door Febee in Politiek  ·  85 Reacties

  • 22
  • 978x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een regering die een referendum opheft omdat ze continue tegen de buregr ingaan en die confrontatie willen vermijden. De EU toestaat om omvolking te plegen. En ga zo maar door... Deze regering vraagt om een volksopstand, maar helaas hebben vele burgers al de moed en daarmee het verzet. Men laat zoveel mogelijk het linkse politiek correcte geluid horen om mensen te laten denken dat dit is wat men wil. Vandaar het snelle ingrijpen op Stef Bliok .. Vertrouwen voor deze overheid die met leugens de boel misleiden . Nooit!.

1
51 sparta

@51 Als ik zie welke mening veel mafketels hier hebben, zonder zich ergens in te verdiepen Is het maar goed dat ze het referendum opgeheven hebben

10
52 RonMVV

@52
Als je niet ziet hoe men dat referendum behandelde ben je inderdaad een mafketel. En een referendum is een volkskeuze .. Daar gaat het niet om wat jij goed en niet goed vindt. Je gaat naar de stembus en verder houd je de mond. Maar de regering heeft het op subjectieve onderwerpen gegooid en bepaald waar het referendum over mag gaan. Misleiding voor het volk die werd afgestraft. Respectloos gedrag, waar al tijden sprake van is.

1
53 sparta

De quote van Blok is niets anders dan olie op het vuur gooien om het eigen falen te verdoezelen. De conclusie moet echter zijn dat niet de multiculturele samenleving is mislukt, maar de samenleving is vernield door het politieke beleid van de afgelopen decennia.

Iedere Nederlander wordt geboren met een enkele vijand.

We noemen het de overheid. Een sinister blok van exploitanten, intriganten, malversanten, machtsgeile onderdrukkers, opportunistische privilegespaarders, priesterlijke onzinverkondigers, hypocriete schijnheiligen, ranzig goedkope commercielen en niets ontziende vernielers.

Met de EU hebben ze een walhalla geschapen voor de meest nare mensen uit dit blok om zich helemaal onafrekenbaar en onzichtbaar bezig te houden met wat ze altijd doen. Alles dat werkt, alles dat goed is en alles dat mensen vooruit helpt te frustreren en tegen te werken. Volledig parasitair en volledig antificient.

3
54 purelogica

ja maar een aantal weken geleden was het vertrouwen van nederlanders in de overheid juist gegroeid. aldus het cbs

0
55 semperpenis

Och, och, men weet half niet hoe goed wij het in NL hebben, maar ik zie dat sommigen dat graag willen omruilen voor een totalitaire facistische staat

Als democratie maar vervelend is dan is dat de enige optie

13
56 Mo[re]Slim.Al[er]t

@56 Je weet dat ze juist fascisme willen voorkomen waar jij zo'n voorstander van bent.

2
57 solidsteel

@57 Net als in Orwell's 1984 creëeren de onderdrukkers en meelopers verwarring door begrippen om te draaien. Bijvoorbeeld fascisten die zeggen fascisme te bestrijden.

3
58 Conradijntje

@57 Wie zijn 'ze' en waaruit blijkt dat @56 voorstander is van fascisme?

5
59 Zucht

@56
We hebben het zeker goed. Dit blijkt wel uit de economische vluchtelingen die elkaar plattrappen om hier naar toe te komen.
De echte oorlogsvluchtelingen nemen genoegen met niet kapitalistische landen, want zij willen alleen veiligheid. Je ziet hier dan ook nauwelijks echte oorlogsvluchtelingen!
Dit geldt ook voor andere landen waar het economisch heel goed gaat.

1
60 Niet wit niet zwart

@59 Dat is tegenwoordig standaard geneuzel in de bruine hoek. Hitler is links, links zijn fascisten, links zijn de verraders. Ze draaien de boel gewoon om. Zo zijn ze die Putin fans en dictator likkers.

6
61 Harry Kroepoek

@61 Links zijn geen fascisten , maar fascisten zijn wel links. Fascisme en communisme zijn 2 linkse stromingen waar ze de macht bij de overheid willen leggen.

6
62 solidsteel

@62 Aldus poepbruine dictator fans en skinheads etc.

9
63 Harry Kroepoek

@62 De enige fascisten zijn die tea party gekken, FN, Thierry, Orban, Putin, Trump, Erdoknuppel en soortgelijk tuig.

8
64 Harry Kroepoek

@63 Nee aldus de realiteit, geschiedenis, feiten....

3
65 solidsteel

@65 U had beter op moeten letten op school. Ga een bibliotheekpas halen joh.

5
66 Harry Kroepoek

@66 Aangezien jij hier zo emotioneel reageert als een klein kleutertje, zou je misschien zelf eens je advies moeten volgen.

4
67 solidsteel

@67 Je denkt toch niet dat we die poepbruine stormfront discussie of fascisten links of rechts zijn over gaan doen of wel?

5
68 Harry Kroepoek

Welke overheid, het regieclubje voor het grootkaptiaal?

2
69 caso

@67 Kleuters noemen fascisme links.

3
70 Harry Kroepoek

@68 Het is ook geen discussie punt nml. Grote overheden , en macht bij overheden leggen is altijd al links geweest waar rechts juist voor minder overheid is en meer individuele vrijheden,
Fascisme is een totalitair regime , net zoals communisme , dus links.

6
71 solidsteel

@71 Rechts is helemaal niet voor een kleinere overheid nergens op aarde. Rechts steekt alles altijd in controle en registratie en onderdrukking daar zetten ze een enorm overheidsapparaat voor op vervolgens perken ze vrijheden in zoals die Orban, Trump, Putin, Duterte etc uw vrienden zeg maar.

3
72 Harry Kroepoek

En maar klagen. Nieuwskoerier zwicht onder de witte oude mannenplaag. Dat was al duidelijk. Er zijn hier weer een hoop realistische rechtse engnekken aan het los gaan. Het afvoerputje van extreem rechts.

6
73 vanBinsbergen

@72 Het is zelfs zo erg dat ze de vrijheden inperken van iedereen behalve relatief rijke conservatieve mannen. Die van vrouwen, kinderen, minderheden, gehandicapten etc etc worden allemaal ingeperkt bij dat soort. Zie Tump, Duterte, Putin, Orban etc.

3
74 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

75 Chat Baker

De overheid is gaan omdraaien.
gezien alle controle regels wetten ambtenaren de burger die zij eens diende niet vertrouwen,
straalt dat zelf ook geen betrouwbaarheid uit.
vertrouwen is op alle fronten wel geschaad of misbruikt.

1
76 Gratiebarmhart

@62 ,

fascisme een linkse stroming?
Wat is je hoogst afgeronde opleiding, de kleuterschool?

2
77 jodelatedieho

@77 Goed. Verkeerde woordkeuze. Fascisme is een socialistische stroming net zoals het communisme.
Zo beter?

3
78 solidsteel

VVD op 30 zetels in de peilingen, ongeveer evenveel als tijdens de verkiezing. Deze overheid is bijna alleen maar VVD beleid. Iets zegt me dat er door de achterban, genoeg vertrouwen is en bij de rest die vertrouwen er nooit was.

0
79 Wetenschappertje

@72 Dat de verdeling van politiek in links en rechts te simpel is volgt uit je: "Rechts is helemaal niet voor een kleinere overheid nergens op aarde"
Economisch rechts = liberaal rechts is namelijk voor een kleine overheid, dictatoriaal rechts wat je waarschijnlijk bedoelt inderdaad juist niet. Echter aangezien links economisch tegenwoordig ook neoliberaal is, is de absolute scheiding links-versus rechts een beetje onzinnig geworden. Verder identificeert elke regeringspartij zich met een overheid (ambtenaren) die wil groeien. De (neo) liberale VVD als oppositiepartij wil daarom een kleine overheid. De VVD als regeringspartij wil een grote overheid.

1
80 Conradijntje

@77
Met zijn kleuterpiempeltje voor de juffrouw staan zwaaien? question

1
81 Jan met de korte achterlul

@77
Keeldoorsnijbewegingen naar medekleuters maken?

0
82 Jan met de korte achterlul

Is ook geen wonder dat bij de meeste burgers het vertrouwen wegebt.
Deze (R)overheid ziet ons burgers alleen maar als een wandelende portemonnee !

1
83 DWZ

@83 Ik had circa anderhalf jaar geleden de radio aan in de auto. Een onderzoeker van de overheid vond dat het een groot probleem was dat er in Nederland zoveel voedsel werd weggegooid. De door hem gepresenteerde oplossing: verhoog de BTW op voedsel naar 100% of daaromtrent en men gooit minder snel voedsel weg.
Een jaar later was het lage BTW tarief verdwenen, Veel onderzoekers werkzaam bij de overheid hebben opdracht te zoeken naar problemen waarvan de oplossing steevast belasting verhoging is.

1
84 Conradijntje

@84
Dat is nou eenmaal de gemakkelijkste weg om het geld van de burger los te peuteren.
Datzelfde geintje gaat naar alle waarschijnlijkheid ook gebeuren met 'ons' gas.

0
85 DWZ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@27 hij is verantwoordelijk voor het SchaamteDossier Immigratie en Asielzoekers. Hij bakt er niks van, gemeentes willen niet eens meewerken aan...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

progressiefliberaal
Ex-advocaat Inez Weski over haar arrestatie: ‘Het Openbaar Ministerie bood me aan kroongetuige te worden’

"De arrestatie in 2023 hakt er in. Tijdens de aanhouding krijgt Inez Weski toestemming om haar twee jaar oudere zus Miriam, met wie ze jarenlang...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@42 vast, die buren willen zo'n gezin of een fijne Marokkaanse familie met 7 kinderen en opa en oma erbij. En dat in de Haagwijk, waar alleen v...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Boeiend, alsof Van der Burg in zijn eentje verantwoordelijk is voor de hoge asiel instroom. Lekker makkelijk, zo hoef je verder niet na te denke...

9 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
Horner wil niet voldoen aan wens van Perez

Achterhaald item. Sainz heeft vorige week al getekend bij Mercedes....

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Waar slaat die brief op? Het is toch juist de bedoeling dat ouderen langer thuis blijven wonen. Dat was/ is jarenlang het motto geweest voor o...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

Reconquista
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die vervelende oude blanke vrouw houdt wel een woning bezet waar bv een Somalisch gezin in zou kunnen wonen. Ouderen houden veel woningen vast d...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

soapbox
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@7 Jij hebt een eigen mening , toch? Of ben je het altijd overal mee eens dan?...

16 minuten geleden geplaatst door soapbox

Rinze
Als de Augurkenkoning over ‘pisbakkenkwaliteit’ begint, dan weet je het wel als kijker

Ik heb eens augurken van hem gehad maar ze zijn veel te zacht en te zoet Bij de Appie hebben ze ook Duitse augurken en die zijn veel beter...

16 minuten geleden geplaatst door Rinze

soapbox
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Wat een prut weer. Meteen weer onterecht racisme erbij halen ...diep en diep triest. Maar goed verwacht iemand nog wat anders van de mainstream ...

20 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Indian Web Series NudeMeena Sex TamilMalaysia Sex MovieHot Romance Hd VideosBbw Porn TibeLesbians Fingering LesbiansLisa Ann Only FansPorn TucsonDeeper.fomFilme PornouKorean Sex XxxNude Laura DernServant SexIndian Village Xxx ComPure Taboo Latest VideosVideos On CunnilingusGlasses Big TitPorn Mature TabooOne Punch ManpornGirls Masterbating VideosOasi Das XvideoAdulttime.comWife Swapping Pronسكس اسودFirstclassjdPorn Hubmia KhalifaFree Porn Gang BangMadygiofficialHow To Download Porn VideosGiantess DeeaneEscort TsBp Video Full HdArpita BasakLocal Assamese Sex VideoTube PornsexNude Celeb VideosAlinity Only FansBest Adult AnimeExploitedcollegegirls ThreesomePornographique GayLive.pornoSexo VillentoMen Moaning PornKourntney Kardashian NudeIndiqn XvideosSario Okada NudeRose Monroe VideosRachel Starr NewEating Girl OutAssoasSexiest PirnPornografi IndoJenna JamesonLindsay Vonn NideDesi Sex BfRedwap Porn VideosXxx NsNude Tamanna BhatiaThe Party At Kitty And StudsHzgd-241Salma Hayek AssBig Porn TvChristin Black NudeSonic Comic PornCartoon Sex Video ComWww Bengali Blue FlimDick CumSeries Hot ScenesKasey Chase PornRough InterracialPorn Michelle TuckerMylf.coomPopular Asian Porn StarsChubby Porn ModelsChinesas PornShemeletubeMujeres MasturbarteCelebrity New NudesNora Fatehi Sexy VideoXnxx CooRandy RenoGuatitaCheri Devile PornJena Jamison NudeVery Hardcore PornName That Porn StarBlack Huge TittsXnxx SnapchatCouples ChaturbateTorture TitFree Hd Porn SitesSex Hd Video IndianVídeo Pornô AnimesHot Wife CheatingMallu PussyNikki Benz FacialMary Louise Parker Net WorthJohnny Porn StarBoons SuckingJapan Cheating XnxxClean PornHindi FokingFaizabad SexFace Licking PornHentais 2022Harlem HookupFirst Time Sexy FilmUnwillingsexWalmart PornhubElle GoodmaFree Jappanese PornSariixo TitsMelim Tx NudesXxxmoiAmerican College Girl Sex VideoBouncing Anime TitsRiley ReidblowjobPorn Hd Video.comSimran Kaur BoobsVillage Porn VideoAnal Sex HindiSanileon Xxx VideosSakura Porn NarutoSexynew VideosBest Boobs In PornImaizumin-chi Wa Douyara Gal No Tamariba Ni Natteru Rashii MangaTopless TitsPornographie MangasVidéo Sexe Amateurs FrançaisesNtr DoujinBio PornMedellin EscortHistoires PornographiquePornogey.Sex From BehindSky PornAsam XxxSexy MuvieKarlie BrooksDaisyblooms PornEscorts On VideoSpandex PornNaughty America PornstarsNative American PussyIrani SexTravesticomnlocalBoobsinpublicSex Hd Video DesiBig Tit LesbiamsPorn Mfm