(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © AP

Meeuw pikt frietje mee, woedende man slaat vogel dood

De Britse politie spoort een man op die zich in de Engelse kustplaats Weston-super-Mare schuldig heeft gemaakt aan ernstig dierenleed. De zestiger at dinsdag in de vooravond nabij het strand een portie frieten toen een zeemeeuw een frietje kwam pikken. Iets wat de man in woede deed uitbarsten.

63 reacties

  • Borghs Paula

    6 jaar geleden
    De mensen hebben het de meeuwen zelf aangeleerd ooit vonden ze het zo leuk En een meeuw is geen ongedierte hij staat nu eenmaal synoniem voor de kustregio.
  • Zoë Grawet

    6 jaar geleden
    Ocharme die meeuw gewoon voor een stom frietje het is nu eenmaal een dier e dat geeft die kerel nog steeds niet het recht om dat dier pijn te doen dieren hebben ook gevoelens!!!
  • Marianne Bastiaens

    6 jaar geleden
    Die meeuwen zijn een echte plaag en het wordt steeds erger. Je mag niet ingrijpen. Die achterlijke activisten slaan alarm. Een meeuw is een vliegende rat. Ze vallen aan, pikken zelfs dubbel glas in stukken, tuinrasters kapot, vuilniszakken, autolak, en ze schijten alles vol en onder.
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Als ik honger heb dan pak ik ook iemand zijnen enige friet!
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    luc luyckx dat angstkreetsysteem werkt maar even zodra ze doorhebben dat er niks van aan is gaan ze zelfs op de luidsprekers zitten