U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 72
'Meisje werd tegen haar wil in gedwongen in auto te stappen' ('ontvoering kind' dus) ...

8 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
53
2
1
1
1
28
LEES MEER OVER

@300 Stop dan met de onzin net zoals Kubus idd

301 GOTCHA666    
8 maanden geleden door GOTCHA666
2
Meld

@289 Een man - een man, een woord - een woord.
Blijkbaar geldt een moslimman =/= een man.

302 RobP    
8 maanden geleden door RobP
0
Meld

@290 Top moslimbasher!

303 Kubusje    
8 maanden geleden door Kubusje
15
Meld

** gebruiker verwijderd **

@266 Nee, want dan ben jij het hele scala aan scheldwoorden dat ze speciaal voor dit doel hebben verzonnen.


Ja, dat mag - zolang je maar niet al te tunnelvisie-achtig alleen dat ene aspect dat de daders delen in ogenschouw neemt. Maar dat is een andere discussie. quote

@282 O ja? Waarom spammen jullie dan alle draadjes vol met dit onderwerp om dit juist tegen te gaan? Rechts heeft nooit een valide argument als het om moslims gaat in jullie visie. Nooit geven jullie toe dat rechts een punt heeft. Zelfs wat hier gesteld wordt in @266 zou u gewoon ja op moeten zeggen,maar dat zit niet in het systeem hè er komen gelijk een vracht voorwaarden achteraan!

O en als de vraag "wie is jullie"komt, dan ff heel goed nadenken!

304 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@301 U bent het ook met mij oneens als u het gewoon houdt bij de meningen die ik wel heb. Ze verzinnen is een misselijke vorm van fakenieuws creëren.

305 Smiling    
8 maanden geleden door Smiling
5
Meld

@305 Ik verzin niks dat laat ik wel aan Smiling over

306 GOTCHA666    
8 maanden geleden door GOTCHA666
1
Meld

Nederlanders hebben alle reden, het niet alleen zat te zijjn, maar zich ook zorgen te maken over het hoge aantal allochonen hier, en specifiek het hoge aantal moslims. Dat zijn er echt niet maar 5% o.i.d.. En iedereen die probeert, het probleem te bagatelliseren, is iemand die Nederlanders het licht in de ogen niet gunt, is de logische conclusie, een Nederlander-hater dus.

Ga maar na: sinds 1960 is het aantal inwoners van Nederland opgelopen van 12 miljoen naar 17 miljoen, terwijl de autochtonen krimpen, vergrijzen. Dat betekent dat meer dan 5 miljoen allochtonen, dus bijna een derde, en daarvan het grootste deel moslim, naar ons toe gejaagd en slaafs binnengelaten onder andere uit angst voor het dichtdraaien van de oliekraan, een schrikbeeld van de multinational waar zij alles voor willen opofferen, dat ons dierbaar is of zelfs voor ons van levensbelang.

307 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
0
Meld

@304 Ook voor u: @305 . Ik wil met iedereen in gesprek gaan - behalve met mensen die anderen dehumaniseren - maar zie niet zoveel in het verdedigen van meningen die ik niet heb.

Als je onderzoekt waarom een bepaalde groep oververtegenwoordigd is in de criminaliteit, moet je je niet blind staren op een in het oog springende overeenkomst (het moslimschap). Het is verstandig om ook te kijken naar andere overeenkomsten. Ik heb het niet over 'zo zielig want geen stage', maar wel over bijvoorbeeld sociaal-economische positie of psychiatrische problematiek.

Er is domweg verschil tussen alle moslims bij voorbaat veroordelen omdat moslims in de criminaliteit oververtegenwoordigd zijn aan de ene kant, en onderzoeken wat de reden of oorzaak van die oververtegenwoordiging is.

308 Smiling    
8 maanden geleden door Smiling
8
Meld

@308 " sociaal-economische positie of psychiatrische problematiek. "

Zou het ook niet met opvoeding en cultuur te maken kunnen hebben ?

309 B55    
8 maanden geleden door B55
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@299 Mijn ervaring met Smiling is dat zij door de manier van haar discussiëren mensen in verwarring wil brengen. Dan slaat ze toe en is het uiteindelijke doel belachelijk maken. Dat is mijn persoonlijke mening/ervaring,en die kans krijgt ze bij mij niet meer! Ik wil best een normale discussie voeren met mensen, maar als het een spelletje wordt ben ik er klaar mee! Nu valt het de laatste tijd mee, misschien moet ze haar energie gebruiken voor het wegredeneren van alle "incidenten" van die kant en dat is ook nogal een klus ..eerlijk is eerlijk.

310 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@310 Dat klopt idd daar ben ik ook achter gekomen
Steeds maar doorvragen en dan over een kleinigheid lopen zeuren
Ze mag het daarom van mij met de conclusie doen en ga het niet meer helemaal uitleggen

311 GOTCHA666    
8 maanden geleden door GOTCHA666
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@311 Ze mag het daarom van mij met de conclusie doen en ga het niet meer helemaal uitleggen.quote

Juist, want daar is ze op uit. Zo doorvragen dat je op een gegeven moment zelf niet meer weet waar je het over had. En dan slaat ze toe. Walgelijk eigenlijk.
Geen kans geven, maar ze valt door de mand gelukkig en bij mij al een heeeele tijd!

312 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@308 Ik wil met iedereen in gesprek gaan - behalve met mensen die anderen dehumaniseren quote

Dan zou ik beginnen daar eerst zelf eens mee te stoppen, misschien dat mensen u dan anders benaderen? Ik zou zeggen ...Doen!

313 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@37 , sinds jij hier bent vertrokken best wel.

314 Dirk2137    
8 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@309 Het woord ‘bijvoorbeeld’ suggereert wel een beetje dat er meer opties zijn, vindt u niet? Echt, van mij mag alles onderzocht worden. Zolang er, zoals bij elk kwalitatief goed onderzoek, niet naar één aspect alleen gekeken wordt.

315 Smiling    
8 maanden geleden door Smiling
10
Meld

@315 Het is wel weer frappant dat je alleen die twee linkse voorbeelden geeft en het niet over cultuur hebt.

316 B55    
8 maanden geleden door B55
0
Meld

@308 : Altijd maar tegenstribbelen met: "Het zijn niet allemaal terroristen hoor, er zitten hele lieve tussen" leidt weer de discussie af van het feit, dat het er teveel zijn. Dat dáár wat aan moet worden gedaan. En je kunt van geen enkel volk ter wereld eisen, dat het zich probleemloos, buigend en knikkend, laat verdringen in eigen land puur door massaal binnen te trekken en te blijven trekken, net zolang totdat de autochtonen in de minderheid zijn.

317 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
2
Meld

@310 Zo zeg, u weet mijn 'intentie' te duiden. Het moet niet veel doller worden. Ik kan u zeggen dat u er geheel naast zit.

@313 Tenzij u me wijst op een bericht waarin ik mensen dehumaniseer beschouw ik dit opnieuw als een lasterlijke aantijging.

@315 Ik dacht, die verzint u er zelf wel bij. En dat bleek een correcte gedachte.

@317 Pak de terroristen aan, pak degenen aan die plofkraken, pak degenen aan die met de politie vechten etc. en laat degenen die zich gewoon aan de Nederlandse wet houden met rust. Zo simpel is het.

318 Smiling    
8 maanden geleden door Smiling
7
Meld

@302 ik zie geen man ..?

Wel een weekdier dat zich voordat als extreem rechtse neo-nazi kneus.

319 Mo[re]Slim.Al[er]t    
8 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
9
Meld

@317 vraag het aan de Amerikanen en Australiërs wat er van de oorspronkelijke bevolking is verworden?

Heb je een voorkeur?

320 Mo[re]Slim.Al[er]t    
8 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
8
Meld

@319 Uitdrukkingen zijn blijkbaar te hoog gegrepen voor jou. Even in het kort:
Je roept om bewijzen, die krijg je dan onder je neus gepresenteerd, voor eenieder duidelijk en dan maak je dat je weg komt.
Dat maakt van jou een zwamneus, een hoop blabla en dan niets, noppes, nada.

321 RobP    
8 maanden geleden door RobP
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@318 @310 Zo zeg, u weet mijn 'intentie' te duiden. Het moet niet veel doller worden. Ik kan u zeggen dat u er geheel naast zit.quote

Zegt wie?? De puppetmaster??
Het is mijn ervaring met u, en mijn menig over uw vorm van discussiëren en ik ben niet de enige.
En wat wou u daar nu aan doen?

@313 Tenzij u me wijst op een bericht waarin ik mensen dehumaniseer beschouw ik dit opnieuw als een lasterlijke aantijging. quote

Met uw overdreven woordspelingen probeert u mensen heeeeeel klein te maken, u heeft dat blijkbaar nodig om uw enorme ego op peil te houden? Dat kan ik niet zo in een enkele reactie aanwijzen, daar heeft u soms wel 20 reacties voor nodig om iemand "klein"te maken.En dat noem ik wel mensen dehumaniseren ja..van uw kant. Ik zou zeggen ga lekker de talloze voorbeelden zelf ff doorlezen, maar niet gaan kwijlen. En wederom...wat wou u daar nu tegen doen dat ik dat vind,het is mijn mening?

322 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@322 Wat u vindt van mijn manier van discussiëren moet u vooral zelf weten, waar ik bezwaar tegen maak is dat u denkt dat wat u ervaart mijn intentie is.

Overdreven woordspelingen? Welke dan? Kom op, zeg, u heeft nu de ene aantijging na de andere gedaan, en nergens wordt u concreet.

Dat u zich 'klein' gaat voelen bij mijn reacties vind ik triest, maar dat ik daar een poging tot doe zit toch echt in uw hoofd, er is geen sprake van.

Het is wel een uiterst creatieve (zij het onzinnige) invulling van het begrip 'dehumaniseren', dat moet ik u nageven.

323 Smiling    
8 maanden geleden door Smiling
6
Meld

** gebruiker verwijderd **

@323 Wat u vindt van mijn manier van discussiëren moet u vooral zelf weten, waar ik bezwaar tegen maak is dat u denkt dat wat u ervaart mijn intentie is.

Waarom doet u het dan?

Overdreven woordspelingen? Welke dan? Kom op, zeg, u heeft nu de ene aantijging na de andere gedaan, en nergens wordt u concreet.quote

Concreet, ik ben net zo concreet als u vaak bent, vervelend hé..kun je vaak niets mee!

Dat u zich 'klein' gaat voelen bij mijn reacties vind ik triest, maar dat ik daar een poging tot doe zit toch echt in uw hoofd, er is geen sprake van.quote

Ik me klein voelen? nee hoor dat probeert u wel maar dat lukt niet. Ik constateer eerder dat uw ego hier zwaar onder lijdt? ja als je een giga ego hebt moet je hem wel voeden annex slachtoffers zoeken.

Het is wel een uiterst creatieve (zij het onzinnige) invulling van het begrip 'dehumaniseren', dat moet ik u nageven.quote

Ja goed hè, ik word ook beter in woordspelletjes ..geef het toe!
Maar als u mijn bijdrage onzinnig vindt, kunt u hem gewoon overslaan,doe ik ook met die van u meestal, want die vind ik over het algemeen ook behoorlijk onzinnig!

324 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Wat een vuile teringlijermuzel is die held die van achteren beukt.

325 Tsaar    
8 maanden geleden door Tsaar
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

326 infinity    
8 maanden geleden door infinity

@318 : Nee, het zijn er TEVEEL!

327 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Eindrapport Mueller beveelt geen nieuwe aankl...
Tegen president Trump en zijn entourage zijn...

1 dag geleden door Aardbezie

Linkse ‘anti-racisten’ roepen ope...
Antifa-tuig belaagt journalisten

20 uur geleden door Inter

De Jonge: ik vond het noodzakelijk om even ee...
Zijn oproep tot verzet tegen Baudet noemt Fre...

1 dag geleden door NOS

‘Alsjeblieft tien doden, we hebben een...
Op extreemrechtse fora werd opgewonden gereag...

1 dag geleden door Vwpeter

Thierry Baudet heeft de zelfbenoemde ‘v...
Dat 'verstand' slaat overigens snel om in agr...

1 dag geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
kritischelezer
Duitse campagne voor fietshelmen met halfnaak...
@20 Niet allemaal, wel eens van die crossers ...

minder dan een minuut geleden door kritischelezer

Keesklets
Politie onderzoekt slogan over Baudet op anti...
@10Ben jij toevallig geen familie van Tanis...

minder dan een minuut geleden door Keesklets

Amy
Aan Volkert van der Graaf...
@63 Weet ik veel , sporen doet ze niet....

minder dan een minuut geleden door Amy

Hangingmen
Aan Volkert van der Graaf...
@62Nee,hoor Ik ben namelijk 'wel' heel to...

minder dan een minuut geleden door Hangingmen

Arthur2000
Nederlandse basisschoollerares grijpt naast t...
Dus zo goed is ze niet ...Altijd al gewet...

minder dan een minuut geleden door Arthur2000

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig