Israël is nu definitief de 'Joodse Staat' (nl.express.live)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  45 Reacties

  • 3
  • 340x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

he moskofiets, dit is al tot in ten treure gepost . stop eens met Nk te vervuilen

1 verwijderd322399

* Verwijderd door de redactie *

2 dendriet

Nou nog die orthodoxe joden overhalen hun dienstplicht te vervullen, anders is het snel afgelopen met hun heilstaat.

3
3 Trompetsignaal

@1 U begrijpt dat ik dat zelf bepaal !!! En u kunt ook artikels overslaan lezen is niet verplicht namelijk !! En verder verwijs ik u met eventuele klachten naar de redactie bij mij klagen helpt zeker niet !!

5
4 Moskowfiets

@2 leg uit, vanwaar die overtrokken verwachting?
Het Midden Oosten is binnen 15 jaar door zijn olie heen en verliest daarna aan strategisch belang. En zonder olie stelt hun economie niets voor en is de financiering van de export van hun ideologie ook afgelopen.
De grootste olievoorraden liggen inmiddels buiten het M.O. In jouw termen Allah is bijna uitgespeeld.

1
5 Trompetsignaal

'Racistisch en discriminerend' Amerikaanse joodse leiders waarschuwen Israël tegen passages in de ‘Joodse Staat’-wet

Nieuwe CEO van Israel Fund: 'Dit is tribalisme op zijn slechtst' ■ Ongeveer 7.000 demonstranten marcheren naar Rabin Square in Tel Aviv in een 'noodrally' om tegen de wet te protesteren ■ Amerikaanse joodse leiders, gealarmeerd door het vooruitzicht van de controversiële nationale gro ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/320534-racistisch-en-discriminerend-amerikaanse-joodse-leiders-waarschuwen-israel-tegen-passages-in-de-joodse-staat-wet

16
6 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

7 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

8 Moskowfiets

Moet je voorstellen wat we in Nederland allemaal zouden doen om de autochtoon wettelijk te beschermen als heel Europa islamitisch was en 16% van onze bevolking.

7
9 Dune

* Verwijderd door de redactie *

10 dendriet

@9

Dagdromen is af en toe best leuk. Vanmorgen nog, ik was miljonair en kocht een mooi huis ergens op de Wadden. Onderweg daar naar toe ruilde ik mijn foto spullen in voor het neusje van de zalm.....
Na die droom bleek ik best tevreden te zijn in Zuid Holland en de foto spullen die ik heb.
Toch is dagdromen best leuk.

18
11 Hendrianus

@9 ja mij doet het ook wel wat denken aan "white supremacy"-dromen

2
12 morandi

@9

De 'autochtoon' is beschermd. daar hebben wij onze grondwet voor.

2
13 Pegasus

@3 Dat is al een tijd terug veranderd hoor.

5
14 Yisrael

@8 u vindt dus dat als een meerderheid wettelijk vastlegt een minderheid te gaan onderdrukken dat dat "normaal" is binnen een democratie?

Jammer voor u, maar dergelijke tafrelen passen wel binnen autoritaire samenlevingen waar "democratie" slechts als afleidingsmanouvre gebruikt wordt voor abjecte en verwerpelijke praktijken... zoals nu in Israël het geval is.

7
15 TedjeR

@7 Dat was het in jouw ogen toch lol.
Die wet gaat niet over burgerrechten, dus je lult onzin - as usual.

4
16 Yisrael

@8 Democratie is niet zo interessant voor de gekkies als het ze niet uitkomt question

3
17 Yisrael

Met deze nieuwe 'grondwet' in Israël zullen de reliegekkies daar alleen maar extremer worden question
Je mag in Israël zelfs niet meer trouwen met iemand waarvan je houdt question

Israël arresteert een conservatieve rabbijn voor niet-orthodoxe huwelijken

'Politie dient als hulpmiddelen voor de ayatollahs in Israël', zegt rabbi ■ Rabbijnse rechtbank dient klacht in tegen rabbi Dov Haiyun ■ Politie trekt terug na rapporten ■ Volgens de wet kan hij een gevangenisstraf van twee jaar krijgen. ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/323396-israel-arresteert-een-conservatieve-rabbijn-voor-niet-orthodoxe-huwelijken

15
18 Uit Den Haag

@16 [Die wet gaat niet over burgerrechten]
Klopt. daar gaat die wet inderdaad niet over. Echter geeft hij wel een houvast om de burgerrechten van een minderheid systematisch in te perken.

9
19 TedjeR

@19 Schrijf daar eens een mooie uiteenzetting over...

4
20 Yisrael

@16 Yisrael
In ALLE landen gaan deze wetten juist wèl over burgerrechten, dus je lult onzin - as usual.

18
21 Uit Den Haag

@7
"Israël is nu definitief een racistische, discriminerende en corrupte staat"

Ja maar dat zijn al die landen die daar in die regio liggen. Dus feitelijk doet Israël niks anders dan zich aanpassen en mee integreren met al zijn buren. Je zou dan ook nog kunnen zeggen:

"if you can't beat them, join them"

5
22 rebo

@21 "In ALLE landen gaan deze wetten (...)"
Goh... en ik maar denken dat deze wetgeving alleen in Israël gold.

4
23 Yisrael

@17 Precies !! Je moet er ook niet te veel op ingaan !

3
24 Moskowfiets

@15 Gebeurd in Nederland ook ! Kijk eens terug naar de verkiezingen ,en kijk wie er regeert !

3
25 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

26 Moskowfiets

Wat is het probleem eigenlijk?
Is de staat Israël ooit niet opgericht om, na eeuwenlange vervolgingen, de Joden eindelijk een veilig "thuis" te kunnen geven?

5
27 grasnaaier

@22 rebo
Dan moet Israël dus nóóit meer roepen dat ze een "Westerse Democratie" zijn!

14
28 Uit Den Haag

@26 Moskowfiets
Ik haat Trump niet.
Hij doet af en toe achterlijk.

En joden haat ik ook niet.
Ik haat corrupte, agressieve regiems die miljoenen mensen onderdrukken en nu ook nog racistische en discriminerende wetten aannemen.

17
29 Uit Den Haag

@29 ?????? U bent woordvoerder van ( 15 ) of voelde u zich aangesproken /Geraakt door mijn @26

3
30 Moskowfiets

@27 grasnaaier

Zionisten zijn net koekoeksjongen.
Na een afwezigheid van 'n paar duizend jaar laten zij hun oog vallen op een gebied, wurmen zich daar naar binnen en gooien de mensen die daar al eeuwen lang wonen er stap voor stap uit question

15
31 Uit Den Haag

@28 Hoezo mogen zij dat niet ?? Natuurlijk zijn zij een democratie ! en zeker als je het vergelijkt met die omliggende woestijn van achterlijkheid

4
32 Moskowfiets

@31 U vraagt er om !

Voor de Arabieren als geheel is er nooit een begrip als ‘Palestina’ geweest. ’Palestina’ wordt eenmaal in de Koran genoemd als het “Heilige Land”- dat wil zeggen, heilig voor joden en christenen.De geschiedenis meldt niets over een Palestijnse president of koning voordat de voormalige terreurbaas Jasser Arafat ten tonele verscheen. Na acceptatie van het door de Verenigde Naties samengestelde verdelingsplan spreekt men van een Arabische en niet van een Palestijnse staat. In de periode dat Jordanië en Egypte de gebieden bezetten die aan de Arabieren waren toegewezen (1948/1967) is er nooit een beweging geweest om de Bijbelse gebieden te scheiden van Jordanië en de Gazastrook van Egypte. Er was geen Arabische stroming, die in deze gebieden een eigen land nastreefde, of wilde opbouwen.Wel was er een beweging die zich ten doel had gesteld om Israël van de kaart van het Midden Oosten te verwijderen. Toch lukt het de Arabieren al jarenlang steun van de internationale anti-Israël kliek te krijgen voor hun eis dat “Palestina’aan de ‘Palestijnen’ moet worden teruggegeven.

3
33 Moskowfiets

@30 Moskowfiets
Inderdaad.
Ik vergiste me.

14
34 Uit Den Haag

@31 Nog een dan om dat ik u er zo blij mee maak !! En dan ga ik van het zonnetje genieten !!


De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen. “The Jews took no one’s land” zei Joseph Farah, een Amerikaan van Arabische afkomst en Midden-Oosten deskundige, op 25 april 2002 in een interview voor Arutz-7 radio:

,,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

4
35 Moskowfiets

@34 Tja zo wacht ik ook nog op antwoorden van u van weken geleden zoals u vast wel weet !! maar ik ga zonnen doehoeiiiiiiii

1
36 Moskowfiets

@28
Nee maar als ik Israël dan gaat vergelijken met alle omringende landen dan vind ik dat ze het nog helemaal niet zo slecht doen. Kijk je kunt het niet vergelijken met zoals het hier is. Ten slotte is het daar al decennia geouwehoer in die hele regio en echt niet alleen in Israël zelf. Het is daar gewoon een oorlogsgebied. En als ik dan zou moeten kiezen waar woon je liever, enerzijds in Israël of anderzijds in Libanon, Syrië, Jordanië, Saoedi Arabië en noem verder al die moslimlanden daar maar op dan zou mijn keuze als snel gemaakt zijn. Niet dat ik Israël in het algemeen en Netanyahu wel in het bijzonder nu zo geweldig vind, maar eigenlijk vind ik al die andere landen inclusief de Palestijnen met hun Hamas nog veel en veel onsympathieker.

1
37 rebo

@29
"Ik haat corrupte, agressieve regiems die miljoenen mensen onderdrukken en nu ook nog racistische en discriminerende wetten aannemen."
Is dat na "onderdrukken" een extra voorwaarde? Anders heb ik nog wel een rijtje landen voor je die kunt haten.

2
38 grovi

@33 Moskowfiets
ALLE landen ter wereld (inclusief de VS en Nederland) zijn het over één ding eens:
Israël moet zich terug trekken uit de bezette gebieden Oost Jeruzalem, de Westelijke Jordaanoever en de Syrische Hoogvlakten van Golan. question
Dus daar hoeven we het niet meer over te hebben.

Binnen Israël krijgt het rabbinaat "ISIS-achtige" macht over joden in de diaspora... question

Een Israëlisch Parlementslid zweert de Wet te torpederen die het rabbinaat "ISIS-achtige" macht geeft over joden in de diaspora...
'Als de Wet passeert, zullen er twee lichamen in de wereld zijn die beweren internationale rechtsbevoegdheid te hebben over religieuze zaken - het hoofd rabbinaat en ISIS', zegt het Parlementslid. Het wetsvoorstel zou de rabbijnse rechtbank machtigen arrestatiebevelen uit te vaardigen in v ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/291245-een-israelisch-parlementslid-zweert-de-wet-te-torpederen-die-het-rabbinaat-isis-achtige-macht-geeft-over-joden-in-de-diaspora

trouwen met je geliefde wordt je onmogelijk gemaakt door "de ayatollahs in Israël',...... question

Israël arresteert een conservatieve rabbijn voor niet-orthodoxe huwelijken
'Politie dient als hulpmiddelen voor de ayatollahs in Israël', zegt rabbi ■ Rabbijnse rechtbank dient klacht in tegen rabbi Dov Haiyun ■ Politie trekt terug na rapporten ■ Volgens de wet kan hij een gevangenisstraf van twee jaar krijgen. ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/323396-israel-arresteert-een-conservatieve-rabbijn-voor-niet-orthodoxe-huwelijken

Rechters waarschuwen voor de mensenrechten van "elk individu in de Israëlische samenleving" question

In een schokkende speech waarschuwt de Israelische Opperrechter dat de rechters 'een nog nooit vertoonde aanval te verduren hebben'
De Voorzitter van de Israëlische Hoge Raad Esther Hayut zegt over het wetsvoorstel wat de macht van de hoogste Israëlische rechter verder inperkt: Dit bedreigt de mensenrechten van "elk individu in de Israëlische samenleving" ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/289730-in-een-schokkende-speech-waarschuwt-de-israelische-opperrechter-dat-de-rechters-een-nog-nooit-vertoonde-aanval-te-verduren-hebben

Homo's moeten achter een 2 meter hoog hek..... question

De Gay Pride Parade in Israël mag, maar wel achter een 2 meter hoog hek langs de hele route
De politie stelt strenge eisen aan de organisatoren van de Gay Pride- parade als voorwaarde voor het verlenen van een vergunning voor de mars. De vereisten omvatten de bouw van een twee meter hoog hek langs de hele route en het uit de buurt blijven van ultra-orthodoxe Chabad Houses ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/297668-de-gay-pride-parade-in-israel-mag-maar-wel-achter-een-2-meter-hoog-hek-langs-de-hele-route

Vrouwen worden gescheiden van mannen in meer dan 50 buslijnen, moeten hun hoofd bedekken met pruiken en vliegtuigen van El Al kunnen niet opstijgen omdat "meneer" niet naast een vrouw wenst te zitten, enzovoort question

14
39 Uit Den Haag

@38 grovi
Als je een draadje begint over de enge Noord-Koreaanse dictatuur of de smerige steun van Saoedi Arabië aan ISIS en Al Qaida en hun moordpartijen in Jemen dan steun ik je meteen!

Maar helaas.....
Dit draadje gaat ook weer over Israël question

14
40 Uit Den Haag

@29 Ik geloof er niets van, want dat zou betekenen dat je de grootste hekel hebt aan Hamas en de PA.

2
41 Snuggles

@14 Wist ik niet. In haaretz las ik laatst er nog iets over vandaar. Dus de radicale kolonisten mogen hun eigen troep opruimen nu.

1
42 Trompetsignaal
43 Yisrael

@43 Dank je.

0
44 Trompetsignaal

@42 Trompetsignaal
Zoals vaak vertelt @14 Yisrael de HALVE waarheid question

@43 Klopt.
Het Israëlische Hooggerechtshof heeft de vrijstelling van militaire dienst voor extreem orthodoxe joden veroordeeld.
MÁÁR de regering wil er pas over 10 jaar iets aan gaan doen.
En dan ook nog maar gedeeltelijk!
Dit is de stand van zaken op 2 juli 2018.

De controversiële wet uitgelegd die de ultraorthodoxe gemeenschap van Israël in militaire dienst zou persen

In de voorgestelde wetgeving komen er 7.000 Haredim in het leger tegen 2027.
Maar noch de ultraorthodoxe noch de linkse politici zijn blij met de voorgestelde wet, waarbij de eerste dreigt te stoppen met de regering

Volgens de huidige versie van de voorgestelde wet wil yeshivas een quotum van studenten hebben >>> die hun studie in het leger òf >>> een andere vorm van nationale dienst verrichten.
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-the-law-that-would-force-more-haredim-into-the-israeli-army-1.6240217

In 2027 dus, hè question
En maar 7.000 leden van die club question

13
45 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@34 Ik heb een realistische kijk op de dingen. Jij hebt gewoon een rijke fantasie. Maar aan de bijval die je krijgt is te zien dat jij niet d...

zojuist geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@48 Het schijnt voor verschillende sympathieke deelnemers zoals @13, @22, @24 en @43, nogal van belang te zijn wat ik vind van deelname door t...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

Veel te weinig geïnvesteerd in onderhoud.Maar wel elk jaar maximale winstuitkering aan de aandeelhouders....

7 minuten geleden geplaatst door eh

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=bCnuEWLeEEEHauser Lana Trotovsek Erbarme Dich ...

9 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Reconquista
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Die snapt er nog steeds niets van. Dat het volgend kabinet het maar weer snel terug mag draaien. ...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

11 minuten geleden geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

12 minuten geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
'Promes moet afzien: kaalgeschoren en met twintig man in cel'

Die wil heel gauw terug naar Nederland. Dan maar een tijdje brommen in een Hollandse cel. . . ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

En volgende week zeurt hij weer dat hij geen plekken heeft.Bij uitstek de meest overbodige bewindsman van Nederland. Creëert alleen maar pr...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Xxx HuWild Sex Porn VideosVirginfuckOriya Sexy Video Odia Sexy VideoHentai HitomiFilmes Pornos BrasileiroXvidios TabooGay XxxXnxx Kerala MalluMilk NudeSarameikasaiBoudi Choda Chudi VideoSammi StarfishShanaya AbigailBobs TubeXxx Video LatestWww Babes Sex ComPorn At First TimeNew Married Sex VideoSkybri OnlyfansAsian DeepthroatersCouples OnlyfansWww.pornhd.cimRegerence SexeMature Porno.videoDemiidbestBusty BjGar XxxJenna Ortega Nude SceneImpregnate PornhubBeamititik BethMaddy OreiTriple Anal PenetrationReddit Nice GuysAddult SearchPorn MasturbarRachel Griffiths NudeXnxx Old ManPorn Actress SexPorn Movie Hindi HdAssamese Sex MovieBj BoobsMariska X Porn VideosBig Boobs DressPornvideo ForceClittortureBigtits SuckedBallbusting With BootsVintage Hairy PussieIos Porn HamesShemale Tube PornoXxxvodeosMota Land Ka PhotoPriya Roy PornTushy Abella DangerHdporn VidoesBondage Video FreeLatest SexyTulsi NudeBaldurs Gate 3 Halsin Sex SceneIndianstudentsexMorher Son PornJessica SageDad Porn DaughterGree PornhubSexy Video Sex SexyPron GfAsian Big Tits SuckingPornographie IndiensSexo Anal EnLatina Nude WomenNatalie Mars PissKamasutra Web SeriesHd AdultFamily Vacation PornSissification HypnosisEbony French PornCardi B In BikiniTiktok 18 WebGay Creampie PornTeen Anal SexVideos Of Older Naked WomenXnxx Hindi CartoonTop 10 MilfHot Potn VideoJul-7208 Teen XxxPetite Asian CreampieAlexis Amore PornFurry Porn PicsFilthy Rich And FuckedRealgfpornBon Bon And Chu ChuMallu Aunty MasalaPerfectgirlMitsuki Bakugo PornSubmissive AnalSister FuckigLittle CapriceanalMen Sucking On Womens TitsPorn مترجمHolylovesm0lly NudeGayporn FrottagePrivatedelghtsFtree PornSophia Diamond NudeWheelbarrow PositionTamil Aunty Sxe VideoBbc Too BigAbbydowse OnlyfansLinda SpecialSuffocate PornMdlg PornTeen Using DildoXvideos Teens LesbianHantai PornosuSara Jay LesbianXxx Video 4k HdXxxxxxzxxXvideo ShootingBhabhi Ki Mast ChudaiAunty Sleeping Sex VideosEbony Creampie CompilationReal Show PornBbw DidloXccccXxx Mia Khalifa VideoNew Heroine XxxNude Natural Big BoobsSheridan LoveInfluencers NuaRhea Ripley NudesSally FieldnudeIsrael PornographyNew Xxx LiveCelebrity Guest TapeAli SexIndian Sadi XxxGelboorjAya Cash NudeViexn PornMushroom CockheadsJackie Chan SexNetosis HentaiMalkova Sex VideoDesi Wife Share PornStanding Doggy PornPorn Sex GamesJapense BdsmBritni Kittwn