door Kiki in Politiek  ·  12 Reacties

  • 7
  • 338x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rutte is gewoon een grote slijmbal en wil zoveel mogelijk in de schijnwerpers staan, vreselijke kerel.

1
1 Interessant

Wie neemt hem nog serieus, kan men hem niet verplichten met stoppen met erken?

0
2 Kiki

Wat deed Poroshenko daar eigenlijk?

1
3 JJteW

@2 Werken!!!

0
4 Kiki

@3 op de vergadering stond de Oorlog tussen Rusland en Oekraine op de agenda, Trump had geen zin om daar over te praten dus begon bij maar weer over geld zoals op de eerste dag.

5
5 mike45

@5

u bedoelt de oorlog tussen de EUSSR en Rusland neem ik aan. De Oekraine is een coup door Rötte en zn stalgenoot Poroshenko gepleegd, dus die maken het geen dronken lor uit hoe dronken koninigzot Junkert is..... die dansen vrolijk verder....

0
6 FNKTD

@6 jij bent dronken als jij niet meer weet dat de Russen dagelijks zware militaire munitie, mortieren en raketten op Oekraine steden afschiet en inmiddels meer dan tienduizend doden. Het zou inmiddels niet meer dan terecht zijn als Oekraine eens ging terug schieten op Rusland.

Wat Rutte en Poroschenko te maken hebben met die schietpartij waarbij in Kiev honderd onschuldige burgers zijn vermoord door de vorige president in opdracht van Poetin ontgaat mij volledig. Die leeft nu met miljarden corruptie geld gestolen van Oekraine als god in Moskou!

2
7 mike45

@7

u verraad weer es uzelf, net als uw collega LGK. Dat heeft te maken met geloof, u maakt net als de islam gebruik van uitlokking en dan de slachtoffer uithangen. De pVDa en hun voortplantsel denk zijn er uit geboren.
De Russen vallen niet AAN, ze VERDEDIGEN zich tegen het opdringende Vierte Reich die opeens van geen enkele afspraak of code wist. Toen begonnen ze "democratie" voor het volk te gillen en zagen we niks minder dan de VvD, Vereniging van Dieven, opeens vooraan staan een Hitler Imitatie geven in de vorm van v Balen en Verhofstad.
De aanval op de eigen bevolking was vervolgens met de DEZELFDE Oekrainse Fascisten waarmee Rötte eerder de MH17 als lokvogel had opgevoerd, en met succes, ook de FALSE FLAG aanval op de eigen burgers uitgevoerd. Om dan de Russen de schuld te kunnen geven, en u als trolbot gaat hier weer es door de mand om dat erbij te halen.
Als de Russen die aanval op dat plein hadden gepleegd dan hadden Verhofstad, v Balen, Zimmerman, Servaas en wat daar ook aan eurofascisten rondliep NIET meer bestaan.
De wereld zou MILJARDEN en DUIZENDEN levens bespaard zijn gebleven dus is het van Rötte en zn ALDE afkomstig. Dit is HUN werkwijze immers en Zimmerman leeft nog...

0
8 FNKTD

@8 de Russen hebben helemaal niks te zoeken in Oekraine, Moldavie en Georgie! Dat zijn soevereine landen die hun eigen keuzes mogen maken. Als deze landen een verdrag willen met de EU is dan hun goed recht. Deze landen en de EU gaan ook niet over verdragen die Rusland sluit en andersom is dat ook niet zo.

De EU rukt niet op landen sluiten zich vrijwillig aan Rusland is het land dat andere landen met geweld hun wil oplegt. Iedereen met een beetje verstand weet dat die landen niks met Rusland te maken willen hebben. Rusland heeft de afgelopen 70 jaar alleen maar misbruik gemaakt van die landen en ze totaal leeggezogen en tientallen miljoenen burgers vermoord en gedeporteerd.

Alle voormalige sovjet landen hebben na toetreding, stabiliteit en veiligheid gekregen en een enorme welvaartsexplosie. Pakken we even Polen erbij in 1992 hadden Oekrainers een hoger BNP per inwoner als de Polen, nu in 2018 hebben de inwoners van Polen 5x zoveel BNP per inwoner. Dus vast blijven zitten aan dat Russische piramide systeem heeft die landen niks opgeleverd als alleen maar ellende. Daarom willen die inwoners toenadering tot de EU die kijken ook om zich heen en kennen ook deze cijfers!

2
9 mike45

@9

Het kostte de CIA 5 miljard aan voorbereidingen, militaire 'adviseurs' en omkopingen om het
volk "vrijwillig" te laten toetreden.
Daarna kwamen Rötte en Verhofstad die dachten hier even een paar miljard voor zichzelf te kunnen binnenhalen ( ALDE) nadat v Balen, die door Soros 'gesponsoord' wordt, pure corruptie dus, wat d666 bijv eufemistisch "prive affaire" noemt- een volk dat achterlijk is zal dat altijd geloven immers, de "democratie" preek kwam geven.
Toen kwam de EUSSR in de vorm van Zimmerfranz, die dacht dat is mijn ticket tot Brussel waar ie al jaren en als totaal krankzinnige zich in thuisvoelt en naar toe wilde en ging daar rondlopen.
De motivaties zijn anders, de EUSSR is Blitzkrieg 2.0 in hun derhalve Neoliberale veroveringsdrang.
Geven ze zichzelf niet elk jaar ongeloofelijk loonopslag en onkostenvergoedingen? Ze mogen het aftikken en dan naar de cel, al weten ze het nog niet.

Rusland heeft ZELF de USSR ontbonden, Europa heeft de EUSSR juist INGEVOERD!!

Polen profiteren van de open grenzen en zijn ongeoorloofde, en dat is ze zelf niet aan te rekenen maar de PUUR misdadige EUronazis, zagen we Bolkertstein niet opeens als een liberaal blad aan de boom draaien toen hij de Polen naar Nederland zagen halen??- arbeids en concurrentie vervalsing.
Zij betalen GEEN premies maar krijgen wel veel loon in verhouding. Een misdaad waar de VvD en hun partijen nog niet afgerekend voor zijn: zij leggen de lasten simpelweg bij de burger en noemen dat dan "eigen verantwoording", "vrij markt" die NUL KOMMA NUL "vrij" is of "zelfredzaamheid", alleen maar om hun baantjes in stand te houden. En de zogn 'pers'? De FAKE MEDIA?? Die hoor je er niet over, die houden de leugens in stand zoals ze "geleerd" hebben.
Met de Oekraine willen ze hetzelfde doen.
Maar dan zitten de misdadigers allang op het hakblok en als ze aftikken en geluk hebben in de cel, want dat kan natuurlijk niet...

0
10 FNKTD

@10 De media bericht niet over omdat die wereld van jou niet bestaat.

Het feit dat er andere EU burgers in Nederland werken komt het Nederlandse BNP te goede en niet de Poolse. Er werken overigens net zoveel Nederlanders in andere EU landen als dat mensen uit andere EU landen in Nederland wonen.

Dat jij terug naar de middeleeuwen wil moet je zelf weten, kun je overigens het best in Rusland gaan wonen want buiten een paar grote steden leven die mensen nog in de middeleeuwen. Geen riolering, geen stomend water, poepdoos in de tuin, leven van wat jezelf kunt verbouwen in de zomer in potten doen anders overleeft je de winter niet.

Kijk dat jij dat graag wilt moet jezelf weten maar laat andere mensen die zo niet willen leven lekker met rust.

2
11 mike45

@11

Aah, de Gutzi die zn ongelijk ziet gaat weer op zijn manier reageren en ontkennnen. Typerend voor uw soort.

U ONTKENT de ongelijkheid in Europa en komt met cijfers, weer net als uw collega GKL die nergens op slaan. Blijkbaar bent u halverwege de les statistiek weggelopen waarin de LEUGENS worden uitgelegd of bent u als zodanig afgericht door uw politieke partij en dat kan iedere partij zijn behalve twee.
Dit noemen we ook wel wegkijken van de tweede orde: dingen erbij halen die niet kloppen om het FOUTE wereldbeeld in stand te houden.

De Russen zijn een enorm land, daar ga je geen 2000 km riolering aanleggen om twee boeren en een paardekop zn behoefte in Moskou te laten doen.

Andere landen zijn DOL op uw geld en de baantjes die ze ZONDER regels mogen uitvoeren, u kijkt immers weg, maar als u bij de Polen met uw geliefde gelukszoekers aankomen die u weigert terug te sturen en tot 'nieuwe europeaan' hebt bestempeld en uw intensieve volksvervanginsveeteelt daar wilt stichten, krijgt u uw hoofd op een spies retour gezonden.
Misschien horen we daarom niks meer van KLG?? question question

En dan komt u terug bij ons en gaat dan, kenmerkend voor uw soort wegkijkers, 'racist' en 'fascist' gillen en "discriminatie", allemaal termen die alleen bij u en uw FAKE MEDIA een soort code betekenis hebben.
Als het volk genoeg van uw 'blijde' delussions heeft zult u nog HEVIG terugverlangen naar de Middelleeeuwen en hun straffen....question question

1
12 FNKTD

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Dad Daughter ForceThot BbcTfganesVideo Amateur Francaise SexeFamily Xxx HdSappgic EroticaIndian Porn Web SitesBangbros New VideosPorno ArgentinoCentaur FutaDevar Aur Bhabhi Ka SexBambi SleepRatemypussyEporner.comkHitomi TankaHunny Meaning In HindiSkylar Snow AnalPregnamt XxxHardcore Black PorSmall Tits AnalNude Beach On TumblrNaughty KathieBlueasfuckEmmmyxo NudesPron Tubes3d Porn CpmicsStories Of ImpregnationBrandi-love-femdomFilm Semi JapaneseBlog CornoFapfappyFind EscortsPorn ItaliBabes AnalNia Nacci CreampieAj Raval NudeMasalaaeenJav TubesCoworker BjFliz XxxNikita SexBlind Sex VideosTaboo Gay PornTexte PornoWifes NudesJpg4.u SAmulya Sex PhotosBbw Pov BjPerfect Tits BigKim MananaPusy Sex VideoSofia Leon SexMerejVrconkDoggystyle CreampiedHow To Eat A GirloutSara Underwood NuseIsha Deol NudeLive Porn Ao VivoPeige SteelNackedwomenMama Bhanji Ki ChudaiLena RoseLucy Li PronXx Bengali Hot VideoLi RongrongDeepthroat LoversYuliett Torres PornBeeg XhamsterPrincess Fiona PornAiysha Saagar NudeAngela White Full HdIndian Seaxy VideoGirl On Top SexMom Son Black PornPorn Nude CelebIndian Deshi Porn VideoWww Kamasutra VideosNipple Slip VoyeurB Cock XxxIndian Mallu Bhabhi Sexسكسبث مباشرLana Rohades PornPron Star XnxxHomemade Swinger PornBall Licking PornMilf With Great TitsGay Porn BlakGoku NakedIndian Mature Sex VideosPinky PornstaeXxx AniLatina PornvideoPornô Não ContoA Z NudesBleach R34Riae SuicideOnline Striptease GamesCindy MoviesAngie Dickinson NudeAbelle DangerGay Porn CompilationXx Video Hindi AudioHoneymoon Bf VideoAshlyn BrookeCrackhead BlowjobsFske PornJaqui Et Michel PhotoGay Jerk OffBhabhi Wala BfDanny Xxx VideoNithya Menon Hot BoobsDark Desire SexChubby Latina NakedHindi Porn NewNew Lesbian XxxAsian Masage PornWife Shareing XxxYoupo NWwwwwwwwwxxxxxxxxxBwc BlowjobLesbo Sisters PornWinx Club SexYoungcocksuckerCaptain Underpants PornShowing Boobs GifWwe XnxxIndian Pornstar Porn VideoBrooklyn Chase DpHitomi Tanaka Big TitsOnstagram PornYinyleon Porn HubBrezzars MomXxxs MovePolskie Aktorki PornoNu Pour NousSpider Man Across The Spider Verse PornCumshot In PoolAdira Lore PornSenior Citizen PornSexs Xxx.comJaclyn Taylor Porn4k Indian SexHindi Big Boobs SexBf Picture LiveSexvidoes TamilCideos De PutasLesbian Clit On ClitHd Porn FullCartoon Pornografia