door Havermout in Overig  ·  34 Reacties

  • 5
  • 1063x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zielig, verward? Kopje thee, schouderklopje en hup weer de straat op.

8
1 Jan met de korte achterlul

daar zijn ze dan snel achter gekomen, rest van het land wist het al.

6
2 120db

Het is ónbegrijpelijk, dat men iemand die heel koelbloedig en op z'n dooie gemak mensen de keel gaat doorsnijden, onmiddellijk 'alleen maar' verward heeft genoemd!

4
3 Scorpio

@2 , Niets mis mee dat men eerst gedegen onderzoek doet.

En als de uitslag is: Terroristisch motief, dan ook als zodanig behandelen.

Al met al, niets mis mee.

7
4 Weet geen naam

@3 , Een psychopaat zonder terroristische motieven doet ook zoiets op zijn dooie gemak.

Seriemoordernaars zijn zelden terroristen hoor.

11
5 Weet geen naam

@5 verdacht is makkelijk, nu nog bewijzen.

17
6 Mo[re]Slim.Al[er]t

@6 , Klopt. Dat wordt een stukje lastiger.

In een rechtzaak gaat het niet om wat je weet, maar om wat je kunt bewijzen.

8
7 Weet geen naam

@6 , Blijkbaar is er weer iemand die het niet zo op heeft met gedegen onderzoek en bewijzen. question question

9
8 Weet geen naam

@5 Maar terroristen zijn wel vaak seriemoordenaar!

2
9 Zoefzoef

@9 , Eerder massamoordenaar.

Vooral die zelfmoordterroristen houden het doorgaans bij een eenmalige actie. question

4
10 Weet geen naam

Interessant, vooral omdat burgemeester Krikke na een uur al wist te melden dat het om een "verwarde" man ging en het niks met terrorisme te maken had. In ieder geval goed voor de slachtoffers dat deze zaak door het openbaar ministerie wel serieus bekeken wordt.

2
11 RoosjeB

Het kan natuurlijk zijn dat het een "lone wolf" was, zonder banden met een terroristische organisatie, maar als je op internet publiceert dat ongelovigen dood moeten, dat vervolgens met drie mensen in de praktijk probeert te brengen onder het uitroepen dat allah groot is, wat valt er dan nog te bewijzen, behalve een eventuele band met een terreurnetwerk?

0
12 Zoefzoef

@11 , "Interessant, vooral omdat burgemeester Krikke na een uur al wist te melden dat het om een "verwarde" man ging en het niks met terrorisme te maken had."

Zoalng het onderzoek gaande is, kan die burgemeester niet veel meer weten dan wij.

Ik denk wel dat de burgemeester als prioriteit heeft om rust binnen de gemeente te houden.

Uiteindelijk alleen maar positief dat er serieus, maar gedegen onderzoek is gedaan.

11
13 Weet geen naam

@13 Burgemeester Krikke had gewoon eerlijk moeten zijn en moeten zeggen dat ze niet wist hoe het zat. Er is een verschil tussen de boel voorliegen of proberen de rust te bewaren. Ze moest niet voor niets terugkomen op haar eerder gedane uitspraken, ze was gewoon fout bezig. Dit was respectloos ten opzichte van de slachtoffers en hun familieleden. Gelukkig wordt er nu wel goed naar deze zaak gekeken door het openbaar ministerie.

0
14 RoosjeB

@6 Waarschijnlijk is dat in deze zaak niet zo moeilijk, de man in jurk stak op mensen in, terwijl hij Allahu Akbar brulde.

Een interessant detail is trouwens dat één van de slachtoffers een moslim is en dat die ook zei dat het om een terroristische aanslag ging. Dus u moet er maar even over nadenken wie u nou wilt verdedigen, het slachtoffer of de dader.

0
15 RoosjeB

@14 , "Burgemeester Krikke had gewoon eerlijk moeten zijn en moeten zeggen dat ze niet wist hoe het zat. "

Ben ik het op zich wel mee eens.

Echter met de tendens de laatste tijd in Nederland, kan ik me ook wel voorstellen dat je in eerste instantie zo'n oproep doet.

7
16 Weet geen naam

@16 Dat is dus niet handig, want uiteindelijk komt de waarheid toch wel uit en voelen mensen zich bedonderd. Het is dus beter om gewoon te zeggen dat het nog niet duidelijk is hoe het zit. Juist door dit soort acties als die van burgemeester Krikke krijgen mensen steeds minder vertrouwen in de overheid en de politiek, dus uiteindelijk bereik je het tegenovergestelde met dit soort acties.

0
17 RoosjeB

@17 , Maar als je zegt: Een aanslag is niet uitgesloten, dan ontploffen ook weer veel mensen in "zie je wel".

Lastig verhaal. Voor beide kanten kan ik argumenten voor bedenken.

6
18 Weet geen naam

@18 Wat mij betreft moeten ze zich gewoon bij de feiten houden, niet meer en niet minder. Dus vertellen dat er een verdachte is aangehouden, ontsnapt of neergeschoten is en vertellen wat het aantal slachtoffers is en hoe deze mensen er aan toe zijn. En duidelijk zeggen dat de zaak grondig uitgezocht zal worden endat er in zo'n pril stadium nog geen conclusies getrokken kunnen worden. Gewoon duidelijk en eerlijk, dat werkt altijd.

0
19 RoosjeB

@19 , "En duidelijk zeggen dat de zaak grondig uitgezocht zal worden endat er in zo'n pril stadium nog geen conclusies getrokken kunnen worden."

Ja, zoals hiervoor al vaak genoeg gebeurd was.

Moet je dan eens de reacties bijvoorbeeld hier op Nieuwskoerier eens lezen.

Dat er nog geen conclusies getrokken kunnen worden wordt hier ook gewoon vertaald als: Zie je wel, het was een terroristische aanslag en het gaat in de doofpot.

Mensen menen dat het echte leven is als CSI. In 50 minuten moet de zaak opgelost zijn, anders zal het wel een doofpotaffaire zijn.

4
20 Weet geen naam

Kan mij het rotten wat voor diagnose op deze man precies van toepassing is ,het is een gevaarlijk persoon die niet meer in de samenleving aangetroffen dient te worden.

0
21 21st Century Guy

@3 De persoon in kwestie was bij de politie bekend als een verward persoon.Dus is het begrijpelijk dat men eerst denkt aan een verward persoon die de misdaad gepleegd heeft.

1
22 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

23 E.Meel

Moord 10 jaar.
Syrier is zielig dus 50% aftrek.
Tintje, nogmaals 50% aftrek.
Het slachtoffer was maar een blanke, nogmaals 50% aftrek.

2
24 Rex

@23 Ook was onmiddellijk bekend dat de man allahu ackbar riep. Maar dat wordt dus vertaald met "ik ben een psychiatrisch patiënt".
Logisch!

2
25 Zoefzoef

@23 Ze riep na een uur dat het niet om een terroristische aanslag ging en dat het om een verwarde man ging. Ze moest hier ook op terugkomen, omdat haar uitspraken niet konden. Maar gelukkig weet u allemaal weer beter hoe het zit en wilt u dat voortdurend met ons delen. Als u nou eens een beetje zou integreren in Frankrijk, dan zou u daar de hele dag op Franse fora uw mening kunnen geven, in plaats van de mensen in Nederland de hele tijd te vertellen hoe het allemaal moet, terwijl u hier zelf niet eens woont en duidelijk maar een heel klein gedeelte van het nieuws leest.

3
26 RoosjeB

Wonderlijk, dat verwarde mannen altijd met messen tekeer gaan..... ze zullen nooit eens in hun blote reet bij de Action of buurtsuper naar binnen lopen om een ijsje te kopen.....
Het verwarde uit men altijd met het willen doodsteken of verwonden van onschuldigen met uit uitroepen van kreten zoals "alla-akbar".....

2
27 LoydMorris

@27 Dat vind ik dus ook zo vreemd, bij ons in het dorp hadden we vroeger een verwarde vrouw die naakt over straat reed op haar fiets en een verwarde man die in zichzelf liep te brabbelen en altijd een paraplu bij zich had, maar nooit dit soort figuren.

De moderne verwarde man moet aan hele andere eisen voldoen, hij moet steken met een mes of met een bijl zwaaien of anders op een groep mensen inrijden met een voertuig en dan tijdens zo'n spontane aanval van verwardheid Allahu Akbar roepen. Wat ik ook erg vreemd vind is dat je in psychiatrische inrichtingen ongeveer evenveel mannen als vrouwen ziet, maar bij verwarde mensen met messen en bijlen gaat het ineens vrijwel allemaal jonge mannen met een migratieachtergrond uit moslimlanden. Het gaat vrijwel nooit om een gekke Pietje of een dolle Chang.

Dan komen er natuurlijk altijd mensen met verhalen over mensen die zielig en getraumatiseerd zijn en daarom zulke dingen doen, maar dat is geen excuus voor terreurdaden, na de tweede wereldoorlog sloegen de mensen hier ook niet massaal aan het moorden, omdat ze getraumatiseerd waren.

2
28 RoosjeB

@28 En reken maar, dat er nog heel veel Nederlanders en andere Europeanen met een trauma rondlopen, door de verschrikkingen die zij tijdens de 2e wereldoorlog opgelopen hebben.

En de psychische hulpverlening stelde in de jaren '40, '50, '60 echt niks voor.....

De Nederlander moest zichzelf maar zien te redden..... Dit in tegenstelling tot het messen zwaaiende zandbak-volk.....

2
29 LoydMorris

@24 Moord???
Ik heb niets gelezen dat er iemand is vermoord, wel dat er mensen zijn verwond.
Heeft u andere gegevens?

0
30 Roy-050

Dus de zoveelste terroristische aanslag in Nederland is weer gepleegd.
Na van Gogh, het Israelisch restaurant, de hofstad groep nu dit weer.

Waar blijven emeeltje, info en al zijn andere accounts nu?
Normalieter zijn ze er binnen de paar minuten bij.

1
31 BenErWeer

Maar ze blijven verdommen het een aanslag te noemen. Want Nederland is uiteraard een super veilig land zonder terreur.

0
32 Akiron

@31 Zal ik een rijtje maken van niet terroristische aanslagen die meer doden tot gevolg had dan uw rijtje.

2
33 jantje van leiden

@33
Ja graag, maak ik ook een lijstje, ok?
Doen we alleen Nederland of ook erbuiten?

0
34 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Offtopic

@2354 Verstandig besluit, Baba! 👍...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

VBOH
Offtopic

@2354 Welkom terug. Ik lees altijd met veel plezier jouw bijdragen. Dat wist je misschien nog niet, maar dan weet je het nu.Nou was het van ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

baba jaga
Offtopic

@2357 Als je nou even de nick van dat h*lmaatje er bij zet, nu krijg ik het idee dat je mij bedoelt.Maar ik ben keihard hetero dus ik vergis ...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Ronin
Offtopic

@2354Goed om te horen, Baba Jaga.Laat je niets wijsmaken door die Prikkelbeens, door die viezerik zijn hier al meerdere gerespecteerde reag...

3 minuten geleden geplaatst door Ronin

Wedergeboren
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@34 "dan zal je het ook wel niet hebben aangetoond" Ja ja, en jezelf maar voor de gek houden met dat eeuwige liegen en huichelen. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Botlleneck
Offtopic

@2356.Ik denk dat mensen wegblijven door Prikkelmans,Bop en Tokkifee...

4 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
Offtopic

@2355 Jouw herhaalde beginnen met op de man spelen en schelden met dat volstrekt idote "pedo" weet menigeen zich nog prima te herinner...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@31Als ik absoluut niet weet wat jij denkt te hebben aangetoond dan zal je het ook wel niet hebben aangetoond. @32Het valt me op dat je ...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

baba jaga
Offtopic

@2355 Kisten laat ik me nooit, maar als mensen hier weg gaan blijven door OA mij dan kies ik er liever voor om zelf weg te blijven zodat de and...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@48 Och, je kunt jezelf nog aanmelden voor de asov troepen van zelenski. En dat afsteken was misschien wel voor dat arme golddiggers pornost...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Hombres VergonesDee WiliamsLexi Luna MomBengali English Blue FilmPornhubjapanNew Grounds Adult GamesHot Bikini VideoHorny XvideosXnxx Com Hd FullFamily Sex Hd ComLong DickMarathi Nangi Picture4k Ebony PornUle 34Porn LeveVintage XxxNhentai OnepieceAlia NudeDick Sucking VideosFull Hd 4k Sex VideoTube X HdBabes Com SexXhliveOlivia Jade TsBangladeshi Porn Sex VideoSexo Anal ForçadoHentai MilfsCodi Vore LesbianWww Sex Pron ComInwardly_beautyyBhabhi Ki Chut Ka PhotoPuretaboo PornvideosCuckold SquirtGranny GapingMoriah Mills VideosGirlsoutwestFilme PornogratuiteBailay JayCasting Curvy.comJoyes PornXxx Porn Miya KhalifaCamsoda.conAlex.illustrates NudeAdult Work UkKrystal BoydJapani Sexy Blue FilmCelebrity Suck CockClit MassageSlute LoadWinoui CasinoSuper Mario PornhubIsland XxxBreezers PornFilm Pornographique GratuitePor N MemesShower P O R NLisa Rinna NakedMuscular Men HairyRadhika Apte XnxxHarmony Wonder TraduccionSexyravenLesbian Porn Stap OnVillage XvideoBoudi Sex ImageXxxstar PornYoung Old Les PornBig AnimetitsHardcore Sex MoviesBunni BunsDancingbear AnalBbw Interracial PornEmmafioreJacque Michel PornHelen Hunt NudesHot Latina Fucked On The BusDesi Xxx Video ComMalayalam Blue Movie1960spornRicky Murda TwitterFreeporn CastBbw XnxxXnxxx Hd Sex VideosXxx Movie Hindi MeSexy Blue Film Sexy FilmJapanese Massage XxxRadhika PornTrans Porn MoviesCojiendo En El TrabajoTiktok AdulteViva Street EscourtXxx Com Indian BhabhiSmooth Sex VideosMallu Boobs VideosSexy Of ActressKarla Crome NudeNude Tila TequilaCartoon Sex IndianPornhubcaughtLolly HentSexe Gratuit AmateurPorn Ao VivoFemdom HentAnal LesbinsBrother And Sister Sex Video In IndiaMom Forsed PornPornography Web SeriesAcompanhantes Na WebBreast ExpansionHoney FoxxIndian Suhagraat VideoHothitVivastreet.comukGandi Baat XxxHusvjjal PornBest Xxx IndianDoublelostHard PornxxJenflix01Biggest Tits LatinaMimi Chakraborty SexRenseijutsushi ColletActor Kushboo Sex VideoHaisuryBig Boobs Nude BeachGagged PornStormy Daniels Anal PornAncensorrdWild Ivy PornFirst Time Sex In HindiNew Porn Videos In HindiKapri Styles OnlyfansVision DorcelFort Worth ListcrawlerPrivate CastingsThanks SexMagic Mirror JavPepe PornTamil Hard Sex Videos3d Hentai PornHotwife PhotoPunishment FuckLesbian Feet PornAnime Sexual MoviesLivejsminXvideo BrasireiroGranddaddy Gay PornNxx Sexy VideoSex Video Hd StoryBeautiful Naked Women PhotosSister Is Nude