Gewapende aanval op Turkse bakkerij (dutchturks.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Informatie in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 1
  • 549x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom zijn aanvallen op een turkse bakkerij racistisch en turkse aanvallen op een koerdische Bakkerij niet

4
1 Zie Hier

Verschrikkelijk dat dit gebeurt en gelukkig is de kassiere ongedeerd gebleven. Maar de berichtgeving verder is echt bagger. Het zou kunnen zijn geweest dat het misschien een racistisch karakter heeft. Hoeveel speculatie wil je hebben? Als er een uitspraak over moslims wordt gedaan is het polarisatie/generalisatie en schreeuwt men moord en brand, maar ondertussen wel berichten als dit de wereld in helpen. Lekker hypocriet bezig.

2
2 Gezond boerenverstand

Een Duitser (?) die een Turkse aanvalt? Het zat er een keer aan te komen natuurlijk.

7
3 Interessant

Wel behoorlijk vroeg om van een (mogelijk) racistische daad te spreken en dan ook nog de NSU moorden eronder nog even fijntjes aan te stippen!.Het is nog lang niet duidelijk wat de schutter voor een motief had! Het kan ook een ex-vriend zijn van de dame met de hoofddoek die wraak neemt of een broer etc. elk scenario staat nog open!

Riooljournalistiek!!!!

Dader is gevat!

https://www.echo24.de/heilbronn/schuesse-baeckerei-boeckingen-schreckschusspistole-taeter-gefasst-10042509.html

3
4 Nieuwsgierig

Ze zijn bij Turksmedia bang dat de artikelen gelezen worden, ha ha ha

3
5 Zie Hier

@2 +++++

1
6 Nieuwsgierig

propaganda site van erdogan.
.

3
7 de redelijkheid

Zolang er niets bekend en bewezen is, kan men niet gelijk met de rascismuskaart zwaaien. Eerst ook maar eens in de hoek van georganiseerde misdaad zoeken.
Oh ja....Turk is een nationaliteit, geen ras

2
8 Katte_kop

Misschien Drugs,..of Eerwraak?

2
9 iedereen heeft recht op mijn mening

* Verwijderd door de redactie *

10 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

Zum Glück handelt es sich nur um eine Schreckschusswaffe

Turksmedia is net de Donald duck!

Maken van een vlieg een olifant!

4
12 Zie Hier

Grappig altijd hoe “genuanceerd” men ineens reageert wanneer iemand van Turkse komaf wordt overvallen.
Andersom moet de overvaller dood, deugen alle moslims niet en nog een hoop van die oneluners. Maar nu zal de dader wel een reden hebben.

14
13 mo

@8 Volgens mij heb je honden rassen maar, als Turken en Marokkanen ook een ras is dan ook verplicht een chip? Rare jongens die Turken. Alles wat hun wordt aangedaan is rasistisch maar,andersom gewoon een overval of mishandeling.

3
14 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

@11 : Hmm, het stukje is blijkbaar aangepast en wat meer gemeleerd. Nu klopt de berichtgeving wel. Dus ja, er wordt nu een mogelijk motief aangegeven.

En ja, er wordt ook vaak te snel een conclusie getrokken als het om een islamiet gaat. Totaal niet netjes als dat gebeurt. Ben ik ook op tegen.

Ik ben een voorstander dat je alle gevallen gelijk moet behandelen en gelijk moet benaderen. Ik bekijk alles het liefst van 2 kanten om een zo eerlijk mogelijk beeld te verkrijgen. Daarbij wel een realistische benadering gebruikend.

0
16 Gezond boerenverstand

@10 : Döner, met 1 n.

Wat ik eigenaardig vind aan dat geval, is dat die vrouw is veroordeeld voor 10 moorden terwijl de feitelijke daders allang zelfmoord hadden gepleegd, althans dat wordt beweerd, en moeiteloos geslikt, dat van die zelfmoord. Men gaat ervan uit dat ze ervan af wist en daarom heeft men haar veroordeeld als medeplichtige, maar in dit artikel wordt gesteld dat ze is veroordeeld voor moorden. Ze konden niet bewijzen dat ze ervan af wist, maar hebben haar toch veroordeeld.

Niet dat ik het een frisse tante vind, daar niet van. Maar het gaat niet aan, autochtone Europeanen veel zwaarder te straffen dan anderen in een vergelijkbaar geval, niet in een rechtsstaat in ieder geval, waar in de grondwet staat dat gelijke gevallen gelijk behandeld dienen te worden, vandaar het begrip "jurisprudentie".

2
17 Wendel

@15 Nooit van dichterlijke vrijheid gehoord!

1
18 Zie Hier

Ach ja, hoe vaak worden Nederlandse (niet Duitse) zaken, winkels of juweliers overvallen ?
Ook allemaal "racistische" aanvallen ?

Hoewel enigszins off topic:
@10 E.Meel: al op de hoogte van het recente Interpol rapport:
https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2018-tesat-2018?_sp=00b74081-8174-4dac-a291-b24b9d7db917.1531625514802

Vooral de "link" volgen aan het einde van het artikel: link: "tesat_2018" een PDF en lezen wat er staat in het volledige rapport.

Of is, als U het gehele rapport gelezen hebt, ook Interpol in uw ogen een "fake" of "gekleurde" c.q. "racistische" organisatie?

1
19 Bezorgde Europeaan

@17 . Hier is al een flinke portie aandacht aan besteed in een draadje over deze “vrouw”. Deze neo nazi heeft na jarenlang haar mond te hebben gehouden, toegegeven dat ze de moordenaars heeft gefaciliteerd, de moorden heeft voorbereid enz enz. Simpelweg medeschuldig en ze komt wat mij betreft goed weg met deze straf.

8
20 mo

In het artikel van @4 : staat overigens, dat het om een alarmpistool ging, dat dus alleen herrie maakt, en dat de dader is afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Kunnen ze hem eerst hersenspoelen over zijn eigen motieven, dat gaat het gemakkelijkst onder toediening van emotie-onderddrukkende medicijnen, en dan pas verklaren dat het echt racistisch bedoeld was hoor, inclusief eigen "vrijwillige" verklaring in de rechtbank o.i.d..

Tsja, iemand die gevangen zit, daar kunnen verslaggevers bij komen, een advokaat, getuigen van binnen de politie, maar niet bij mensen in een psychiatrische inrichting. Handig van ze.

2
21 Wendel

@10 Jij met jou kennis zou toch moeten weten dat Donner

of wel

Nederlandse schaakgrootmeester en schrijver Jan Hein Donner in 1988 is overleden.

1
22 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

23 Gr@ndioos

Slobodan Milosevic pleegde ook "zelfmoord" de dag voordat hij eindelijk zijn zegje mocht doen voor het Internationale Hof van Justitie in Den Haag. En hem werd medische hulp voor zijn hartkwaal ontzegd, zijn medicijnen afgepakt. Maar ze kregen hem op die manier niet op tijd dood, hij hield hardnekkig vol, op pure woede-adrenaline waarschijnlijk, tot hij eindelijk mocht spreken.

Dat ging ook over het feit, dat de hele oorlog in Yougoslavië in scène is gezet door US deep state om een islamitische voet aan de grond in de balkan-landen te creëren, een publiek geheim, en dat Dutchbat ervoor moest opdraaien omdat anders de VN zou worden aangeklaagd, en in de oprichtings-statuten van de VN staat, dat alle medewerkers van VN juridische immuniteit genieten. Daarom kunnen ze er ook op los liegen en frauderen, QED.

6
24 Wendel

Is de staat van beleg al afgekondigd?

6
25 Hadjememaar

** gebruiker verwijderd **

26 verwijderd23941

Waarom is een gewapende aanval op een Turkse bakkerij racistisch, terwijl het overdadige geweld van gelukszoekers tegen de echte Nederlandse bevolking niet als zodanig aangemerkt wordt?

2
27 beastyboy

"racistische aanval"

hahahaha...
Zeker nooit naar "opsporing verzocht" gekeken ...

4
28 Herr Wolf

En wat als Turken een gewapende aanval op een Duitse bakkerij uitvoeren; geldt dat dan ook als een "racistische aanval"?

Of dan ineens weer niet?

3
29 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

31 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

@27 Nou....dan moet u de reacties op Nieuwskoerier er eens op na lezen.

32 verwijderd23941

@24
Verkeerde draadje?

0
33 beastyboy

@31 Een aanval op een bakkerij staat me even niet voor de geest. Maar als we iedere vorm van agressie van een allochtoon jegens een autochtoon als racistisch gaat kwalificeren dan ploft het meldpunt discriminatie binnen de kortste keren buiten de voegen.

2
34 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

35 E.Meel

@35 En het motief voor deze aanval is jou wel bekend dan?

1
36 greenmango

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

31 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
NiggerdickFilmes Pornô AdultosPornos No BrasilTara Sutaria NakedBig Booty PronsJappa DogPorn GayPorn DoedaChijoku No SeifukuIndian CxxServant Sex VideoHibari HijiriJufe-509Princess HentaiJillian Janson Porn VideosLana Rhoades First Porn VideoJabardast Chudai KahaniRomantic Nude ScenesThroated BbcCalamity PornEmily Willis Onlyfans LeaksWhimePissing HentaiIndian Dehati SexSexy Boobs HdBaldurs Gate Shadowheart Sex SceneFull Hd PornBengali Hd Porn VideoSanni Leone Xxx.comMothersex VideosSweety_rinushka_Black Porn FreakVintage OrgyStinky Feet PornLauren Alexis XxxEnfermeras PornMercedes BlancheGiantess NhentaiSex Triple SexBlack Boobs SuckingYonitaleXxx Xxx SaxStriptease In PublicWww-pornLive Escort ReviewsSexe A La MaisonUwucaption666AnikastarrrIndian Full BfBrixley Benz PornBrothaloversAshemaletubwCeleb Real SextapeMilfmiaCuck TalkIndian Porn SieIndian Adult ComicsFull Hd Adult VideoLinda Blair PlayboyCumshot BreastsMonater Gay CockPassionate Boob SuckingFucking Video Download HdPuematureOpen Six VideoHd Bf Blue FilmGdp E375CandidlycamCeleb Onlyfans LeakedSexdownloadBlue Picture Sexy Film VideoMarie FullbushGayold Men PornTanya BahtinaSappuPron Videos KoreanMal AmlloyMe Valio VergaAdria Rae DpGirlfriends Who SwallowNsfmonsterJacquie Et Michele PornTelugusex StorieEmily Bright OnlyfansNude InnocenceHot Actress MmsIndian Yoga PornNasty SexBlumpkin PornHomemade Amateur Wife PornXnxx Of BestFrst Time PornHindi Gay Porn2c Pron ComLez Rape PornWww_pornhub ComIndian Blue Film LiveAutumn Falls PovBrandi Love EscortX HamstarRadha Mitchell NudeX Videos BlondeYoungleafsJav BustyAunty Puku PhotosMultiple Gloryhole CreampiesPornoen FrançaisAshly AndersonXxxmemesTiktok BootyAbha Paul NudeLita XxxXxx Porn Bf VideoSunny Leone Sexual VideoRandom Hookup PornPorn NetXxxnx Full Hd VideoHentai AssBulma NakeeSexy Video Ful MovieceSecxi VidioVintage Tub And BathX Video HindiDesi Bbw PornTamil ForeplayJapanese Big Boobs NudePapás Cojiendo A Sus HijasBlack ShemalehardcoreJennifer Lawrence Porn VidGroupe Telegram PornMonster HenteiPorn For AsiansBbcdeepthroatFemboy PorngamesWeb Series Xxx HindiMybookie. AgDaft Sex DownAmber Rose In The NudeGay Sims PornThefanvan Pornسکس افغAmateur Cuck VidLana XxAuntys Romance VideosPorncomicdChichi NudeCassidy KleonGenesis Lopez OnlyfansTara Reid SexyOnlyfans Exposed