door Havermout in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 33
  • 1207x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@49 Ik noem expres de mannen omdat er mensen zijn die meer oog hebben voor de afkomst dan voor het geslacht van dit tuig.

51 verwijderd23941

@51 Als mannen van een bepaalde afkomst significant vaker dit soort misdaden plegen dan mag dat van mij besproken worden, ongeacht wat de etnische achtergrond van die mannen is. Je zou dan dit soort gedrag in de toekomst kunnen voorkomen, door de eventuele daders duidelijk te maken dat dit soort gedrag niet gewenst is. In dit geval is er nog weinig duidelijkheid over de achtergrond van de mannen en moeten er eerst maar eens wat mannen opgepakt worden, hopelijk lukt dat.

Enge mannen met grijpgrage handjes komen overigens overal voor, weet ik helaas uit ervaring. Ik kom zelf uit een klein dorpje met vrijwel alleen maar blanke mannen en daar zaten ook genoeg figuren tussen die zodra ze een borrel gedronken hadden helemaal los gingen en elke borst of bil die ze in het oog kregen meteen grepen. Het was dan alleen wel zo dat de rest van de mensen meteen ingrepen en dat zo'n vent vervolgens door iedereen gemeden werd als de pest als hij zich zo misdragen had. In een stad is dat toch een ander geval, die figuren kunnen opgaan in de massa en worden waarschijnlijk nooit gepakt.

0
52 RoosjeB

@23

Waar precies worden verkrachtingen goedgepraat? Kun je een voorbeeld geven?

Nu je het er over hebt, was het niet vooral jullie volk dat zo heftig tegensputterde tegen de #MeToo beweging? Een beetje hypocriet als je het mij vraagt.

3
53 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@52 Precies. Vandaar mijn opmerking.
Deze mannen hebben inderdaad helaas grote kans niet gepakt te worden.
En ik denk dat zij heus al wel weten dat wat zij hebben uitgevreten 'not done' is. Misselijkmakend, dit tuig. Ik hoop dat vrouwen in verweer durven te komen en ook dat zij voor elkáár in de bres springen als mannen hun kans waar nemen. Ik ben niet voor geweld maar een knietje, en dus het liefst een heleboel knietjes achter elkaar, zou de 'heren' misschien leren om niet meer met hun kruis te denken maar daarvoor gewoon hun hersens te gebruiken.

54 verwijderd23941

@51 Haha ja natuurlijk zijn dat in het algemeen mannen,maar het gaat hier over de afkomst van dat lage volk,maar u probeert een zijstraat in te slaan.

2
55 sec

@54 Wat mij betreft grijpen mannen en vrouwen in zo'n situatie in, ik vind dit ook niet meer dan normaal om te doen. Helaas doen dat soort gluiperds het vaak heel stiekem of in een groepje en gaan ze dan om een slachtoffer heen staan, waardoor hun misdaden uit het zicht ontrokken worden.

0
56 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@55 Nee hoor. Ik vind iedereen die niet met zijn gore poten van anderen af kan blijven 'laag volk'.

57 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@56 Ja, ze zijn nog laf ook. Bah.

58 verwijderd23941

@57 ok maar nu doet u het weer,het gaat over dit bericht en niet in het algemeen,op dit evenement waren het vooral? Nou zegt u het maar

1
59 sec

@57 Dat is pure klassisisme XD Zo Sylvana zei.

1
60 DikkeTor

@56

Helaas zijn er maar weinig toe bereid. Toen ik in de trein door een man naast mij heel stiekem op een vrij intieme plaats werd gegrepen ondernam helemaal niemand actie: er kwamen alleen maar opmerkingen in de zin van: "Ik heb niets gezien", "Je had maar ergens anders moeten zitten" en "had je niet iets eerder kunnen zeggen". Ik ben de lul toen zelf maar achterna gesprint waarop 1 lapzwans het lef had om me na te roepen: "Maar ik vind het wel heel stoer dat je erachteraan gaat hoor!".

Stuk voor stuk rasblanke kerels overigens.

5
61 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@59 U bent bang dat ik het tuig uit dit bericht niet veroordeel? Dan heeft u mijn reactie @54 gemist.

62 verwijderd23941

Det is duidelijk dat de witte racisten ook niet lief zijn en vrouwen aanranden. Allemaal blank XD

5
63 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

64 dendriet

@64 Tuigvolk is het gewoon geworden, die rot Fransen. Altijd stront aan de knikker tegenwoordig.

2
65 DikkeTor

Maar het ligt overduidelijk op seksisme, racisme, discriminatie en Emmanuel Macron is gekozen question

1
66 DikkeTor

Ach, twitter kan iedereen van alles roepen, genoeg fake accounts, twitter heeft recentelijk 58 mln account verwijdert, laten wij de aangiften afwachten.

4
67 Mo[re]Slim.Al[er]t

@20 heeft ook niks met feiten te maken

4
68 Mo[re]Slim.Al[er]t

@43 Keulen was een hoax, 1000 aanrandingen, 6 verdachten, waarvan het 6 keer niet bewezen kon worden

5
69 Mo[re]Slim.Al[er]t

* Verwijderd door de redactie *

70 E.Meel

@69 Keulen was geen hoax, daarom hebben ze de boel in de jaren daarna extreem beveiligd en speciale veilige zones voor vrouwen ingericht.

1
71 RoosjeB

@70 Ergo is wel een ding geworden, of niet? XD

3
72 DikkeTor

@71 Ja maar er zijn al organisaties die voor "Women only" gaan, alleen klaagde men later over dat er vrouwen rondlopen met een lul, ik bedoel men identificeerde zich als vrouw.

Eerlijk is eerlijk, de witte racisten die constant vrouwen aanranden waren er niet bij XD

2
73 DikkeTor

So much for a safespace XD

2
74 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

75 dendriet

tijd om de straten nu stuk te maken zodat het niet gebeurt.

2
76 DikkeTor

@70 Ronduit schandalig dat u slachtoffers van seksueel misbruik durft te beschuldigen van het doen van valse aangiften. Als de daders allemaal pegida's geweest waren dan had u geen twijfels gehad bij de verhalen van de slachtoffers, maar omdat het in dit geval voornamelijk om Noord-Afrikaanse nepasielzoeders ging ligt het ineens aan de slachtoffers.

1
77 RoosjeB

@71 . Zeker wel, is ook naar buiten gebracht.
Daarnaast kon je dat zelf ook wel bedenken. Indien op grote schaal zoiets zou zijn gebeurd heb je en beelden en getuigen. Die waren er niet.

3
78 mo

@67 Gelooft u het wel als er ineens allemaal aangiften liggen of gaat u dan roepen dat die vrouwen het verzonnen hebben en aanhangers van Le Pen zijn?
En stelt u zich eens voor dat er vrouwen zijn die aangifte doen tegen aanhangers van Le Pen, gelooft u die dan wel meteen? Ik kan niet zo goed tegen uw selectieve goedpraterij van bepaalde groepen, terwijl u hetzelfde gedrag van andere groepen wel afkeurt. Waarom doet u dat? Wat denkt u daar mee te bereiken? Waarom wringt u zich voortdurend in allemaal vreemde bochten om bepaald gedrag goed te praten?

Als mensen zich misdragen dan moeten ze altijd aangepakt worden, ongeacht wat hun etnische achtergrond is, u doet aan discriminatie, omdat u bepaald gedrag van de ene groep wel accepteert en van de andere groep niet.

1
79 RoosjeB

@78 Zeker niet, waarom denkt u dat ze de boel in de jaren daarna zo beveiligd hebben? Voor de gezelligheid? Echt erg dat u als vrouw zelfs mee doet aan het ontkennen van bepaalde feiten en het beschuldigen van slachtoffers van seksueel misbruik, dat had ik niet achter u gezocht.

1
80 RoosjeB

@78 @70 @69
Dus het was een complot? Een complot van rechtse vrouwen in geheel duitsland (want het was niet alleen Keulen) en in Finland, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland die op een of andere manier met elkaar hebben afgesproken om aangifte te doen van aanranding en verkrachting op oudejaarsdag 2015. Wauw dat hebben ze dan goed georganiseerd. Oóóf zou het misschien kunnen dat jullie twee de verkrachters beschermen en slachtoffers iets in de schoenen schuiven enkel en alleen omdat het niet in jullie linkse en islamitische straatje past.

@69
Er zijn wel degelijk mensen veroordeeld.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanrandingen_op_oudejaarsavond_2015#Arrestaties_en_veroordelingen

1
81 Reconquista

@81 Kom nou niet met feiten aanzetten, dat kunnen de ontkenners van de aanrandingen in Keulen niet verdragen.

1
82 RoosjeB
83 mo

@83 Daarom hebben ze ook een aantal van die engerds opgepakt en daarna de boel extra beveiligd, omdat het allemaal nep was.

1
84 RoosjeB

@32 "..in Keulen waren er 4 blanken en 1200 licht en donker getinte de daders..."

Ja, er bestaan ook blanke pussygrabbers ….maar véél minder!

1
85 CoolMemories

@2 , precies. En in Kroatie werd gewoon het verlies gevierd met vele malen minder aan bijzonderheden.

0
86 caso

@9
Dit verschijnsel heet "Taharrush" . Een walgelijk verschijnsel dat is meegekomen met de islam. Het insluiten door een groep moslims van één vrouw of een paar vrouwen, die dan betast of verkracht worden. Dit mogen ze vanuit hun geloof gewoon doen met "ongelovigen". Youtube staat er vol mee; echt walgelijke video's van vrouwen die in een menigte worden ingesloten of gewoon worden meegenomen.

0
87 wiseguy

@87 Ik weet nog dat het ik er voor het eerst van hoorde, toen er allemaal van die enge mannen in Egypte bezig waren met dit soort walgelijke praktijken.

0
88 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

5 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

16 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

3 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

4 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Post Orgasm TortureJules Ari LeakMia Khalifa Xvideo Full HdRough Sex Porn HdAlyssa Hart AnalPornhubieScort Near Me3d 成人动漫Pornh YbGreak PornGymmilfHot PurnFamilystroks ComGuilty Gear PornLiliana HesrtsEating BoobiesThat Malicious AgeTourchure PornBarish Sex VideoHindi Sex Video TeacherAudrey_DjatouaFake DickpicJohny Sins SexRasmikasexKoriyan Xxx VideoJia Lissa XxxCaugth PornPorn Games MobileYor PornSky Bri BlowjobThongxxxHome Girl SexCandy Love VideosLesbianpornvidMen Naked WebcamMadonna NudeTodopokiePorn CheerleaderChristiana LokenDaily Serial MalayalamPorn Pillow HumpAunt Cass BoobsSuperhq PornEbony Double PenatrationLatina Takes BbcTabithalookofsky NudePorn At GymHandsome GayAdult Porn BlackedAdult Desi Web SeriesAdult SeaechXxnn CoHd Bp HindiMía Califa VideosOdia Xxx Video ComSexy Picture KannadaXxx Blue HdFree Porn Games To DownloadMmsbeesMixing PornKiara Moon NudeRuby Rose NudesRandi Xxx VideoIndian Blue MovieShemaletrapCumming On A Girl's FaceFree All Black PornListcrawlers DcPassion Porn ComJulian RiosTessa Fowler TitfuckUpskirt TumblrFutanari AnineSunny Leone Sex Video Mp4Xxx Pussy Licking VideoSaas DamadSexxx PicturesWeb Cam 4 BrasilXxx Video.comJessica Simpson TittsPorn Hub Ebony BbwPlumber Sex VideoHostel Ki BfEmily Ratajkowski TreatsKatrena Kaif XxxDevar Bhabhi Ki Chudai HdPorn Videos In Hd QualityTaylor BixenNarutoporn VideosNude CamsBbw FaceittingHot Web Series XnxxEnglish Sexy Video BfJayesummerSex Toy XxxXnxvNsps PornTeacher Ke Sath ChudaiFsi PornHuge PenisXnx PakstanMihiroDixy PornBreed MePatty Michova SexStory Porn VideoMadison Mae MaloneMommy Daddy Daughter PornJavrankBentboxReddit RarbgVanessa Kirby NudeOkita AnriProfessor Garlick NudeAllison Brie NakedLatino Porn LesbianNude Katy PerryXxx Hot PictureFingering OrgasmShemal Xxx VideoTeencute PornDiana Agron NudeJackie Loves NudeVandeven HeatherPaty MichovaHomemade Mommy PornSexy Girl XxxIndian Teenage XxxNude FootballWhitney Oc PornMejor Video PornPururin DoujinshiIndian Xxx BhabiPapas Cojiendo HijasBaldbaddiexBest Porno Site365 Days XxxMarina Maya Porn StarJuliana Colombiana PornSlayed Lesbian PornMelhores Mangas HentaisPornhd TeensGigantic Natural TittiesDesi Romance MmsSanilion Xx VideoStrange Hair SalonKorean Step Sister PornAndhra DengulataPornor G