door Schildpad in Binnenland  ·  198 Reacties

  • 6
  • 1796x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@147 Dat jij op komt voor minderheden is heel goed , maar je kan het ook overdrijven
Schandalige beschuldiging naar die badmeester

0
151 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

@128 deze mensen direct in een kwaad daglicht gezet worden. "Ze zullen er wel een slaatje uit willen slaan", bijvoorbeeld.

Jij moet zelf eens ophouden mensen in een kwaad daglicht te stellen, door niet alles compleet uit zijn verband te rukken en iets naar je eigen behoeftes te modelleren.
Ik had het erover in andere reacties als er veel geld geëist wordt, en als ze dan hun verantwoording en een ander schuldig zoeken dan is het een slaatje uit slaan. Je kunt niet je verantwoordelijkheid afschuiven op een ander "punt' Dus wachten we af zei ik nog weer in een andere reactie.
Tjee,Ik had het misschien iets anders moeten formuleren, maar het is koren op jouw molen he?? Ik vind het verschrikkelijk en dit zou geen kind mogen overkomen, ook dit kind niet. Er zijn jammer genoeg ongelukken waar niemand iets aan kan doen, en er is een overheid die eens wat gezond verstand in dit soort ouders moet rammen en ze wijzen op hun verantwoording. Misschien had dit kind dan nog geleefd,en nu kun je je bloedzuiger angel loslaten wat je zit vast stampvol!

152 verwijderd110

@145
Prima, maar dan weet je ook dat je dergelijke repliek krijg.
Als je het een en ander wat genuanceerder verwoord lijkt het er hier zelfs op dat je met allerlij mensen enige mate van goed gesprek/discussie aan kan gaan.

1
153 Schildpad

** gebruiker verwijderd **

@130 Als er geen torenhoge vergoeding gevraagd wordt,kan ik hier begrip voor opbrengen. Want je realiseren dat het eigen nalatigheid is kan inderdaad te zwaar om te dragen zijn in zo'n situatie! Ik vind het altijd vreselijk als ouders dit overkomt, ook voor u! Ouders horen hun kinderen niet te overleven, tegen alles in en ondraaglijk.

154 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@137 Ik denk dat de moeder er helemaal geen slaatje uit probeert te slaan.

Dat heb ik gezegd ,maar niet met die bedoeling. Ik kan gewoon boos worden als ouders zoiets belangrijks niet meegeven hoeveel Mohameds verdrinken er zo nog? En iemand zei nu vragen ze zeker een hoge schade vergoeding,in die context zei ik dat! Je verantwoording niet nemen,en dan een hoge schadevergoeding vragen heb ik geen begrip voor. Natuurlijk begrijp ik dat de moeder wanhopig is van verdriet, maar dan de schuld bij een ander leggen en schadevergoeding vragen? Okay we wachten af zei ik in een andere reactie of dat inderdaad de bedoeling is.
Tjee ze kruipen in gammele bootjes zonder dat ze een slag kunnen zwemmen, en als ze bij bosjes verdrinken is het onze verantwoording! Wat klopt hier niet?
En als ik dit alles niet erg zou vinden, waarom raakt het me dan zo?

Dit was niet naar u, maar om aan te geven dat de mensen die hier ook nog enigszins kritisch naar kijken geen ongevoelige monsters zijn!

155 verwijderd110

Deze verdrinking is in augustus 2015 gebeurd.
Grote kans dat de moeder door iemand is aangespoord om er een zaak van te maken.

2
156 Marrie

“Anouar kon niet goed zwemmen, maar kwam vanuit het ondiepe gedeelte ineens in het diepe terecht.”
Hij is daar naartoe gewaaid? Verder natuurlijk heel erg triest dat een kind dat niet goed kan zwemmen overlijdt door nalatigheid van de ouders. Als een kind niet kan zwemmen hoort het niet in een plas/zee/zwembad thuis zonder de aanwezigheid van de ouders.

2
157 Mrs. K

Zielig voor de ouders en voor het ventje, maar je hebt van die mensen die gewoon niet capabel zijn om te overleven.
Darwin rules, ook in een super beveiligde omgeving.

6
158 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@151 Waar beschuldig ik de badmeester dan? Ik zeg alleen dat als er wordt beweerd dat de badmeester de waarschuwingen van de jongens in de wind geslagen zou hebben, er misschien nog eens naar gekeken moet worden. Er is een jonge knul verdronken. Dan mag er best nog een extra onderzoek gedaan worden. Dat heeft niets met "voor minderheden opkomen" te maken. En wat er "schandalig" aan is om dat te zeggen volg ik ook effe niet.

159 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@152 Zie @97 . Het zijn uw eigen woorden. Lekker makkelijk om daarna terug te krabbelen en dan een ander de les te lezen omdat die het dan zogenaamd niet goed begrepen heeft. Ik had vroeger een boekje, al op de basisschool. Het heette "Eerst denken, dan schrijven". Misschien is het nog wel verkrijgbaar.

160 verwijderd23941

Aan alle ouders die hun kind laten zwemmen zonder hun eigen toezicht: badmeesters zijn geen kinderoppas. Zij zijn er om assistentie te bieden bij calamiteiten en te reageren als ze zien dat er iets mis dreigt te gaan in het water. Zij zijn niet helderziende waardoor zij weten wie er wel kan zwemmen , zeker als kinderen in het ondiepe zijn .
Dat geldt dus voor alle ouders die hun verantwoordelijkheden afschuiven en anderen verantwoordelijk stellen voor het eigen falen.

0
161 Katte_kop

Als je kijkt naar de grootte van die plassen dan snap je het probleem meteen. Er komen een paar jongetjes bij de badmeester met een onduidelijk verhaal over een vriendje van 14 dat al een tijd verdwenen is. Nou, ga maar zoeken dan. Let op de afstanden: https://duckduckgo.com/?q=maarsseveense+plassen+map&t=ffab&ia=web&iaxm=places

0
162 Ness

Ik vind ook dat ouders hier verantwoordelijk voor zijn. Maar natrappen doe ik niet. Het is al tragisch genoeg.
Ik heb mijn toen nog 4 jarig zoontje een keer niet met een verjaardagspartijtje mee laten gaan want ze gingen zwemmen. Vond het risico te groot en kon niet verwachten dat in die feestdrukte echt goed opgelet werd.
Beide zoons rond 4 jaar op zwemles gedaan en ik was al opgelucht met diploma A. B stelde niets meer voor omdat de eisen voor A al veel zwaarder zijn geworden. Belangsrijkste was dat ze konden zwemmen.
Maar voordat ze konden zwemmen was er altijd die angst dat ze ergens in het water konden vallen. Maar 3 jaar vond ik net ff te jong. Ze hebben vaak de kracht niet en er zijn kinderen die er dan nog helemaal geen lol in hebben.

0
163 Liz

Is erg genoeg dat dit is gebeurd, maar ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun "mannelijke" (ahum) kinderen, denk dat Chaïbi niet eens wist dat hij was gaan zwemmen.
"volgens Chaïbi gaat het haar niet om een schadevergoeding" dan hoeft ze ook niet deze te gaan eisen via een dure rechtszaak en moet ze op een andere manier dit onder de aandacht brengen, maar deze medelanders "eisers" doen dit toch eigenlijk altijd!

0
164 Widaan

Hier gingen beide zoons al naar baby zwemmen
ene had met 4 jaar diploma en ander met 6 jaar

0
165 eoghanfeehily

@23 dat ligt aan de reden van die verdrinking. Als ze niet kunnen zwemmen en je bent in NL ja, dan zeker. Hier is overal water. Helaas kan er in het water ook iets fout gaan zoals kramp in de benen of verstrikt raken in watervergitatie. Oho zijn de dieren die hier in het water leven niet gevaarlijk. Dus een krokodil, bijtende vis of anaconda, zal hier niet snel gebeuren. Ivm die kramp en watervegetatie weet iedereen in NL dat het dom is om alleen te gaan zwemmen in water waar je niet kan staan.

0
166 Merlinswit

Hoe kun je nog met plezier badmeester worden in een zwembad en bij een recreatieplas. Als er iemand verdrinkt tijdens jouw dienst wordt jij aansprakelijk gesteld voor de verdrinking van een gast. Terwijl zo'n gast alle regels mag negeren.

0
167 rlw

Een badmeester is natuurlijk geen garantie dat er niemand verdrinkt. Binnen twee minuten onder water is iemand bewusteloos.

0
168 Dune

Toch een typisch voorbeeld van mislukte integratie.

Een normale Nederlander zorgt dat zijn kind ee. Zwemdiploma heeft. Zolang ze dat niet hebben zit je constant te kijken of je kind niet te diep het water in gaat.

Als je je zoon zomaar zonder persoonlijk toezicht in de meer laat zwemmen, en er van uit gaat dat een ander wel op je kind zal passen, dan heb je het echt niet begrepen.

Dan oet je niet gaan procederen, maar zorgen dat alle andere kinderen in jouw gemeenschap wel een zwemdiploma gaan halen. Dat zou ook een mooi voorbeeld van integratie zijn!

1
169 Realisme graag!

Een puber van mannelijke afkomst met Marrokaanse roots die zich ook maar iets aantrekt van een ongelovige badmeester zijn zeer schaars.

1
170 Hanzi

@124 dan hebben de waterpolo verenigingen geluk gehad. Onze kinderen lagen met 4 jaar in het zwembad om zwemmen te leren. Toen het er op aan kwam A te halen. zijn ze beiden gezakt omdat er net een paar weken van te voren een nieuwe regel was bijgekomen. Dacht mij te herinneren draaien in het water. Zijn alle twee pure waterratten en nu nog steeds. Dochter heeft in NL Finland en Zweden zeer fanatiek waterpolo gespeeld. Maar op onze vakanties zijn wij er altijd bij geweest als ze wilde gaan zwemmen. Ik ben gelukkig zelf ook een waterrat.

0
171 **Neuske**

Ach ja, wie niet wil luisteren naar goed advies zal vroeg of laat de dood vinden. En in dit geval was slechts vroeger dan later.

1
172 Handalf

@167 en @168 : Lijkt mij ook ja. Maar kennelijk zijn er mensen die vinden dat de volledige verantwoordelijkheid voor hun kind in het water bij de badmeester ligt als ze toegangsgeld betaald hebben. Maar ook badmeesters hebben alleen maar ogen aan de voorkant van het hoofd, niet aan de zij- en achterkant en het is lastig een heel zwemwater/bad te overzien. Geldt trouwens ook voor ouders, die wat mij betreft nog altijd eindverantwoordelijk zijn voor hun eigen kind(eren). Zij zijn in eerste instantie degenen die kinderen moeten waarschuwen voor de gevaren van het water en (niet kunnen) zwemmen.
@164 : Nou, de vraag om schadevergoeding zal wel volgen als ze in het gelijk wordt gesteld.

1
173 Reagentje

Kansloos. En ik zou mijn kind niet laten zwemmen wanneer deze niet kan zwemmen. Lijkt me vrij logisch toch.

1
174 Bamischijf

@174 : Daar ligt nu net het probleem. Wel laten gaan zwemmen terwijl het dat niet kan, en vervolgens de verantwoordelijkheid bij een ander leggen als het mis gaat.

0
175 Reagentje

Smileys om een verdronken kind en de behoefte van de ouders om dit in de toekomst te voorkomen??

Sommige mensen zijn redelijk ziek question

17
176 Uit Den Haag

Het is bekend dat sommige moslims overal een slaatje of voordeel voor de islam uit proberen te slaan.
Maar expres een 14. jarige die niet kan zwemmen, meesturen met een clubje dat gaat zwemmen, lijkt mij onmenselijk. Dat geloof ik niet.
Ik begin vreemde culturen wel steeds slechter te begrijpen.

2
177 Mollevanger

@6 als allah het wil... dan overkomt het ze inderdaad.

2
178 maarten1234

@174 : misschien kunnen de ouders voor verwaarlozing vervolgd worden?

1
179 maarten1234

@176 dan moet je eens verder gaan denken. Voor veel mensen is het ronduit absurd dat je naar de rechter gaat voor zoiets. Plus het feit dat die ouders hun verantwoordelijkheid zelf niet nemen. Ze hadden zelf kunnen voorkomen dat hun kind verdronk. Door hun kind niet te laten zwemmen. Ze kunnen voorkomen dat dit niet nog een keer gebeurt door andere lakse ouders (zoals zij zelf) te vertellen dat in NL je verantwoordelijk blijft voor je kind, ook als ie elders is. Door andere ouders aantemoedigen wel zwemles te geven aan hun kinderen. In plaats daarvan gaan de ouders klagen anderen. Immers eigen verantwoordelijkheid kennen ze niet.

1
180 Merlinswit

Ik heb 20 van de 179 reacties gelezen en het is weer duidelijk: er moeten weer heel wat onderbuikjes geleegd worden op NK. Als de laatste zin was ""Toen was het Jantje (of Pietje), laat het straks niet Anouar zijn" dan was NK te klein omdat Jantje of Pietje verdronken was.

10
181 rolstoeltje

@181 Als 14-jarige Pietje zou verdrinken omdat moeders onverantwoord en nalatig bezig is, dan zouden de reacties hetzelfde zijn geweest.

5
182 Bluth

** gebruiker verwijderd **

Familie en advocaat liegen dat ze barsten.

183 verwijderd23596913

Jantje en Pietje kunnen zwemmen, Anouar kon dat niet. Zie je vaker bij dat volk.

3
184 Wild Rover

Jantje en pietje hebben een zwemdiploma. Dus het gaat stiekem gewoon om geld.

2
185 Rolmops

Toevoeging op @184 & @185
En als Jantje en Pietje niet kunnen zwemmen mogen ze van hun ouders niet naar het meer.

1
186 grovi

** gebruiker verwijderd **

@160 Dan gal je toch lekker een poosje verder, je uit je frustratie zowat op iedereen hier!
Ga je Geert obsessie en je Nederlander haat aub op een ander botvieren!
Deze mensen hebben een vreselijk verlies geleden, dat vind ik ook.
Maar jij zoekt net als zij doen een ander om de schuld te geven, en dan nagel je met liefde een paar badmeesters aan de schandpaal! Die hebben ook een leven/gezin wat kapot gemaakt kan worden, realiseer je dat ook maar eens na je 15341 reacties.

Ik bedoel in het algemeen, de mensen die proberen de verantwoording af te schuiven en dan een grote schadevergoeding vragen proberen er een slaatje uit te slaan ja. Als ze dat doen!! Begrijp je?? Als ze dat doen nog een keer. In een andere reactie zei ik dat wachten we af!
Wat ben jij een achterdochtig,naargeestig mens zeg. Dit is de laatste reactie die jij van mij krijgt!

187 verwijderd110

Mocht ik ooit een goudvis aanschaffen dan noem ik hem Anouar

5
188 knakworst

** gebruiker verwijderd **

@160 Hier muts, deze vergat je nog!

@99 Ik oordeel mild,dus ik wacht af wat de eis is.
Maar als er geld geëist wordt omdat je zelf nalatig was gaat me te ver! en dan is mijn oordeel alles behalve mild! Dit was een noodlottig ongeval die voorkomen had kunnen worden, door de ouders en niet door de gemeenschap
Verantwoording waar hij hoort,want dat is nu het probleem ze zoeken altijd schuldigen voor hun eigen falen, die schuldigen zijn er dus niet!

En zoals ik zei, ik vind het heel erg maar dat zou bij mij niet met geld op te lossen zijn ??

189 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@189 was dus ook een reactie van mij op dit draadje @106

190 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@187 De enige die "galt" bent u. Ik nagel geen badmeester aan de schandpaal, iets dat ook al te lezen was op @159 , nét boven mijn reactie aan u. Wat Geert Wilders hier nu weer mee te maken heeft is me een raadsel. Die man wordt ook overal maar met de blonde haren bijgesleept.

@189 U hield het maar heel kort vol, hè, om niet meer op mij te reageren?
Alleen de walgelijke opmerking van 'knakworst' zat er nog tussen maar daar bent u alweer. U was nog een scheldwoord vergeten, zag ik.
Als schelden het enige is dat u nog kunt, kunt u beter maar niet meer op mij reageren. Zeker niet op een draadje als dit. Dat is al triest genoeg.

191 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@191 Ik nagel geen badmeester aan de schandpaal,

Dat doe je dus wel, ik ben nog zo chique om te corrigeren als ik iets misschien verkeerd geformuleerd heb,maar van jou mogen hele gezinnen naar de verdommenis gaan, als het maar ten goede komt aan moslims! Want moslims maken geen fouten toch, het ligt altijd aan die racistische westerlingen!

Ik heb niet gescholden, ik heb je alleen genoemd naar wat je bent! Je bent een vervelende bloedzuiger die zich vastbijt, en dat voor redenen waar jezelf 100x beter in bent.Wat dat betreft zit je goed bij je groepje! Mensen lezen de reacties wel terug en zien je voor wat je bent met je 15000+ reacties, iedereen die maar een beetje kritiek op moslims heeft is bij jou aan de beurt!
Ik dacht dat alleen het over een kam scheren van moslims je irriteerde, maar dat is het niet hè? Je bent geen haar beter dan al die goed praters van crimineel moslim/islam gedrag en je kunt geen enkele kritiek verdragen. En ik zeg het je nog een keer, als mijn kind verdrinkt dan is niet mijn eerste gedachte ik ga iedereen voor de rechter slepen en vraag een dikke vergoeding,en als dit de intentie is van deze mensen is het inderdaad er een slaatje uit slaan. Ze krijgen nu nog het voordeel van de twijfel, maar ik zou anders niet weten waarom ze hiervoor naar een rechter stappen?? Om andere kinderen daarvoor te behoeden hoef je niet naar een rechter, dan zijn er andere wegen!
En wat je nu nog aan reactie voor mij hebt krijg je de dubbele middelvinger en sla ik jouw reacties gewoon over. Dat kan ik goed hoor, er zijn er al een aantal waar me dat heel goed lukt! Prettige dag verder!

192 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

193 moeder

** gebruiker verwijderd **

@192 Ik zeg dat er m i s s c h i e n nog eens naar g e k e k e n kan worden als er mensen zijn die beweren dat de badmeester de vriendjes hebben weggestuurd.
Het voor de rechter brengen is ook voor deze mensen niet de eerste gedachte geweest aangezien deze tragische gebeurtenis al een tijd geleden heeft plaatsgevonden.
Verder wil ik u hartelijk bedanken voor uw uitgebreide reactie, die ik eigenlijk niet meer verwachtte (of nee, dat is natuurlijk een grapje question ). Ik leer u op deze manier beter en beter kennen. En zo chique kan ik u helaas niet vinden.

194 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@193 Hi mam!

195 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@159 Waar beschuldig ik de badmeester dan? Ik zeg alleen dat als er wordt beweerd dat de badmeester de waarschuwingen van de jongens in de wind geslagen zou hebben, er misschien nog eens naar gekeken moet worden. quote

Ik pin jou net zo vast op je uitspraken als je mij doet hypocriet! voor jou mogen dus de badmeesters aan de schandpaal...kijk hier zeg je zelf nog een keer in afgezwakte vorm!

196 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@196 U leest wat u wílt lezen. Het draadje wordt er niet frisser op. Ik zal uit piëteit voor de omgekomen jongen de wijste zijn. Ik wens u en 'moeder' nog een prettige dag.

197 verwijderd23941
198 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

21 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
PissyspaceVideosshemaleBoob PicsXnxx.com FreepornXnxx TheifCojiendo Mi HermanitaPornostar SexyTamil Scandal Sex VideosForcedsexvideosBro Impregnate SisAdult Video ChatHot BlojobMilfbathMother Daughter Lesbain PornDeshi Hot XxxVery Romantic Hot SexDadcreampieTribbing CompFilmes Porn AntigosOyo Rooms Leaked VideoMalayalam Pron VedioPron SareeBlackbigclitCâmara Prive ComMarusya.shiklina NudeJackie Chan SexSweatpants PornMady Gio LeaksAsian Milf BbcSiri Dahl ThreesomeBlowjob Cumshot69 Sex PosePetite Tiny PornSasha Strokes PornPunjabi FuckMost Adult MovieXxx Punjabi AudioSunny Leone New HotNude Beech VideosPron AnimationsJav.guruuHw De SexoTits SuckingTamil Hot Hd SexActor Roja Blue FilmMegafiles OnlyfansXvideos Teens GaysTrush Stratus NudeMary TachibanaFuta CumshotEurgirlsescortBeurettes Nudes九色视频Jessica BepplerNaughty StepdaughterAlisonangel AsianSteother FriendsXnx WebRajavoda Adhisaya KonangalWww AdultsearchDesi Boobs ImageKareena PornSex Swathi NaiduMom Watches Son Jerk OffVirtual Real Porn 360Porno LaiveXxx LasbeanUtahjaz NudesDakota Tyler OnlyfansRemaja18Mms IndiansexHome Porn VideVídeos Eróticos NacionaisJapanese Cheating Wife Sex VideosDesi Housewife SexSeniorsizzlePorn MusivBlack Pov PornLort PornDesi XvedioIndian X MovieWhatsapp SexMati PornSwinger OrgyClit PleasureSandra Bullock PornHidden Camera In MassageMature Creampieporn免费韩漫Teen Xnxx VideoPizza Couple Viral Video WatchWww Hd Zog ComAmouranth AssholeFifty Shades Darker Sex ScenesWatch Hd Porn VideosHappy Birthday Sex ComPenelope Cruz Hot SceneWww RealitykingsTrade NudesBbccockFriends Mom SexWe Are HairypornBonnie Locket NakedNudest Web SeriesTube PrnstarsNifty Gay EroticaXstoruPorn Gay BlackedGolden AlexisMarriage Night XxxMommyblowsbedtTwitter Aunty TamilTelugu Local SexPorn NoraSeksi Video XxxHorny StepsistersHentaifromhellFemale Sexy PornPlyaboy PlusXxvideos Em PortuguesXxnxx Com HdJeanna Fisher NudeMother Son Full Sex MovieFisting GaypornSkyler Storm PornImaizumin-chi Wa Douyara Gal No Tamariba Ni Natteru Rashii 1Calvin Klein ThongsSteph Murves PornBonporniEmo Girl PornShweta Basu Prasad PornPorn WarsBollywood Actress Porn VideosSlappornPerky Asian TitsHentai HotItalian PornographerChelsea Hanfler NudeMargot Robbie Sex VideoGaymoaningFoto TelanjagThe Habibu ShowMp4 ManiaTaylor Swift Sexiest PicXvideos Gay BoyHd FreexxxKatrina Kaif SeksiNewbiienudesDoujinshihentaiPic Of Big Boobs