Regio

Zoekzoek: licht getinte, minderjarige, ‘aan de kant kankerhomo’ roepende homomepper te Lieve Stad

27-07-2018 21:05

Daar istiedan: het signalement van de meest recente homomepper (een ‘tiener’) te Amsterdam. Die Gay Capital vol lieve mensen waarin iedereen zichzelf mag zijn van D66 en GroenLinks, maar waar de overheid ‘onduldbaar afwezig is’, dus ook al helemaal de politie. Wat jammer was voor die onschuldige homoseksuele meneer van 38 jaar oud die lekker zichzelf wilde zijn in de Amsterdamse oase van tolerantie en diversiteit maar aan den lijve moest ondervinden hoe precies Stef Blok gelijk heeft.

Hier komt dat signalement van de zoveelste intersectioneel biculturele homohatende homomepper uit de stad van tolerantie (een homomepper die kennelijk niet wist dat er regenboogzebrapaden zijn aangelegd en dat er speciaal een Gay Pride-pont over het IJ vaart, anders was deze homohater natuurlijk instant homo-tolerant geworden. Dat is logisch, want zo trefzeker werkt symboolpolitiek nou eenmaal, alsof het magie is):

– lichtgetint
– tussen de 16 en 18 jaar oud
– zwart kort haar
– normaal postuur
– zwarte broek
– wit of beige T-shirt

Nou, dat wordt een makkie: een dergelijk signalement kom je niet vaak tegen in Amsterdam.

Wint u de Wie Is Het van deze week? Bel met de politie via 0900-8844 en misschien dat dankzij uw hulp ook deze andersgeaardenhater een voorwaardelijke maar inclusieve taakstraf krijgt.

 

Lees ook: Man in Amsterdam ziekenhuis ingetrapt nadat hij voor ‘kuthomo’ werd uitgescholden