi Bhabhi Ki Porn VideoAnime Nude LesbiansPorzo.vomTik Tok RedditValentina JewelsLive Sex Xxx ComPussy FuckingArabelle Raphael BlowjobVídeos Caseros SexualesBest Free Onlyfans AccountFabswingers Log InPorn FailyQuadrinhos Gays PornAnal CreanpieTortured BondageAnal Vore Videos12/22/22 SlideshowRules 34Btazzers AnalRaiza Wilson SexHentai Cartoon SexSasha Grey AnalXxx DysiPornor BrasilTube2017Kelsey Lawrence NudeNeiimaPooja Bhabhi SexFreeinterracialpornSeduced By The NeighborFirst Time SwallowXhamster.cokXnxx LezXvideos JapanesrDomician PornNetorareHaley Bennett SexyDitto Porn ComicSexycumJavs PornHot Tub PornLucky CrusgDeep Fake Pornoسكس مصرياتSri Lankan ActressHindi Sex Story AuntyRina AranoPorn Video Mp3Yasmeena Ali Porn VideosSunny Leone Porn VideosConnie CarteerDread PornstarHentai HerosWww OnlyfansPornnannyPics Porn Mature18 And PornBest Friends Mom PornBaddaddypovNamitha Hot BoobsIn Law PornLive Sex Video Chat With GirlsBoke JepangMei CornejoSybil KailenaEmily Browning NudeLes Filmes PornosPrivate Society CreampieTv P O R NMadelyn MariePhonoroticaAdriana Chechik Airport SecurityStep Sis Big TitsKelly Madison ThreesomeBig Naturel TitLethal SeductionVingin PornSashimi ShushUp Shirt No PantiesNude And PornAvn Award Winners