door Inter in Buitenland  ·  98 Reacties

  • 42
  • 1620x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 "Dag in dag uit worden mensen met volle haat mishandelt, beroofd, verkracht, geterroriseerd door dat waardeloze tokkie volk van de islam"

Elke dag? Voel je je wel lekker?

19
51 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

52 b&wdm601s3

Ja die extreem rechtse racisten van de islam nemen iedere dag hun kans waar!

0
53 Vrijbuitertje

@53 is voor@46

0
54 Vrijbuitertje

@45 Zelfverdediging betekent dat je zelf fysiek aangevallen wordt op dat moment. Niet dat je met een clubje tuig op zoek gaat naar een willekeurig gekleurd groepje jongemannen.

12
55 Harry Kroepoek

@55 Dat doet dat islam tuig juist nu ook, begin je het nu te vatten hoe het "extreem" werkt?

0
56 Vrijbuitertje

* Verwijderd door de redactie *

57 b&wdm601s3

En de regering maar roepen dat steeds meer Nederlanders het een goed plan vinden om 'vluchtelingen' ruimhartig op te vangen. Nog nooit zo'n debiele uitspraak gehoord. Al vanaf baby wordt die knullen geen stro breed in de weg gelegd. Een paar jaar terug raceten twee van die jochies met een klein karretje, terwijl hun moeders midden in het pad stonden te kletsen, af en toe vertederd kijkend naar hun prinsjes die besloten hadden de karretjes tegen de enkels van anderen hard te parkeren, ook tegen schenen van oudere dames. Toen ik die moeders erop aansprak, gingen ze gillend te keer tegen mij, het waren gkede jongens, ze waren aan het spelen. Ze wilden niet horen dat er in een supermarkt niet gespeeld wordt en zeker niet met schenen van ouderen. Het gegil werd steeds harder, tot er een man zei: wacht maar even. Hij greep ze 1 voor 1 in de kraag, trapte de karretjes weg en zei: nog 1 keer en je krijgr het zwasrste pak op je donder wat je ooit in je leven krijgt. Moeders woest, pakten hun zoons en onder luid gegil van racisten gingen ze naar buiten, waar ze door een beveiliger weer mee naar binnen werden genomen omdat ze zondrr betalen de winkel uit gelopen waren. Onder luid applaus moesten ze dus naar binnen, krijsend racisme.

0
58 gaulette

@58 gerechtigheid!

0
59 Gerritruyter

@58 herken ik en is overal zo. Zeer onbeschoft volk wat geen enkel respect heeft maar wel alles eist.

0
60 Bamischijf

@57 "ik heb het niet over willekeurig gekleurde mannen, mijn vriendin is zelfs gekleurd"

Ik vind dat je een standbeeld verdient.

14
61 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

62 b&wdm601s3

* Verwijderd door de redactie *

63 b&wdm601s3

schakel terug van weggeweest.

18
64 info

@1 sluit dit bontjestuig langdurig op.

De naam is Bont
Achmed Bont

1
65 in holland

Allemaal berechten als volwassenen, als ze denken dat ze zo stoer zijn. En sluit ze maar op bij Bubba.

@9 Geen onzin uitkramen. Dit staat in meerdere kranten. Je kan wel een hekel aan moslims hebben maar je moet geen leugens verkopen.

2
66 A Passenger

Zie? Nazisme in volle gang, de witte racisten doen massaal allochtonen mishandelen! Stop ermee!

13
67 DikkeTor

13 jaar en dan al zo rot.
Wat moet hier van terecht komen
Is rottuig.!!!
En wat zal die voor straf krijgen.?
Taakstrafje omdat die nog zo jong is.
Elke dag is het raak met dat tuig.!

0
68 annie

Dit tuig, minderjarig of niet, na uitzitten straf België uittrappen. Plaatsing in een jeugdinstelling? Schei toch eens uit, ze plegen gvd een zwaar misdrijf, het slachtoffer heeft het ternauwernood overleefd, deze daders idd berechten als een volwassene.

0
69 Sneeuwbal

de Belgen redden zich wel. zonder hulp van de Nederlanders, tpo.nl en
xandernieuws.

15
70 info

** gebruiker verwijderd **

@46 . Boeiend, dus moslims kunnen dus ook extreem-rechts denken tot en met omarming van Racisme op weg naar het Islamfacsisme?

Opvallend, het slachtoffer, de zwaargewonde man is ook van buitenlandse afkomst.

71 verwijderd924924212

DAT DOEN ZE ANDERS NOOIT,,, krijst hun moeder in boerka met tien bengels aan haar onderrok en slipje met klange pijpen en hunne papie met een IQ van nul die apotheker is in jurk keurde het goed,,,

0
72 vis

In het hoofd steken?
Zijn die wel helemaal goed wijs ?
Achterlijk ontspoort schijtvolk.

0
73 Eastwood

@70 jij moet lekker je breipennen pakken met je steevaste andersom lullen.
Snap dat je gecharmeerd bent van bepaalde soorten maar hier een andere kant op lullen doen enkel schizofrenen of mensen zonder hersens.

0
74 Eastwood

@8
Dat vullis mag samen met de familie teruggeschopt worden naar de woestijn.. ben er zo klaar mee.
En maar janken dat ze geen stageplaats krijgen.... wanneer worden ze door hun eigen volk aangepakt en verstoten.
Neem aan dat de welwillenden onder hun er ook een keer klaar mee zijn.

0
75 Lias

* Verwijderd door de redactie *

76 Gr@ndioos

13 Jaar en nu al in staat tot zoiets walgelijks. Bij ons staat iedere vrijdag een vrouw in de Jumbo lekkere dingen te bakken en produkten aan te prijzen.
Wekelijks komen daar 2 marok.jochies van rond de 10 jaar. Vanmorgen moesten ze even wachten daar die vrouw nog aan het bakken was. Omdat ze niet gelijk iets kregen werd die vrouw uitgescholden voor k.twijf. Zo jong nog en nu al zo verrot.

0
77 ilse1

@70 Alsof Nederland geen last heeft van deze krengen..

0
78 Xmod

@77
Die vrouw moet alleen dingen klaarmaken met spek, ben je eindelijk van dat gebroed af.

0
79 Lias

** gebruiker verwijderd **

@70 . De Belgen zullen zeker de werkeloosgetrapte fietser helpen. De Islamoemaa zal die daders vast wel bijstaan.

80 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@21 als je dat wilt zul je vooral geen sp moeten stemmen. Met sp hou je op korte termijn misschien meer over maar dit terrorisme kost ook geld. Straks wordt je berooft ben je het ook kwijt. Ik heb er ooit ook een keer op gestemd maar nooit meer. Volgende keer fvd. Die hebben goede ideeën voor directe democratie.

81 deleted4234

@81

wat U wilt...

6
82 Grootmoeder

* Verwijderd door de redactie *

83 Dirk2137

** gebruiker verwijderd **

@82 het maakt mij niet uit. Ik heb er geen last van. De laatste keer dat drie marrokanen bij in de buurt een zestien jarig meisje voor hoer uitmaakten heb ik ze alle drie in elkaar gebeukt.

84 deleted4234

Dit zijn alleen nog de nakomelingen van de gastarbeiders later komen nog de nazaten van de Irakkezen, Syriërs , Eritreèrs enz enz , die we hier binnen hebben gelaten

0
85 wijs

@85
Die van huis uit meekrijgen dat zij de verhevenen en uitverkorenen zijn en véél meer waard dan al die ongelovige varkens (waar ze overigens wel op parasiteren!).

1
86 Jan met de korte achterlul

Het aantal plusjes op mijn posting onder @1 geeft onmiskenbaar aan wat er onder de burgerbevolking leeft in Nederland en Belgie aangaande het laakbare gedrag van Marrokaanse jongeren dwei in nederland en Belgie vreedzaam samenleven onmogelijk maken. Mede gevoed door vermeende wetenschappelijke onderzoeken wordt ons autochtone bevolking ( woord moet blijvend worden gebezigd.) wijs gemaakt dat de Nederlandse bevolking de Marrokaan discrimineert. Onzin. Vragen om aanpassing in de Nederlandse samenleving op grond van normen en waarden mag geen discriminatie worden genoemd. Wangedrag van Marrokanen
afwijkend van normen en waarden noem ik pas respectloos en discriminatie voor de nederlandse cultuur. Opzouten met die onaangepaste normloze en gewetenloze , respectloze bontjes. Dan te bedenken dat er nog meer van dat spul naar Europa komt. Regeringen , EU doe er eens wat aan of is dat een bewuste doelstelling om in de EU de samenleving te ontwrichten.

0
87 Dalon

* Verwijderd door de redactie *

88 Mijn waarheid

En links wil "Meer" van dit soort bevolkingsgroepen binnenhalen.

Je zou bijna denken dat een slechte grap is. Maar ze menen het bloed serieus.

1
89 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Net zoals alleen een Marokkaan geschikt werd geacht om burgemeester van Rotterdam te worden. Wat hij ook perfect deed en doet.

3
90 Bart Boudewijn

Die jongens hebben een slechte jeugd gehad. Misschien moeten ze de uitkeringen van deze lieden verhogen. Misschien vervallen ze dan niet in criminaliteit en vinden ze ons aardig.

Een deugmens



Sarc off

0
91 Joris Driepinter

@14 "Dat scholen dit niet aanpakken is volgens mij het enige oprechte verwijt dat het onderwijs in Nederland gemaakt mag/moet worden."

Hoe?

0
92 Mappie

@45 Je slaat de spijker centraal op de kop!

0
93 Mappie

@46
Heeft niets met rechts te maken, wel met de Quran, waarin staat geschreven dat het de plicht is van moslims om ongelovigen, christenen en joden aan te vallen, te vermoorden of te verdrijven, zodat de wereld islamitisch wordt voor hun maangod allah.

0
94 Voordevuistweg

@92 ; Door niet weg te kijken, door geen excuses te verzinnen, door vrijwel nooit consequenties van dat gedrag te laten ervaren, door eindeloos kansen te bieden, door dit met moskeeen (door inspectie, besturen en ministerie) te bespreken. Grensoverschrijdend, brutaal, agressief, gewelddadig en respectloos gedrag is bij 4 jarigen al duidelijk waar te nemen en als je dan niet gelijk duidelijk maakt dat dergelijk gedrag hier absoluut niet de bedoeling is, dan blijft het groeien, wordt het een gewoonte en is het rond de tijd dat leerlingen de basisschool verlaten te groot voor een normale leerkracht om nog definitief te veranderen. Het hondsbrutale en respectloze gedrag en het weigeren om hun kinderen Nederlands te leren (ja zelfs de vierde generatie) zijn een belangrijke oorzaak van de achteruitgang van de onderwijsopbrengsten.

0
95 Soare

@45
Juist!

1
96 Jan met de korte achterlul

@90 Daar zijn de meningen zeer over verdeeld ..
Den linkschen deugmensch zal wel tevreden zijn,
de kritische mens vind toch genoeg aan te merken aan onze jihadist.

0
97 Xmod

@95 Helemaal eens met je analyse, maar of het aan de scholen is om dit tij te keren betwijfel ik.
Eerder is het, m.i. de taak van de politiek om hier een eind aan te maken door het afschaffen van bijzondere scholen e.d. en zeer streng op te treden tegen duidelijke tekenen van het negeren, (zelfs verachten) van onze wetgeving.

0
98 Mappie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Mofos.gomPoopeegilrsXnxx Baap BetiSlingshot Nipple SlipMalish SexAnal StyleMolly Cavalli LesbianRileymaelewis Onlyfans LeakNude In PublciPorn Rank SitePhotos Pornos AmateurFilmes Pornô VídeosMenareslavesNew Couple Sex VideoAfrika Sex VideoOlivier Robert PornKronii HentaiJapanese Classic SexAsheville Skip The GamesTara TaintMs-marshaeNakedpicsHot FackingNetflix Sex VideosLesbian Twin Sisters PornImhentai.xxxPornobae.conMía Khalifa PornosNami One Piece PornSexo En La PlayaSophia X VideosGravaty Falls PornSxvdoSexy Bf 2018Dippd N ReddRebecca Creskoff NudeBoss Secretary Sex VideoNia Nacci CreampieBobby Lytes PornVoyeurs-house.tvFineartteensLuana Moraes TsCeleb JihebVideo Pornografico AdultoPorn Male GayJav UncensoredVanniall PornTrish HentaiNaked Tik ToksRahandee JamesMy Girlfriend's Mom Full MovieCecilia Rose PornPorn PikBangla Hot Full MovieHot Wofe RioJia Lissa Pornvideos色情 网站 大全Imagem De SexeTaragenxTamil Sex Videos XvideosHot Gf Bf PornWww Porm VideoSissyhypmoGrindr Hook Up PornXxx Pron VideoGirlsdoporn Jane DoeSucking After CumingNudiest Family PornMom Farts PornDeluxegirl PornDownload Porn VidsRealkaaybrazyFollacionLollipop XxxXxx HadiFamilly Strok.comBig Boobs Hd Sex VideosBlack Aunty XxxOviposition PornLesbian OornJaponesas SexosHige Gay CocksKoumi-jima Shuu 7Lola Lynn NudeGigi Paris ReviewsSexually BrokebFreaky Gay PornJayden James PornJenna Foxx AnalXxx Sex Indian ComMom Group SexNanga SceneAunty Sex Video PleaseMia Khalifa 1080pEliza Ibarra SoloLésbico PornBritish OliviaFitbryceCant Take BbcHusband Wife Hot VideosHd Pron'pornhub'CquietmichelAss NudeSofia Ansari HotJapan EsexAdultworker.comJade Kush NudeXnxx Malayalam SexIndian XhumstarXnxxpornoSex LivIndian Saree Sex VideosFather Love SexGuyanese PornographyRiding SybianTik Tok PotnAmsr PornhubLilbussygirl NudeBbw Foxy RoxxieNew Xxx Video In HindiAwesome Models Sovereign Syre And Arabelle Raphael Are Eating PussiesPornographieQuadrinhos Eroticos SerienNuas No Tik TokFaltal ModeXnxx KaLatina SquirtersPrivate Society HeidiBest 3d Animated PornJappanes Porn VideosFollamosBreezer Sexy VideoMomboobsTitty DropsShibuya Kaho UncensoredPorn Star Top10Sexe Gratuit PornBrazzers XxxxxIndian Latest Porn MoviesHorny Teen SexCream Pie Camel ToeOurxxxlifeVjav.comXxx VideoBestsexpositionsWww Dudhwali ComNaked Women MexicoNaked Blue VideoSai Tamhankar Sex