AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump is achter de schermen ronduit gefrustreerd wegens Kim Jong-un en maakt zich grote zorgen

Na de 'historische' topontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un luidde het dat de geopolitieke crisis zo goed als opgelost was. Van Noord-Korea zou geen nucleaire dreiging meer uitgaan volgens Trump. Maar achter de schermen laat de Amerikaanse president een ander geluid horen, zo meldt The Washington Post.

69 reacties

  • Daniel Patteet

    6 jaar geleden
    Inderdaad..die kerel is nooit bekwaam geweest om president te zijn..Het is een zakenman die zichzelf rijk heeft gemaakt met bedrog en grove leugens om mensen uit te buiten..
  • Bertus Strijk

    6 jaar geleden
    Klopt als een zwerende vinger Michel Van Limbergen. Grote leiders in de wereld zien Trump niet voor vol aan, zijn woord is een zeepbel. Kim weet precies wat Trump allemaal aan het twitteren is. Ze weten van zijn bank contacten met Rusland. Hij kan elk moment afgezet worden.
  • Ston Dw

    6 jaar geleden
    Trump denkt dat hij slim is maar hij schiet in zijn eigen voeten,die bullebak mag uit zijn ambt ontzet worden eender hoe !!!!!!!
  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Wie wil er nu een verdrag afsluiten met Kim Jong-un? En welke waarde hecht die daaraan? Eens het geld binnen is begint hij weer te muggeziften en excuses te verzinnen om zijn deel van de afspraken niet na te leven.
  • Maria de swert

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er achter de schermen ook nog een hele hoop gefrustreerd zijn , maar dan van Trump !