door Inter in Binnenland  ·  327 Reacties

  • 54
  • 2345x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@300 Stop dan met de onzin net zoals Kubus idd

2
301 GOTCHA666

@289 Een man - een man, een woord - een woord.
Blijkbaar geldt een moslimman =/= een man.

0
302 RobP

** gebruiker verwijderd **

@290 Top moslimbasher!

303 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@266 Nee, want dan ben jij het hele scala aan scheldwoorden dat ze speciaal voor dit doel hebben verzonnen.


Ja, dat mag - zolang je maar niet al te tunnelvisie-achtig alleen dat ene aspect dat de daders delen in ogenschouw neemt. Maar dat is een andere discussie. quote

@282 O ja? Waarom spammen jullie dan alle draadjes vol met dit onderwerp om dit juist tegen te gaan? Rechts heeft nooit een valide argument als het om moslims gaat in jullie visie. Nooit geven jullie toe dat rechts een punt heeft. Zelfs wat hier gesteld wordt in @266 zou u gewoon ja op moeten zeggen,maar dat zit niet in het systeem hè er komen gelijk een vracht voorwaarden achteraan!

O en als de vraag "wie is jullie"komt, dan ff heel goed nadenken!

304 verwijderd110

@301 U bent het ook met mij oneens als u het gewoon houdt bij de meningen die ik wel heb. Ze verzinnen is een misselijke vorm van fakenieuws creëren.

5
305 Smiling

@305 Ik verzin niks dat laat ik wel aan Smiling over

1
306 GOTCHA666

Nederlanders hebben alle reden, het niet alleen zat te zijjn, maar zich ook zorgen te maken over het hoge aantal allochonen hier, en specifiek het hoge aantal moslims. Dat zijn er echt niet maar 5% o.i.d.. En iedereen die probeert, het probleem te bagatelliseren, is iemand die Nederlanders het licht in de ogen niet gunt, is de logische conclusie, een Nederlander-hater dus.

Ga maar na: sinds 1960 is het aantal inwoners van Nederland opgelopen van 12 miljoen naar 17 miljoen, terwijl de autochtonen krimpen, vergrijzen. Dat betekent dat meer dan 5 miljoen allochtonen, dus bijna een derde, en daarvan het grootste deel moslim, naar ons toe gejaagd en slaafs binnengelaten onder andere uit angst voor het dichtdraaien van de oliekraan, een schrikbeeld van de multinational waar zij alles voor willen opofferen, dat ons dierbaar is of zelfs voor ons van levensbelang.

0
307 Wendel

@304 Ook voor u: @305 . Ik wil met iedereen in gesprek gaan - behalve met mensen die anderen dehumaniseren - maar zie niet zoveel in het verdedigen van meningen die ik niet heb.

Als je onderzoekt waarom een bepaalde groep oververtegenwoordigd is in de criminaliteit, moet je je niet blind staren op een in het oog springende overeenkomst (het moslimschap). Het is verstandig om ook te kijken naar andere overeenkomsten. Ik heb het niet over 'zo zielig want geen stage', maar wel over bijvoorbeeld sociaal-economische positie of psychiatrische problematiek.

Er is domweg verschil tussen alle moslims bij voorbaat veroordelen omdat moslims in de criminaliteit oververtegenwoordigd zijn aan de ene kant, en onderzoeken wat de reden of oorzaak van die oververtegenwoordiging is.

8
308 Smiling

@308 " sociaal-economische positie of psychiatrische problematiek. "

Zou het ook niet met opvoeding en cultuur te maken kunnen hebben ?

2
309 B55

** gebruiker verwijderd **

@299 Mijn ervaring met Smiling is dat zij door de manier van haar discussiëren mensen in verwarring wil brengen. Dan slaat ze toe en is het uiteindelijke doel belachelijk maken. Dat is mijn persoonlijke mening/ervaring,en die kans krijgt ze bij mij niet meer! Ik wil best een normale discussie voeren met mensen, maar als het een spelletje wordt ben ik er klaar mee! Nu valt het de laatste tijd mee, misschien moet ze haar energie gebruiken voor het wegredeneren van alle "incidenten" van die kant en dat is ook nogal een klus ..eerlijk is eerlijk.

310 verwijderd110

@310 Dat klopt idd daar ben ik ook achter gekomen
Steeds maar doorvragen en dan over een kleinigheid lopen zeuren
Ze mag het daarom van mij met de conclusie doen en ga het niet meer helemaal uitleggen

1
311 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@311 Ze mag het daarom van mij met de conclusie doen en ga het niet meer helemaal uitleggen.quote

Juist, want daar is ze op uit. Zo doorvragen dat je op een gegeven moment zelf niet meer weet waar je het over had. En dan slaat ze toe. Walgelijk eigenlijk.
Geen kans geven, maar ze valt door de mand gelukkig en bij mij al een heeeele tijd!

312 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@308 Ik wil met iedereen in gesprek gaan - behalve met mensen die anderen dehumaniseren quote

Dan zou ik beginnen daar eerst zelf eens mee te stoppen, misschien dat mensen u dan anders benaderen? Ik zou zeggen ...Doen!

313 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

314 Dirk2137

@309 Het woord ‘bijvoorbeeld’ suggereert wel een beetje dat er meer opties zijn, vindt u niet? Echt, van mij mag alles onderzocht worden. Zolang er, zoals bij elk kwalitatief goed onderzoek, niet naar één aspect alleen gekeken wordt.

10
315 Smiling

@315 Het is wel weer frappant dat je alleen die twee linkse voorbeelden geeft en het niet over cultuur hebt.

0
316 B55

@308 : Altijd maar tegenstribbelen met: "Het zijn niet allemaal terroristen hoor, er zitten hele lieve tussen" leidt weer de discussie af van het feit, dat het er teveel zijn. Dat dáár wat aan moet worden gedaan. En je kunt van geen enkel volk ter wereld eisen, dat het zich probleemloos, buigend en knikkend, laat verdringen in eigen land puur door massaal binnen te trekken en te blijven trekken, net zolang totdat de autochtonen in de minderheid zijn.

2
317 Wendel

@310 Zo zeg, u weet mijn 'intentie' te duiden. Het moet niet veel doller worden. Ik kan u zeggen dat u er geheel naast zit.

@313 Tenzij u me wijst op een bericht waarin ik mensen dehumaniseer beschouw ik dit opnieuw als een lasterlijke aantijging.

@315 Ik dacht, die verzint u er zelf wel bij. En dat bleek een correcte gedachte.

@317 Pak de terroristen aan, pak degenen aan die plofkraken, pak degenen aan die met de politie vechten etc. en laat degenen die zich gewoon aan de Nederlandse wet houden met rust. Zo simpel is het.

7
318 Smiling

@302 ik zie geen man ..?

Wel een weekdier dat zich voordat als extreem rechtse neo-nazi kneus.

9
319 Mo[re]Slim.Al[er]t

@317 vraag het aan de Amerikanen en Australiërs wat er van de oorspronkelijke bevolking is verworden?

Heb je een voorkeur?

8
320 Mo[re]Slim.Al[er]t

@319 Uitdrukkingen zijn blijkbaar te hoog gegrepen voor jou. Even in het kort:
Je roept om bewijzen, die krijg je dan onder je neus gepresenteerd, voor eenieder duidelijk en dan maak je dat je weg komt.
Dat maakt van jou een zwamneus, een hoop blabla en dan niets, noppes, nada.

0
321 RobP

** gebruiker verwijderd **

@318 @310 Zo zeg, u weet mijn 'intentie' te duiden. Het moet niet veel doller worden. Ik kan u zeggen dat u er geheel naast zit.quote

Zegt wie?? De puppetmaster??
Het is mijn ervaring met u, en mijn menig over uw vorm van discussiëren en ik ben niet de enige.
En wat wou u daar nu aan doen?

@313 Tenzij u me wijst op een bericht waarin ik mensen dehumaniseer beschouw ik dit opnieuw als een lasterlijke aantijging. quote

Met uw overdreven woordspelingen probeert u mensen heeeeeel klein te maken, u heeft dat blijkbaar nodig om uw enorme ego op peil te houden? Dat kan ik niet zo in een enkele reactie aanwijzen, daar heeft u soms wel 20 reacties voor nodig om iemand "klein"te maken.En dat noem ik wel mensen dehumaniseren ja..van uw kant. Ik zou zeggen ga lekker de talloze voorbeelden zelf ff doorlezen, maar niet gaan kwijlen. En wederom...wat wou u daar nu tegen doen dat ik dat vind,het is mijn mening?

322 verwijderd110

@322 Wat u vindt van mijn manier van discussiëren moet u vooral zelf weten, waar ik bezwaar tegen maak is dat u denkt dat wat u ervaart mijn intentie is.

Overdreven woordspelingen? Welke dan? Kom op, zeg, u heeft nu de ene aantijging na de andere gedaan, en nergens wordt u concreet.

Dat u zich 'klein' gaat voelen bij mijn reacties vind ik triest, maar dat ik daar een poging tot doe zit toch echt in uw hoofd, er is geen sprake van.

Het is wel een uiterst creatieve (zij het onzinnige) invulling van het begrip 'dehumaniseren', dat moet ik u nageven.

6
323 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@323 Wat u vindt van mijn manier van discussiëren moet u vooral zelf weten, waar ik bezwaar tegen maak is dat u denkt dat wat u ervaart mijn intentie is.

Waarom doet u het dan?

Overdreven woordspelingen? Welke dan? Kom op, zeg, u heeft nu de ene aantijging na de andere gedaan, en nergens wordt u concreet.quote

Concreet, ik ben net zo concreet als u vaak bent, vervelend hé..kun je vaak niets mee!

Dat u zich 'klein' gaat voelen bij mijn reacties vind ik triest, maar dat ik daar een poging tot doe zit toch echt in uw hoofd, er is geen sprake van.quote

Ik me klein voelen? nee hoor dat probeert u wel maar dat lukt niet. Ik constateer eerder dat uw ego hier zwaar onder lijdt? ja als je een giga ego hebt moet je hem wel voeden annex slachtoffers zoeken.

Het is wel een uiterst creatieve (zij het onzinnige) invulling van het begrip 'dehumaniseren', dat moet ik u nageven.quote

Ja goed hè, ik word ook beter in woordspelletjes ..geef het toe!
Maar als u mijn bijdrage onzinnig vindt, kunt u hem gewoon overslaan,doe ik ook met die van u meestal, want die vind ik over het algemeen ook behoorlijk onzinnig!

324 verwijderd110

Wat een vuile teringlijermuzel is die held die van achteren beukt.

0
325 Tsaar

* Verwijderd door de redactie *

326 infinity

@318 : Nee, het zijn er TEVEEL!

0
327 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Klopt +++En die verrotte islam krijgt ook geen poot aan de grond in Hongarije. ...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

ongelovenloos
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

En er zijn hersenloze bij die dit nog toejuichen ook en daar hebben we aan te danken dat er niets aan gedaan word .Ze komen er wel achter maar...

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3Er loopt volk rond dat als je hun kant uitkijkt al een reden is om je aan te vallen en zolang ze deze figuren maar hun gang laat gaan word h...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Degenen die zo leuk lopen te doen over Wilders en Orban moeten gewoon eens kijken naar hoe het er in ons land tegenwoordig uitziet en dan naar H...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

19 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

19 minuten geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

30 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

34 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Brenna MckennaSexo PornaFootjob CumahotDemon Slayer HentaiI Am CummingBf Full QawaliSmantha Fox NudePornografia De ChinosMusalman Ka Sex VideoLena The Plug NakedPorn College IndiaSmom And Son PornMick BlueX Xx IAfrica Aunty Sex VideoWww89comDesi Sister And Brother SexFrance Sex VedioPorno OnlyfansVídeos Vazados PornAnne PornolariDolley Parton NakedSpohia Loren Nude18 Pron VideoNepali Local Sex VideoSexx VideoIndian Cute SexBhabi Sex InPorn Blue VideoHomemade Ebony PornIntuder PornMassega XxxX Sexy FilmBengali Sex Video DesiCezchcasting ComFilipina Sex VideoGabbie Hanna LeakNews Reporter NudeBlack Cougar PornFree Porn Videos DownloadDogfart ComLara Croft XxxWrestling Sex VideoR34 AnimatedTeens AnalpornHot Sex Videos In TamilXxx Doctor HindiAnnabel Redd PornHidden Massage PornDancing Bear SexualRawblackvideosPornstar Biggest BootyCloseup Blow JobsGhetto Gaggers VideosJav UncensorrdRashmi HotSex Lives Of College Girls RedditHentaimamamaFrist Time Sexy VideoHd Brazzers NewBangladeshi Bhabi PornChristina Aguilera PornListcrawler.vomReddit A M O U R A N T HXvideo AdultosMale MasterbationGf PornSunny Leone Hot BfChinese Girl Sex MoviePrg PornPorn At HotelsHentai FamilyErotic CouplesFapvid ComHaster Free PornKristi KlenotX Video PatnaBabe Busty PornAss To Mouth ThreesomeKaylee Coco NudeExoticazCharlixe Theron NudeSperm On FaceBlue Film SuhagratPhim Sex Viet SubNonstop CummingCarton Xxx VediosFemale Celeb NudesZoey KushSex In BalconyBig Booty Puerto Rican GoddessBittitsNudes Pics TeensKanesexAsiatico PornHardcore AnusXx Video MomStormy Daniels PicsAnushka PussyAnal Gaping EbonyBest Japanese AvCartoon NsfwVideo Pornos.gratisEvelin StonePornhub Behind The SceneMan Jacking OffSbdsmMargot Robbie Wolf Of Wall St Nude SceneNude Snapchat GirlsUrvashi Rautela Hot BoobsMature GloryholeBrazzers3x.Fuck Me EyesPayal SharmaDanny D AsianWwe PhubVideos Pornos LatinasGay Interracisl PornCartoon ChudaiPoción 69PornartBrazilian Women PornFree Download Free PornDresstwerkReddit FacialJapan PornoPornogratissCumming PartyHindi Xxx JabardastiAnimated Indian PornDanica DillanGay Black ThugpornBlackmailed BlowjobsXnxx Aunty HdIndian Bhabhi Ki SuhagratDesi VdocomDesi Hot SeriesPorn With Sister's FriendIndian Sex Adult VideoMilf ListVídeo De Pornografia Em DesenhoShamayne GIndian Gay ChatroomKiwvr-566Online Sex CamSex FactorGirlfriend Ki ChutAdult PornxxxAdult SeatchListe Site Pornos