door Reconquista in Buitenland  ·  178 Reacties

  • 27
  • 1523x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148
"Totdat men wel zen communistische gedachtegoed in praktijk gebracht geeft en ineens bleek dat de uitgeroeide partij toch nuttig was "

Je bedoelt zoals nu de blanke boeren en die ze nu weer terug willen hebben in Zimbabwe. Met het idee liever een arbeider met een vette rug dan een plantage-eigenaar die de eindjes aan elkaar moet knopen en geen cent te makken heeft.

0
151 rebo

@150 Neen, dat kunnen alleen de witte racisten zijn geweest XD

0
152 DikkeTor

@151 En dat is terecht dat de witte racisten eindelijk een keer het land terug gaven aan de zwarte overlords question

1
153 DikkeTor

@153
Dat zeg je nou wel, en het is ook wel zo, en ik zal het dan ook niet tegenspreken, en je hebt daar ook wel helemaal gelijk in, maar dan moeten ze ook niet zeiken zoals nu dat ze die blanke boeren dan weer terug willen hebben. Want dat vind ik dan wel weer een klein beetje zwak van ze.

0
154 rebo

@152 Beetje sarcastisch doen huh?

0
155 Reagurius

@154 Dat is inderdaad niet lief van ze question

0
156 DikkeTor

@7 Chandler Bing
Nooit gehoord van de Chinese beschaving?
Met raketten en al?
De Meden en Perzen?
De Grieken?
Onze getallen en rekenen van de Arabieren?
En ga maar door!

12
157 Uit Den Haag

@153
Ze bakken niets van dat land. Zimbabwe was de graanschuur van Afrika, totdat ze de blanke boeren wegjaagde. Waar het precies in zit weet ik niet, wat ik wel weet is dat ze het zonder blanke boeren niet redden, maargoed die blanke boeren willen denk ik niet meer terug, die zijn met hooivorken achterna gezeten, vermoord, beroofd en in desillusie achtergelaten.

0
158 view2006

@61 oei, oei, oei... Laat Groenlinks dat maar niet lezen, want dan worden ze razend.

0
159 Flipper

@156
Kijk Torretje ik denk zelf namelijk dat ze het daar in Zimbabwe samen zullen moeten gaan doen wil het daar ooit wat worden op alle gebied. En dat er dan dus geen plaats voor discriminatie mag zijn naar beide kanten toe zowel naar zwart als wit. Want zoveel is me inmiddels wel duidelijk dat die discriminatie daar van beide kanten blijkbaar niet werkt gezien alle malaise die er nu is. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor Zuid Afrika.

0
160 rebo

Binnenkort gewoon weer een witte Giro 555 openen voor uitgehongerde Zombabwaneniers, niet omdat het om echte honger ging, maar meer voor respect voor anti-wit. question

1
161 DikkeTor

@69 wat hier werkt heeft ook met ons klimaat te maken. In een gebied met veel droogte zal het anders moeten. Ik vind het nogal arrogant (en dom) dat men alles overal maar 1 op 1 over zou moeten nemen. Als iets werkt, dan werkt het voor die perso(o)n(en). Dat wil niet zeggen dat het voor anderen werkt. zo zijn er veel mensen die vinden dat je doordeweeks van 23.00u tot 07.00u dient te slapen als je tussen de 20 en 60jaar oud bent.Tenzij je werk op andere tijden zijn. Of je nu een baan van 9-5 hebt of een uitkering of iets anders. Vroeg opstaan, vroeg naar bed! Voor mij is dat complete onzin. Helaas heb ik nu geen werk, dus waarom moet ik om 7uur op staan. Ik ben een nacht mens. Laat mij leker mn eigen tijden bepalen. hetzelfde geldt hier.Laat die mensen zelf uitzoeken wat bij hun klimaat en manier van zijn werkt. Ga dan helpen met de uitvoering en als het loopt gewoon loslaten en verder naar het volgende project.

2
162 Merlinswit

Racisme pakt nergens goed uit!
Ook hier niet.

Mensen van wat voor kleur of etniciteit ook moeten overal een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Racisme is een vorm van protectionisme en protectionisme komt voort uit onmacht.

Wel moeten overal gelijke rechten en gelijke beloning gelden voor alle deelnemers aan de samenleving want anders creeert de elite haat tussen groepen. Dat is hier in nederland gebeurd met gastarbeiders die door rechts werden geimporteerd om de nederlandse arbeider te verdringen en in afrika door onderbetaling en uitbuiting van de daar aanwezige zwarte arbeiders.

Haat wordt gecreeerd door wetgeving van de overheid. Van nature uit zijn we geneigd altijd oplossingen te zoeken. Conflict is ook een vorm van het zoeken van oplossingen. Het is niet de meest ideale methode maar hij werkt wel. Hier in het westen wordt dat conflict echter verboden en uit de weg gegaan door politieke partijen die de belangen van de echte profiteurs, de kapitalist, dienen. Van links naar rechts doen politieke partijen dat, van SP naar FvD.

1
163 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

164 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

165 Dirk2137

@149 haha ... Polen hebben onlangs hier een woonwijk gebouwd, Hollanders maken dankbaar gebruik van goedkope arbeid uit India voor hun ‘bagger’ projecten, etc ... slap lullen, dat doen ze wel zelf.

7
166 Mo[re]Slim.Al[er]t

Welnee er zijn ook andere zwarte landen die niet gedoemd zijn zonder blanken.

0
167 Reagurius

@166 Hhahaah polen zijn blank.
Volgens jou doen blanken niet aan handarbeid toch?
Wel opletten wat voor poep je praat moreslijm.

2
168 Truffelaar

@167 heb je daar bewijs van ?

2
169 Handalf

PS @166 En jij en je familie maken toch ook graag gebruik van die woningen en de sociale voorzieningen die er hier zijn?
Door wie word dat mogelijk gemaakt denk je?
Niet door de migranten en ook zeker niet door de meeste moslims.
Uitkering enzo, wie denk je dat die voorzieningen voor elkaar gekregen heeft?
Juist de Nederlanders.

1
170 Truffelaar

@41 prima om kritiek op de islam te hebben, maar je hoeft er niet voor te gaan liegen. Mesopotamië en Egypte storten als dominante cultuur al voor de geboorte van Christus in. Ruim 700 jaar voor de opkomst van de Islam. Sterker nog in het begin zorgde de (toen tolerante) Islam juist voor bloei. De zgn Gouden Eeuw van de Islam.
India herbergt inderdaad het grootste aantal moslims van de wereld, zelfs nog meer dan Indonesie, maar de grootse deel van India zijn Moslims niet de dominante cultuur.
Verder nogal off topic, want in Zimbabwe speelt de Islam geen rol van betekenis. Maar goed op elk draadje op NK dat lang genoeg duurt, komt de islam ter sprake. Het is een soort Godwin. Maar ipv Hitler is het dan de Islam. Misschien moeten we dat maar een “Wendeltje” dopen. Ben je meteen vereeuwigd. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

3
171 Trompetsignaal

@169 Equatoriaal Guinea bijvoorbeeld.

0
172 Reagurius

@171 : Typisch, dat India het grootste aantal moslims ter wereld herbergt, gezien het feit dat India onder de Britten werd opgesplitst in India en Pakistan omdat de moslims al onder Mohammed enorme genocide pleegden in India (ze hadden meerdere goden, dat waren de ergsten volgens hem, die doodde je, zonder meer). Ze pikten daarna uiteraard het land in. India was gelukkig groot, maar de moslims zijn sindsdien daar erg aggressief gebleven. Altijd maar slachtpartijen. Dus heeft GB besloten, ze uit elkaar te halen. Iedereen die wilde mocht naar het islam-land Pakistan, dat dus eerst deel van India was, maar als ze bleven, niet meer zeuren.

Nou, dat laatste, dat gaat niet werken met moslims, duidelijk. Ze willen gewoon ALLES. Altijd. Overal.

3
173 Wendel

@173 het gaat hier over Z i m b a b w e, z w a r t en b l a n k. Stop met je wendel-gidwinetjes over de islam. Het irritant, dom en irrelevant. Bovendien klopt je uitleg voor India maar half.

1
174 Trompetsignaal

Germans In Namibia: Apartheid Continued https://www.youtube.com/channel/UCHgnQzZY7T9TxhI40BmKJwQ/videos

0
175 Keerzijde

@175
En wat vind jij van de Zimbabwaanse rassenwetten en heeft parlementslid Joseph Tshuma hier een punt?

0
176 Reconquista

@176 Probleem met landen als Zimbabwe, Z-Afrika en o.a. Namibia is dat het westen hen politiek de vrijheid heeft terugggeven, maar niet economisch zoals Zuma ook vaststelde. Economisch zijn het nog steeds westerse kolonies en leeft de ongelijkheid en apartheid voort.

0
177 Keerzijde

@176 En Tshuma heeft wel een punt, want ook al zou het westen de economische machtspositie nu opgeven, dan is het probleem niet direct opgelost en zal het nog jaren duren voordat de bevolking zichzelf voldoende heeft ontwikkeld om op hetzelfde niveau te presteren.

Een overgangsperiode waarin de blanke boer kennis, ervaring en gedeeltelijk grond overdraagt aan de bevoliking zou beter zijn.

1
178 Keerzijde

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

6 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

15 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

21 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

21 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

30 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

30 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

30 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

34 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Japanese Sex Movie DownloadWife Threesome PornMassive Horse CocksWatchfreejavonlineNaked InfluencersLesbian Porn LatinaCelebnudephotosFemale Celebrities NudesDesisextubeIndiaxxnHot Boobs Pressing ScenesXnxxgangbangInternet ChickwDino RubeJackie Et Michel Video Du JourAcompnhantes ManausCaged LadiesChanal West Coast NakedJupiter JetsonPussylicking VidsSunny Leone Bedroom SexMayara Lopes BangbusNhentai.netlPlayvidAmador XvideosPornôs AntigosFotografia PornôAnimes Sem CensuraFilmes Pornô De TravestisNude Women ModellingFollando HermanoIndian Poran XxxChoot Aur LandHot Se MoviesMom And Son Jerk OffStars Pornos FrancaisesManiqcos Por ComicsFilme De Pornografia GrátisXxxindeaBig Ass PussyAsa Akira LesbianFtee Mature PornSpankbang.com]FapwlloWww Stripchat ComPlot PornMalaysia Aunty Sex VideoPorn FilmsMegan Fox N UdeNicole Doshi LesbianDeepthroat GamePorn BraPenes ParadosSinpeca2Draw A Naked WomanAbella Danger ComJenn Muriel OnlyfansNude Woman AnimationCalendarauditonsLesbian Cums In MouthReal People HavingsexTransformer PornLana PaulBbc Sex HdTenny Porn VideosIndianshemale PornBrianna Marie Dale NudeDiorlipsDead Body Sex VideoPornhub DeXnxxbrazzer ComLust PornographyElizza IbarraPornstar AdrianaBlack Three SomePorn Star MoviesTelugu Puku Dengudu VideosD F W KnightXxx AdoleSexiest Girlfriend PornCelebrity Blowjob'sXvideos.esHuge Boobs CumshotHilary Duff PornFreeuse GangbangGhost Buster PornCloseup PussyPorn SqutringGree Anal PornLive Cam XIndian Milf BlowjobWhite Teen PornJada Stevens Cream PieKaterina Hartlova TitsPornoo LatinoAgrica PornSophia CastellosAyanna Jackson TupacOmegle Game TeensOlivia Munn ToplessWww Xxx Com Hindi MeDoja Cat Nip SlipThamil Sex Videos ComBrazzersnetwork ComMalayalam Hot Full MovieXxx Bathroom DesiHardcore MasturbationHawii PornVideo SexsHotbjMariah The Scientist NudeYoung Looking PornstarsMonisscarsBar6ie6 PornSouth Africa Sex ComDelilah BlueMona ChopraNude Bengali MovieBhojpuri Full Sex MovieFamilyporn.hdFree Hd SexxxHentaicafeAmateur Mature PornSite De Filmes PornGenchin Impact PornBbe FacesittingXxx Videos RedXxx Ka VideoBoobs Hard SuckFmfpornCelebrities That Do PornCouplesgonewildShadman ParalyzeLsu Sex PartyMature EscorysGirlsnakedNubil Films.comGay DominationpornPaginas Para Ver PornMani SexEpi PornSubspacelandAmature Wife With BbcFilm X FrMaid XxxSheryl FinnAsian Amateur Blow JobHow To Suck CockPunishment Sex PornSouth Indian Sex Images