• 1
  • 487x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Advocaat Herman Loonstein speelt een belangrijke rol in dit conflict.

Loonstein speelt ook een belangrijke rol in deze kindermisbruikzaak.
Als voorzitter van de joodse scholengemeenschap Cheider zorgde hij ervoor dat de school maandenlang geen aanklacht indiende, waardoor de pedefiele Ephraim S kon ontsnappen naar Israël....

Deze donderdag, meer dan vierenhalf jaar na de eerste meldingen van misbruik door een toenmalig leraar, komt zijn zaak voor de rechter. Hoewel ouders al in juni 2012 meldden dat hun kinderen waren misbruikt, deed de school pas vierenhalve maand later aangifte bij de politie.

Intussen was de verdachte, Ephraim S., naar Israël verhuisd. Het duurde tot september vorig jaar tot de Israëlische Hoge Raad toestemming gaf voor zijn uitlevering. Het Openbaar Ministerie zal donderdagmiddag in een procedurele zitting vragen of de verdachte langer in voorarrest kan worden gehouden.

Het OM verdenkt de leraar van het in de anus penetreren van twee kinderen van onder de twaalf. Daarnaast zou hij met ten minste vier andere kinderen ontuchtige handelingen hebben gepleegd, waaronder (wederzijds) aftrekken. De gebeurtenissen zouden tussen januari 2011 en juni 2012 op het Cheider hebben plaatsgevonden. Het jongste slachtoffer was volgens het OM zes jaar oud.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/08/school-maakt-ouders-boos-en-bang-6608152-a1545154

17
1 Uit Den Haag

@1 Nee hoor, je hebt niets tegen Joden, je bent alleen tegen Israël. /sarc off

6
2 Mrs. K

Loonstein en zijn zoons zijn óók ondervraagd voor het bedreigen van de juridisch adviseur van de ouders question

Hoofd Cheider-school (Advocaat Herman Loonstein) en zoons gehoord

„Sinds bekend is dat ik de ouders help, word ik onder druk gezet om die bijstand te staken”, meldt juridisch adviseur Roi Banet in zijn aangifte. Hij zegt dat twee zoons van schooldirecteur Loonstein dreigende sms’jes sturen aan hem en zijn vrouw, aanbellen en onder zijn raam schreeuwen in het holst van de nacht. Ze hebben hem ’verrader’ genoemd en gezegd ’dat ze nog niet klaar met hem zijn’.

De politie neemt de zaak serieus en heeft vader en twee zoons vandaag op het bureau ontboden om te worden gehoord. Banet is vanuit de gesloten orthodox-joodse gemeenschap al meer geïntimideerd sinds hij zich met de zedenzaak bezighoudt. Hij werd zelfs bedreigd door een rabbi. „De Bijbelse koning David was hem in een droom verschenen en had opgedragen mij te bellen en te zeggen dat ik mij op ’verboden terrein’ begeef. Als mijn gezin en ik niet per direct Amsterdam zouden verlaten, zouden we ’dood en verderf’ meemaken en verloren gaan.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/255697/hoofd-cheider-school-en-zoons-gehoord

16
3 Uit Den Haag

Altijd lastig, zo'n rechtsstaat.
Die dekselse Joden ook! question

3
4 Wild Rover

@4 Hoe durven ze elkaar aan te klagen, het is een grote schande! question

2
5 Mrs. K

@3 Vervolg over de "gerenommeerde advocaat Herman Loonstein"

Directeur Herman Loonstein, ook bekend als advocaat en voorman van Federatief Joods Nederland, laat weten dat hij ’geen tijd wil besteden aan deze beroepsfantast’. „Daar heb ik het echt te druk voor.” Zijn zoon Victor, die op het advocatenkantoor van zijn vader werkt, ontkent dat hij Banet heeft lastiggevallen. Hij noemt de aangifte ’verzonnen en lachwekkend’. Banet heeft echter getuigenverklaringen en camerabeelden. Deze krant heeft die ook ingezien.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/255697/hoofd-cheider-school-en-zoons-gehoord

18
6 Uit Den Haag

En als het ze hier niet bevalt mogen ze gaan...

4
7 Topperz

Ik zou maar eens neuzen gaan tellen wie er al die tijd zonder veel gedoe in de top zaten en wie er bij gekomen zijn, erg populair geworden, erg veel invloed verkregen, en duwtjes en rukjes hebben gegeven waaruit deze chaos ontstond, als u begrijpt wat ik bedoel.

Lastig, om er zo tegenaan te kijken als je er middenin zit, dat weten vijanden ook. Daarom juist.

Hoe heeft men het bestuur onder de voorganger van Pechtold, de idealisten van het eerste uur, weggekregen bij D66? Een putsch, dat is hoe. Hoe is AfD afgeholpen van hun beschaafde boegbeeld en een paar getrouwen? Een putsch, ook daar. En altijd is het de bedoeling, de organisatie kapot te maken en het vertrouwen in de organisatie voorgoed aan te tasten. Precies wat er nu gebeurt, wat de uitkomst ook is.

Geef elkaar zwart op wit dat er niemand iets doet, een maand lang, juridisch gezien, of om mensen van de plek waar ze zitten of kortgeleden nog zaten, weg te stemmen of anderszins weg te werken. Houd je daaraan. Kom tot bezinning. Kijk en analyseer hoe de lijntjes lopen en waar welk fikkie vandaan kwam. Meestal doen mensen en groepen dat pas als het te laat is en ze uitgebreid de tijd hebben, spijt te hebben. Joden zijn slimmer dan gemiddeld. Laat dat zien. Bewijs het.

1
8 Wendel

@5 Kost ook nog geld! question

0
9 Wild Rover

@2 Mrs. K
Walgelijke pedofielen beschermen wat Loonstein deed door maanden te wachten met een aanklacht mag van jou??
Maar hier aandacht aan besteden is antisemitisme suggereer je?!

Want hier hebben we het over!!
..... de leraar wordt verdacht van het in de anus penetreren van twee kinderen van onder de twaalf. Daarnaast zou hij met ten minste vier andere kinderen ontuchtige handelingen hebben gepleegd, waaronder (wederzijds) aftrekken question

14
10 Uit Den Haag

@10 Wie laat het toe? @2 niet hoor.

2
11 Wild Rover

@11 Wild Rover
@2 suggereert Mrs. K dat ik wat tegen joden heb, omdat ik de vuile was buiten hang van joodse extremisten zoals Loonstein.

Hiermee beschermt ze enge mensen zoals Loonstein en die kliek om hem heen, die zelfs ouders van seksueel misbruikte kinderen onder druk zetten om hun mond vooral maar dicht te houden question

14
12 Uit Den Haag

@10 : De persoon wordt verdacht, niet veroordeeld, en u wilt heel graag zoveel mogelijk akelige details zo vaak mogelijk herhalen want het is een jood waar het over gaat, net als u zulke dingen verukkulluk zou vinden over autochtonen. U bent aan het stemmingmaken, mensen anti-joodse gevoelens van walging aan het inprenten, is wat u heel duidelijk aan het doen bent. Alleen al omdat u het er hier met de haren bij sleept en steeds weer mensen ervan beschuldigd, op de raarste gronden, dat goed te vinden, als dekmantel voor uw gestook.

4
13 Wendel

Bovendien is het overduidelijk dat u moslim bent, daar heb je er erg veel van in Den Haag.

4
14 Wendel

@12 Welnee, het doet niks af aan een strafbaar feit van orthodoxen en daar hebben we een rechtsstaat voor. Of het nu christenen, moslims of joden zijn. Wel opmerkelijk dat u graag de vuile was van de laatste groep ophangt. question

3
15 Wild Rover

@14 Ook nog eens econoom naar eigen zeggen.
Maar dat komt weer goed uit op Palestina draadjes. question

2
16 Wild Rover

@12 Ga jij nu met droge ogen beweren dat je niks tegen Joden hebt ?
Maakt dat maar andere wijs Iedereen die jouw reacties weet van wel

Hiermee verdedigt ik niet Loonstein. daar weet ik te weinig van om te oordelen Maar als het is zo is als jij zegt is het een vuile smeerlap

3
17 RonMVV

Laat de serpent kronkelen mensen, wees wijzer.
Deze verloren zielen zitten vast met een reden.

3
18 Chaimileh

@18 Lol, akelig bijbels.
Je bedoelt dat we de appel niet mogen eten? question

1
19 Wild Rover

@19 De appel is internet.
Er is niks nieuws onder de zon.

3
20 Chaimileh

@20 Die eet ik namelijk graag als orthodox-Heiden. question

1
21 Wild Rover

@20 Wat doe jij dan op internet Adam ?

0
22 RonMVV

@21 Orthodox heidenen zie ik toch meer aan de amanita voor de dorst.

3
23 Chaimileh

@22 Ego verbranden. Op zoek naar calcificatie. Sumerische wijsheden, lachen om de onnozele streken van sommigen. https://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/53025-sumerische-literatuur.html

2
24 Chaimileh

@23 Dorst en fiene meisjes dekken.
De hemel wil me niet en de duivel is bang dat ik de boel overneem. question

2
25 Wild Rover

@25 Als jij in de hel komt zeg je tegen de duivel .... hey lul ga eens van mijn troon af question question

0
26 RonMVV

@26 Duivelse baas boven baas! question
Tenacious D style! question

1
27 Wild Rover

question

0
28 RonMVV

Oho het klinkt me als muziek in de oren. Gidi Markuszower, de gun-toting settler uit de 2e kamer is er ook al bij betrokken. Daar gaat een Boegbeeld van Deugende Hypocrisie ter ziele. Prachtig schandaal! Zulke reli-orgs zijn rot tot op het bot, altijd een verzameling vieze ouwe mannetjes, welke religie dan ook, kannietmissen. Rejoice!

1
29 Ness

@26 @27

question question

11
30 ~ Echelon II ~

@13 Wendel
Je schrijft:
De persoon wordt verdacht, niet veroordeeld,

Gôh!
Wat pak je dit zorgvuldig aan!
Héél netjes hoor!
Ben je altijd zo??

Nee dus question
Mensen met een andere mening krijgen een behandeling met pek en veren.
Mensen die de waarheid aan het licht brengen krijgen een behandeling met vitriool en zoutzuur.
Zo schrijf je:
"U bent aan het stemmingmaken, mensen anti-joodse gevoelens van walging aan het inprenten"
En dit alles om smeerlapperij van de kliek rondom Loonstein onder de mat te houden question
Zelfs de Nederlandse Minister van Onderwijs moest eraan te pas komen om die beerput te openen question

De eerste verdenkingen tegen S. werden in juni 2012 gemeld. Aanvankelijk weigerde de school de wettelijk verplichte aangifte te doen, ondanks aandringen van de onderwijsinspectie. Pas eind oktober deed de school aangifte, onder druk van de minister van Onderwijs, zo bleek uit onderzoek van NRC. Toen was de verdachte al naar Israël vertrokken. In 2016 werd hij uitgeleverd aan Nederland.

En dan de schandalige behandeling van de kinderen, de ouders en de leerkrachten question

Veel ouders, maar ook leraren zijn zeer kritisch over hoe het Cheider optrad. Het schoolbestuur, zo zeggen zij, vond de eigen reputatie belangrijker dan het lot van leerlingen. In hun ogen reageerde het bestuur niet adequaat op de eerste signalen van misbruik. Leden van het schoolbestuur bagatelliseerden zorgen, verstrekten nauwelijks informatie of hulp en zetten ouders onder druk om geen aangifte te doen, vertelden ouders en leraren aan NRC.
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/22/twee-jaar-cel-voor-leraar-orthodox-joodse-school-a1603729

Enne....
De leraar?
Die is inmiddels veroordeeld tot een (te korte) onvoorwaardelijke gevangenisstraf question

8
31 Uit Den Haag

@14 Wendel
Ja, ja.....
Een (inmiddels veroordeelde) pedofiele leraar van een orthodox-joodse school is slechts een "verdachte"......
......... maar de boodschapper wordt met verzonnen beschuldigingen weer verder zwart gemaakt.

Ben je niet een 'beetje' hypocriet?! question

8
32 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

14 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

19 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 https://twitter.com/NOELreports/status/1781391507209007413...

21 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Nude 69 PositionTamil Malayalam Blue FilmSweetest BlowjobsMainstream ExplicitBlack Teen Anal PornOverweight Black PornTheporndude.Sexo Em PortuguesRiding DildoMaria GjieliVipwankMazee The GoatTitty CreampieSknny AnalSsis-308Call Me Sherni NudesXxx Hd GifFamily Sex Story HindiCouple XxEnnidwongMisty RayeAnimal Woman PornChaturbXvideo Caseiro BrasileiroX JavXnxx Step Sister And BrotherPorn Hot VediosDesi PissingMiya Khalifa Full HdLadki NangaNew Desi XxxxClover BaltimoreNews BukkakeBlack Threesome HomemadeLexington Steele AnalKate Upton BlowjobPornhentai.gamesCambropornBanned StoriesIadan XnxxDvd Adult EmpirePronografiasCum In ThroatPorn HubsVideo Prostate MassagerCaufht MasturbatingGwen Rule34Mewati Xxx VideoBelle Delphione OnlyfansFoxy Di NudeTessa Lane PornMisty PornLatina FucktourNude CleBailey Spinn NudesFree Downloader PornHot Sexy VodioMelons TubeX JamsterPobrecita MeaningRafe Xxx VideoRaping Step MomCelvrity PornRiley Mae Lewis NudePleasure Full MovieIndian Desi Xxx Porn VideoFrankie Foster PornX Cartoon VideoWeather Sex VideoBest Couple Porn VideosPelis Online PornGay Amateur TwitterHindi Porn With SoundThick Thighs NakedEva Longoria Sex TapeBlow Job From FishSoniloni XxxPornstars Of CanadaPorn VampireUmi YatsugekeSexy Blue Film TamilSexual Tik TokBaixar Filmes PornografiaSummer PornUncensored YaioCumshot ComplitationTamil XxcJapanese Xxx VediosPro Sex VideoKenalialuv LeaksJohnny Sins Boob SuckSeraryderFreeporn XxnxXxx Pron Video HindiSaree Sex XnxxIndian Standing SexGay Tentical PornAlyri PornJust For PornDiego Sans PornWww Indian Bhabhi Sex ComArbe XxxExhamsterOnlyfans Leak WebsitesKinky Porn GifBest Blowjobs EverXnxx Hindi Web SeriesKooku VideosChina Sexy Video FullNiru Massage Porn딥 페이크 야동DevilsfiomLittle ReislinJessy BellCarri Underwood NudeBanglaxvideoMomsoninfoInfluencersgonewildJessi FosterFujiko KanoNaked FunnyForeign Sex MovieMother And DaughterpornAmy Robach NudeKate Beckinsel NudeBig Booty Ebony NudeTapsee Pannu Sex VideoNoelia Sex TapeTriple BlowjobAsian Hotties RedditCrystal Chase LesbianSoble AnalAdrianna Chechik CreampieGag FactorThe Eagle Sexual PositionPor VideoQueenie ChuppyPorn HamWww Lesbian Sex Video ComMilf Story PornPinky Xxx ComTelugu Porn LatestPussy FlashingAdriana Chechik ThreesomeRed ShadbaseInfluencers Gona WildSteph Kegels3d Animated PornosBlack Porn StrasHd Bf Romantic