PvdA: geef premie verwijderen gasmeters (mooigestel.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  28 Reacties

  • 2
  • 597x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gewoon helemaal niks afsluiten en gas importeren en geschikt maken voor het Nederlandse gasnet.Wij moeten weer voorop lopen zeker? Aan de andere kant openen we in Lelystad een vliegveld? Belast dat dan het milieu minder en is dat wel beter dan?

0
1 Eindpenthode

** gebruiker verwijderd **

PVDA: Kom eerst met een fatsoenlijk alternatief, dus schuif niet alle onkosten op de huizenbezitter af.
Het linkse praatje komt wederom tevoorschijn...

2 verwijderd9139144

Was laatst op radio1,man wilde gasmeter laten verwijderen kosten?
800 euro,is naar de rechter gestapt en de uitspraak was dat Liander met hem om de tafel moet om een redelijke prijs af te spreken.

0
3 Hannie1

Joop en de PVDA gaan steeds verder uit elkaar........... Eerst was er

Daarna kwam:

Kort daarna kwam de oorverdovende stilte want die tweede variant was een schande volgens joop/vara Ook de PVDA moest wel een nieuw strijdlied. Dat werd uiteindelijk:

0
4 Tiidmasine

Ik doe het al een paar jaar zonder gasmeter ... ik begrijp dat het de wens is van de PvdA dat een deel van het belastinggeld dat ik betaal naar mensen moet gaan die nog een gasmeter hebben?

4
5 MetBoerenVerstand

@5 Hoe bevalt het ?

1
6 GOTCHA666

Wij hebben het beste gasnet van de hele wereld. De landen om ons heen stappen allemaal juist over op aardgas omdat dat zowel bij de winning als bij het gebruik milieuvriendelijker is dan onder andere steenkolen en bijvoorbeeld fracking olie waar de US ons per sé aan wil hebben.

Duitsland en Rusland gaan gestaag verder, ondanks hevige protesten van US, met hun Nordstream 2 gasleiding zodat wij Russisch aardgas kunnen afnemen als wij zelf niet meer hebben. Intussen zijn buitenlandse multinationals aan het boren naar o.a. aardgas in onze Waddenzee. Geen instortingsgevaar voor huizen. Wel logisch dat ze liever geen zeehonden daar willen hebben zodat ze hun gang kunnen gaan zonder milieu-activisten en dierenvrienden in hun nek.

Loop dus nondeju nou eens wat minder hard van stapel met iets dat de burger ook nog weer klauwen met geld gaat kosten, alwéér. Ieder ander de lusten, wij de lasten, het zal ook eens niet.

0
7 Wendel

Zonder gasmeter lijkt me heerlijk! Zolang het gas maar blijft vloeien!

0
8 Boortjedont

Bovendien, zij kunnen ons gasgebruik niet live begluren zoals ze wel met electriciteit kunnen, om daaruit alles over ons te weten bijna nog voordat we het zelf in de gaten hebben. Immers met de slimme meter en de slimme woning, de slimme auto, en overal uitleesapparaten voor id-bewijzen waar je wel langs moet, kunnen ze ons leven, zodra we hun aandacht trekken, bijvoorbeeld als lid van een statistische groep, of omdat de AI ons met het vingertje nawijst, van minuut tot minuut in kaart brengen. En decennia later iets als bewijs tegen je gebruiken over zaken, die toen nog niet onwettig waren, maar nu als "trend" kunnen worden gebruikt om aan te tonen dat je er verfoelijk gedachtengoed op na houdt, altijd al, volgens die in de toekomst aan ons opgedwongen "norm".

0
9 Wendel

@6 Op zich prima. Koken doe ik op inductie wat meer dan prima bevalt, qua prijs zou ik het eigenlijk niet weten. Inductie is een stuk sneller en efficiënter dan gas.

Warm water is schrikbarend duur. 90% van mijn stroom rekening gaat daar aan op.

Verwarming gebruik ik niet, is niet te betalen. Zou graag een paar (led) IR panelen aanschaffen. Moet ik eerst wel waarschijnlijk een paar jaar in de kou zitten voor ik dat bij elkaar bespaart heb.

6
10 MetBoerenVerstand

@5

Dat is nog altijd beter dan belastinggeld massaal steken in overzees volk wat hier nog nooit één flikker heeft uitgevoerd en ook nooit zal uitvoeren. De overheid moet wat dat betreft de omschakeling maar zelf betalen. Zij willen immers dat wij al onze testtoestellen vervangen voor elektrisch. Heb ik de poen niet voor.

0
11 Robbedoes

@10 verwarming gebruik ik niet das niet te betalen.

Je hebt dus geen alternatief maar onthoud jezelf een normale levensstijl in het kader van bezuinigen.
Das totaal wat anders,

0
12 Eastwood

Nu Groningen gesloopt is willen de Boehoe Rusland clan daar geen gas weg.
Waarom Simpson dat niet wil geen idee hypocriet is het wel als veel van je basis behoeften al in handen zijn van buitenlandse partijen.
En dan moeilijk doen over wat gas kopen.

0
13 Eastwood

En toen vbond de Pvdanderen weer iets om populair te doen.

Zijn ze trouwens erg goed in het geld van anderen uitgeven!

1
14 Zie Hier

@14 2e regen moet zijn.:

Zijn ze trouwens erg goed in, het geld van de arbeiders uitgeven!

0
15 Zie Hier

En gisteren stond nog in de krant dat ze bijna failliet zijn.

1
16 niet-alles-geloven

Laat ze mij maar eens vertellen hoe al die elektriciteit opgewekt moet gaan worden om die Nederlandse huizen te verwarmen.Daar kom je met panelen en molens nog vet te kort aan.Op papier kan alles.Maar in de praktijk valt het wel even iets anders uit.Ik zie straks nog wel een run op de bekende Zibro kamin oliekachels om die gas-loze te verwarmen daar het stroomverbruik dik tegenvalt.Want je denkt toch niet dat al die yuppen doe zo'n huis kopen dan veel geld aan elektriciteit gaan uitgevenEn misschien gaan de straten daar wel open om er alsnog gasleidingen te gaan leggen.

0
17 Eindpenthode

Als ze eens een premie gaven voor de warmte pomp

0
18 Joepie

@18 met constructieve ideeën komen is niet iedereen gegeven..

Maar we kunnen nu gelukkig stoppen met de "slimme gasmeter"... dat weer wel.

@17 alleen "opwekken" een probleem"? Het komt mij zo voor dat de infrastructuur aanpassen op een dramatisch verhoogd gebruik ook nog wel een puntje is. Denk je eens in: al die transformatorstations die naar 230V omvormen hebben dan plots een enorme ondercapaciteit. Het opladen van auto's komt er ook nog bij. Dan hebben we het nog niet over de capaciteit van het hoofdnet gehad.

0
19 TedjeR

@19 Ze zien geeneens in wat er allemaal moet gaan gebeuren als dat doorgang zou vinden daar de transformatorhuizen en de hoofdkabels ook allemaal verzwaard moeten gaan worden.

0
20 Eindpenthode

@9
Je hebt ook een slimme gasmeter.

0
21 kwatta

@1
Dat Gas hoeft niet voor Nederlands gebruik geschikt te worden gemaakt
Er is maar een hele kleine groep die het lage calorische gas gebruiken Nederland en een gedeelte van Belgie
Wat dus inhoudt dat alle Gas apparatuur in principe geschikt zou kunnen zijn voor hoog calorisch Gas
Heb hier zelf (Ierland) een nieuwe ketel laten plaatsen maar deze bij een fabriek in Deventer gekocht
Ding was niet geschikt voor het Gas hier maar was vrij eenvoudig om te bouwen voor het hoog calorische Gas dat hier gebruikt wordt
Kosten lagen ergens rond de 35 euro geloof ik
Denk terug aan de jaren 60 toen werd bijna alles omgebouwd van het stadsgas naar het Aardgas
Probleem is gewoon dat Den Haag geen Russisch Gas wil hebben dus moet heel Nederland van het Gas af

@21
Maar het heeft nu geen zin meer om die nog te plaatsen = weggegooid geld

0
22 eoghanfeehily

@22 Dat is in de zestiger jaren ook gebeurd toen we van het stadsgas naar aardgas over gingen.Toen zijn er ook kachels geisers en fornuizen door de gemeenten omgebouwd.En diegenen die een gasstel hadden wat niet om te bouwen was kregen gratis een Beckers tweepits gasstel.

0
23 Eindpenthode

Ik weiger van het gas af te stappen of de overheid betaald dit helemaal voor mij.

0
24 SergioLeone

De roeptoeters van de PVDA hebben weer een nieuw stokpaardje het gas. Word hoogtijd dat de PVDA van hun probleem wordt afgeholpen door gewoon deze meeloop partij op te heffen

0
25 zoutzuur1

@17 : Toen ik laatst vroeg waarom steeds vaker in steeds grotere stukken Nederland het lichtnet uitvalt, zei men dat er dan overbelasting plaatsvond, m.a.w. dan kun je je lol op als iedereen uitgerekend voor warm water en verwarming overschakelt op electrisch, en dan koken ook nog.

0
26 Wendel

@24 : Als de rekening moet worden betaald, zijn wij de overheid. Dan kun je beter je eigen keuze maken op eigen kosten en nooit meer gezeur met van die constructies waardoor je er eindeloos over blijft betalen, het dubbele of meer dan het aanschafbedrag. Dat heb je ook als je je zoiets door de verhuurder laat opdwingen terwijl iets zijn eigendom blijft.

0
27 Wendel

Ongeveer 9 maanden geleden had ik een boel moeite, aan mijn stoppenkast een eenvoudige wijziging aan te laten brengen door de energie-transporteur hier. Belachelijke wachttijden ook.

Een week of twee later las ik dat zij hun netwerk sterk aan het uitbreiden waren. Nu begrijp ik waarom. Zij wisten dus toen al wat er ging gebeuren, wij hoeven het weer niet te weten tot vlak voordat het plotsklaps razendsnel door de strot wordt gedrukt, geen tijd voor verzet.

0
28 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@11Ja, dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn, en dat de woke leeghoofd praters dan zijn ideeën vertalen in een beleid wat voor nog meer p...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Paar vraagjes.Heb je links naar verklaringen van Oekraïne en de VN dat ze die onafhankelijkheid erkennen?En wat is er onafhankelijkhei...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1Doe dat dan met iedereen die haat verspreid over een geloof....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Hopelijk hebben de media het fatsoen en besef dat ze dit asociale figuur(en) niet in beeld kunnen brengen....

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

VBOH
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@10"Ik zou wel eens willen dat dit soort mensen op tv komt te praten over de huidige problemen"Die mensen heb ik alleen maar op de tv aan ...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ze komen dus gewoon vanuit andere plaatsen uit het land om elkaar in ter Apel neer te steken.En aan zulk gevaarlijk tuig worden de oorspronkel...

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

RobP
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Heb je het zelf gelezen?Staat een hoop bullshit in....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

ABRACADABRA
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

tot honderden ?? ik gok op een nog grotere toeloop van asieltjes komende zomer...

15 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Hou toch op met die pedagogische geitenwollensokken onzin. Antisemieten horen in de gevangenis. ...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Group Sex HindiRiya PornKannada Xxx Videos HdBbc CreampiedMaya DojkaBhmodelsCumming On StomachSkylar VoxVamma BardotJock PornPorn Video Hd 4kMallu Nude XxxVixen Emiri MomotaNerdleenBooty Latina PornQuartierrouge.beHegrepornTwinks BreedingLyzmaniaBap Beti Xxx VideoSex BabitaAdult Video GamesAdult-chatzBj PicsWww Xvideo DownloadAvneet Kaur NudesZeena ValvonaSissy CuckoldOdia Naked FilmCreampie DaughterShyla Jennings LesbianSuperheroine Hypno PornBuscar PornográficoNewshemale TubeCooleetLong DildoTarzan XnxxBlowjobs FacePorn Hd AnimationBf Pressing BoobsTs Escorts.comJeux De PornographieV Intage PornRomantic Hd SexKannada Sex Kannada Sex Kannada Sex Kannada SexHentaizaoDesirae SpencerDesi Gf XxxJapanese Teen XvideosLiya Silver PornSania Mirza Ka Sex VideoEva Menta PornXxxssNatasha Nice Mom PornXxx Addams FamilyMy Pervy Famıly ComSpankkbangBlack Leasbian PornStephie Love NudeLove Xx XSophia Leone Blue FilmPussy PicturesCharlesderaEbony Anal MasturbatingAlly Lottie Only FansBangla Blue Film BanglaChudai ChutDesi FucKatrina Kaif Sexy BpEmily Willis BlackedrawPron VideowHmon PornKathalina 777Classic Porn For FreeColboReiko KoboyokawaIndian PornhatVaralakshmi Sarathkumar HotLana Rhoades ImagesPoran VideoPure Indian Sex VideosPorn With Sleeping MomMz Dani XxxAmateur Lesbian SquirtScarlit ScandalsLesbian Licking VideosReal Dad And Daughter PornJapanes Game PornXnxxtube Hdسكس مترجنFreeone BoardSexy Porn LesbainSpyxxxYiff GalleryWww Xxx MassageDesi Sex ScandalMilf OverloadLingerie StripteaseDove Cameron. UdeXposedmafazineMistressdeliciousDoes Bg3 Have Sex ScenesJacko PornMature AlburmCumshotspornViral Porn MmsLeana Paul LesbianHd Sex Videos Free Download321sextTamil Actress FakesGay Sex Videos IndiaNude Bikini BabesIsabella Stone XxxOld Man Boobs PressingR/joiCallege PornAdult Movies DownloadFree Lesbian Porn VideoPor LesbianXxx XhamsterXxx MadastraTubex Porn VideoPronhd InSunny Leone X VideoD4seingFree Porn DorSexxx AfricaPony PornDru K PornNaked ButtyCartoon SexxSex Film Video HdBlue Film Chahie VideoAngelina Jolie Naked MovieHatdcore PornExtream CreampiesXhamstarHent-aiTiktits.vomInteractive PovIndian Desi PornvideoJogos Pornograficos 3dAlyssa Diaz NudeCecelia LionOld Man CumingBrezzer XxxMomwantstobreedTyrkish PornViva MaxBayley Wwe Nude