door Scorpio in Politiek  ·  80 Reacties

  • 11
  • 962x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@36 Trompetsignaal
"1. Rechtvaardiging van het agressieve bezetting door blanken van de gronden in gebruik bij de aboriginals"

Zoiets heeft Blok totaal niet gezegd. Compleet onzin.
Ik zou die Trompet voortaan wat verder van je hoofd/oren afhouden als ik jou was.

2
51 Harry potter maar zonder bril en sportiever

* Verwijderd door de redactie *

52 knakworst

Moet er weer geld worden overgemaakt als genoegdoening, zitten ze daar op te wachten misschien.

1
53 Mijn waarheid

Whahaha... durf te wedden dat geen enkele aboriginal weet wie Blok is en niet eens weten waar Nederland ligt.

1
54 Lias

@50 Heb je nog iets inhoudelijks te zeggen of was dat het ?

0
55 B55

@55 Ik hoef aan een Nederlander toch niet uit te leggen, welke rol Nederland heeft gespeeld in de wereldgeschiedenis? En nog steeds ..

4
56 User76

@56 Ga maar eens vragen aan een Aboriginal waar Nederland ligt en niemand zal dat weten.

1
57 B55

@57 Dat ze de exacte locatie niet kunnen aanwijzen (ergens in Europa), zou kunnen. Maar Nederland is op sportevenementen altijd goed vertegenwoordigd, dus zou mij verbazen als ze nooit gehoord hebben van Nederland. Nederland is natuurlijk meer dan dat en of die Aboriginals dat allemaal weten interesseert me eigenlijk niet. Het is net als dat Nederlanders Unilever niet kennen, maar een merk als Conimex kennen ze maar al tegoed.

Maar is dit een wedstrijdje geografie of hoe bekend landen zijn in de wereld?

https://goodcountry.org/index/results

3
58 User76

@58 Tja, jij begon af te dwalen van de inhoud.

0
59 B55

@59 Dat kwam, doordat jij Nederland zat te bagatelliseren en je het vreemd vond dat er anderen zijn die een Nederlandse minister aanspreken op zijn uitlatingen.

3
60 User76

@60 Omdat ik de waarde van de uitspraken van deze Minister niet relevant vind voor de rest van de wereld die, helemaal niks te maken hebben met Nederland. Tegenwoordig worden mensen kwaad om bijna niets zoals Wilders die in een Privé kamertje van de PVV een cartoonwedstrijd houd. Dan zijn er demonstraties in Pakistan nota bene !

1
61 B55

@51 dat zeg ik ook niet. Blok zegt dat de aboriginals het niet overleefd hebben en ik zeg dat kun je op twee manieren uitkeggen. Dat ie zijn woorden niet ZO bedoeld heeft weet ik ook wel. Dat schrijf ik zelfs. Maar die pipo/idioot/minister zegt het wel als concreet voorbeeld dat vreedzaam(!) samenleven niet kan. Dus wat kan het anders betekenen dat een van de twee niet vreedzaam, lees aggressief was?
Of betekent “niet vreedzaam” plots iets anders??

1
62 Trompetsignaal

@44 ""waar meer dan een kwart van de bevolking in een ander land is geboren."
Lijkt me eerder 98%, er is nog maar 2% Aboriginal over."

Die 2% Aborriginals zijn niet de enigen die in Australie zijn geboren.

0
63 Mappie

De waarheid mag van velen niet hardop worden uitgesproken. Blok had deze keer volkomen gelijk.

3
64 PFL

Behalve Amerika en Australië daar zijn de bewoners uitgeroeid,Uitgeroeid een term die gebruikt wordt bij dieren en niet bij mensen.Dat zegt alles over Blok.Bovendien liegt hij omdat de landen door hem benoemd een bewijs zijn dat zijn uitspraken nergens op slaan.Het jufferhondje die met trillende handen zijn excuses voor de camera maakt.'s Nachts een vent 's morgens een vent.

4
65 jantje van leiden

@65 Uitgeroeid wordt ook bij mensen (zoogdier) gebruikt.

Ik snap de ophef wel, Als de waarheid gesproken wordt, schiet men liever de spreker af, dan erkennen dat de wereld niet zo mooi is. De indianen en aboriginals hebben feitelijk alles in moeten leveren. Vruchtbare grond, hun kinderen (omdat die bij de nieuwe (kinderloze) bewoners beter af zouden zijn) hun cultuur. In eigen land worden ze als uitschot behandeld en zwaar gediscrimineerd. Kijk maar hoe er wordt omgegaan met de heilige plaatsen van de indianen en de aboriginals. De Uluru wordt veelvuldig beklommen en letterlijk ondergescheten en bezeken. Belangrijke plaatsen van indianen worden leeggeroofd of mogennde indianen niet meer betreden omdat er pijpleidingen voor olie oid overheen (onderdoor) gelegd moeten worden.
bronnen: https://www.canvas.be/video/terzake/najaar-2016/dinsdag-6-december-2016/over-het-verzet-van-de-sioux
https://www.trouw.nl/home/australie~a11331c3/
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Uluṟu

1
66 Merlinswit

Kijk de tere zieltjes wereldwijd over elkaar heen vallen van verontwaardiging.
Oh oh, wat een leed.

Als er wat over blanken gezegd wordt, is het uiteraard wel gepast. We zijn tenslotte allemaal boze, witte mannen.

Stel je voor dat blanken bij elke belediging uit hun stekker zouden gaan. Nee, die laten het grotendeels langs hen heen gaan, zoals je doet als volwassene met een dikke huid.

Niet als je een kleurtje hebt. Prachtig toch, weer een excuus om je beledigd te voelen. Niet dat daar veel voor nodig is. Tere zieltjes, alom

1
67 Chauvinist

Juist de Aboriginals woest, vergeten zeker hoe de kolonisator hun volk behandeld heeft!

1
68 Nerva

Juist ! Op Mars bleven de marsmannetjes (geen vrouwtjes natuurlijk), ook al in shock zitten.
Doe ff normaal, zou ik zeggen

0
69 Flipper

De aboriginals maar ook de indianen in de VS hebben zwaar te leiden gehad om de agressie en gewelddadigheden van westerse kolonisten.

1
70 Vrijdenker

Heeft er iemand bij de NOS nieuwsvoorziening, tijdens de loze uurtjes van het koffieochtendritueel bedacht dat het in deze komkommertijd voor het NOS journaal wel heel 'cool en internationaal' zou overkomen, als hun correspondent in Australië een hem bevriend Aboriginal belangenclubje eerst even over de persoon Blok en zijn uitspraken zou voorlichten en hen daarna om een toepasselijk commentaar vragen?
Zo maakt de NOS pakkend nieuws!

Trouwens, hun correspondent in Paramaribo had het er ook maar druk mee, zag ik.

0
71 tegenzinnig

@68 @70

Wat dacht je van de Turken toen ze het Ottomaanse rijk bij elkaar koloniseerde of de Zoeloes die heel zuid Afrika hebben uitgemoord en koloniseerde...heel de wereld is een product van kolonisatie en ieder volk is daar schuldig aan.

Aboriginals hebben nu gemiddeld een IQ van 64 kun je nagaan hoe het vroeger was dus een intellectuele discussie over grond zat nou niet echt in de kaarten.

2
72 siberianhotsprings

@17

Inderdaad.
Zie australie,n.zeeland, de amerika's, grote delen van afrika etc...

0
73 carpenter

@72 Als mensen geen toegang krijgen tot scholing kan je niet verwachten dat ze geschreven teksten kunnen lezen. Aboriginals weten prima te overleven in de woestijn en kennen hun geschiedenis uit hun hoofd. Als je de gemiddelde westerling daar naar zou vragen en daar een IQ meting van maakt, kom je veel lager uit dan 64. Wat dat betreft is je commentaar compleet onzinnig. En dat zegt meer over uw intelligentie dan die van een ander.

0
74 Merlinswit

@74

IQ testen hebben niks met kennis of taal te maken maar met problemen oplossen.
IQ testen vertellen hoe je hersenen werken wanneer ze geconfronteerd worden met obstakels en hoe goed je bent om die op te lossen net als oog tests laten zien hoe je ogen functioneren.

Zoiets als het spelletje die kinderen doen een vierkant blok door een vierkant gat doen en een rond blokje door een rond gat, het heeft niks met opleiding of kennis te maken.

Lager dan 64?Jij weet totaal niet waar je het over hebt.

Mensen met het syndroom van down hebben een IQ rond de 64 en dat jij hier geen kennis van hebt zegt meer over uw intelligentie dan die van een ander.

0
75 siberianhotsprings

@75 Je praat jezelf tegen.

Eerst zeg je dat een IQ test niets met kennis te maken heeft.
Vervolgens ga je @74 afbranden dat ie geen kennis heeft en dat dat dus veel over zijn intelligentie zegt.

En jij vindt jezelf wel intelligent?

1
76 Hans Brinker

@75 ik ken de IQ testen en hoe ze uitgevoerd worden. En ik weet ook dat daar lezen en algemene kennis bij hoort. Niet alleen probleem oplossende vaardigheden. Zoals ik al stelde hebben veel westerlingen niet de vaardigheden die aboriginals hebben en als die aboriginals vaardigheden als maatstaaf worden genomen dan komen westerlingen erg slecht uit de bus.

1
77 Merlinswit

Weer zo'n links brainwash artikel

0
78 Joepie

@76

Dat IQ tests niks met kennis te maken hebben zegt niet dat kennis behouden en toepassen niks met intelligentie te maken heeft....moet ik dit echt uitleggen?

@77
Dat ligt aan de test.
Voor b.v. mensen met een andere taal of cultuur zijn er probleem oplos tests die rekening houden met de b.v. de taal barrière en culturele kennis.

Okay neem de vaardigheden van Aboriginals en zet die op tegen de vaardigheden van westerlingen, een Aboriginal met pijl en boog en is de hele dag bezig om voedsel bij elkaar te krijgen en de westerling is een uurtje bezig met een geweer om een heel dorp te eten te geven dankzij zijn vaardigheid om een geweer te maken.
Nee niet iedere westerling kan een geweer maken maar dat hoeven we ook niet meer om te overleven omdat wij al verder zijn in ontwikkeling dan de Aboriginals en dus intelligenter.

1
79 siberianhotsprings

@79 ga je effe doodschamn.

1
80 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

14 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

21 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

22 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

23 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

25 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

40 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

44 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

44 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Mia Malkova HdStep Mom XxxxBoobs SexingFemaleagentSquirting In LeggingsAirika Cal NudeWww Xxx Big BoobsCandid CameltoeTelugu Xxnx VideoPervertslutDesi Brother Sister Sex VideoKates TubeXnvideoAmigos PornosGoddess AnnaPam Grier NideWww Xnxx Movies ComCall Me Sherni HotAlejandra Quiroz NudesBrazzers BlowjobKerala Sex Girls VideosO Que E XvideosStryp ChatFree X Vidos ComOliviamaebae LeakXxxfree Porn VideosBhabi Hot SexXxx Blue Picture VideoIndian Hot BpBrazzers Hd 4kPinky PornostarReailty Kings FreePorn Pictures For FreeFull Frontal NudeGlamrock Chica Rule 34Ninas CogidasBaby KxttenGaysvideosPerfectgirlsnetFetifleFilme Pornô AdultoArisa NakanoNinfetaThicc Girl PornXxx Bf MoveNatasha Nice Lesbian PornJessyka JanshelNatasha Malkova Sex VideoSobia NasirPorn With Tution TeacherDap PornXxx TailNude HospitalWife SharingJared999dBrazzer Sexy Hd VideoIndian Hidden XxxFull Adult VideoBan Tan XxxAsian Cam ModelDiablo 4 Lilith PornShadbase HentaiSunppornoPorn. IdeowBoobs Big NudesJulia CashSex Video Short ClipBukkake FacialsTwitter Aletta OceanJessie Rogers Porn StarSexmovieshdNude Leah GottiCojiendo Ami HijaCollection Best PornUwucaptin666Saggy Titted TeensThottubeHigh On Life R34Keshia Grey PornDesi Fuck Video DownloadBlue Film Video BhejoReal Dad PornLina PolancoCartoon GonzoAsian MassageTittiy TuesdayAnal TwinksBoobs Sucking CoupleLong Hair Girl FuckVides AdultoMrs. Poindexter NudeNatalie Monroe OnlyfansRedgif.Reddit Biggest BoobsSixx MoveLise SparxxxSextvxFull Brazzers Porn VideosJayla PaigeBbw EsscortsIndian Xx PornDaughter Swap Full VideosCrot Di Mulut2023 HentaiYoujizz.vomPorn Hd NoviesHentai HqsSimpcitUzaki Chan HentaiToplessbikiniFembot Austin PowersUnderwater Sex VideosBlekedKannada Sex Film ComeVargin Xxx VideoKatherine Langford Hot SceneForce Sex StorySoapy Thai MassageSingspore PornSites Like Best GoreChatubartteBoy Vs Boy XnxxBhad Babie OnlyfansBoob Squeeze PornJust Full PornMilf SuckedLatina Porn RedditCam XSexxxxvideoAmerican Sex Hd VideoPisceusMaliah Michel PornCaitlin Snow PornPower Rule 34Reverse Doggy StyleFree X Rated VideoScissoring VideosPriscope PornKarrine Steffans SextapePornos Classeえ ろアニメTurkey GaypornAmatörpornoKatrina Kaif Ka Sexy VideoSunny Leony Porn Video.comIndian Bhabhi Sex PhotoRae Lil Black Green Eyed MonsterPamela Alexandra PornKajal Sex ComeSex Village Indian