door Pegasus in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 4
  • 483x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 dendriet

@1
Gelul..
Die anderhalve debiel heeft geen ruk te zeggen.

13
2 Sjaak Trekhaak

mag nog geen alcohol drinken, maar mag wel volgepompt worden met chemicaliën om zijn lichaam niet normaal te laten ontwikkelen.

12
3 ik heb ook een mening

@3 Ik ben dan ook wel nieuwsgierig hoe het er over een jaar of 5 voorstaat, wanneer de pubertijd zijn intreden doet.

6
4 Bluth

@1

Wat apart dat juist de PVV dan heeft gestemd tegen het expliciet verbieden van discriminatie tegen mensen als Patrick en voor gedwongen sterilisatie van transgenders.

9
5 Pegasus

@4 waarschijnlijk zeer ongelukkig omdat hij/zij/het van gedachte is veranderd. (zie zeer hoge zelfmoord % transgenders)

9
6 ik heb ook een mening

Ik had ook liever een meisje willen zijn als ik zie hoe mijn vrouw alles voor elkaar weet te krijgen, door mij elke keer weer datgene te laten doen wat zij wil.
Dan kan je wel de macho uit willen hangen, maar uiteindelijk zal je toch overstag moeten.
Hoezo zwakke geslacht? question

7
7 in holland

@7
"Ik had ook liever een meisje willen zijn"

Idd, lekker je liggende staande kunnen houden.

3
8 Sjaak Trekhaak

@4

Uit navolgings onderzoek is gebleken dat mensen als Patrick het na de behandeling best goed doen: er is geen verminderde psychische gezondheid vergeleken met hun leeftijdsgenoten.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20801524

2
9 Pegasus

maar ontopic, hij heeft gelijk. hij heeft geluk in het tijdperk (en vooral de plaats) waarin hij leeft.
500 jaar geleden of vandaag de dag maar in het midden oosten had hij heel veel pech gehad en was hij opgehangen/gestenigd als hij ervoor uit was gekomen.

2
10 ik heb ook een mening

@10
Dit is Holland.., en leven in het heden.
Plus het land van de onbegrensde mogelijkheden..

2
11 Sjaak Trekhaak

@6

Kun je een bron heven voor dat vermeende suicidepercentage na de behandeling? Wat je daar noemt wordt vaak door anti-trans mensen aangehaald die zich niet realizeren dat die statistieken ook betrekking hebben op pogingen voor een behandeling is gestart: Iemand die op 16 jarige leeftijd een zelfmoordpoging doet en op de 18e aan de geslachtsverandering begint en sindsdien gelukkig leeft telt ook mee in dat percentage.

Het zegt dus helemaal niets over de effectiviteit van een transitie.

1
12 Pegasus

Psycho

8
13 chouffleur
14 ik heb ook een mening

En dan heb je nog volk dat zeurt over slavernij.
Alsof tig eeuwen ge- en misbruikt te worden door vrouwen zo geweldig is.
Ben even het gras maaien en dan moet de schutting nog in de carbolineum worden gezet. Na zonsondergang om blaren te voorkomen.
Ik wil een transgender doe het zelf pakket om me aan die tirannie te kunnen ontworstelen.
Met een aardappelmesje en een appelboor moet ik toch een heel eind kunnen komen. question

6
15 in holland

@9 De vraag die ik dan heb, zouden zij als zij gewoon de puberteit door hadden gemaakt op een normale wijze, gelukkig zijn als het geslacht waarmee zij 'zijn geboren'?

Er zijn natuurlijk ook gevallen waar het mis gaat. Gevallen waarbij de ouders het pushen, en zelfs doktoren die dit doen. In hoeverre is een kind van een jaar of 5 in staat op te beslissen wat het is voor de rest van het leven? Ik zet hier echt serieuze vraagtekens bij.

2
16 Bluth

@2 we lopen anders al aardig op onze tenen voor die anderhalve debiel die zo zachtjes aan steeds meer te vertellen krijgen.

6
17 ongelovenloos

@14

Precies wat ik in @12 aankaart: in die bron staan 'lifetime suicide attempts'.

2
18 Pegasus

Vreemde snuiters die transen. Ze kunnen beter een goede psycholoog bezoeken, want als je als meisje geboren bent, maar je voelt je een jongen, dan is er iets goed mis.

@1 inderdaad, de transen krijgen in de toekomst echt problemen met dat primitieve importtuig dat homo’s, lesbos en transgenders haat.

11
19 James Bond

@19 Over primitief gesproken... Jou hoeven we niet meer te importeren.

3
20 Bluth

@19 Vreemde snuiters die transen.

Nederland is bij uitstek een transitoland.
Dat leren ze al op de basisschool.

4
21 in holland

@17
Ook bullshit.
Het is het media wat men volgt.
De ene persoon meer dan de ander.
En juist die ene is/wordt dan zo angstig als een haas..

2
22 Sjaak Trekhaak

@7
Ben jij niet een beetje sielig? question question

2
23 Gandalf

@16

Dat is een interessante vraag die ook wel vaak wordt gesteld door transgenders die dit proces zelf al jaren eerder als tiener hebben doorlopen. Het is een vraag waar geen antwoord op is, maar wat wel bekend is, is dat ze nu goed in hun vel zitten en toen niet.

Wat betreft jonge leeftijd worden jongeren pas vanaf hun 12e jaar medisch in behandeling genomen en alleen maar wanneer ze de eerste fase van hun natuurlijke puberteit hebben doorlopen. Dit geldt namelijk als ijkpunt om te zien hoe ze reageren op hun natuurlijke puberteit. Je hebt hier namelijk relatief veel mensen waarbij alles op hun plek valt en dus niet aan de behandeling beginnen.

Vervolgens krijgen ze tot hun 16e alleen maar medicatie om de natuurlijke puberteit te pauzeren, hiermee geeft men ze de tijd om wat op te groeien zodat ze op hun 16e een beter besluit kunnen nemen of ze met hormonen willen starten.

0
24 Pegasus

@19

Met je 2e alinea geef je te kennen dat je zelf tot de mensen in je 1e alinea behoort. Opmerkelijke zelfkennis.

1
25 Pegasus

@17

Jij wel....ik niet.

1
26 Münchhausen

@16 "De vraag die ik dan heb, zouden zij als zij gewoon de puberteit door hadden gemaakt op een normale wijze, gelukkig zijn als het geslacht waarmee zij 'zijn geboren'?"

18 jaar geleden stond ik er heel sceptisch tegenover toen ik hoorde dat een van de leerlingen in mijn klas bezig was met hormoontherapie als voorbereiding tot een algehele transformatie van meisje naar jongen.

"Zij" was toen 13.

5 jaar geleden stond ik aardig te kijken toen ik hoorde dat een van de vrienden van mijn zoon (50+), in behandeling was bij de transgenderkliniek in Utrecht.

Gesprekken met deze vriend(in) wezen uit dat het heel wat verdriet had gescheeld als behandeling eerder mogelijk was geweest.....en geaccepteerd.

1
27 Mappie

@19 uw eigen reactie loopt ook niet bepaald over van tolerantie of begrip?

1
28 datkanjijmakkelijkzeggen

@25 onzin. Ik haat ze niet. Ik wil alleen niks met ze te maken hebben, omdat ze in mijn ogen psychisch niet in orde zijn. Maar dat heeft niks met haat te maken. Ik ben namelijk geen moslim.

6
29 James Bond

@28 ik ben geen moslim. Moslims haten transen wegens hun geloof. Maar ik haat ze niet. Ik moet ze alleen niet. Ik vind het raar dat mensen zich laten ombouwen naar een ander geslacht. Maar verder laat ik transen gewoon met rust hoor. Ik zie ze in real life ook bijna nooit eigenlijk.

5
30 James Bond

@9 Uit onderzoek blijkt dat het zelfmoordpercentage onder transgenders na de transformatie niet daalt en nog steeds schrikbarend hoog is.

5
31 Dune

@29

- "Ik wil alleen niks met ze te maken hebben, omdat ze in mijn ogen psychisch niet in orde zijn. Maar ik haat ze niet. Ik moet ze alleen niet."-

In tegenstelling tot hoe jij daar persoonlijk over denkt is dat best wel hatelijk.

3
32 Pegasus

@31

Kun je dat onderzoek even linken alsjeblieft?

0
33 Pegasus

@24 Ik ben blij dat het in Nederland dan zo is geregeld, want er zijn uit Amerika en ook Australié aardig wat horror-verhalen te vinden van zelfs 3-jarige kinderen die de hormoonbehandeling ondergaan.

Tijdje terug ook een video gezien (ik probeer hem te vinden, nog geen geluk dusver) bij een man die undercover bij een transitie-arts ging. Deze mafkees beweerde o.a. dat je als jongetje zo kan stoppen met de hormoon behandeling en alles weer als normaal terugkeert. Dat is dus een grove leugen.

Ik maak me nogal zorgen dat deze ontwikkelingen ook langzamerhand deze kant opkomen.

1
34 Bluth

@27 Dat is mijns inziens het belichten van enkel de positieve kant.

https://www.psypost.org/2017/12/many-transgender-kids-grow-stay-trans-50499

2
35 Bluth

@29 wie zegt u dat u ze niet allang bent tegen gekomen? Waarom denkt u dat u dat aan de buitenkant kunt zien?

0
36 datkanjijmakkelijkzeggen

@34

Misschien dat die arts het specifiek over de puberteitsremmers had? Deze worden vaak voorgeschreven nog voor een hormoontherapie wordt overwogen? Ik ben in ieder geval benieuwd.

0
37 Pegasus

@35

Ik ben bekend met het onderzoek waar in dat artikel naar verwezen wordt, heb er ook met Steensma zelf over gesproken. Die 63% van jongeren die er als 'desister' worden aangeschreven zijn niet kinderen die spijt hebben van een behandeling of ermee zijn gestopt: ze zijn nooit aan de behandeling bij het VUmc begonnen.

0
38 Pegasus

@31
@33

Kennelijk niet dus.

0
39 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

40 Lone Wolf

@38 Okay? Maar zoals ik al aangaf maak ik mij dus zorgen dat we taferelen in Nederland gaan krijgen zoals in Amerika en Canada, waar kleine kinderen hormonale behandelingen krijgen.

En nu is het in mijn optiek sowieso van de pot gerukt om te stellen dat zulke jongen kinderen exact weten hoe zij zich voelen en wat ze willen met de rest van hun leven. Zoals artsen zelf ook blijk van geven, is er geen enkele exacte methodiek om te kijken hoe het nou zit, en kan je zomaar aan iets beginnen wat schadelijk is voor het kind, en later voor de persoon.
(nu maar hopen dat er niemand over "ja maar, het is Steven Crowder" gaat beginnen. De arts zegt wat 'ie zegt, en hij is daarin dus niet alleen als arts zijnde)

1
41 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

8 minuten geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

8 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Niks bedreigends aan de woorden van Baudet. Ik zie het probleem totaal niet. ...

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@8 O.a. van Cultuur onder vuur....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14Nee, dat zeg ik toch?Maar waarom doen Al-Jazeera en The Rights Forum dat dan wel?Doe gewoon hennig aan. De 'Joden' kun je altijd no...

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

maarten1234
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

misschien moet het elftal zelf 2 goaltjes neerzetten en met hun eigen mensen wat tegen elkaar ballen trappen; voor biologische vrouwen is het so...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
SarisexFree Sex MoviceDrunk Step Mom PornWebteaseLeaked InlyfansGoth Egg Onlyfans LeakedPorn FaxeBangla XnxxCaought PornManipuri Sex StoryWw Telugu Sex ComPorn Capri AndersonCasting CouBrother Sister Blow JobTeanna Trump TwitterIndian Face SittingHiddendanaInterracial PornografiaMimicurvaceousRim Gay PornObronzegoddess_Tirinha PornMilking Machine PornPriyanka Chopra Xx VideosFirst Time Sex With MomHentialThick Grandma PornLesbian Hump PornThrusting DildoXvedBeautiful Women MasterbateCovered In CumMay Thai Porn VideosShoplyfter 2Teen Double AnalHemtaiMayasingsAparna SexBig Boob CompilationHentai SauceSite Porno FrXxnxx BigFilmes Adultos GratisAaj Ka PaniFolle Con Mi HermanaColombianas MasturbandoHardsex VedioMotheless PornScarlettebabygurlJapanese PornsM Fab SwingersVideos Pornograficos GratisBoafoda VídeosPorncomics .comSexos SafadosNew Sex Video MovieSex3xThelugu Sex Videos ComYua Mikami GangbangSpank Banhسكس انمSarahcalantheHindi Hot SaxVixen Com DownloadBig Pussy XvideosGavran XxxMuslim Aunty XxxLesbian Tribbing VideosIndian PornktubeIndian Mom XxxxTsuma Ga OnsenSunny Leone RedBhai Bahan Ke SathManividsEbony Squirter PornMeilleur Film PornosKorea Gay PornXxx VideopakistanMakipornForceporn VideosPornosy OnlineXxxgasm ComRedditt BoobiesPorn Alexis CrystalBaltimore List Rawler아줌마 야동Big Boobs On TwitterIndica Flower DpHenraifoundryStefaniethelawyer NudeBlack Raw Xxx VideoQuick HandjobXxx Full MovieLeaked Onlyfans RedditGreen Eyed Girlfriend Gets FuckedX Videos Telugu NewIndian Threesome SexMarathi Bp XxxSex Video Chinese MovieTruth Or Dare.picsJulie Bowen PornXvideos DownlaoderFemdom Ball BustersAshley Red Pornánime PornTeacher Student Porn IndianManhwas.memXxxporn GratisXxx Sexi Video ComHot Blowjobs IndianCute Girl FingeringBangla Sex VideoEchiechimykanojoXhamtresChelsea Green NudeSmoking Fetish StoriesDesi Mallu XxxAndrea Abeli PornGood Sister In Law Korean MovieCrystal Chase Dick DrainersCartoon LesbianpornLesbian Porn InteracialMeilleur Site EscortJiizz You.freeporn.comPorm LesbianXcartx.vomAlison Pill NudeDesi PenisIndian Girl Nude ImageFree Mobile Sex VideosTag Teaming PornSmaill XxxFutanari ManhaMallu Fucking VideosDefloration Hd PornPlayboy MoviesHit Sexy Naked WomenMeme PornProumbFacetime Fuck Buddies Riley Star And Serena SantosXxx Rated VideosKrystal JordonTiffany MillionsFree Black PronMatiretubeHaneame NudeMckayla Maroney SexySex Sex Sex Video Sex VideoWatch The Best Porn