De 17-jarige Koen van Keulen
Volledig scherm
De 17-jarige Koen van Keulen © Familie van Keulen

Koen (17) vermist aan het Gardameer na avond stappen

De 17-jarige Koen van Keulen uit Soest wordt sinds donderdagnacht vermist bij Pacengo aan het Gardameer in Italië. Hij kwam niet terug na een avond stappen met zijn vrienden. Zijn ouders en vrienden zoeken samen met de lokale politie al meer dan dertig uur naar de jongen.

  1. ‘Vogels’ wil revanche, Hees kan profiteren van kelderkraker in 3C en SO Soest kan slag slaan
    Programma

    ‘Vogels’ wil revanche, Hees kan profiteren van kelderkra­ker in 3C en SO Soest kan slag slaan

    De tijd van kampioenschappen en degradaties nadert. Beslissingen kunnen nog niet vallen komend weekeinde, maar de kans is groot dat schiftingen ontstaan. Zo moet IJsselmeervogels na twee nederlagen revanche nemen om bij te blijven. Door te winnen van Laren’99 kan Hees profiteren van de topper Olympia’25-Jonathan en in diezelfde klasse knokken KVVA en TOV in een onderling duel om aansluiting met de veilige plekken. In het zondagvoetbal kan SO Soest in de strijd om lijfsbehoud een slag slaan. Dit is het voetbalprogramma voor komend weekeinde.
    Amersfoort
  2. In de schoenen van een sovjet-soldaat met virtual reality: dé manier om mensen de impact te laten voelen

    In de schoenen van een sov­jet-sol­daat met virtual reality: dé manier om mensen de impact te laten voelen

    Begin 2025 wordt in het museum van Stichting Sovjet Ereveld in Leusden door middel van virtual reality een bijzondere inkijk gegeven in het leven van sovjet-soldaat Vladimir Botenko. De directeur van de stichting, Remco Reiding, hoopt hiermee op een innovatieve en indrukwekkende wijze het verhaal te vertellen van een van de zovele vergeten oorlogsslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog.
    Leusden