Passieve ambtelijke corruptie (hetknipmes.blogspot.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door alarm in Politiek  ·  24 Reacties

  • 2
  • 353x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zoals ik eveneens al JAREN, nee, langer, DECENNIA uitleg: de "rechtsstaat" BESTAAT niet, dat is slechts een CONCENTRATIEKAMP "regelement" voor AUTOCHTONEN en is opgericht om de DUIZEND PROCENT corrupten, waaronder Penthouse, de gehele VvD ( Vereniging van Dieven), terroristen ( Gestoord Linksch, pVDa, etc) en criminelen VOLLEDIGE VRIJSTAAT te geven.
Dit blijkt nu wel: ze hebben niet de GERINGSTE clou wat corruptie van Penthouse is of van jihadisten, dat is waarom jihadistenlover Grappenjas van het cda zn geliefde lading ook door de TOTAAL gestoorde d666 "rechters" wil laten binnenhalen, want die zijn daar NIET toe ingericht want totaal AFGERICHT op de eigen te verdunnen bevolking, etc, etc, etc, etc, en zijn dus totaal OVERBODIG.
De "rechtsstaat" moet, zoals ik dus ook al decennia roep, TOTAAL vernietigd worden...
Het bewijs is hiermee geleverd...

3
1 FNKTD

Als de corrupten door de, zie hierboven, niet bestaande "rechtsstaat" kunnen worden vervolgd, tot welk recht kunnen we ons dan WEL wenden?... Geert....

1
2 FNKTD

@1 jeetje wat een geschreeuw weer! @2 als Pechtold netjes overdracht en schenkingsbelasting heeft betaald dan is de man niet te vervolgen.

4
3 mike45

@3

er was pas een itempje bij propaganda en fake news vertegenwoordigstervervangster, wat een woord weer, Eva Jiniek over dat Penthouse door haar side kick en politiek niet te determineren, autocratisch linksch dusch, Shaier Ferwerda, die met een "vergelijkbaar" schamel appartemente van 125.000 euro kwam aanzetten, waar Penthouse zogn "vergelijkbaar" in woont.
Niet anders te verwachten van een propaganda en fake news instituut als NPO ( Nepnieuwsch Propaganda Omroep) natuurlijk en Eva, met de kleine op komst wil haar vakantiebaantje natuurlijk niet spel zetten.
Penthouse schijnt OOK meegewerkt te hebben aan de FRAUDE van zn politieke mecenas en zn penthouse TE LAAG te hebben opgevoerd. Gaat ie ook vrijuit voor natuurlijk en heeft dus zelf OOK te weinig betaald, wordt niet moeilijk over gedaan door zn soortgenoten.
Alleen DAAR kan Penthouse al DIRECT voor ontslagen, afgezet en een paar jaar de cel in, zoals het rabiaat gestoorde en huichelachtige TOGA niet anders weet bij u en mij.
Penthouse kreeg het appartement voor CETA, waar d6666 toendertijd nog met een paar ideologische veren behept, net als met de sleepwet, nog bezwaren tegen had.
Dus had Penthouse een incentive nodig, de ambassadeur van Canada zal voor het schenken van zn Penthouse door zn eigen regering tienvoudig beloond zijn.
Penthouse IS al schuldig, ongeacht "rechtsstaat". Daar had ik mee kunnen beginnen, maar nu begrijpt u ook dat hij en zn soorgenoten nog niet vrij zijn.
Het is slechts WANNEER.....

3
4 FNKTD

@4 dat is al honderden keren hier uitgerekend dat je uit je nek kletst. De gemiddelde prijs van appartementen per m2 in Scheveningen bedroeg op het moment van overdracht 2600 euro per m2 en het appartement is 50m2 groot heeft dus een waarde van 130.000 euro op dat moment. En is gepasseerd voor 135.000 euro. Het is ook geen penthouse het is een studio, je weet wel een bezemkast met een deur een raam.

2
5 mike45

@5

waarom heeft Penthouse dan zn Penthouse niet laten zien??? Aan de zee of aan de straatkant maakt nogal verschil, ik rij er wekelijks langs...

Hij had makkelijk adres en locatie kunnen laten blurren...

3
6 FNKTD

@6

aan de andere kant van het getoonde "penthouse" zitten de ECHTE penthousen, en die gaan voor 3 a 4 keer minimaal...

3
7 FNKTD

@6 waarom moet hij dat doen, dat gaat niemand iets aan dat is zijn prive bezit. Die is aan niemand iets verantwoording verschuldigd als alleen aan de belastingdienst als die dat zouden willen controleren. Bovendien hoeven die dat niet want alle details kun je zo opvragen bij het kadaster!

2
8 mike45

@8

PRIVE????? U bent komisch. Uw held en afgod had PRIVE CHAUFFEUR moeten blijven, want hij is te achterlijk en te corrupt, een combinatie die altijd samengaat, met zn gekozen"beroep"...

4
9 FNKTD

@9 dat mag jij vinden dat hij achterlijk is maar honderdduizenden Nederlanders hebben op deze man gestemd en je zult het dus ook gewoon mee moeten doen. Zolang er een parlementaire democratie is in Nederland is dat nou een keer zo.

Jij krijgt pas je zin als Wilders samen met Baudet een meerderheid hebben zowel in de eerste als tweede kamer. Of Poetin natuurlijk de EU gaat bezetten wel met hulp van Trump anders lukt hem dat niet.

2
10 mike45

@8

alleen uw soort gelooft dat Penthouse een Penthouse kado krijgt omdat ie 'zo'n goeie chauffeur' en 'amicaal gezelschap' was.....

3
11 FNKTD

@11 het maakt niet uit wat ik geloof als Pechtold zegt dat dit een hele bijzondere vriend en de man is 25 jaar niet in functie dan maakt het mij niks uit.

2
12 mike45

@10

zie @1 . Dat houdt ook in dat met de "mening" van miljoenen "nederlanders" of NSB'ers zoals ze frougah genoemd werden, GEEN rekening gehouden gaat worden....
Geert en Baudet gaan dat vroeg of laat wel inzien, beter vroeg als ze slim zijn....

4
13 FNKTD

@12

nee, dat is hetzelfde als geloven dus bent u medeschuldig...

2
14 FNKTD

@13 dan zullen toch een meerderheid moeten vormen en zolang niet een meerderheid op ze stemt word het niks. Ze hebben nu in de peilingen samen iets van 25 zetels van de 150.

2
15 mike45

@14 ik kan dat toch niet bepalen of die man een goede vriend is. Dat kun jij ook niet want je bent er niet bij!

2
16 mike45

@15

@1 houdt in dat de eveneens niet betaande "democratie" ook opgeheven wordt zolang de NSB'ers onder hun eigen vlagje samen blijven werken en alleen het Cordon Sanitaire kennen


@16

of u bent te dom of te corrupt om het verband te zien

2
17 FNKTD

@17 jij wilt een verband zien maar er is geen verband!

@15 die blokkade heeft Wilders er zelf opgezet door voor de verkiezingen aan te geven niet met de VVD te willen regeren. En je collega's voor alles wat maar vies vuil en lelijk is uitmaken de jaren daarvoor helpt niet als je dan in een coalitie wil worden opgenomen.

2
18 mike45

@18

HAHAHAHAHAHAHAHA, u hebt waarschijnlijk ook de Groene Almanak elke dag nodig om te zien of morgen de zon wel opkomt

Niet met de VvD onder RÖTTE!!!! Geert gaat ervan uit dat er nog een spoortje rechts gezond verstand is bij de VvD maar dat heeft Rötte er 100% uitgeramd.
Van de VvD stemmers wil zeker driekwart GRAAG met PVV regeren, ze zijn alleen te achterlijk om ze zien dat de VvD, Vereniging van Dieven er slechts is om hun te bestelen....
De top en uitvoerders zijn allemaal Neo SS'ers, daar is maar een 'oplossing' voor...

3
19 FNKTD

@19 van de VVD stemmers wil 75% met de PVV regeren hoe kom je nu toch bij de onzin als ze wilde dat dat de PVV in de regering kwam zouden ze wel op de PVV stemmen dat doen ze niet.

3
20 mike45

@20

dat is PRECIES 'mijn' probleem dat ik ook al jaren, jaja, het wordt saai, uitleg: Henk& Ingrid, de ketelinstallateur en de verpleegster stemmen geen PVV maar VvD. En dat BLIJVEN ze doen.
Rötte zorgt voor ongelimiteerde import en volksverdunning en DAARDOOR blijft de rente op NUL staan en kunnen ze hun lasten blijven betalen. Die linksch overgens via de belastingen weer ophoogt maar dat schrijven ze af op hun uitgaven in de reeele economie.
Dus rente nul is ook een teken van een dood of gegijzeld volk dus, ik ga het niet allemaal uitleggen, is het het STOCKHOLM SYNDROOM waaraan ze lijden.
Ik zie geen andere therapie dan een shocktherapie...

2
21 FNKTD

@21 de rente heeft helemaal niks met vluchtelingen te maken, dat heeft met de ECB rente en de marktrente te maken. Je hebt landen die hebben miljoenen vluchtelingen opgevangen en die hebben gewoon een rente van 10% op staatsleningen. Slaat echt helemaal nergens op!

2
22 mike45

@22

ECB=Brussel=Vierte Reich=Volksverdunning=NGO's=Massaimport= 0 procent

Landen die NIET bij de ECB kunnen aankloppen moeten het uit eigen zak betalen en daarvoor hoge rente's uitschrijven.

Daarom wil Brussel ook zo veel mogelijk landen, economie of corruptie irrelevant, daar is altijd een mouw aan te passen, bij het Vierte Reich inlijven, niet om te groeien maar om genoeg lucht in de ballon te houden...

2
23 FNKTD

@20

Wilders moet veel harder campagne voeren en zich NIET aan de verborgen afspraken van de "democraten" onderling.
Die hebben immers een ZERO SUM strategie, zie ook @17 , waarin een stem op pVDa door een stem op d666 gecompenseerd wordt, want dan veranderd er helemaal niets. Penthouse en zn lesbische blije vrouwtje hebben alleen lachend hun, wat ik ook al jaren uitleg maar geen zin heeft, misschien is DAT waarom nederland een 'gaaf land' is, niet bestaande partij "programma" hebben verbrand. Wat VvD, cda en pVDa al 10 tot 30 jaar eerder gedaan hadden: JOIN THE CLUB!!

Geert moet Rötte PERSOONLIJK en zn collaborateurs als Penthouse aanspreken, hij moet Rötte in beschermde omgeving om het rabiate d666 OM buiten de deur te houden, aanvallen op de MH17 die hij heeft laten neerhalen want hij werkt samen met de Oekrainse Fascisten om zn vrindje Poroshenko aan de macht te helpen. En Penthouse op zn corruptie en Buma op zn landverraad, dat ie vrolijk hem zit na te doen en na herkozen te zijn, vrolijk 1,6 miljard aan de SUPERRIJKEN SCHENKT: wat 'goed' is voor Nederland, Buma Style...

De elite gaat dan 'racist' 'facist' gillen zoals ze zeer hoog in "opgeleid" zijn en met de AFA "rechters" die EVEN misdadig zijn, dreigen en daar ook gebruik van maken. Het volk gaat dan zien HOE de vork in de steel zit, en dat is NIET hun eigen steel....

Kortom, het moet anders.....

2
24 FNKTD

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

34 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Wife Homemade PornXxxlesTs Massage PornXnx AnimeBritnet LightKendra Sunderland AgeVideo Player PornCheat BbcBlazzers EbonyJuq-363Www YoupornSexrandiSurprise X VideoYiny Leon Porn VideosTube8mDukes HardcorehoneyFamosas Con Onlyfans NombresNude MeufDemon Slayer PornPornhub Biggest TitsPublic SpankingKayla Moody NakedPussy With FlowerSensual Sex VideoDoggystyle Hair PullMature Dirty TalkAsian Mom XnxxR/analMassive CamsTied Sex VideosMature CreempieWww.youporngay.xomHow To Finger MyselfXxx GoSunny Leon Xxx ComNuru Massage Step MomBrunette AnalizedClitoris TorturePorn With A PlotVr Headset For PornLesbi Free PornWomen UndressingSexyhunNude Gal GadotDanni TiversNew Porn MiviesMature PornstarsPublicdisgraceBackpussyAngel Wicky WebcamAsian Pov BlowjobPakhi PhotoXnxx DoctorsBig Ling XxxBlacked Com X VideoDesi Sex KandAll Telugu Sex VideosHindi Bf UpLuvbugvDirty Latin MaidsMomoka NishikiKayla Kayden AnalLesbian Force StraponHentaipn ComPorndude OnlyfansDiamond JacksonCloseupfantasyDesi Net SexBrosis PornPerverted Family PornGrench PornDesi Home XnxxHinata MarinMallu Aunty B GradeHump PornStella Cox DeepthroatFriend And Mom PornPornografia TransexualesFfree PornCelebs With Nude PicsEmplifixFemdom CartoonMadam 2015Lust Hd ComMia Khalia PornhubRp PornPorn SwedishActrices Pornograficas EspañolasRajasthani Xxx MovieAmime PirnMothersonxxxXxx.hentaipornWrestling FacesitDisha PatanixxxPinkyxxx FartingPorn PillsPorrn MdTubzkittySexy Boobs PhotoPhone Sex ComCute College GirlsRachel Starr FeetAmateur EroticAunty La Sex VideosYu ShindoaPokemonr34Brooklyn Chase SexAmetuerpornNaked Jessica BielFraternity XFemale Sex ToysFull Hd Xnx VideoLove Making PornRed Sex VideoCollege Friend SexMassage Oil Japanese PornReddit CuckolBedtime Boogey JackermanSunny Leone Sex Bf VideoViral Mms Porn VideoMallu KuthRiley Reid - Sex With DadFacialabuse]Jav Fspt-033Fifty Shades Darker SexNewhindipornFilm X StreimingBlog TestoteronaHooker BlowjobElizabeth Olsen Oldboy NudeWitches Of BreastwickNaked Men ItalianLuxeismeJulia Ann Sex Video DownloadTik Tok PornHidden Cameras In Massage ParlorsMother On Daughter PornLana Rhoades XnxxTamil Nighty SexMalayalam AdultsCartoonfuckIndiasex MmsPorn Funny MemesCodi Vore JoiJaime HammerBig Boob TubeBbc Bbw WifeHot Hollywood Sex VideoJapanese Uncensored Sex VideosVideos On Love Making