REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Duitse minister 'grapt' over 69 uitgewezen Afghanen op zijn 69ste verjaardag, een van hen beneemt zich bij aankomst van het leven

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer 'grapte' bij de voorstelling van zijn 'masterplan' over immigratie dat net op zijn 69ste verjaardag 69 Afghaanse vluchtelingen uitgewezen werden. Een van hen beroofde zichzelf na de terugkeer naar zijn thuisland van het leven.

22 reacties

  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    Ieder die zo'n persoon in bescherming wil nemen, die niet eens dankbaar was tov zijn gastland, voor die hoop ik dat ze nooit persoonlijk geconfronteerd worden met een misdaad begaan door een vluchteling. Moeten wij serieus hun crimineel gedrag aanvaarden? We blijven maar betalen voor hen ook al zitten ze dan in de gevangenis. Dit blijft echt niet duren, eens zal de eigen bevolking in opstand komen!
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Crimineel in eigen land en daar weglopen om niet in cel te landen. Dan in Duitsland weer crimineel geworden, en nu vinden de linkiewinkies dat die niet mocht teruggestuurd worden. Net hetzelfde wat Francken in België moet doorstaan. De linkies nodigen criminelen uit en wil hen hier houden, vraag is WAAROM?
  • William Bonny

    6 jaar geleden
    Het was een crimineel en met recht terug gestuurd. Of moeten wij hier nog ook al de criminelen van de wereld herbergen!!!!. Wat een dorpsidioten die groenen. Waarom sticht groen niet zelfs eens een staat, die al de criminelen+bommenleggers+misdadigers+jihady's van de wereld opvangt???. Ze zouden dan tenminste eindelijk eens iets positiefs doen voor Europa.
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    Wat heeft het ene met het andere te maken? Iemand die het niet waard was hier te blijven is uitgewezen. Iemand beneemt zichzelf het leven. Geen van beide zijn de schuld van iemand anders dan de dader.
  • Willy Petermans

    6 jaar geleden
    Allez, het bashen tegen Seehoffer is begonnen. Het is hij die kritisch was tegen Merkel. Ik vond dat het nog lang geduurd heeft. Met de pers op kop verhogen ze de druk op Seehoffer tot zijn kop rolt.