achtergrond

Geenstijl

Terrorasielzoekers = schuld van drugs

Jatten en pikken, inbreken, zakkenrollen, alcoholmisbruik, knokpartijen, geweld, agressief gedoe, intimidatie, de hele dag een beetje blowen, respectloos naar vrouwen sissen en slissen.

Een kleine groep/een redelijk grote groep/een enorme groep (* zelf doorhalen wat niet van toepassing is) asielzoekers vindt het maar wat moeilijk om gewoon een potje normaal te doen. Wij altijd denken aan traumatische ervaringen, vleugje PTSS, verschrikkelijke reis, ontberingen, honger, dorst, papa van de boot gevallen, tante Fatima verkracht door een smokkelaar, familie omgekomen in de oorlog, andere cultuur, geen geld, Nederland ies rassies en moeite met de strenge regels voor apothekers hiero. Maar ja, we moeten ook iets verzinnen voor die recalcitrante knapen uit veilige landen Marokko, Tunesië en Algerije, die hier de boel compleet op stelten zetten. Hebbes, het is de schuld van drugs!

"Verslaving aan anti-epilepsiemiddel Rivotril blijkt een van de belangrijkste oorzaken te zijn van de recente problemen in asielzoekerscentra. Verslaafde amv'ers, alleenstaande minderjarige vreemdelingen uit veilige landen als Marokko, Tunesië en Algerije, gebruiken Rivotril. Hun overlastgevende gedrag komt daar vaak uit voort." Want die lui uit Noord-Afrika die de boel hier komen kapotslopen zijn natuurlijk geen dader, maar slachtoffer. Of die hondsbrutale middenstand van pak 'm beet Weert zich dat effe in de oren kan knopen als er weer eens een asielzoeker de Verlaat-De-Winkel-Zonder-Te-Betalen-kaart speelt. Enfin, sluiten we maar af met de laatste zin van het artikel, wanneer het AD een of andere dude van het COA aan het woord laat.

"Swiers benadrukt dat het dat hele kleine groepje is dat het voor de rest verziekt."

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.