Sudpresse
Volledig scherm
© Sudpresse

Waals meisje stevig in elkaar getrapt, kort na vrijlating gaat jonge daderes al opnieuw in de fout

JongerengeweldScherpe verontwaardiging in Wallonië twee maanden geleden: een jonge vechtersbazin trapte toen met de hulp van een vrouwelijke kompaan een meisje stevig in elkaar in een park in Embourg (niet zo ver van Luik; nvdr). De furies belandden in de jeugdgevangenis, maar een van hen werd intussen opnieuw vrijgelaten. Vorige maandag liet de amokmaakster echter al opnieuw van zich horen: samen met een vriendin probeerde ze de gsm's van twee twaalfjarige jongens te stelen. Toen dat ondanks het nodige geweld niet meteen lukte, bedreigde ze hen nog.

35 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Als er een plek vrijkomt ? het gerecht zal het nooit leren maar ik stel mij de vraag kan men het gerecht vervolgen wanneer duidelijk blijkt dat zij in de fout gingen ?? want nu doen ze maar en denken onaantastbaar te zijn maar is dit wel zo !
  • André Gijbels

    6 jaar geleden
    Het word tijd dat ze hier ook een bootkamp opzetten, gelijk in de VS dat geleid word door ex-paracommando's, ze krijgen die dan wel op hun knieën
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Die ouders zijn zeker zoveel fout als die misdadigster. Dat moest de mijn zijn, ze zou het wel weten. En dat gerecht daar is er zeker een van broekschijters en nemen dan als excuus dat er geen plaats is, van walging gesproken.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Ik wenste echt dat deze arme meid mijn dochter was...!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De laksheid van de Waalse justitie is beklijvend.