door Havermout in Politiek  ·  132 Reacties

  • 7
  • 551x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@74 . Het is een succes waar al die minderheden niets aan hebben (gehad). Het is een blank en autochtoon succes. Aangezet door de eerste Europeanen, de settlers, de cowboys. Daar kwam geen Indiaan, voormalig slaaf of Hispanic aan te pas.

Ik ga terug naar Nederland. Want al jaren stel ik de vraag wat er zou gebeuren als alle Afrikanen in de Bijlmer, al die moslims eens gewoon weer naar huis gingen?

Een week zouden wij in een staat van verdoving verkeren. De een ziet zijn wereld in elkaar storten, anderen gaan de wereld van Nederland weer fatsoeneren. Maar daarna, als op maandag de verdoving over is, gaan we hier aan de slag. Moskeeën worden afgebroken en maken plaats voor een park of woongebouw. Halalwinkels worden weer gewoon bakkers en groentewinkels. Wat blijft is de import van de fijne Marokkaanse kruiden. Hun scooters zenden we ze gratis na.

101 verwijderd924924212

@93
Ach ja, geef maar eens een linkje naar de website van de EUSSR. Ik zal blij zijn met die kennis, maar voorlopig heeft u last van een fantasie wereld.

2
102 AJ74

@95
Ik geloof graag dat u stemmen in uw hoofd hoort. U reageert o.a. op uzelf. Maar tip, vertel niet aan anderen dat u stemmen in uw hoofd hoort of gegil. Want ze kunnen denken dat u misschien mentaal instabiel bent.

2
103 AJ74

@97
U geeft dus toe dat migratie veel goeds gebracht heeft voor Nederland, alleen u gaat nu zeggen dat de laatste migratie dat in uw ogen niet heeft. Maar dat is een heel andere discussie.
Het punt was dat migratie altijd slecht zou zijn. Dat is dikke onzin. Dat migratie af en toe (op de korte termijn) slecht is voor een land, dat lijkt me duidelijk. Maar dat is absoluut niet het punt dat die domme Blok maakte en wat hier betoogd werd.

2
104 AJ74

@98
Met elkaar? Het was niet zo dat alleen maar Engelsen ofzo naar Amerika trokken.

2
105 AJ74

@100
U verzint dingen die ik niet zeg. Kunt u mooi proberen te brengen, maar begrijpend lezen is ook een kunst die blijkbaar ook niet aan alle mensen zonder migratieachtergrond is gegeven.
En nu we het erover hebben. Zijn de Afrikaanse landen die niet gekoloniseerd geweest zijn beter af dan die landen die wel gekoloniseerd geweest zijn?
1 ding is zeker, de volkeren die niet met andere culturen in aanraking geweest zijn lopen ver achter qua ontwikkeling. Qua geluk, lijkt mij subjectief.

2
106 AJ74

@101
U start weer net zo vrolijk een andere discussie. Punt is dat een multiculturere samenleving succesvol kan zijn, of dat ondanks of desondanks is, dat is weer een ander verhaal.
En ja, ook zonder moslimmigranten kan Nederland vast wel weer door de tijd komen. Mogen we dan ook de bijstandsgerechtigden en Wajongers e.d. ook meesturen of mag dat dan moreel weer niet?
Maar zonder migranten in het algemeen, dan redden we het niet.

2
107 AJ74

@102

als u denkt dat het Vierte Reich GEEN federatie is alleen maar omdat ze zichzelf anders noemen is uw intelligentie te laag voor dit forum. Dan verwijs ik u naar uw politieke "partij" of joop...question

4
108 FNKTD

@103

nou hoor ik het krankzinnige gesticht TOCH nog gillen. Toch maar es een BETERE lösung voor uw ziekte verzinnen....

3
109 FNKTD

** gebruiker verwijderd **

@104 Als alle Surinamers teruggaan krijgen asielzoekers nog meer huizen, zij het uitgewoon en Paramaribo een huisvestingsprobleem.

Ook jij hebt het over de zegeningen van de immigratie van immigranten zonder ook maar één voorbeeld van zo een zegening te geven.

Ik daag je uit: Wat zijn de zegeningen van de Massale Intocht van Berbermarokkanen?

Kom op, geef een voorbeeld.

110 verwijderd924924212

@84 U komt met een oud nieuwsbericht uit 2009 met een verwijzing naar een onderzoek dat waarschijnlijk nog iets ouder zal zijn. Dat is gedateerd nieuws dus!

Ik ben overigens wel nieuwsgierig naar het onderzoeksrapport van de 80 jeugdige veelplegers en de conclusie en specificaties. Het originele onderzoek met cijfers en specificaties waar jouw gedeelde artikel over schrijft kan ik (nog) niet vinden en is misschien niet meer online beschikbaar.

Ik heb gelukkig wel een samenvatting gevonden die de verdere voortgang van het hetzelfde onderzoek laat zien:

Jeugdige veelplegers vijf jaar later
Diane van Drie, Ido Weijers, Lise Prop & Joost Huijer
Universiteit Utrecht/ Willem Pompe Instituut

Samenvatting
In dit rapport wordt verslag gedaan van een onderzoek naar 81 jongvolwassenen uit de stad
Utrecht en directe omgeving die 4 à 6 jaar geleden werden geregistreerd als jeugdige veelpleger.
De eerste, overkoepelende vraag luidde: 'Hoe is het deze jeugdige veelplegers de
afgelopen jaren vergaan?'

Het project draait om dezelfde 81, voormalig minderjarige, veelplegers uit Utrecht die inmiddels, ten tijde van het onderzoek op één jongen na, allemaal meerderjarig zijn.

Opmerking van mij:
Het onderzoek was alleen gericht op zo'n 80 jeugdigen uit Utrecht!
Daar gaat het onderzoek al een beetje mank, want een onderzoek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of in andere steden laten misschien andere cijfers zien en andere criminaliteit zien.

De gedateerde cijfers en onderzoeksresultaten kunnen niet representatief zijn voor de situatie van nu!

Opmerkelijk is dat er in het onderzoeksrapport erg veel over Marokkanen wordt gesproken!

Op blz. 62 t/m 60 :
Een overzicht van alle 81 voormalig jeugdige veelplegers en wat ze zoal op hun kerfstok hadden.
Daaruit kan ik helaas niet unaniem opmaken dat de Nederlandse jongeren ernstigere delicten plegen en langer door gaan met het plegen van strafbare feiten vooral omdat de aantallen van jongeren die zijn onderzocht te gering zijn! Opvallend is dat jongeren met een Marokkaanse/Nederlandse achtergrond zijn oververtegenwoordigd in het onderzoek van de onderzoekers naar 81 jeugddelinquenten. De afspiegeling van de samenleving in Nederland is in het onderzoek ook al mank!

https://www.veiligheidshuizen.nl/doc/publicaties/Rapport-Jeugdige-Veelplegers-vijf%20jaar-later.pdf

0
111 Nieuwsgierig

@99 Praten over autochtone blanken en allochtone negers in de VS geeft alleen maar aan dat de definitie van autochtoon en allochtoon niet bekend is. Daar hoef ik verder helemaal niets voor te snappen.
De definitie van allochtoon - autochtoon niet kennen, maakt je @100 wel komisch...

0
112 RobP

@108
De EUSSR bestaat niet. En ik vermoed dat u de definitie van federatie niet kent.

2
113 AJ74

@109
Nogmaals, het is niet verstandig om over stemmen in uw hoofd te praten.

2
114 AJ74

Tuurlijk, het plan van de EU is immers meer diversiteit. En zo'n uitspraak komt ff niet goed uit. Dan maar de keiharde waarheid negeren.

0
115 B55

@110
Hoe moeilijk is het om begrijpend te lezen? De voorbeelden van de voordelen van migratie zijn hier al voorbij gekomen, moet ik die nogmaals herhalen. Maar ik heb niet gezegd dat migratie altijd succesvol is, alleen dat het succesvol kan zijn. Zelfs in de post waar u op reageert staat dat de huidige migratie wat mij betreft niet goed hoeft te zijn. Maar het heeft in de jaren 60 gewerkt tegen de schaarste aan arbeidskrachten. Het kan werken tegen te vergrijzing. Enz. enz.
Maar u schijnt nog steeds niet te snappen wat het verschil is tussen algemeen en specifiek. In de specifiek geval kan migratie slecht zijn, maar dat wil niet zeggen dat het in het algemeen altijd zo moet zijn.

1
116 AJ74

En dan nog beweren dat we hier vrijheid van meningsuiting hebben ! Wat is die nou waard als er met zo'n uitspraak sancties op staan ?

0
117 B55

@116 Noem eens 1 voordeel van immigratie dan.

0
118 B55

@117
Wilders mag toch een hoop zeggen. Als je in een partij/kabinet zit, dan volg je die lijn.

0
119 AJ74

@117 Blok zou het best mogen zeggen, als hij niet per ongeluk minister van buitenlandse zaken was.

0
120 Smiling

@118
Dat we op dit moment voldoende mensen in de bouw/installatie e.d. hebben. Zonder Polen komen we er niet.
Maar volgens mij heeft u het hele draadje gemist.

0
121 AJ74

@119 En die lijn is dat de multiculturele samenleving wel werkt en een groot succes is ?
Bovendien heeft hij dit op een besloten bijeenkomst gezegd op persoonlijke titel.

0
122 B55

@120 Waarom ?

0
123 B55

@113

De 'EU' bestaat niet en ik heb u uitgelegd dat het per DEFINITIE een Federatie is. Een Federatie van landen die hetzelfde 'doel' (volksvervanging) en (corrupt) belang hebben

1
124 FNKTD

@114

zeker. Silence(r) of the Aliens....question question

0
125 FNKTD

@118 Te kort aan (specifiek) laaggeschoold personeel.
Te kort aan (specifiek) hooggeschoold personeel.

0
126 RobP

@110 "Ik daag je uit: Wat zijn de zegeningen van de Massale Intocht van Berbermarokkanen? "
Het kan aan mij liggen maar ik heb nergens gezien dat AJ74 de massale intocht van Berbermarokanen als een zegening heeft betiteld.

0
127 RobP

@122
Ik denk dat die lijn wel op VVD.nl is te vinden. Maar het zal er op neer komen dat je geen grove leugens moet vertellen.

0
128 AJ74

@124
Oh, u bedoelde de EU in plaats van EUSSR. Zeg dat dan. U gebruikt een andere taal dan het Nederlands. U heeft vast ook een andere definitie van federatie dan de gebruikelijke. Dat maakt een discussie nogal zinloos. Uw definitie is vast: een groep van staten die aan volksvervanging doet of zoiets.
Wat de juridische definitie van een federatie is en of de EU dat is, daar wilt u vast niet over discuteren, of over het verschil met een statenbond, een supranationale organisatie, want u wilt alleen maar bewijzen dat de EU migratie bevordert, hoewel dat niet eens een EU beleidsterrein is.

1
129 AJ74

@127
Dat heb ik ook niet gedaan. Maar sommigen hier schijnen het moeilijk te vinden een onderscheid te maken tussen de volgende stellingen:
Migratie is altijd slecht, (de stelling van Blok)
Migratie in Nederland is nu slecht.
De eerste stelling, waar het artikel over gaat is onzin, de 2e is een heel andere discussie, die je niet zomaar voert.

1
130 AJ74

@129

u begrijpt het nog steeds niet. Typerend voor uw soort dat ter wereld is gekomen zonder oren.

Immigratie is het ENIGSTE beleidsterrein van de EUSSR

1
131 FNKTD

@131
Misschien helpt het als u Nederlands spreekt? De EUSSR bestaat niet, maar ik begrijp dat u de EU bedoelt. Ik denk dat u bedoelt te zeggen dat immigratie het ENIG beleidsterrein is van de EU, maar dat is totaal niet waar. Immigratie ligt volgens het verdrag van Lissabon juist niet bij de EU.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Lissabon#Beleidsgebieden
Misschien toch eens in de materie verdiepen voordat u als een schaap achter obscure blogjes en andere onzinverkopers aanloopt.

0
132 AJ74

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

39 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
PokemonsexImagefap.ccomPleaser HeelsSpank PublicKahani ChudaiSex Bhabhi PhotoPicture Of Mia KhalifaAmma Son Sex VideoArmpit JoiR/sexMomassSdfree OnlyfansMegan Fox SexsceneSunny NakedTruth Or Dare NakedHookers At PointXxx ServipornoDanny D New VideoBrooke Ivory PornFemale PormAunty FootjobTube GalooeXxx HubHd XhamAishwarya Ki Sexy VideoTalor Swift SextapeSexy Xxx GifAlen CroftElle Brooks BbcReddit Sisy HypnoNudes GilsSex Video English Sex VideoJordyn Falls AnalReddit PetiteFree Srip GamesسكسأخواتTanetsuke Ojisan To Ntr Hitozuma Sex The Animation Episode 1Priceless_nina LeaksJapanese Brother Wife SexPorn On TubiHayleytothemax NudeBlacked.vomAss Licker SlaveWhootiesR/gonewildKeerthy Suresh XnxKerala Girl XxxPolina Malinovskaya NudeDiwali PornTaboofnatsyCardi B NipplesSex In Hotel VideoThirdcrisisHenati GalleryPerky NiplesVideos Pornograficos Gays GratisYayoi Mizuki Katu-107Porn Hd DownliadRoja Hot VideosAlura Jenson Mom SexFoot Worship PoMom Seduces SoBatrum Xxx VideoHardcor PornFull Movies PornAbuela FolladoHot Pron VedeoUndressing Sexy WomenWatch JavXxx Videos OnlyfansDiaper BoisPound Town TicketsMidv-040UncutmzaaWww Libertic ComSelena Gomez Leaked Nude PicsDildoheroBig Boobs Teen FuckIndian Quality PornPornsex AnalStepmom Tricked PornXxx KisingDisi BfRajasi VermaBlack Monster TerrorUnexpected NudityPorn 4kWatchporninpublicMujeres MasturbarteCortana Rule 34Indian Hindi Sex VideoWww Xxx Rap ComJapanese Navel LickKlhoe CapriAlexis Mucci PornMy Hero Academia HentAnal OrgasmedPorn Gay ThugSexy Photo SexBharat Sex VideoIndian College Girls Porn VideosHindi Actress Sexy VideoHot Bhabhi Video XxxStright To Gay PornMasterbatDrunk Dad PornPorn OramaBideos PornograficasFiona FrostMercedes CaerraGerudo PornNaked Indian LadiesBangla Blue Film XxxBest Asian PornstasTranny FuckingTempting SexXxxxxxxxxxxdfHomemade Cock RingPorn Behind ScenesLeoslistBobtv.frVideos PornografiaPorn IraqDebbie Harry PlayboyCreampie CleanerMilfyBig Boobed PicsThomas BeefcakehunterXxx Video Film Hdमस्टरबेशनXxx Saree HdRomi Rain MomThe Kristen ArchiveMelissa Debling PornTsblondie69XxxcvbSexcy Video ComSexmex PornosuTori Black XxxHentaipublicMellontube.comCorinna Kopf FuckedMothet And Daughter PornIndian PornhunBazzcamKpoofapViolencepornBig Tits XvideosXnxx0Min Do Yoon