door Havermout in Economie  ·  16 Reacties

  • 1
  • 288x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Oké. Jullie doen zwarte Piet in de ban en dan gaan wij kijken wat we aan de woningmarkt (zonder schoorstenen) kunnen doen.

0
1 in holland

Wááát? We gaan degenen, die ons de islam door de strot rammen, die vinden dat we te homogeen blank zijn in Noord-West Europa, vragen om hier in te grijpen en voorkeuren uit te spreken?

2
2 Wendel

Ze veroorzaken zelf de shit en nu gaan ze Den Haag passeren en de VN smeken. Wat-een-linkse-totaal-malloten.

1
3 Rolmops

waarom geen hulpvraag tegen de amsterdamse gemeenteraad

0
4 semperpenis

Waarom niet de intergalactische woonorganisatie?

0
5 sparta

Maar we hebben de PvdA nog, en die gaan 24 uur per dag door het vuur voor de arbeider, die een woning zoekt.
Of ze zijn op reis, blut weliswaar, maar op reis.

0
6 Hein2

De NL regering heeft de woningbouwverenigingen van de arbeiders afgepakt door af te dwingen, dat de vereniging en de overheid om de beurt die fijne, praktische, goedkope woning aan bewoners mocht toewijzen, zodat ze de woningbouwverenigingen konden dwingen, hun woningen aan immigranten (gastarbeiders) te verhuren. Daarna kon de overheid die verenigingen voor een appel en een ei kopen, en er alles toewijzen, en tegelijkertijd maakten zij het onaantrekkelijk voor mensen, nog eens zo'n vereniging op te richten en woningen te bouwen voor een door henzelf aan te wijzen groep. Toen werden de woningbedrijven verpatst, en nu betalen we ons scheef aan aandeelhouders die op winst uit zijn en niets anders dan dat.

Hetzelfde doet de NL overheid met alles waar autochtonen samen iets laten bouwen waar ze dan binnen hun groep ter eigen keuze van profiteren. Zoals windmolens, zoals zonnepanelen op het dak van een blok flats. Allebei moeten dan aan regels onderworpen zijn als energie-bedrijven en -transporteurs en dus iedereen binnen die postcode of dat flatgebouw een aansluiting geven, gratis, of ze nou meedoen of niet. EN iedereen moet erbij mogen.

Dat is de trend bij alles, dat als autochtonen probeert een eigen groep te vormen, maar dus ook bij woningen. En daarom komt er vanuit de bevolking geen initiatief meer. Dus kan de overheid alles dicteren en bepalen en aan het bedrijfsleven gunnen zodat de politici in kwestie er beter van worden, niet de bevolking.

DAT zijn de misstanden die moeten worden aangepakt, de vele restricties die de bevolking groepsgewijs en individueel vastspijkert waar de overheid ze hebben wil, EN het feit dat de bevolking nergens recht heeft op eigen verenigingen en clubs, dus helemaal geen grondwettelijke vrijheid van vereniging en vergadering meer.

0
7 Wendel

@2 ,

"We gaan degenen, die ons de islam door de strot rammen, die vinden dat we te homogeen blank zijn in Noord-West Europa"

U heeft een vreemd beeld van de VN...

5
8 progressiefliberaal

@8 : Kijk maar op hun eigen site, daar zeggen ze het zelf. O.a. Peter Sutherland, toen die woordvoerder was, heeft dat met zoveel woorden gezegd. En je ziet de resultaten, en dat de EU dus daarin meegaat, al dan niet vrijwillig.

De Arabieren hebben nu de meerderheid in de VN, de moslims met name, en zij zijn ook degenen die ooit begonnen zijn ons islam voor olie op te dwingen, dat contract, toen zij de oliekraan dichtdraaiden en weigerden, weer te leveren, tot de Europese regeringen zwichtten. Dat waren de eerste gastarbeiders, maar er werd daarin ook geëist, dat islam ruim baan moest krijgen in de Europese landen. Dat alles gebeurt gewoon, met medewerking van de EU.

Bovendien heeft de koninklijke familie belang bij Saoudi-Arabië, vanwege Shell.

Ga mij maar uitleggen dat er geen verband is tussen e.e.a.

0
9 Wendel

@9 ,

"De Arabieren hebben nu de meerderheid in de VN, de moslims met name, en zij zijn ook degenen die ooit begonnen zijn ons islam voor olie op te dwingen, dat contract, toen zij de oliekraan dichtdraaiden en weigerden, weer te leveren, tot de Europese regeringen zwichtten. Dat waren de eerste gastarbeiders, maar er werd daarin ook geëist, dat islam ruim baan moest krijgen in de Europese landen. Dat alles gebeurt gewoon, met medewerking van de EU."

Nonsens. Geen enkel land heeft 'een meerderheid in de VN', de hele notie van een meerderheid door één of enkele land(en) is sowieso al onzin. Al was het alleen maar omdat de VN een verzameling van tig organisaties is, waarvan in de meeste de stem van ieder land even zwaar weegt.

Gastarbeiders hebben niks met opgelegde omvolkings-complotterij te maken - maar gewoon met economische motieven.

De koninklijke familie heeft helemaal geen moer met de VN te maken.

3
10 progressiefliberaal

@10 : Hoe u beweert dat de VN functioneert, op gedecideerde toon want dan word je eerder geloofd, is pure leugens. De hele VN is corrupt, van boven tot onder, één grote baantjesmachine voor niet-blanke nietsnutten. En Saoudi-Arabië is momenteel de voorzitter van de mensenrechten-commissie, of wilt u dat ook ontkennen?

Elke stem gelijkwaardig? Inderdaad, en dat had niet zo moeten zijn, want nu zijn we weggestemd, doordat er steeds meer islamitische landen lid werden en doordat er steeds meer lidstaten werden veroverd, met geweld, door islam. Gelukkig heeft een aantal oprichters-landen nog veto-recht.

Als dat met die gastarbeiders UITSLUITEND economische motieven zouden zijn, waarom dan niet arme niet-islamieten hierheen gehaald, die steeds meer in de verdrukking kwamen? Waarom per sé niete-blanke islamieten?

Dat zeg ik ook niet, dat de koninklijke familie met de VN te maken heeft, verdraaier.

1
11 Wendel

@11 ,

"Bovendien heeft de koninklijke familie belang bij Saoudi-Arabië, vanwege Shell.

Ga mij maar uitleggen dat er geen verband is tussen e.e.a. "

Dat zeg je dus wel, dat het met elkaar te maken heeft. Je verdraait je eigen woorden juist of je snapt niet wat je zelf schrijft.

Voor de rest is het allemaal vrij generaliserend wat je schrijft. Er komen (en kwamen) ook net zo goed niet-islamitische arbeidsmigranten naar Nederland, hoe kom je er eigenlijk bij dat men zou sorteren op basis van geloof aan de poort?

En nee, er zijn niet meer islamitische landen lid geworden van de VN. De meeste landen zijn al decennia lid ervan namelijk. Alsof trouwens ieder islamitisch land hetzelfde is en hetzelfde stemt. Je begrijpt toch hopelijk wel dat Indonesië, Soedan en Saoedi-Arabië compleet verschillende landen zijn met verschillende belangen?

De hele wereld indelen in islamitisch en niet-islamitisch, en datzelfde doen voor migranten is in beginsel al een vrij dwaze onderneming omdat je zo talloze verschillen buiten beschouwing laat en tegelijkertijd net doet alsof dat het enige is wat relevant is om naar te kijken als ware het dat de islamitische factor van belang is. Die indeling en categorisatie is de reden dat moslims zo prominent zijn in je verklaringen voor hoe de VN en migratie werken, omdat je - wellicht onbewust - die issues zelf op een moslim-centraal stellende wijze framet.

Zie de wereld in meerdere kleuren, in plaats van alle grijstinten zwart of wit te noemen, zou ik zeggen. Dat maakt het ook wat eenvoudiger om niet 'moslims' of 'islam' als verklarende factor overal achter te zien want dat is verre van realistisch naar mijn idee.

0
12 progressiefliberaal

Kijk, ook hier de super modernste manier om héél véél mensen (direct - in-direct) aan het werk te houden !! Eerst jarenlang ook in deze 'casus' ! de boel nationaal/internationaal giga uit de kl**wen laten lopen (door het bila/bula graaiersgilde !) ondanks al jarenlang geroeptoeter van verschillende kanten waarschuwend dat dit #géén gezonde ontwikkelingen zijn !! Nu heel langzaam (tergend véél te langzaam) komt er ergens besef dat het eigenlijk, ook hier, al JAREN onhoudbaar aan het worden was en nog stééds is !!
Wat een in-en-in-rottige zeer incompetente zgn deskundigheid kliek op inmiddels zoveel zgn vakgebieden cq terreinen vastgetimmerd in weer allerlei super complexe regelgevingen waar weer een heel bataljon aan deskundigheid (kuch !!) op losgelaten gaat worden.

0
13 Tante Annie

"De hele wereld indelen in islamitisch en niet-islamitisch, en datzelfde doen voor migranten is in beginsel al een vrij dwaze onderneming omdat je zo talloze verschillen buiten beschouwing laat en tegelijkertijd net doet alsof dat het enige is wat relevant is om naar te kijken als ware het dat de islamitische factor van belang is. Die indeling en categorisatie is de reden dat moslims zo prominent zijn in je verklaringen voor hoe de VN en migratie werken, omdat je - wellicht onbewust - die issues zelf op een moslim-centraal stellende wijze framet."

Dit is misschien niet helemaal helder geschreven, dus laat ik het herformuleren.

Het is alsof je de hele wereld in oost en west indeelt met de scheidslijn in Greenwich, en vervolgens verontwaardigd bent dat er meer landmassa zich ten oosten van die lijn bevindt dan ten westen.

Om vervolgens te doen alsof de VN gedomineerd wordt door het oosten, erover te klagen dat er een hoop mensen vanuit het oosten hierheen migreren, etc.

Terwijl die hele scheidslijn die je manier van denken conditioneert, al geen logische indeling is. Er is immers geen lijn tussen west en oost, net zoals er ook geen duidelijke scheiding is tussen islamitisch en niet-islamitisch. De verschillen binnen die groepen zijn immers in beide gevallen veel groter dan je het laat lijken met zo'n indeling.

Die categorisatie zorgt er dus voor dat je naar de wereld kijkt op een manier die de werkelijkheid al ernstig verstoort. Onvrede met die geconstrueerde werkelijkheid is dus eigenlijk onvrede met je eigen indeling van de wereld in hokjes, met de echte werkelijkheid heeft het weinig te maken.

Er zijn er veel die het doen hoor, en ik zal het ongetwijfeld zelf ook weleens doen. Maar het is goed om er van bewust te zijn, dat de wereld wel wat complexer is dan de simpele tweedelingen die mensen vaak geneigd zijn te maken om de wereld proberen te begrijpen.

0
14 progressiefliberaal

@12 : Jammer dat de VN zelf niet aan grijstinten doet, en dat u zo verdraait en liegt. Het zijn altijd dezelfden, waaronder Israël, die VN-resoluties tegen zich krijgen, ettelijke per jaar zelfs, en dat heeft zeker niets met eensgezinde jodenhaat door islamieten te maken "ze hebben heus niet allemaal dezelfde belangen"?

Verder klinkt het welwillend, en tevens alsof u tegen een dommerikje of kleuter spreekt, neerbuigend dus, om te veronderstellen dat ik mij niet bewust zou zijn van nergens op gebaseerde vooroordelen. Aai over het bolletje, onderwijl mij van alles in de schoenen schuivend, verdraaiend wat ik zeg, en dan hopen op woede, dan ziet u eruit als de wijzere, welwillende en ik als de onredelijke, is de bedoeling, toch?

1
15 Wendel

@15 ,

Hoe u mijn comments verder opvat, is aan u. Ik probeer alleen maar mee te denken. Anders ontaard iedere discussie zo snel in tweestrijd.

0
16 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

4 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

28 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

33 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

36 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xxx Kareena KapoorWwwsexmexxxxHironi XxxJoshi Luck SubbedHeroine XxPamela Rios LatestEscourt DirectoryDiego Sans PornXv Xxx VideoAmerika Sex ComShaved MilfNude BdsmPrivaty PornPorn BoobBailey Spinn NudesFiesty FeministaKing Queen Sex VideoBigblacktittesBf Japan VideoTürk OnlyfansMarried Couple ThreesomeSleeping Japnese PornKatie Cummings BellyJav.meNadine Kerastas XxxCojiendo Con Mi AbuelaIndian PoarnIndian Romance XvideosPorn StripCurvy NakedAsiansex MassagePorn 92Lolly Lips PornPornhub SucksAnton Harden VideosPorn In ArabSuicide Girl Pornفیلم سکسی دوجنسهBig CockasAngla Wite PornNude Nastassja KinskiEmma Langevin NudesPorn Movies XvideosPorn Milf VidRaylene PornHandi SaxInfernal RestraintsBest Porn ForcedLobstertibeCutepussy PicsNude Pole DancerBrynn WoodsSteala CoxNxx HotCumshots On MomsIndian Sex Video HdBrazzers Porn SiteXnxx 2 ProMoms With Big Tits PornJuliapornAlas NylonsCuckolding VideoDemi Moore StripteaseXxx English Sex MovieFacial CumpilationsCade Maddox Gay PornValkyries PornToatal Drama Island Porn18 Hot ComBrutalx Hd ComHd Porn RomanticJapanese Fuck VideoXxxidianJenna Haze AnalSweet_sinner ComVr KissingTurkish Teenager PornPururiinWifepornStephanie CollierLo Mejor En PornXvideos PornográficasXxxnx.comXvideo Com HdPureruby87 TitsNikki.stone NudeOnlyfans TopVideo Sex Video SexyCartoonvideo PornMrdeepfakes ComJezabel VessilAmature Pics NudeTamil Sex Adult VideoYuka TadaVideos De Xxx PornosPenelope Cruz NideXxx Punjabi MmsIndian Desi Porn ComNaughty TiktokTrade Nudes DiscordDrow HentaiGenshin Gay PornMarine GaypornDarling Danika PornKimmy Kimochiسكس مخفيBusty BloomPorn Hub FacialTrans CumshotTifa QuinnKanada XxxHot Fucking PicturesStacy Dash NakedHorny Lily Porn VideosXxx Videos Sister And BrotherAdult Videos LatestFree Lesbain PornHyperdreamsBlack HandjobKamalika HotMidget PornArle-006Olivia AustianNude YpgaDoubledosetwinsVideoszSan Diego ListcrawlerSxs VideyoXhamster Hindi AudioPornos Sexo BrutalBaby XvideoVrkm-1071Stassi Schroeder Sex TapeBrazzers Mom Porn VideosGongzo XxxBec Rawlings NudeGay Twins Gay PornTrukait XxxBus Sex HdNanga XxxArabian SexJaybbgirlWww Xxxvideo XomStrip Chat ColombiaHamster LondonIndian Nude StarsEscort Paris 19PrettyskinboiWife DildoCorinna Kopf Nude Leaks