Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © De Freine

Achtergelaten kampeerspullen op Tomorrowland binnenkort te huur

De achtergelaten kampeerspullen op de Dreamville-camping van Tomorrowland zullen binnenkort te huur worden aangeboden aan festivalgangers, jeugdbewegingen en sociale organisaties. De organisatie van Tomorrowland wil daarmee de tonnen achtergelaten spullen een tweede leven geven.

10 reacties

  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Hier in Antwerpen op het Theaterplein zitten er s'nachts ook steeds jongeren te zuipen en te brullen,gooien hun leeggoed,(flesjes,blikjes en lege zakjes chips en ander vuil) gewoon op de grond.Ze urineren zelf daar waar ze rondhangen.Anderen mogen dan de dag erna hun smeerlapperij opruimen.Respect kennen ze niet meer.
  • Jessica De Buyser

    6 jaar geleden
    Vermoedelijk zijn het vooral de buitenlanders die hun jaarlijkse vakantie hier spenderen. Vliegen met handbagage en de tent hier kopen en achterlaten. Is goedkoper dan valies inchecken. Ik keur het niet goed maar vermoedelijk is dat de reden.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Ik heb twee zonen die al aan hun zevende chiro kamp bezig zijn.Op al die tijd heeft er één een handdoek kwijt gespeeld toen hij ongeveer acht jaar was.Wenen heeft hij gedaan.Als ik elk jaar zie wat en hoeveel er bij de verloren voorwerpen ligt en blijft liggen verschiet ik een bult.De ene jongere is de andere niet.Een ding is mij opgevallen,hoe meer ze hebben hoe minder ze er zorg voor dragen.
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Steeds hetzelfde na festivals, een puinhoop laten ze achter. Een echte schande.
  • Els Parmentier

    6 jaar geleden
    Hoe komt het dat op Festival Dranouter zo weinig kampeergerief achter blijft op de parking? Is dat dan echt zo'n ander publiek??