Siena (frontaalnaakt.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Brynnar in Politiek  ·  87 Reacties

  • 6
  • 865x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Waarom denk je dat de VVD de saaiste en meest correcte politicus gebruikt voor dit proefballonnetje? Dit was allemaal van tevoren zo bedacht.

3
51 Dune

@46

Die vind ik nog een tikkie enger. Zit stiekem racistisch te wezen als minister van Buitenlandse Zaken?

Aan Geert zie je meteen dat ie niet spoort.

Aan Blok ergens ook wel, maar op een andere manier. Je denkt 'ach da's gewoon een nerd'. Maar ondertussen loopt ie privé met een witte puntmuts op.

8
52 zeikenderechter

@50 Doe 's een gok.

1
53 Dune

LOL @51

Goeie.

6
54 zeikenderechter

@31

Het gaat niet om immigratie , het gaat om de multiculturele samenleving en die is er al!
Blok zegt dus feitelijk dat de samenleving waarin ik leef op oorlog moet uitdraaien.
Nou, lekker dan, zo’n oorlogszuchtige minister. En waarom zwatelde hij dit? Ik hoorde net zo min oplossingen als ik van Wilders hoor….


Dan is er nog maar één eindoplossing: genocide plegen op alles wat niet autochtoon is.
Maar dat durven die schijtbakken (Blok, Wilders en zo) dan weer niet te zeggen!

6
55 WijzeDwaas

@41
Getekend!
Vooral om dit:
In een land waar haatzaaien en onverdraagzaamheid een steeds groter probleem worden, heeft de regering de taak dat te bestrijden, niet aan te moedigen. De opvattingen van Blok zijn verder strijdig met het beleid van het kabinet. Blok gooit olie op het vuur in een klimaat waar extreemrechts steeds meer terrein wint en via social media, reguliere media en de angstige politiek van de middenpartijen langzaamaan steeds meer mainstream wordt.

8
56 PuurHagelslag

@52

Terecht dat u dat vind, edelachtbare. De genocideplegers uit de jaren 40 waren als het er op aan kwam ook heel beschaafd. Nooit is een genocide in de geschiedenis zo beschaafd uitgevoerd. Zij deden geen genocide plegen met een machete zoals die onbeschaafde Afrikanen in Rwanda deden, maar de genocideplegers uit de jaren 40 deden dat heel netjes en georganiseerd. Ze waren nog mild ook, een kwart joods was al voldoende om genocide te ontlopen.

7
57 WijzeDwaas

@55 Genocide is niet nodig. Gewoon beginnen met dubbele nationaliteit afschaffen. Daarna de buitenlandse moskeekoepels. Moet je opletten hoeveel fundi's de benen nemen.

5
58 Dune

@58

Geinig hoe u dat formuleert. Niet nodig.

U kunt zich dus situaties voorstellen waar het wel nodig is?

8
59 zeikenderechter

@56 Wanhoopsverhaaltje van extreemlinks. Wen er alvast maar aan: het slopen van de westerse samenleving gaat stoppen.

5
60 Dune

@58

En wat moeten we dan met al die Surinamers en Polen? Die komen niet in een moskee. (op een handjevol na) Behoren zij opeens tot de blanke cultuur? Of gaat voor hen de waarheid van Blok dan opeens niet meer op?

Of wat? Leg me de racistische principes eens uit, misschien word ik ook wel racist als je het goed doet.

7
61 WijzeDwaas

@60

Ach welnee, da's net begonnen met Trump.

7
62 zeikenderechter

@41

Niet getekend. Stef Blok hoeft voor mij niet op te stappen. Ik heb liever dat hij blijft als boegbeeld van het heimelijke racisme. Zo worden we er steeds weer aan herinnerd dat men bij de VVD er binnenskamers andere ideeën op na houdt dan in het openbaar.

Ik vond Blok ook altijd een beschaafd type, dus ik ben er ook ingestonken. Vandaar dat ik die constante herinnering op prijs stel……

7
63 WijzeDwaas

@61

Dat vertellen ze er natuurlijk niet bij. Dat ze altijd een vijand nodig hebben. Nu de moslims, morgen de antillianen, overmorgen de surinamers, dan de chinezen, dan de homo's, dan de gehandicapten. Oh ja, we hebben de joden nog.

Gelukkig zijn we dan alweer bevrijd door de Canadezen.

7
64 zeikenderechter

@60

Vergeet het maar. In jouw fantasie is het alleen extreemlinks (de SP?) die tegen racisme is.
In werkelijkheid zijn veel rechtse mensen ook tegen racisme.

7
65 WijzeDwaas

@64

Dat is het gezanik altijd met die genocides, op een gegeven moment hebben ze nieuwe slachtoffers nodig en dan ben ik aan de beurt…..

Op de Canadezen zou ik niet rekenen, ze blijven niet aan de gang!

7
66 WijzeDwaas

@66

Ontneem me nou niet m'n laatste hoop in bange dagen.

6
67 zeikenderechter

Doe maar alsof dan.

5
68 zeikenderechter

@67

Onze enige hoop is de multiculturele samenleving. Des te meer culturen, des te minder kans dat er een overheersende cultuur is die wil genocideren. We dienen dus nog even te spotten welke culturen onderbedeeld zijn in onze samenleving.

8
69 WijzeDwaas

@69 Multi-etnisch misschien, maar wel monocultureel. Het is een kwestie van aanpassing van wat spelregels (zoals 1 paspoort, geen buitenlandse inmenging) en de incompatibelen verdwijnen vanzelf.

5
70 Dune

Wat ik altijd mis in de stukjes van frontaal naakt en zijn tegenhangers zoals sceptr is dat elk probleem eenzijdig wordt belicht en totaal wordt uitvergroot naar het ridicule. Een normaal betoog is al niet meer mogelijk maar er moeten direct superlatieven gebruikt worden en sneren worden gegeven.

Er mag geen kritiek komen op de multiculti volgens de schrijver. Want zelfs al is die gemeleerd dan nog is die verwerpelijk. Dat zet de schrijver direct op achterstand. Geen enkel systeem is perfect, geen enkele omstandigheid is zonder zwakke punten. Je kunt en mag overal kritiek op hebben mits het goed onderbouwd wordt. Jammer dat de schrijver dat niet doet. Hij schreeuwt en kraait en overdrijft. Volksopstanden vanuit de tweede kamer? Echt? Dan ben je van het padje af.

Het multiculturele is wel mogelijk maar dan moeten er hele duidelijke regels komen en men moet zich er aan houden. In onze gedoogcultuur en "het iedereen tot vriend houden" is dat niet mogelijk. De politiek heeft het tot een kunst verheven om voor elke regel een uitzondering te maken. Door die uitzonderingen zijn de regels niets meer waard. En daar zit de crux. De grote lijn is niet meer leidend. De uitzonderingen zijn leidend geworden en dat is hetgeen waar veel mensen problemen mee hebben. Die uitzonderingen zijn vaak heel sociaal voor een kleine minderheid maar heel asociaal tov de grote meerderheid.

Tevens is de politiek geweest om de zwakkeren te beschermen, maar is doorgeslagen in die bescherming. Het werd pappen en verwennen en er werden rechten gegeven aan mensen die er geen recht op hadden. Als je kijkt naar een uitgeprocedeerde asielzoeker die illegaal is die kan hier gewoon gaan kraken en wordt daarbij ook nog door bepaalde groeperingen geholpen. Dat is een stukje waar iemand met gezond boerenverstand met zijn kop niet bij kan. Dat soort regels moeten gehandhaafd worden en het zal ff sneu zijn voor de eerste slachtoffers maar het maakt het speelveld wel duidelijk.

Hoe dan ook, ik hoop dat de meeste schrijvers eens een hand in eigen boezem steken en zich eens te proberen te verplaatsen in de schoenen van een ander. En nadenken over de woorden die ze zelf opschrijven. Hun woorden en rethoriek lijkt te vaak op die van hun vijanden dat hypocrisie erg dichtbij is.

3
71 Gezond boerenverstand

@63
valide argument!

3
72 morandi

@39 Je bedoelt die groep die de afgelopen decennia (tien)duizenden vluchtelingen in de armen gesloten heeft, maar er geen zin in heeft het afvoerputje van Afrika te worden? Die groep is ook "wit". Het probleem met columnisten zoals deze is dat ze in de illusie leven dat Nederland zo ongeveer het meest racistische intolerante land ter wereld is. De werkelijkheid is zo ongeveer precies het omgekeerde. Nederland is selectief met het toelaten van migranten, maar wie is dat niet? Of dacht je dat je zomaar eventjes Ghana binnen kan wandelen soms? Als toerist ja, mits je maar een dikke portefeuille mee brengt, maar na een week of twee moet je wel weer opkrassen. En hoeveel vluchtelingen hebben Japan, Korea en Saoedi Arabië precies opgenomen? Maar ja die landen zijn dan ook niet "wit".

Wereldvreemd geleuter van een wereldvreemde social warrior is het. Zo lek als een mandje en zo leeg als een ballon!

2
73 greenmango

@60
Sorry, ik weiger te wennen aan onverdraagzaamheid, ook de onverdraagzaamheid van ranzig rechts. WOII is duidelijk te lang geleden, het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen wordt weer gretig misbruikt door mensen met hele bedenkelijke ideeën.

6
74 PuurHagelslag

@74 Begin dan maar 's met de groep met de grootste onverdraagzaamheid: de moslims.

7
75 Dune

* Verwijderd door de redactie *

76 moeder

@75 Of Nederlanders die loyaal zijn aan Rusland. Het Nederlandse paspoort inleveren, een Russisch paspoort verstrekken en dan uitzwaaien met een vertrekbonus.

5
77 Yesterday

@74 Helemaal mee eens.

5
78 Yesterday

@70
De wetten , de woningbouwstijl, de verkeersregels en bewijzering, de organisatie van overheidsdiensten, de werking van regering/verkiezingen, de vakantiedagen dat zijn zoal dingen die de nationale cultuur bepalen, die maken dat als je de grens overgaat meteen merkt dat je in een ander land bent.

Voor de rest huizen er binnen een gemeenschap een veelheid aan verschillende culturen.
Om te beginnen al het verschil tussen rijken en armen ,tussen jongeren en ouderen, tussen hoger of lager opgeleiden. dat uit zich in verschillen in taalgeruik, in kledingstijl in voedinggewoonten in vakantiebestemmingen in gespreksonderwerpen enz

4
79 morandi

"Wierd Duk en zijn Duk-rukkers kraaien al victorie, er is weer een vlag geplant in voorheen vijandelijk gebied."

Het wemelt van de islamitische vlaggen in Nederland: overal hoofddoeken. En ja, zij zien Nederland als in te nemen, dus vijandelijk, gebied.

6
80 Wendel

@74 NAZI's waren links

8
81 Tyler

@75
Ik heb geen last van moslims, ook niet van katholieken, protestanten, joden of welke gelovige dan ook (hoewel die christelijke vrouw die altijd bij het CS vals staat te zingen dat jezus van ons houdt een behoorlijke aanslag op mijn oren pleegt). Wat iemand geloofd moet hij/zij helemaal zelf weten, mensen verketteren is zo 1930.

3
82 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

83 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

84 Undertaker

Autochtonen worden racisten genoemd door de echte racisten, die de autochtonen proberen te verdringen in eigen land omdat die te homogeen blank zouden zijn.

4
85 Wendel

@76

Goed zo moeder! Pak die zeikende rechter maar eens goed aan. Racisten hebben óók recht op hun eigen genocide…herstel…mening! Wat denkt zo’n edelachtbare wel niet? Arrogant ventje is het! Soms waagt hij het zelfs om met mij van mening te verschillen. Zulke democratische flauwekul kunnen we niet toe staan! Waar moet het heen met deze wereld als we dat gaan doen?

6
86 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

87 muxer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Desi Sex Video Hindi AudioMulheres Peladas De AnimesRonaldo NakedBoudi FingeringChinese Massage XxxHot Xxx SexvideosLex SteelTarzan X Shame Of Jane Full MovieRaceplay BbcLiya-silverAdult Video IndiaPorn In The BronxJapanese ScatpornMercedes CererraPanti Porn PicsGym FuckBarzzar Sex ComTwinz 4 The WinXxx Hindi Hd Video DownloadGirls Porn MoviesLesbian Girls Porn VideosLezsexVitaly PornFree Ebony CamMommy Black PornMom Son.daughter PornKalalehlaniMassage Women NakedReina HartWebcam FoursomeXhamsteliveBig Tit RedditVer Vídeo PornografiaChut Mari VideoHidden Cam Pissing3d Porn CompilationScrolller ComGilf PornEleanor Tomlinson NudeBarbara Mori NudeUtahjaz NudesKeisha GrayCrystal Chase BbcPainful Bbc AnalBts PornhubXxx Video New BhabhiCleaning Up CreampieBrazzers OilBhabhi Ki PyasDesi Love XxxLexi Luna Porn VideosMother Seduces DaughterExploited PornPenic MassageHypnopocsPornographie MusulmaneJessie RogersWeb Series 18 PlusLesbiansex MatureNurse Madison IvyHindi Bf Hindi BfHaven HentLesbians Tribbing HardXnxx Free PornographyBlue Hair PornstarPorn Indian KissSexanalSamba PornGay Frat PornTeenage Leabian PornAnimepenisVideo Ind XxxWww 69Hot Chat With BhabhiLolobe4Tamil Nadigai Jyothika Sex VideoBlack Girl Porn HdPorn GraXxx Ki PhotoXxxnnmSwag TaiwanPorn BrattysisThickass DaphneLong Hair Sex StoriesGay Porn CreampieAvadevineKerala Sex Video HdLocal Bengali SexFirst TimexxxBdsm In HindiNude TeensvideosMia Khlifa PornAsiaj PornFuck WifeVeronica-churchTg Tf PornDia ZervaSpanking ToonsXxxxx Bf VideoFree Group Sex Porn VideosTitstokSafadetesCreampied GilfsXxx Hard IndiaWhen Is Shadowheart Sex SceneBestsexpositionE Hentai EnglishFuta ComicSkip The Games LafayetteRajwap SexBlackedraw VideosVideos Pornosde Esperanza GomezAccidental AnalingusHuge Tit PicsPunishment In DiapersVedhika HotArni OkitaNude Chicks At The BeachSweaty FacesittingSarawrcosplayAdult Work .comMarathi Sex Video XxxJerky GirlaBate Bus PornHomade Mexican PornDesperate Ameteurs PornIndianxxnxMexican Porn StarNanga SexMia Khalifa Sex Hd VideosLicking Pussy GifBollywood Actor Xxx VideoRadhika Apte Porn VideosDestiny Cruz CreampieChatyrvateEstupro PornNude Women VideoBrazzers GayThigh JobSasha Grey NudrIndian Wife XxXhamster South IndianFree Porn For Black PeopleTrans Porn PicsChudai Video SongDownload Onlyfans VideosSnapchat PornographiqueSchool Ladki Sex VideoBest Porn CompilationsPussy Locked And Dick Loaded