door Havermout in Politiek  ·  375 Reacties

  • 65
  • 2767x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

351 Pxf7+

Mensen, Blok is een autist. Zo iemand kun je het niet kwalijk nemen.

5
352 Mac Benac

@348
De Islam gaat veel gewetenlozer en geniepiger te werk dan u zich ooit kan voorstellen. Kijk maar eens naar hoe het met de mensenrechten is gesteld in de moslimlanden. Dat is 1 grote fuckzooi, ik ga er niets netters van maken, want dat is nog licht uitgedrukt. Er is geen grotere teringzooi dan waar de Islam is. En dat er meer krachten meespelen, het westen niet vrij is verantwoordelijkheid hiervoor, dat mag dan zo zijn, maar islam grijpt de macht, daar waar vrijheid van leven is. Dat is nog altijd zo geweest en geen land is daarbij uitgezonderd. Turkije was goed op weg, maar ook seculier, nu er een islamiet aan het hoofd staat, wordt ZELFS dat land de verdoemenis in geholpen. Dat u het dan heeft over een jeugdprobleem met marokkaantjes, tja, dat is gebonden aan de cultuur + ideologie. Hun ideologie verteld ze immers dat wij minderwaardige wezens zijn en de vrouwen, homo's en joden al helemaal. Er zijn legio mensen die nooit op deze argumenten in gaan (ik kan ze zo opdreunen uit mijn hoofd) maar vervolgens wel over totaal andere dingen beginnen. Vervolgens gaat de discussie weer nergens over en dan hamer ik er maar snel weer op: ZIE ALLE MOSLIMLANDEN, tyfuszooi is het daar. E.meel zul je daar ook nooit serieus op zien ingaan, want dan is het of de schuld van de westerse landen of dit of dat, altijd dat ontwijken. Als men zegt dat nazi duitsland er in het verleden een teringzooi van heeft gemaakt, dan ontkent men dat in duitsland toch ook niet. Maar islamieten... tja....

0
353 view2006

Moslims horen hier niet thuis, dat vinden ze zelf ook.
Moslims horen thuis in islamitische landen, net als dat kamelen in de woestijn thuis horen en niet op de Noordpool.

2
354 PeKa

@340 Ah, zie je, zo leer ik nog eens wat ... Dus vóór 1952 werd er gewoon helemaal géén handel gedreven tussen landen.
Duizenden jaren lang, helemaal géén handel tussen landen.
Heel bijzonder.
Nooit geweten.
Maar dan nog, waren die Afrikanen dan te dom om mee te doen met dat soort verdragen? Of te lui?

3
355 xtremy

@354
Christenen zitten ook overal, waar "horen" die dan thuis?

6
356 PuurHagelslag

@355
Europa (Nederland) dumpt de plofkip voor bodemprijzen op de Afrikaanse markt. Hierdoor loont het niet voor Afrikaanse boeren om kippen te fokken. Dat heeft niets met domme Afrikanen te maken.

'Plofkippen' geëxporteerd naar Afrika
Door de huidige Europese steun aan de eigen landbouw maken Afrikaanse boeren weinig kans op de wereldmarkt: hun producten zijn te duur om te kunnen concurreren in verhouding tot Europese producten waarvan de prijzen door overproductie kunstmatig laag worden gehouden. Hierdoor hebben we te maken met absurde situaties waarin het voor Afrikaanse landen goedkoper is om Europese landbouwproducten te importeren dan om ze zelf te produceren. Zo is bekend dat Nederlandse kip in West-Afika lokale kippenboeren verdringt en dat Nederlandse, Belgische en Franse uien al jaren geleden de lokale uienmarkt in Senegal hebben verstoord. We 'dumpen' dus onze levensmiddelen in ontwikkelingslanden, wat hun zelfvoorzienendheid in de weg staat

Deze subsidies aan Europese boeren in het kader van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) kostten in 2011 nog 58 miljard euro, zo'n 43% van het gehele EU-budget. Bovendien deelde de EU in 2011 nog 160 miljoen aan exportsubsidies uit aan landbouwbedrijven, om Europese bedrijven te helpen hun producten op de wereldmarkt te slijten. Maar volgens de EU, die van mening is dat de subsidies niet marktverstorend zijn, "gaat slechts een zeer klein deel van de gesubsidieerde goederen naar Afrika". En de half miljoen 'plofkippen' die het Franse bedrijf Doux dagelijks verwerkt voor export naar onder meer Afrika dan? Nieuwsuur meldde vorig jaar dat dit bedrijf 55 miljoen EU-exportsubsidies opstrijkt. (update 18 november 2013: de Europese Commissie heeft de exportsubsidies afgelopen zomer stopgezet)

6
357 PuurHagelslag

@356
Wij willen hier gaan aanslagen, intimidatie van vrouwen en sharia. Punt.
Loop niet zo te zuigen met dit soort wegkijkantwoorden.

Er IS een PROBLEEM ja, capiche?

2
358 Arthur2000

@358 De handel bestaat toch wel uit meer dan alleen kippen?
Ze zijn daar toch zeker niet te dom of te lui om iets anders te verzinnen?

0
359 xtremy

@356 "Christenen zitten ook overal, waar "horen" die dan thuis?"

In landen met een christelijke traditie / cultuur.
Zo moeilijk is dat toch niet??

1
360 PeKa

@358
Doe niet zo hysterisch en dat "jullie" een probleem hebben is wel duidelijk. Daar heb je pillen voor maar dan moet je die wel slikken.

4
361 PuurHagelslag

@359
Kippen zijn een voorbeeld, moet alles voor je uitgespeld worden of ben je te dom of te lui om zelf na te denken?

4
362 PuurHagelslag

@360
Afrika? Zuid Amerika? Azië?

3
363 PuurHagelslag

@361
Zullen we de inlichtingen- en veiligheidsdiensten eens een paar maanden op vakantie sturen..... dan ga jij het probleem ook zien!!

2
364 PeKa

@362 ik zou haast moeten zeggen dat de Afrikaan dom is. Familie van u.
Sinds Mandela gestorven is gaat zuid Afrika naar de verdommenis. Met het vermoorden van de blanke boeren gaan veel Afrikaanse landen naar de verdommenis. Langzaam beginnen ze er achter te komen dat de blanke boer nog niet zo slecht was en dat van veel konden leren. De blanke boer krijgt nu zijn land weer terug

2
365 Pluten1

@295 dochtervand
@301 Hollander1967

Mag ik Uw woorden als volgt samenvatten?
Migranten kunnen slagen als iemand in een familiebedrijf zegt 'Die lijkt goed met mensen en heel toegewijd. We geven hem een opening. Wij leren hem wat hij nodig heeft en hij heeft de plicht dat te leren en goed werk ermee af te leveren. Dan kan hij een betrekking krijgen. '
(Betrekking is het woord dat overgrootvader ons intoeterde. ' Jobbers ' zijn prutsers. )

Dan is dat een migratiemodel dat in een deel van de gevallen kan werken.

Dvd.

1
366 duurendaal

@365
En die blanke boer kan maar beter vertrekken.
Zulke regeringen zijn niet te vertrouwen, wegwezen daar!

1
367 Arthur2000

@367 de blanke boer is niet de regering. En de meeste zwarte regeringen zijn niet te vertrouwen, zelfverrijking en dictators.

2
368 Pluten1

@368
Ja dat bedoel ik.
Als dat soort gratis geld ziet & de kans om het te stelen zonder gevolgen doen ze het. Overal.
Hier en daar.

2
369 Arthur2000

@366 Natuurlijk! Maar de maatschappij is wel sterk veranderd sinds uw grootvader aan het roer stond en er wordt niet meer gekeken naar lange termijn investeringen maar naar korte termijn winst. Want dat is hetgene dat de aandeelhouders en dus het vreemde vermogen binnenhoudt in hedendaagse bedrijven.

Een maatschappij waar dat niet zo is, heeft aanzienlijke kansen op een goede integratie want dat is het waar het schort: integratie. De werkloosheidscijfers onder allochtonen zijn schrikbarend veel hoger dan onder autochtonen. Dat was in de tijd van uw grootvader niet zo.

En dan kom ik terug bij mijn eerste voorbeeld: Canada, waar werk is en een bestaan voor migranten en waar Justin Trudeau ze persoonlijk binnen haalt. Niet om uit te buiten zoals de VVD en het CDA destijds deden, maar om ze deel te maken van de canadese samenleving. Dat is het verschil tussen het nederlandse neoliberalisme en het klassieke liberalisme in canada.

2
370 Hollander1967

Het is wel waar Blok, maar dat kun je toch niet roepen in NL, dat weet je toch zelf toch ook wel.

Voorbeeld:
Daarom is een 3e generatie NederTurk, vindt hij nog steeds zelf, een Turk en daarom heeft hij wel de Turkse vlag in huis en niet de NL driekleur.

2
371 corretje

@346 : Bedankt Smiling voor je uitgebreide antwoord. Kan ik altijd waarderen. Ik had al het idee dat je dat gevoel er bij had, maar ik kijk daar toch een beetje van op hoe bepaalde opmerkingen al direct weer geassocieerd worden met negatieve zaken.

Maar goed, je onderschrijft mijn verhaal wel en dat bedoel ik ook met sterke leiding. Logische regels die gehandhaafd worden. Stoepkrijten is een prachtig voorbeeld van doorgeslagen regelgeving die niet logisch is. Zo zijn er nog wel wat meer van die verhalen (viszaak met Engelse naam) die daar onder vallen. Echter lijkt het wel of die juist gehandhaafd worden en de logische regels niet.

0
372 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

373 E.Meel

Stef Blok kent sowieso weinig samenlevingen volgens mij.

Dat hij iets niet kent, is geen verrassing gezien zijn zeer geringe buitenlandse ervaring en zegt vooral veel over hemzelf. Hij is dan ook nauwelijks geschikter dan Zijlstra als minister van BuZa.

0
374 progressiefliberaal

Ooit hadden we in dit land ministers van Buitenlandse Zaken die ook verstand van die zaken hadden. Tegenwoordig zijn ministers op zijn best (als je geluk hebt, goede) managers.

Ben Bot was de laatste echte diplomaat. De zwaar vooringenomen Uri Rosenthal, baantjesjager Maxime Verhagen, de onrealistische Zijlstra die gewoon weer opnieuw een toppositie ambieert omdat hij niet alleen anderen voor de gek houdt maar ook zichzelf in zijn zelfoverschatting - allemaal ongeschikt als hoogste diplomaat van het land, niet zelden omdat het helemaal geen diplomaten waren.

Koenders was wel oké, hoewel vooral gericht op defensie en ontwikkelingssamenwerking. Maar goed, dat is een keuze. Timmermans kon ook nog net. Voor dit kabinet was Kaag een veel logischer optie geweest.

Waarom zit Blok eigenlijk in vredesnaam waar hij zit? Waarom worden er geen professionals gekozen als die overduidelijk in het verleden wel beschikbaar waren?

0
375 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht

@4Precies, het is heel jammer dat ze dit niet midden op de dag doen.En daarbij goed aangeven waarom dit gebeurt.Het liefst met live beelde...

zojuist geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@3 " als hij echt strafbare feiten heeft gepleegd " Tja, hij staat niet voor niets in het verdachtenbankje. Maar wellicht dat ji...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@36Nou laten we wel zijn, dat die twee groepen, de laatste tijd volop negatief in het nieuws zijn. En dan mag je daar kritiek op hebben, dat i...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@36Wel nee Bennie Bob, sommige moslims en asielzoekers zetten zichzelf wel weg als slecht.Daar hebben ze ons niet voor nodig, want daar zij...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@9 Als Wilders, die pretendeert ieders minister-president te willen zijn, zich op deze wijze presenteert op X, dan moet hij niet raar opkijken d...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@2https://www.lto.de/recht/nachrichten/n/lg-halle-bjoern-hoecke-strafverfahren-sa-parole-alles-fuer-deutschland/@5Jetten is geen scholier....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rinze
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Ik heb niks met woke en ook niks met anti woke Ze kunnen beide niks met andere meningen En die Ben Shapiro is gewoon een strontvervelend kut...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

Weetal
China bouwt er 674 kolencentrales bij, goed voor 10x de Nederlandse uitstoot

Mooi, zo.Laat die domme Nederlandslinksen maar protesteren.Sarc....

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

Wedergeboren
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@5 "Jetten " En toch vind ik Wilders met z'n speldje, en dat ná MH17, toch een heel stuk kwalijker. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@8 Ja ja, het begint al goed. Oooww ... , wacht .... ze moeten nog gaan beginnen. :-) ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
AwefilmsWife Swinging First TimeYoir PornGay Cattoon PornXxx Video Seal PackSneha Hot SexyStripppers In The Hood XxxForce To SquirtNude Pics Older WomenUoung AnalRule34hentaiZoogvpnDirtysmallFamily Xnxx ComTamil Hot First NightHandjob Cumblast CompilationVenezuelan Blowjob QueensBlacked XxxpornMeru R34Www Hot FuckVeronica Rose OnlyfansBanned PornKeely Rose AnalGifs PornosSilverwolf HentaiPainal First TimeAntonio Mallorca Full VideoPerfectgirl Free PornLiterotica AydioArianny Celeste NakedOxxme'sKorean Force SexSunny Leone Hard Fucking VideosOdia Sexy BhabhiGroping Sex VideosPorndpSon Inpregnates MomFefuktHairy Granny PornX.vidoseBritney Official OnlyfansGulnaaz KhanAlurajensonBf Video Sexy HdTop Transgender Porn StarsPussy Of Ariana GrandeValentina Shevchenko NudeAnjali Arora Viral MmsFull Hd Mom Sex VideoScorn PornCzech NudeWww Teen Fuck ComLesbian IncestShower Scene In Starship TroopersChaturbte ComBig Tits TanningBig CocktwitterXxx Www Sex ComSavannah Bond Sexy VideoFree Prone XxxPregnancy PornhubPhím HayHot Sex Video DownloadTitanic Nude SceneBadwap CoArab Teen NudePorn Películas CompletasCartoon BigboobsDaisy Ducati Vs Fiesty FeministaTokyo MotionWww X Vibeos ComAna Lorde LeakedIndian Masala PornShelbi DdStrippers In The Hood PornLivecamripsBbc SexxxPov HentiaDesi Aunty Nude PicsKaty Belle NudeBobbsSwitzerland XxxNude ModlesNude Bhabhi HotJapanese MaidSister Brother CumshotsWives Sucking BbcRedditnsfwPregant Porn ComicsFree Girl CamsBest Pron MoviesDeepthroat SloppyKonyen KreyolSexyxxxxxWw X Sexy VideoAssames XvideoNatalia Starr HotBrande RoderickLili MirojnickBang Bus CreampiesTeacher Xxx DownloadLiv MorganpornBaddiehubIncestflix..comXnxxsisterGoonerpornBritty AnaHot X AuntyStep Sis HentaiCumming On SleepingVideos Amateurs PornMallu ShakeelaBlair IvoryChudaiindianTamil Actor Roja Sex VideoPorn Of OldChat With Horny GirlsReallifecam. ComBlacked VideosReddit OrgyMasturbating In CarAnderina De LuxeLena Paul PornTheotherboard DenverFolm BokepPiper Perri Bbc GangbangFairy PornPorndideSamba Porn GratisStormy Danielle NudeJapanese Jav PornHazel PowershotzRakul Sex VideosBrszzers ComDesi Bengali PornJulia Ann PornSally Mcneil PornSsbbw Anal EbonyFree Movie PornChanel CamrynLive Sexy BfCartoon Characters PornPorn Big Tits FreeXhamatrrSalah BrooksNude Kiara AdvaniDidiactivePornstars With Black HairIndian Secretary PornMilf Cumshot Facials