door NouMoeZeg in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 26
  • 733x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Trump wordt president van de Verenigde Staten en wij maken ons druk om Zwarte Piet

37
1 CayMan

Prima initiatief. Maar het zou niet eens nodig moeten zijn. Als er over voorstellen wordt gestemd dan is er altijd minimaal een meerderheid nodig om een nieuwe wet/regel/voorstel door te voeren. Bij staken van de stemmen wordt ook de bestaande situatie gehandhaafd. Dus in het geval van Zwarte piet is de zaak volkomen duidelijk. Een grote meerderheid wil Zwarte Piet handhaven dus klaar is de zaak. We veranderen niks en Zwarte Piet blijft Zwart. Echt heel eenvoudig.

3
2 PFL

@1 ; ja ha ha Hillary was een veel betere president geworden question

14
3 NouMoeZeg

Opdat de jongens en meisjes dit maal geen onschuldige omstanders aan zullen vallen.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/2358925/Opstootje-tijdens-Zwarte-Piet-demonstratie-op-Malieveld

0
4 greenmango

Hier wordt ik blij van, hopelijk komen er veel zwarte pieten met pepernoten voor de kinderen.

0
5 TheoTheo

@2 : Waar ik serieus blij mee ben dat door de ontwikkelingen van de laatste tijd het steeds duidelijker is geworden dat al jaren lang een kleine minderheid de meerderheid op slinkse wijze allerlei zaken door de strot probeert de duwen; de EU, de EU grondwet, zgn. handelsverdrag Oekraïne, de Kleuren Piet, meisjes moeten perse met auto's spelen en jongens met poppen, onbeperkte economische en criminele vluchtelingen toelaten, afschaffen freelancers en flexwerk etc. En ook duidelijk is dat het door die meerderheid niet meer gepikt wordt.

5
6 NouMoeZeg

Dat wordt zeker matten.

18
7 Black65

Dat wordt een keer tijd dat we even duidelijk maken dat deze traditie in originele stijl verder gaat.

Ik heb toevallig vanmorgen tijdens het ontbijt even het Sinterklaas journaal gezien, en schrok mij werkelijk een ongeluk heb nog nooit zo'n stelletje enge pieten gezien het lijken meer horror clowns dan pieten, ongewassen gezichten, halve smurfen met een oranje vlek rond het oog dat meer doet denken aan mislukte zeerovers dan aan een Piet, nee het wordt er allemaal niet leuker op.
Zonde dat 5% tegenstanders het kinderfeest voor 95% voorstanders kan verzieken nu is het wachten tot de Kerstman aan de beurt is.

0
8 welofniet

@7 : zal de ME wel willen voorkomen

0
9 NouMoeZeg

@7 , Lekker grasmatten.

Na 3 december bekend als de Malieveldslag.

7
10 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

11 Pxf7+

Net zoals degene, die beschuldigt, moet bewijzen, zo moet ook degene, die de status quo anders wil, met overtuigende argumenten komen.

Het is volkomen bezopen dat wij zouden moeten demonstreren voor het behoud van een stukje eigen cultuur in eigen land, omdat een stel omhooggevallen npo-zzp-ers en een totebel van de VN er bezwaar tegen hebben.

Ook geef je bij dit soort demonstraties de mogelijkheid, ons weer door slim camera-werk af te schilderen als domme, ongezonde tokkies, en gewelddadige rechts-extremisten. Immers een dergelijke demonstratie wordt door de relnichten van het anti-ZP-front gezien als een open uitnodiging om rottigheid te trappen en de autochtonen te framen, met deskundige medewerking van de "neutrale" media.

0
12 Wendel

@1 En terecht, want aan die Pieten-toestand kunnen we met z'n allen wel wat goeds bijdragen, maar aan die Trump-ellende helemaal niks.

0
13 handsfree

Ik kan het gemist hebben, maar ik heb nog nergens een interview gezien met een echte Zwarte Piet, om te vragen wat echte Zwarte Pieten nou vinden van dat pietengedoe. Ik denk dat echte Zwarte Pieten *trots* zijn op wat ze doen. Het is een eer om de rech-terhand te mogen zijn van Sinterklaas, en het is ook niet gering wat je er allemaal voor moet kunnen. Ze zullen het waarschijnlijk niet zeggen, maar ik denk dat echte Pieten die bleekpieten met vegen toch wel zien als wat ze zijn, namelijk namaak. Nogmaals, echte Zwarte Pieten zijn trots op wat ze zijn en wat ze doen. Maar ja, het kan ook best zijn dat Sinterklaas tegen zijn echte Pieten heeft gezegd: “Zeg er maar niks over. Maar weet wel dat jullie, Zwarte Pieten, mijn enige echte Pieten zijn. Met een hoofdletter P.”

0
14 handsfree

Mooi, eindelijk weer iets in de media hierover, dat valt schijnbaar niet mee. Terwijl die linkse media er wel rap bij zijn als er antipieten demonstraties zijn.
Hopelijk kruipen er veel mensen achter hun toetsenbord vandaan en laten ze eens een keer echt van zich horen. Ik zal erbij zijn!

2
15 Mietsie

@2 het beeld dat ik heb: het overgrote deel wil zwarte piet behouden omdat ze niet weten hoe de vork echt in de steel zit. Ze voelen zich als een schilder die gevraagd wordt iets aan zijn kunstwerk aan te passen, omdat de ander het niet mooi vindt, terwijl in het echt de gebruiker zich voelt aangevallen door de inhoud van je schilderij. het woord "zwarte piet" wordt gebruikt als scheldterm richting de zwarte medemens. Dat willen ze stoppen. als dat nou werd gestopt, als daar nou iets aan gedaan werdt, dan was het inderdaad een duidelijk probleem..... constructief iets oplossen. maar nee...net als de vuurwerkdiscussie: uit of aan. gewoon aan, want ik wil niet uit. niet zeiken, want ik wil het aan hebben. en niet denken, als ik nou eens hun probleem oplos, dan zeuren ze niet meer aan mijn kop. nee. fuck it, hun probleem.

helpt geen zak in elke discussie, zorgt voor twee strijd. echt niet fijn meer.

6
16 pizzafried

@16 Zwarte Piet wordt gebruikt als scheldwoord en moet dus maar verdwijnen? Moet ook de hele kaasindustrie verdwijnen als ik Kaaskop wordt genoemd?
Moeten alle vuurtorens verdwijnen omdat een roodharige wel eens voor vuurtoren wordt uitgescholden?
Zo kun je wel aan de gang blijven. Misschien is het beter degene die scheldt er op aan te spreken.

0
17 Vogelverschrikker

@16 Een klein deel wilt Zwarte Piet verbannen omdat ze niet weten hoe de vork echt in de steel steekt.

Ik heb kanker, men gebruikt kanker als scheldwoord. Verban kanker maar, dan ben ik straks genezen. question

0
18 Bluth

Oh. Opnieuw een kneuzenparade van domrechtse, kinderlijk slecht geschminkte schuimbekkers, die een waas voor hun ogen krijgen, als ze een niet-blank individu zien lopen om die dan even met z'n allen te bedreigen en te mishandelen.

"Jij mot met met je pote van zwarte piet afblijve joh! Je mot oprotte naar je eige land".

Dat zijn dan volwassen mensen.

Randdebielen.

9
19 Biesbush

@19 Wat je zegt ben je zelf!

Even serieus, kijk eens naar jouw reacties. Hoe kinderlijk, vol met vooroordelen, mensen in hokjes plaatsen die niet jouw mening delen. Jij moet een volwassen mens zijn, maar hebt het brein van een foetus.

2
20 Bluth

Zegt de grootste randdebiel!:p

2
21 frank schaal

@21 .....@19 dus...tis nog vroegquestion

1
22 frank schaal

@7 Zwart tegen zwart?

1
23 JackKropotkin

@19 , er staan nu eenmaal linkse en rechts extremisten tegenover elkaar. Naar een kant wijzen geeft alleen maar jouw positie weer in dit zinloze geouwehoer.

2
24 JajA

En dan allemaal mee zingen!

0
25 Hannie1

@24 Naar een kant wijzen? Wat daar straks op het Malieveld staat, is een klasse apart, kan ik je beloven.

Daar wil geen zinnig mens mee te maken hebben. Wat je voorkeuren ook zijn.

3
26 Biesbush

@26
Wat een onzin!

Als kleurpiet vertegenwoordiger kunt u wel een afkeer hebben van mensen die zwarte piet willen houden.

Maar het is de anti zwart beweging,die de regels aan hun laars lappen,en agressief gedrag vertonen.

2
27 kelly11

@16 : "niet denken, als ik nou eens hun probleem oplos, dan zeuren ze niet meer aan mijn kop. nee. fuck it, hun probleem."

Dat zou de gemiddelde Nederlander achter elkaar doen, als wij niet al jaren werden doodgegooid met eisen en nog meer eisen van o.a. islamieten, allemaal om rekening te houden met hun gevoeligheden en behoeftes, waarbij de onze dus rustig onder het tapijt geveegd mogen, want immers wij zijn blank, rijk, en racistisch, WIJ hebben geen recht op gevoeligheden of behoeftes, dat recht hebben wij verspeeld en bovendien hebben alle andere mensen behalve blanken daar gezamenlijk patent op aangevraagd en gekregen van de NWO.

Er komt een moment dat je moet zeggen: Al te goed is buurman's gek, tot hier en niet verder. En dat is dus nu. Zwarte Piet is OF zwart OF niet. Daarbij is het niet eens mogelijk, een compromis te sluiten, en we zijn al dat bakzeil halen en aanpassen beu, zeker gezien de wijze, de toon, de terminologie van de eisers. Eisers want normaal gesproken VERZOEK je een ander, rekening met je te houden.

1
28 Wendel

En neem vooral je kinderen tot een jaar of 7 ook mee.
Dan heb je volgend jaar geen probleem meer als ze meteen van hun geloof af zijn .

0
29 No newstoday

"dat wordt matten". Happen naar de baas? Bijt nooit in de hand die je voedt, anders ga je een slechte tijd tegemoet.

1
30 Spraypaint

@28

Je hebt kennelijk niet door dat de zwarte pietdiscussie helemaal niet uit de moslimhoek komt.
Dus slaat je verhaal al helemaal nergens op.

Verzoek jij ook anderen om rekening met jou te houden ?
Nederlanders houden nl. rekening met ELKAAR.

0
31 No newstoday

@31 , De moslimmannetjes van Denk faciliteten maar al te graag de haat jegens zwarte piet, ze hebben notabene spwciaal Sylvana Simons er voor in hun partij opgenomen.

2
32 Spraypaint

Als ik u droplul noemt,wilt u al het drop afschaffen zeker?

1
33 Hangingmen

@33
Is voor @16

0
34 Hangingmen

Hoop niet dat het net zo gezellig wordt als in 2013
http://www.omroepwest.nl/nieuws/2358925/Opstootje-tijdens-Zwarte-Piet-demonstratie-op-Malieveld

0
35 disclaimer x

'Zelfs mijn mooi gebruinde Afrikaanse kleindochter heeft zich zo zwart als roet geschminkt om haar kinderfeest te vieren!

0
36 shym

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@10 En wat nog meer? Windmolens, EU, etc ......

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 @7Wat is er volgens jou verboden of niet meer toegestaan?...

20 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Asian Subtitle PornSexguideusaBbw Porn TeensFamilystrokes VideosMassage In NudeBrother Sister SeducingFuced Up PornOops It Slipped InTumblr Is For PornEl LaidiesJohannesgamingChupar CulosSonic Game PornPorn Vedio TeenageYoruichi Bleach PornFinger My GirlfriendMulheres Pelada Ao VivoMegan Thee Stallion PornNacked MalesSaree Me SexGirls Boobs XxxSangeeta Sex1 Night Sex VideoBeautiful Actress PornMalayalam Xes VideosTitfuck Cumshot CompilationKikpornEbony Ghetto GaggersBanging My Mother In LawTookilyLakshmi Menon HotRealcockPorn Audio FreeFansminePono JaponesJessa Rhodes NudeApanish PornThroating TeensTag Teaming WifeSocialemdaigirlsBokep2022Ver Vídeos De Sexos GrátisBlack Big NippleSkinny Brunette PornPoran MoveWwwsexySkip The Games Toledo OhioBhabi Nude BathDamplispsWife XxxSarah RomainBig Boob TubeSex Video 2005Telugu Wife Sex VideosKomono PartyCameon Diaz NudeBig Lactating TittiesBlack Titties NudeThilan PornNaked Average WomenNaruto Gurls NakedYoga Porn SexAsin Massage PornVietnem PornEmayatzy Corinealdi NudeGoth EggTamil Bf TamilSoicy JLana Rhoades JailBodi XxxSex C0mSex Tamil MomPorn Dekhne Ke FaydeStar Fire PornLexi Love OnlyfansDoubledosetwins PornErzabelxHope Davis NudeFuturama Amy PornCome In My MouthBangla Hot Video HdGujrati XvideoFemdom Hypnosis PornTube MaturepornHqs PorboHairy Lesbain PornPorn Tube ViAdultowrkEmma_andrew1Karma Rx XxxJaimie SmilesMallu Desi XvideosMaki Zenin HentaiSister In Law FuckedRandom BlowjobAdultfreindfinderAlexas TomasSoutherncharms PornMaeurn1Sunny Leone Sex XnxxCars Movie PornPornuhbCukold PornFatal ModslVideo Pornos GratisSophie Mudd TittiesHaksey NudeHandjob FacialHot Sexy LadiesSnaccavelliBleach PornJapanese Hot PronColombiana CojeHeavyr ComPorn PervCock PicturesPorn Tube MoAbuela FollamosMuscle PornWwe Divas FuckingViva Athena XxxNurses Gone WildBoob CriticHardcore FreepornPornographie MangaFirst Night ChudaiSamdhi In EnglishFirst Night Sex StoriesMohmalAlexis Fawx OnlyfansFunsizedasian PornHot Sexy Bengali BfTatas Under SiegeOhentaiHampsterxxxFucked HardMelody FluffingtonAria Electra NudeAnal Reverse CowgirlSexy Nangi BhabhiTeens Pornography VideosPorn Videos LeabianKonan HentaiPunjabi XvideoHot Sex GymCartoon Live SexAnime Doggy StyleHannah Jo Onlyfans LeaksLecoinpornoFisting Anus