Getty
Volledig scherm
© Getty

Een gebroken scherm is reden genoeg om iemand te dumpen: singles beoordelen elkaars smartphones

In het digitale tijdperk is het gemakkelijker om nieuwe mensen te leren kennen. Met een swipe naar rechts kom je te weten of iemand interesse in je heeft of niet. Al kan een smartphone ook een negatief effect op je liefdesleven hebben, dat toont een nieuwe poll aan.

5 reacties

  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Ik denk dat hier enige vorm van waarheid zit. In die zin dat je, de dure aankopen/investeringen van iemand bekijkt, je aan de staat hiervan kan zien in welke mate de persoon hier tijd aan spendeert en zorg/aandacht aan besteed. In een tijdperk waar je foto's beoordeelt, zijn de details soms een betere indicatie van de karaktereigenschappen van een persoon.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Ik heb ooit eens een vriendin moeten laten gaan omwille van ... pannes . Telkens ik naar haar reed om haar te zien , had ik ofwel een platte band achter , een platte band voor , ontsteking dat niet meer werkte opeens , uit de bocht gegaan , en was altijd iets aan mijn suzuki ac 50 . Ik maakte het uit , en wonderlijk , de pannes waren ook gedaan . Zou mijn brommer mij toen iets willen duidelijk maken hebben , of was het van hoger uit ....
  • Stefan Joris

    6 jaar geleden
    Welkom bij het begin van de mens zen devolutie.
  • Jos Vervoort

    6 jaar geleden
    Ik heb nog ne gsm van 2004, belt en sms't nog prima, meer heb ik niet nodig. Trouwens, hoe zwak moet bv een Facebook paswoord niet zijn als je het zomaar kunt intypen in je smartphone?
  • Thierry De Gang

    6 jaar geleden
    Wat doen ze dan als er iemand geheel onafhankelijk is van zijn mobieltje....