door Reconquista in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 13
  • 1221x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dappere meid.

5
1 grovi

@1 , maar niet bijster slim bij slimste mens.

20
2 caso

Kleine gillende meid is volwassen geworden... denk ik question

3
3 lisaaatjuh

Het toont aan dat de zelfgekroonde koningen van de tolerantie eigenlijk helemaal niet tolerant zijn.
Links is extreem totalitair en vallen als een bende hyena's zelfs hun eigen kameraden aan als die even niet in de rij lopen.

4
4 Reconquista

@2
Ze was 2x slimste v.d. dag. Da's toch niet slecht?

3
5 grovi

@2 Ook niet buiten de slimste mens

9
6 GOTCHA666

@6 , idd en lopend ledlampje.

7
7 caso

Hup Fleur!

3
8 Schildpad

Na het lezen van bovenstaande reacties vraag ik me af of de mensen wel naar het radiofragment hebben geluisterd. Maar dat is precies het probleem, mensen hebben allang een mening gemaakt en zijn daar ook niet meer vanaf te krijgen. Dat is de kenmerk van het gepolariseerde publieke debat; vooral niet luisteren naar wat de tegenpartij te zeggen heeft.

3
9 Ektoplasma

Die Sid heeft een missie..... links radicale gekkies het licht laten zien.

7
10 PeKa

Die linksen zijn de "useful idiots" zoals de communisten eens zeiden over die dwaze groep van mensen in het Westen. daarbij lachten zij in hun vuistje.

8
11 flessenhals

Hmmmmm

Nou van dat rechts word je ook niet beter wat ze graag willen doen geloven.
eb niet zo veel met links rechts maar over agressiever gesproken nou daar heerst aan de rechtse kant ook heel veel lange lijstjes. En dat knuffelen is ook grotendeels onzin vergeet ook niet dat dankzij de VVD ook vele vluchtelingen hier zijn maar dat graag liever weg moffelen . Vraag me altijd af wat is nou links en wat is nou rechts en hoe zo verdeeld en is dat rechts dan niet gezien dat daar de pvv die alleen maar naar moslims kijkt en niet naar Oost-Europa. En haaks op FVD staat en die weer op de VVD. Die dan weer https://www.nieuwskoerier.nl/news/286101-moskeeen-beschermd-door-rutte-co plus de stiekeme afspraken over aantallen met merkel En wie zijn nou links SP die eigenlijk ook minder wil maar die hier wel zijn dankzij de VVD op de juiste manier wil behandelen. PVDA en groenlinks willen meer maar dat wil de VVD ook maar meer uit Oost-Europa ( oekraine verdrag oa. ) D666 en CDA zijn in mij ogen onduidelijk hier Kort om wat is nou links anders dan rechts wat is het verschil het is gewoon een grote puinhoop en verdeeldheid of het wat dan links is of rechts het lijkt wel een grote poppenkast . Verder het word nu echt hoog tijd eens op te houden met dat links rechts gedram zeker omdat rechts net zo schuldig is maar daar graag voor weg loopt. Daarbij zal er eens duidelijker regels moeten komen ter bescherming van eigen cultuur en wetgeving. En het besef dat wij de hele wereld niet kunnen redden zal duidelijker moeten zijn .Ook dat de maatschappij harder word komt niet alleen door verrechtsing waar egotisme groter is .Maar ook wij doen er aan mee door minder sociaal te zijn we praten minder met elkaar delen minder met elkaar behalve via de media, telefoon etc . En zie ook naar de politiek die je meer voor liegt en van alles opdringt wetje hier voor wetje daar voor echt vrij zijn we niet meer en zeker ook door het vvdistme . Die heeft gezorgd voor een groeiende kloof tussen arm en rijk ook met behulp van de PVD(A) D666 en CDA Zoals de baas is zo is het personeel en zie dat geeft het juiste beeld van ons politiek land Ook zal men scholen waar de fundamenten liggen moeten veranderen zoals maar een school zonder invloed van geloof of overtuiging dat doet men maar thuis als hobby. Verder vind ik een paspoort je bent Nederlander of niet als dat niet wil terug naar enigenland klinkt simpel maar dat zal moeten En eens ophouden met dat onzinnig gelul links rechts zou ook fijn zijn

15
12 magikeven

Kort om word hoog tijd dat die rechtse gekkies eens het licht zien

13
13 magikeven

@12 ,je onsamenhangende verhaal gelezen,de enige juiste reactie daarop:
hoop dat jij snel het licht ziet!

5
14 knorretje knorretje

@13
Iedereen die in een bubbel zit moet daar maar eens uit komen.

2
15 Schildpad

Nou kom op, de witte hetero mannen hebben de witte patriarchy opgebouwd zodat elk mens van kleur achtergesteld zou worden. Transgenders hebben een speciale status en moeten speciale van wetten genieten. 100% belasting is eerlijk zodat iedereen dezelfde uitkomst van gelijkheid heeft.

Waar is dat alles ineens gebleven question

1
16 DikkeTor

@15

Juist op houden met dat zwart wit van links rechts dan krijg je ook niet van de bekrompen reacties zoals @14

3
17 magikeven

En toen hingen er extreme straffen op afvalligheid..... De Internationale Socialisten hebben haar verstoten question Ze is niet meer welkom.

Wist U, dat bekeerlingen vaak het extreemst zijn? question We gaan afwachten op de nieuwe show van Anne Fleur (zover ze niet meer is ondergedoken voor de extreemrechtse nazies.)

3
18 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

19 Dumper

Met haar slimme koppie lijkt ze net question


En dan later dit

5
20 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

21 Dumper

@21 Niet meer dus, ze heeft in bed gelegen met iemand die FvD stemt, daarmee heeft links haar helemaal verstoten (interne dichte vrienden misschien niet).

4
22 DikkeTor

Fijn dat ex AFA Anne Fleur uit haar regressief linkse bubble is ontwaakt, er is dus nog altijd hoop.
Helaas ervaart ze nu de haat van het clubje die ze de rug heeft toegekeerd.

5
23 Lias

@23
Ik denk niet dat ze hen zelf de rug hebben toegekeerd, maar dat die zogenaamde "vrienden" haar de rug hebben toegekeerd.
Als je praat met nazi's ben je er meteen zelf ook een is het idee.

3
24 Schildpad

@24
Klopt !!

0
25 Lias

Ik vind het wel grappig dat een extreemlinkse (zoals velen die het nu ineens met haar eens zijn haar ook definieerden eerder) trol klaagt over polarisering.

7
26 progressiefliberaal

@23
Ik zie nu dat je zin op 2 manieren te lezen is : )

1
27 Schildpad

@13
Absoluut ... Er zal op een gegeven moment gepraat moeten worden en een gezamenlijke oplossing gezocht moten worden die de sociale maatschappij dienst doet. Dat heet niet slechts een compromis, maar een gedegen oplossing. Als jij het over rechtse gekkies hebt, zou het je sieren om dan beide partijen te benoemen, anders geef je het gevoel dat je zelf in je bubbel wil blijven.

1
28 sparta

@28 Dus de witte hetero mannen nazi's beschuldigen gaat hem niet meer worden om Wo2 te voorkomen tegen mensen van kleur?

4
29 DikkeTor

@29
Dat u spreekt over WOII en kleur geeft slechts aan dat u het concept van samenleving en identiteit niet serieus neemt en maar plat walst met een wijzende vinger.
En wat ik in @29 zei is dat het wijzen naar slechts "rechtsgekkies" niet voldoende is om het debat te slechten. De wil om dit onderwerp op te lossen is allang weg en niemand heeft nog zin in een debat, want je wordt als boosdoener weg gezet. Een prima voorbeeld kan is te zien in uw eigen reactie.

3
30 sparta

@30 Volledig mee eens question

2
31 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

32 kipkorn

Ze begint er ook steeds leuker uit te zien. Mooie meid.

4
33 Stiplaats

@31
Nobele reactie.

Ik denk dat we moeten kijken naar de verworvenheid die aan de karakteristieke basis staan een land. We kunnen niet overal succes eisen. De dynamiek van een succesvolle samenleving draait uiteindelijk om harmonie. Bepaalde elementen die de harmonie verstoren gaan een negatieve invloed op de samenleving hebben. Als die elementen erkend worden, moeten we de originele samenleving in bescherming nemen en niet er verder mee aanvallen.

3
34 sparta

* Verwijderd door de redactie *

35 Dumper

Gekke Geert schijnt ook geen vrienden meer te hebben.
Maar dat kan ook komen doordat ze één voor één worden opgesloten, natuurlijk.

11
36 Hadjememaar

* Verwijderd door de redactie *

37 Dumper

@37 Ach man, ga toch lekker in een weiland dansen met je witte puntmuts. Dat gemekker over links duidt op een vreemde obsessie. @35 Zoals ook hier. Je hebt het over zuur en lelijk zijn en hebt blijkbaar niet door dat je dat zelf ook bent. Dat is dan ook het meest trieste. Dat generaliseren over een linkse vijand heb jij blijkbaar nodig als excuus om je eigen zuurheid over het internet te dumpen. Op een vrij kinderachtige wijze.

12
38 VaY

De Ruyters zeggen: "Goh dat hebben we nou eerder al gehoord en bekeken, de man die dat alles mogelijk heeft gemaakt heet Kim Jong In geloven we....."

1
39 De Ruyters van Michiel

@38 De onderverdeling links versus rechts voldoet hier niet omdat je daarmee suggeert dat orde grootte 50% van de mensen hieronder valt. Met linkse gekkies worden neem ik aan extreem linkse reactionairen bedoeld van het type RAF, RARA, krakersbeweging of milieu activisten van het type Volkert van der G en niet mensen die slechts op een partij uit het linkse spectrum stemmen.

2
40 Conradijntje

Je schijnt in dit land dus of rechts of links te moeten zijn.

Nou, ik ben soms in mijn denken heel rechts. Maar ik ben ook vaak in mijn denken heel links.

Ik voel me niet thuis bij de VVD. Maar ik voel me ook niet thuis bij Groen Links.

Heel die onzin van links en rechts. De wereld is niet zwart-wit. Er zijn ontzettend veel grijstinten.

0
41 De Vliegende Brabander

Overdreven gelul. Alleen aan de uiterste uiteinden werkt dat zo, kennelijk. Voor de rest gaan linkse of rechtse kiezers heel gewoon met elkaar om, in het dagelijks leven.

Anne Fleur mag dat in haar activistische kringen anders ervaren, en dat is bijzonder lullig. En een teken dat de bezem sowieso al door de vriendenkring moest.

1
42 Biesbush

Feit is wel dat extreem links vreselijk actief is de laatste jaren en een spoor van verderf achter laat..

1
43 Xmod

@17 "Juist op houden met dat zwart wit van links rechts dan krijg je ook niet van de bekrompen reacties zoals @14 "

Even van te voren komt dit van jouw hand:

"Kort om word hoog tijd dat die rechtse gekkies eens het licht zien"

Tja....

0
44 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Prima idee, aanpakken al die extremistische gelovigen. Zet ze maar bij elkaar in religie kampen ver van de bewoonde wereld.Kunnen ze daa...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Ik denk dat dit niet veel helpt, kijk maar wat er allemaal in Amerika gebeurt wat betreft jodenhaat en joden vervolging op de Universiteiten . D...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

@1 Het lijkt wel of ze dat in Brussel en Den Haag willen....

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 reactie 12. https://www.nieuwskoerier.nl/news/983480-protest-op-4-mei-tijdens-dodenherdenking-tegen-tweede-kamervoorzitter-ma...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rinze
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...

24 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....

25 minuten geleden geplaatst door Weetal

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

30 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

30 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Full Porn GdPerfectgirlePornozin ComTamilsex StorieaSexromantic VideoShemaleteen PornHot Bhabhi SexSunny Sexy MovieChina Bf SexySex. StoriesPussy SlipNepali Aunty Ki ChudaiHqbabesXxxxkPorn Advert FinderForum Social Media GitlsCassandra CruzLesbian Sttapon PornDani Daniels XTsuma Ni Damatte Sokubaikai Ni Ikun Ja Nakatta葵司Luz X Amity PornSex Video Hindi DownloadMaid CreampieFree Anome PornSub RedditStar PornographieSoniya MaheshwariXx Sex VLilianaheartsss Onlyfans LeakedAsa Akira ThreesomeVoueyr TvBerly 18 PornBig Cocks DaddyXxx KaliOwner SexWww Xxx Hd FullChubby Porn EbonyMom.povWwwhindisexStriptease DanceMilf TwerksHorny AsmrLuna BrightMinachandesu0Steo Mother PornIshka SWww Xxx Com BpTamil Sex LatestX Desi BoobsOmegle StripSophia Locke Naughty OfficeArab Sex SiteFlorida SwingersSpamish PornAudrey Bitoni Xxx VideoFemdom MilkingEmma Bugg PlanetsuzyJapanese Nurse Sex VideoSister Sex DesiDirty-auditionsNude College WomenExcogi LaylaKatr Upton NakedNude NamiNew XnxzAnkha Video452835 HentaiTrixieboo21Indian Girls Sex VediosNew Deshi PornNiple KissLust Stories XxxCumming On Sleeping MomUrination PornPornocamOxtorrente.comJennifer Lopez NakednessHungyoungbritXnxx Story MovieShugatitiAmerican Mom XxxWwwsexyPorrrnMisscubandollDesi Hot XxxSexy Indian Pron VideosJapanese Porn MovieBlacktgrilsBbwchan InflationMacy MeadowsNudes Of Cote De PabloDesi Pari ComSuccubus JoiXhamstwrliveSocialmrdiagirlsGostosas Do Only FansSex PicStepmomgangbangBest Search Engine For PornNures PornAdult Viral VideoJasminejamesx NudeWporn Comicsفيلم سكسي الكسيس تگزاسClassic NudistsJulia Boin PornAntarvasnacomKortney Kane PornExtreme Porn BondageXnxx$Naked Jessica RabbitXvideos AlternativeDrunk Sex PornoIndian Hardcore SexSwap SexComixzillqR PaagPorn Asian PicturesPorn Videos XnMellanie MonroeShyla Stylez PornstarPlayboy OkusTo PornstarsTubegaaloreXnxx For IndianJen Lopez NakedDeepthroat LatinaXnxxvideoTeenage Jerking OffSexy Girl Without ClothHindi Sexyi VideoKiss Sex HotXnxx Hd Porn VideoAlison XxxAve AddamsXxx Video Hindi Hd ComSex Uncle VideoTinto Brass Erotic MoviesTaxi PornVer VideospornosGay SniffiesFernanda FerrariGujarati Bhabhi Sex ComJennifer Connelly BoobsFree Anal PornHentai OverflowMoms Suck CocksSunny Leon NideBib Cock Porn