door Havermout in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 33
  • 1206x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@49 Ik noem expres de mannen omdat er mensen zijn die meer oog hebben voor de afkomst dan voor het geslacht van dit tuig.

51 verwijderd23941

@51 Als mannen van een bepaalde afkomst significant vaker dit soort misdaden plegen dan mag dat van mij besproken worden, ongeacht wat de etnische achtergrond van die mannen is. Je zou dan dit soort gedrag in de toekomst kunnen voorkomen, door de eventuele daders duidelijk te maken dat dit soort gedrag niet gewenst is. In dit geval is er nog weinig duidelijkheid over de achtergrond van de mannen en moeten er eerst maar eens wat mannen opgepakt worden, hopelijk lukt dat.

Enge mannen met grijpgrage handjes komen overigens overal voor, weet ik helaas uit ervaring. Ik kom zelf uit een klein dorpje met vrijwel alleen maar blanke mannen en daar zaten ook genoeg figuren tussen die zodra ze een borrel gedronken hadden helemaal los gingen en elke borst of bil die ze in het oog kregen meteen grepen. Het was dan alleen wel zo dat de rest van de mensen meteen ingrepen en dat zo'n vent vervolgens door iedereen gemeden werd als de pest als hij zich zo misdragen had. In een stad is dat toch een ander geval, die figuren kunnen opgaan in de massa en worden waarschijnlijk nooit gepakt.

0
52 RoosjeB

@23

Waar precies worden verkrachtingen goedgepraat? Kun je een voorbeeld geven?

Nu je het er over hebt, was het niet vooral jullie volk dat zo heftig tegensputterde tegen de #MeToo beweging? Een beetje hypocriet als je het mij vraagt.

3
53 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@52 Precies. Vandaar mijn opmerking.
Deze mannen hebben inderdaad helaas grote kans niet gepakt te worden.
En ik denk dat zij heus al wel weten dat wat zij hebben uitgevreten 'not done' is. Misselijkmakend, dit tuig. Ik hoop dat vrouwen in verweer durven te komen en ook dat zij voor elkáár in de bres springen als mannen hun kans waar nemen. Ik ben niet voor geweld maar een knietje, en dus het liefst een heleboel knietjes achter elkaar, zou de 'heren' misschien leren om niet meer met hun kruis te denken maar daarvoor gewoon hun hersens te gebruiken.

54 verwijderd23941

@51 Haha ja natuurlijk zijn dat in het algemeen mannen,maar het gaat hier over de afkomst van dat lage volk,maar u probeert een zijstraat in te slaan.

2
55 sec

@54 Wat mij betreft grijpen mannen en vrouwen in zo'n situatie in, ik vind dit ook niet meer dan normaal om te doen. Helaas doen dat soort gluiperds het vaak heel stiekem of in een groepje en gaan ze dan om een slachtoffer heen staan, waardoor hun misdaden uit het zicht ontrokken worden.

0
56 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@55 Nee hoor. Ik vind iedereen die niet met zijn gore poten van anderen af kan blijven 'laag volk'.

57 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@56 Ja, ze zijn nog laf ook. Bah.

58 verwijderd23941

@57 ok maar nu doet u het weer,het gaat over dit bericht en niet in het algemeen,op dit evenement waren het vooral? Nou zegt u het maar

1
59 sec

@57 Dat is pure klassisisme XD Zo Sylvana zei.

1
60 DikkeTor

@56

Helaas zijn er maar weinig toe bereid. Toen ik in de trein door een man naast mij heel stiekem op een vrij intieme plaats werd gegrepen ondernam helemaal niemand actie: er kwamen alleen maar opmerkingen in de zin van: "Ik heb niets gezien", "Je had maar ergens anders moeten zitten" en "had je niet iets eerder kunnen zeggen". Ik ben de lul toen zelf maar achterna gesprint waarop 1 lapzwans het lef had om me na te roepen: "Maar ik vind het wel heel stoer dat je erachteraan gaat hoor!".

Stuk voor stuk rasblanke kerels overigens.

5
61 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@59 U bent bang dat ik het tuig uit dit bericht niet veroordeel? Dan heeft u mijn reactie @54 gemist.

62 verwijderd23941

Det is duidelijk dat de witte racisten ook niet lief zijn en vrouwen aanranden. Allemaal blank XD

5
63 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

64 dendriet

@64 Tuigvolk is het gewoon geworden, die rot Fransen. Altijd stront aan de knikker tegenwoordig.

2
65 DikkeTor

Maar het ligt overduidelijk op seksisme, racisme, discriminatie en Emmanuel Macron is gekozen question

1
66 DikkeTor

Ach, twitter kan iedereen van alles roepen, genoeg fake accounts, twitter heeft recentelijk 58 mln account verwijdert, laten wij de aangiften afwachten.

4
67 Mo[re]Slim.Al[er]t

@20 heeft ook niks met feiten te maken

4
68 Mo[re]Slim.Al[er]t

@43 Keulen was een hoax, 1000 aanrandingen, 6 verdachten, waarvan het 6 keer niet bewezen kon worden

5
69 Mo[re]Slim.Al[er]t

* Verwijderd door de redactie *

70 E.Meel

@69 Keulen was geen hoax, daarom hebben ze de boel in de jaren daarna extreem beveiligd en speciale veilige zones voor vrouwen ingericht.

1
71 RoosjeB

@70 Ergo is wel een ding geworden, of niet? XD

3
72 DikkeTor

@71 Ja maar er zijn al organisaties die voor "Women only" gaan, alleen klaagde men later over dat er vrouwen rondlopen met een lul, ik bedoel men identificeerde zich als vrouw.

Eerlijk is eerlijk, de witte racisten die constant vrouwen aanranden waren er niet bij XD

2
73 DikkeTor

So much for a safespace XD

2
74 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

75 dendriet

tijd om de straten nu stuk te maken zodat het niet gebeurt.

2
76 DikkeTor

@70 Ronduit schandalig dat u slachtoffers van seksueel misbruik durft te beschuldigen van het doen van valse aangiften. Als de daders allemaal pegida's geweest waren dan had u geen twijfels gehad bij de verhalen van de slachtoffers, maar omdat het in dit geval voornamelijk om Noord-Afrikaanse nepasielzoeders ging ligt het ineens aan de slachtoffers.

1
77 RoosjeB

@71 . Zeker wel, is ook naar buiten gebracht.
Daarnaast kon je dat zelf ook wel bedenken. Indien op grote schaal zoiets zou zijn gebeurd heb je en beelden en getuigen. Die waren er niet.

3
78 mo

@67 Gelooft u het wel als er ineens allemaal aangiften liggen of gaat u dan roepen dat die vrouwen het verzonnen hebben en aanhangers van Le Pen zijn?
En stelt u zich eens voor dat er vrouwen zijn die aangifte doen tegen aanhangers van Le Pen, gelooft u die dan wel meteen? Ik kan niet zo goed tegen uw selectieve goedpraterij van bepaalde groepen, terwijl u hetzelfde gedrag van andere groepen wel afkeurt. Waarom doet u dat? Wat denkt u daar mee te bereiken? Waarom wringt u zich voortdurend in allemaal vreemde bochten om bepaald gedrag goed te praten?

Als mensen zich misdragen dan moeten ze altijd aangepakt worden, ongeacht wat hun etnische achtergrond is, u doet aan discriminatie, omdat u bepaald gedrag van de ene groep wel accepteert en van de andere groep niet.

1
79 RoosjeB

@78 Zeker niet, waarom denkt u dat ze de boel in de jaren daarna zo beveiligd hebben? Voor de gezelligheid? Echt erg dat u als vrouw zelfs mee doet aan het ontkennen van bepaalde feiten en het beschuldigen van slachtoffers van seksueel misbruik, dat had ik niet achter u gezocht.

1
80 RoosjeB

@78 @70 @69
Dus het was een complot? Een complot van rechtse vrouwen in geheel duitsland (want het was niet alleen Keulen) en in Finland, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland die op een of andere manier met elkaar hebben afgesproken om aangifte te doen van aanranding en verkrachting op oudejaarsdag 2015. Wauw dat hebben ze dan goed georganiseerd. Oóóf zou het misschien kunnen dat jullie twee de verkrachters beschermen en slachtoffers iets in de schoenen schuiven enkel en alleen omdat het niet in jullie linkse en islamitische straatje past.

@69
Er zijn wel degelijk mensen veroordeeld.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanrandingen_op_oudejaarsavond_2015#Arrestaties_en_veroordelingen

1
81 Reconquista

@81 Kom nou niet met feiten aanzetten, dat kunnen de ontkenners van de aanrandingen in Keulen niet verdragen.

1
82 RoosjeB
83 mo

@83 Daarom hebben ze ook een aantal van die engerds opgepakt en daarna de boel extra beveiligd, omdat het allemaal nep was.

1
84 RoosjeB

@32 "..in Keulen waren er 4 blanken en 1200 licht en donker getinte de daders..."

Ja, er bestaan ook blanke pussygrabbers ….maar véél minder!

1
85 CoolMemories

@2 , precies. En in Kroatie werd gewoon het verlies gevierd met vele malen minder aan bijzonderheden.

0
86 caso

@9
Dit verschijnsel heet "Taharrush" . Een walgelijk verschijnsel dat is meegekomen met de islam. Het insluiten door een groep moslims van één vrouw of een paar vrouwen, die dan betast of verkracht worden. Dit mogen ze vanuit hun geloof gewoon doen met "ongelovigen". Youtube staat er vol mee; echt walgelijke video's van vrouwen die in een menigte worden ingesloten of gewoon worden meegenomen.

0
87 wiseguy

@87 Ik weet nog dat het ik er voor het eerst van hoorde, toen er allemaal van die enge mannen in Egypte bezig waren met dit soort walgelijke praktijken.

0
88 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een a...

24 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Darawni ChudelGreekk PornTjtaurChut DikhaoMom Rough SexHot Bhabhi And Devar SexSanyyleon XxxNaked Kathleen TurnerBlcck PornMeya Khalifa XnxxEbvr-089ItsindiegoldFc2 Ppv 3611004Mondo64 No.162Sex Videos RojaHanime1.me.Sex PokemonPorn Video OdiaDisney Princess NakedFree Sex ComGpguia NetAnime 18+ Sem CensuraLauren Cohan SexyNaughty In LawTotallynsfwTrue Detective NudeNew Porn In HindiBrainwashing PornReddit Gay StoriesU N CamsSexual Positions In A CarNude MalecelebsSex Villages VideosSakusei Byoutou 380's Porn StarsTubegalore OmTiktok EroticoKellicarter NudeLaura Linney NakedOil Massage FuckHd Hindi Porn VidioIndian Romance XHitlomiAdivasi XxXxx FimiliPorn Videos In Hd FreeJangiyaAirplane Sex VideoIndian Xxx Video BfHorny Lily Latest VideosPrincess Lili PornUncensore Asian PornAlyssa Mcbride PornRedtube ThreesomeVaygrenFree Pron ImagesActrises PornoVerysallyishGayhomemade PornXxx Full Hd Sexy VideoSex Image AuntySexmoselRampant Tv VideosBangalore College SexBrazilian TeenpornSharon Lee BbcCam AdultoOverwatch Futa PornReily Reed AnalDeepthroat No GaggingXxx To ManXxx ModalSatts Matka .comBoobsqueezeXgamsterliveLeaked Celeb SextapeFree Pornography HamsterBf Bf Sexy Bf SexySunny Lione Sex ComMy Eyes Only LeaksNx Xxx VideoBengoli XxAba DalushWhoremomNative American Women NudePuerto Rico Porn StarsGiantess Growth AnimationPati Patni Sex VideoHagre MassageAmelia LiMia MalPuffy NipplepornMumo SengenSmallpeople PornCockloveEllie EilieshSania Mirza Sex VideoBlacked Com AnalAldult EmpireMosi PornSexy BlondepornAbella Danger Angela WhiteGayporn Sean CodyPornopicsCougars NudeRealiti KingsHd Boobs Sex VideosPedda PukuHindi Xxx CoSexi Movis HdFuck CamTrap House PornFree Famliy PornPadme NudeOld Ladies NudeChodo ChodoBaap Beti Sex VideoBewafa Full MovieBabita Ji Sex VideoPorn Star Sexy MovieBus Lo Sex VideosJapanese Sex Eng SubTumblr Diaper GirlFilem SemiForced.cumshotPorn Nikki BrooksCamrella BingNude Massage Near MeIcanburnuocmamiMilitary NudesOdia Odia Sex VideoKylie Rogers NudeEl Dorado Chel PornNude Chubby TeensAshley Maria SerranoXxx Without PermissionJapan Wife XnxxTop Sex HdJohnny XnxxKaliblairxoHollywood PronGame Of Thrones Naked ScenesForum Social Media GirlsFilmes Pornô De SexoCream Pie SexHindi Sex Video Sunny LeoneSweetsinnersBengali Adult Bengali AdultTyler Wu Gay PornRaunchy Couples