Europa op ‘Rand van Oorlog’: Turkije Verzamelt Boten om Migranten Naar Griekenland te Sturen Omwille EU-Woede… (express.co.uk)


EUROPE is on the brink of war as Turkey gathers fleets of boats to ship 3,000 migrants a day to Greece in retaliation over the European Union's (EU) vote to freeze accession talks ...

door FuckTheEU in Politiek  ·  40 Reacties

  • 0
  • 1213x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 FuckTheEU

De EU brengt ons vrede...........whahahahahahahaha

3
2 FuckTheEU

Gewoon allemaal terug varen met een paar grote militaire schepen is dat klusje zo geklaard.

1
3 welofniet

Met echte leiders was het nooit zover gekomen.

2
4 Positivo

Dit is een regelrechte oorlogsverklaring aan Europa . Dit kunnen de europese landen niet accepteren . Wat een smeerlapprn .

1
5 buxie

@3 Precies ! En dan een feestje omdat zij dan zeker nooit meer bij EU kunnen aansluiten !

1
6 Moskowfiets

Dit is dus de wraak van een gestoord figuur die zijn zin niet krijgt. Europa heeft zich, wat wil je ook met dergelijk grootverdieners als bestuurders, zelf in de problemen gebracht met hun manier van onderhandelen. Een groot drama is de kennis en vaardigheden die deze lummels hebben. Grote bek, veel opstrijken in eigen zak en de rest kan verrekken, dan maar oorlog. Weg met de EU.

0
7 TC

@4

Zonder Erdogan was het nooit zover gekomen. Hadden we in opperste rust gewoon een goede verstandhouding met de Turken gehad. Waren er goede afspraken gemaakt met de Turkse regering en was er nooit een valse coup gepleegd. Hadden die vermeende Gülen aanhangers nu nog gewoon hun banen gehad en was het niet nodig geweest voor de Turken buiten Turkije om omgerekend 1000 euro te moeten storten in de knip van Erdogan.

0
8 Zwartwit

Laat maar komen ook ! Ben er ondertussen wel klaar mee , dat gedreig van erdo tje! *Plunje zak zoeken doet *

0
9 Antones

australisch model hanteren. diegenen die het redden niet van hulp voorzien, dat houdt t snel op.

2
10 maarten1234

Kunnen dan ook al die idioten turken die op hem gestemd hebben en nog steeds achter hem staan eruit gezet worden of laten we die in Europa om de boel te gaan verstieren na een oproep van deze idioot.

0
11 Saviro

Als je kijkt naar het midden oosten dan past Turkije daar mooi tussen , bij het westen aansluiten duurt minimaal nog een eeuw ! Zij zijn in ontwikkeling maar lopen nog wel een paar honderd jaar achter bij het westen ,dus moet daar je nooit banden mee aanhalen en al helemaal niet op vertrouwen !

0
12 Moskowfiets

En weer 30 zetels erbij voor Geert Wilders!

2
13 FuckTheEU

Bij express.co.uk is het elke week oorlog.
Niettemin, dit is wat je krijgt van handelen met onbetrouwbare partners. In het oosten is er nog zo'n land met potentie. Maar vooral er vanuit gaan dat als we maar iets afspreken, dat soort partners zich aan de afspraak houden.

1
14 Partijdig

Tis ook wel een beetje een hoax bericht maar wel een grappige ,Er is niets aan de hand kijk maar naar de neus van Rutte !

5
15 Moskowfiets

Turkije maakt geen onderdeel uit van de EU. Turkije heeft geen afspraken en eist alleen maar.

Europa heeft afgesproken dat vluchtelingen geholpen moeten worden in het land waar zij aankomen.
Komt men dus in Turkije aan, dan zijn het vluchtelingen in Turkije, die door Turkije geholpen zouden moeten worden. Anders moet Turkije zijn grenzen maar dicht gooien. De vluchtelingen vluchten vooralsnog niet van Europa naar Turkije. Wel andersom. Dus de grens met Turkije hermetisch dichten. Fregatten op de zeeën, Tanks aan de grenzen en als er een Turks bootje met vluchtelingen probeert de vluchtelingen in Europa te dumpen, schot voor de boeg en anders torpederen. Fout van Turkije, niet van de lidstaten die torpederen.

Als Turkije oorlog wil, kunnen ze dat toch krijgen?

0
16 Zwartwit

En dit soort dingen lees je dus nooit in de MSM! Het komt pas in de MSM als er echt oorlog uitbreekt en het luchtalarm overal afgaat.

Wat Turkije doet is een regelrechte oorlogsverklaring. Maar onze leiders doen niks, bang dat de nederturken en overige turken en moslims in Europa zich tegen ons keren.

2
17 Schoenzool

Ha ha ha gevaar geweken !! Den Haag staat al voorover gebukt >>Kamer wil geen pauze in overleg EU en Turkije

https://www.nieuwskoerier.nl/news/31876-kamer-wil-geen-pauze-in-overleg-eu-en-turkije

2
18 Moskowfiets

Als Erdolf hier aan begint, kan de EU ook een economische blokkade van Turkije afkondigen. Compleet met bevriezen van bankverkeer. Kijken hoe lang Turkije dat volhoudt.

0
19 TedjeR

Ach ja. Zodra het volk daar honger krijgt is het Mussolini all over again.

1
20 Robot

Onze Europese leiders hebben niks geleerd van Hitler en Stalin. Een dictator zal altijd zijn zin doordrijven, hoe politiek correct je ook bent. Maar nee hoor, 80 jaar later gaan we gewoon weer onderhandelen met een megalomane gek.

0
21 Schoenzool

@20

Erdo gedraagt zich toch als Mussolini? Mussolini is vergeleken met Tayyip, eerlijk gezegd, een kleine jongen.

Je kunt je afvragen "Hoe ver kan die andere vent met dat snorretje, op de grens van Europa en Azië, nu nog eigenlijk gaan".

0
22 Zwartwit

Af laten zinken voordat zij de haven verlaten ? of gewoon even een goede coup uitvoeren ?

0
23 voetstoots

Ben alleen benieuwd , wat er gebeurt als Europa het echt aan de stok krijgt met erdo tje , wat zijn 5 e cologne gaat doen !

0
24 Antones

Okee dan, er liggen volgens mij al wat oorlogsschepen daar in de buurt.

0
25 knuter

@3 Prachtig als dat zou kunnen, snap alleen niet welke schepen jij bedoelt. Nederland beschikt slechts over een aantal roeiboten en enkele kano's.

2
26 jbruntink

@20 ,
Zou inderdaad wel eens "Taksimplein" voor hem kunnen worden.

0
27 fin.demeer

** gebruiker verwijderd **

Het gaat helemaal uit de klauwe escaleren, en dat is ook de bedoeling.

28 gebruiker-verwijderd

De EU wilt migranten, denk niet dat de dreiging aan zal komen.

4
29 Boelie

Rand van oorlog? Hou toch op. Tendentieuze berichtgeving. Wie gaat er dan oorlog voeren tegen wie? NAVO-land Griekenland tegen NAVO-land Turkije?

6
30 Conclusius

@30 Als erdo de grenzen 100 % opgooit om Europa n lesje te leren , is dat in mijn ogen n oorlogs verklaring aan Europa . Die hele navo is toch gewoon n wassen neus en denk je nou werkelijk ,dat als Europa ruzie krijgt met Turkije , dat je dat nog wat aan de navo hebt . Maar ik zie Turkije Europa nooit aanvallen , daar hebben ze gewoon het geld , infrastructuur om oorlogstuig te maken niet voor . Dus vanuit dat punt kan je het tendentieus noemen , maar niettemin kan het nog wel heet worden

1
31 Antones

Dit is en was het plan van Europa al de hele tijd. De deal met Erdogan was er alleen om het volk zoet te houden want er ontstond te veel tegenstand in een korte tijd. De globalisten willen niks anders dan Europa te overspoelen met vluchtelingen, chaos moet en zal er komen. alleen is nu Erdogan schuldig en de EU blijft min of meer buiten schot. Erdogan is de perfecte zondebok van de EU om hun smerige plannetjes door te kunnen zetten. En de chaos zal er voor zorgen dat er nieuwe wetten en regels komen die onze vrijheid nog meer zullen beperken.

3
32 Enjoylife25

Turkije: een land met een regering die alleen de confrontatie en conflicten met Europese landen zoekt, kan onmogelijk lid worden van de EU, een verband, dat voorgeeft dat de landen binnen de Unie samenwerken.

Als de Turkse regering deze boten georkestreerd stuurt, maakt de regering van Turkije zelf zich schuldig aan mensensmokkel , illegale grensoverschrijding en door het wegsturen van mensen aan ethnic cleansing.
Dan mogen ruggegraatloze figuren als Rutte , Juncker, Hollande, etc. zelfs niet eens meer samenwerken met Erdogan. volgens hun eigen regels moeten ze hem dan voor het Internationale Strafhof brengen.
Dat wordt beven en sidderen voor VVD en PvdA: iedere dag boze, rode vlaggen wapperende Turken voor het Strafhof in Den Haag.
Zelfs als politiek correct weekdier ben je dan niet moreel buigzaam en glad genoeg om weg te glibberen.

0
33 marielouisevankleinmareslag

Ik ben echt helemaal klaar met Turkije onder Erdogan zeg.. Hij is echt bezig een soort Nazi Duitsland 2.0 te creëren. Enge ontwikkeling

Ik zie al enkele gebruikers roepen "laat ze maar komen" maar toch moeten we Turkije niet geheel onderschatten, aangezien ze toch over een van de meest omvangrijke strijdkrachten in Europa beschikken. Als Erdogan iets van plan is zal hij waarschijnlijk wachten tot Trump president is, want die laat Europa misschien wel aan hun lot over als het er op aankomt, Obama zou niet lijdzaam toekijken daarentegen.

0
34 Gewoon een student

@32 Oja dat verklaard natuurlijk waarom alle Europese leiders helemaal door het lint gaan om Erdogan's plannen, allemaal een toneelstukje toch? Genoeg aluminiumfolie in huis denk je?

3
35 Gewoon een student

Ach, komende zomer ligt half Nederland weer te zonbakken op de Turkse stranden terwijl in de achtertuin misselijke dingen gebeuren.

2
36 Serial-Chiller

Europa heeft ook alleen maar lopen toegeven en bijna niks gedaan om het te stoppen, net als met de appeasementpolitiek in de jaren 30.

Als ze dit doen, direct uit de Navo zetten en elke kans op eu lidmaatschap weggooien. Een volledige boycot, zoals Rusland die heeft gekregen voor minder, is ook niet ongewenst.

0
37 uberqwerty

@37

En alle Turken terug naar het land van hun Sultan.

1
38 MARCUSAURELIUS

Op naar de 50 zetels voor de PVV!

Make Holland great again in maart 2017.

1
39 Trump2017

Er komt geen einde aan de zegeningen van de EU.

Tenzij er een einde komt aan de EU zelf.

Hopelijk wordt 2017 het jaar waarin we definitief verlost worden van dit gedrochtelijke geesteskind van de graaiende elite.

0
40 IAmLegend

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

34 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Indian Hd XxxxNew Hindi Adult MovieEbony Car BlowjobsHenti VfBeurettebideosPornundergroundMasazh XnxxWww Com Sunny Leone VideoIndian Web Series SexualSloppy Bbw HeadGrupos De Telegram PornôSexo Gay Em QuadrinhosDesenhos Mulheres NuaMina LuxxPopperbatingHot Video Xxx ComSex Kaise KreLisaannSophie Dee Hd VideoSexymidgetsTouch Of LuxureSenileone XxxColleen Ballinger PornPornchannelsGame Of DesoreMulher Pelada VipSpongebib PornXxx Video Hd BigMia Khalifa Full SexyVassidy BanksXx Video MovieMeet N FuckOn PornhubGloryhole SeallowBokep Ibu Tiriفیلم سوپرسوسانوJiggily TitsXnx PoranBrazzer TeenagerChut Ki MovieRajsi Verma MoviesNot So AmateurId.spakbangMantis-x PornMost Beautiful Women Sex VideosRocco XxxKerala Mallu Sex VideoPerfect Tits FlashEthiopian PornographNew Yoga XxxDirtyrouXfantazy]Eroticos SexoBeautiful Sex Video HdXxxx Hindi BfLarest Porn VideosCuckold Consultantالسحاق سكسGaydaddy PornAva Addams HusbandPadosi PornJav PublicTeen Anal TubeSims 4 PornographyRoughblowjobGirls Do Porn BestDesi Bengali ChudaiHindi Xxxii ComFacesitting DominationDigitaldesireHqhentaiJohnyy RapidArchie Panjabi NudeDiamond Doll NudeSupercakes OnlyfansDrsgon PornCeleb Camel ToeAngela White XxWwwxxxvcomCzech Wife Swap PornVioergirlsGangbang Rape PornJamie BergmanIndainxvideosMencummingOrgasm Porn HdBanging Step MomPenny Barber AnalPorn ChinaFree Porn PjcsSex Hollywood VideoAtomic Heart Twins PornMissjoyy OnlyfansWives Sucking BbcCleaning PornDiora Baird Onlyfans NudeLex SaigePoern VideoPorn123Lakshmi Rai Sex VideosMia Khalifa FootballIndian Desi Girl Xvideo18 Web Series HindiWife Swapping KahaniPawg GothR FemboysKarisaa KaneAsmr SexXnxx Saree IndianPrivate Siciety PornCums EverywhereSydnee CapriLexi Luna VrpornNancy A PornSkip The Games MichiganJaexgaloreSp00pybeansBest Comic PornKolkata Hot SexKoriya Sex PhotoHdcumDowblouse PornFqu PornYouporn CmFree Porn Of TeensPhotoacompanhsntesPorns MilkBlack Mature Women NudesIce La FoxxRajasthani Sax VideoUndressing SexSex Video And AudioAshleyn BrookDouble Penetration StepmomLesbian EdgingRiley Reid BlackmailVeronica BrccAdult LookFilms Pornographiques BlackMarathi Actress Nude PicsElla And David PornJapanese Friends Wife Sex MovieFollarmadurasLasbian Feet PornPayton PresleBigblacktitiesXxx Malayalam HdSaree PornNude MpviesRu Le 34