door Havermout in Overig  ·  35 Reacties

  • 2
  • 737x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

die zit goed in de puree question

1
1 Roomboterbabbelaar

Van de regen in de drup.

2
2 linksepisser

"De boer liep tegen de lamp nadat het waterschap een tip had gekregen. "Zo'n melding hadden we nog nooit gehad", zegt een woordvoerder van het waterschap tegen Omroep Brabant. De man krijgt niet alleen een boete, mogelijk wordt hij ook gekort op zijn subsidie."

Ze moeten Nederlandse boeren echt hebben.

10
3 Wendel

Volgens mij mag je iemand niet twee keer straffen.
Of geld dat alleen voor is terroristen van IS die terug komen.

8
4 meneer van het nieuws

Echt belachelijk dat we te WEINIG water hebben in Nederland.

7
5 Alingebruik

** gebruiker verwijderd **

Deze boer word gestraft? En die vliegtuigen kunnen ongestraft blijven spuiten?

6 verwijderd13105194

@4
Als je subsidie intrekt omdat de boer zich niet aan de voorwaarden heeft gehouden, is dat dan hetzelfde als straffen?

4
7 linksepisser

@7 : Dat vroeg ik mij ook af, volgens mij mag dat helemaal niet, staat nergens in de regels van die subsidie dat iemand, die stiekem water pikt uit een openbare waterput, dan geen subsidie meer krijgt. Dat mogen ze vast niet opleggen. Intussen lekker de stuipen op het lijf jagen van die boer en de mede-boeren, uiteraard.

6
8 Wendel

De put is weliswaar voor de brandweer bedoeld maar het water daarin is openbaar bezit, lijkt mij.

9
9 Wendel

@6 .
Over welke vliegtuigen heb je het ?

0
10 XingFu

** gebruiker verwijderd **

@10 dat zijn de vliegtuigen die een wolkendek creeren waar geen regen uit komt

11 verwijderd13105194

@8
Er zitten heus wel clausules bij die inhouden dat de boer zich aan een aantal minimale vereisten van vakmanschap en gedrag moet houden. Het zou wat zijn als je subsidie kan aanvragen en vervolgens ongelimiteerd ermee doen wat je goeddunkt.

3
12 linksepisser

Er is verschil tussen verlinken en een misdrijf aangeven. Dit is dus verlinken, iemand opzettelijk schade toebrengen, met een lullig wetboekje in de hand als pistool. Nederland verzuipt half in het water. Er is alleen geen struktuur aangebracht om 'teveel' over te hevelen naar 'te weinig'. Zuinig zijn kan die aardappels en de oogst niet redden. Goede planning kan dat wel. Die heb je wel nodig als je ongelimiteerd stiekem het weer gaat manipuleren en dan dat wapen tegen zelfstandigen met veel grond inzet. Bah!

9
13 Ness

@11
Gebruiken die vliegtuigen daar ook oppervlaktewater voor dan?

2
14 linksepisser

@11 .
Quote:
" dat zijn de vliegtuigen die een wolkendek creeren waar geen regen uit komt"

Tja, zo'n beetje te vergelijken met het feit dat je een klein wolkje te zien krijgt als je uitademt als het hard vriest. De adem die jij uitblaast bevat kleine waterdeeltjes en die bevriezen in de lucht.

Vliegtuigen ademen ook water uit en op die hoogte vriest het... Dus krijg je wolkjes. Hoe kouder, hoe langer het wolkje blijft hangen. Niets vreemds aan.

Natuurkunde voor beginners zeg maar question

2
15 XingFu

@15 Eh nee zo werkt het niet. Het leeuwendeel van de wolken zijn niet zichtbaar voor het blote oog als er een vliegtuig doorheen vliegt zie je een spoor waar de temperatuur omhoog ging, dat zie je heel lang die witte strepen.

@6 Chemtrails ja? Echt?

3
16 Drs. Mezun

De gemeente maakt de gemeentetuintjes wel nat, bloemetjes zijn belangrijker dan aardappelen?

7
17 Aragon

@4 ,

Twee keer straffen mag inderdaad niet, maar een straf kan wel uit twee onderdelen bestaan. Net zoals je een taakstraf en een celstraf opgelegd kunt krijgen. Niks mis mee.

@13 ,

"Goede planning kan dat wel."

Dat moet je dan tegen die boer zeggen. In plaats van naar andere 'schurken' te wijzen.

1
18 progressiefliberaal

@13 ,
Klopt volgens mij wel dat er genoeg water is
er stroomt nog genoeg water via de rivieren de zee in.

5
19 Aragon

@17 ,

Daar betaalt de gemeente ook gewoon voor lijkt me.

Illegaal water aftappen is toch wel iets anders. Gewoon afblijven. Sommigen denken echt dat ze alles mogen.

Boeren zijn ondernemers, als ondernemer en zeker als boer moet je plannen en rekening houden met tegenvallende omstandigheden. Het zou net zo onzinnig zijn om goed te gaan praten dat, weet ik veel, een postbedrijf haar wagens met twee keer de maximaal toegestane snelheid laat rijden omdat anders de ingeplande bezorgingen niet gehaald kunnen worden...

0
20 progressiefliberaal

@20 ,
Ach, als je volgend jaar honger krijgt, kun je in ieder geval nog van de bloemetjes genieten.

4
21 Aragon

@21 En als uw huis volgend jaar niet geblust kan worden omdat het bluswater voor de aardappels is gebruikt, kunt u tenminste nog van uw piepers genieten.

2
22 Smiling

@22 volgend jaar is die put wel weer vol hoor of verwacht je geen regen meer in die tijd?

4
23 meneer van het nieuws

@9 maar er is ook een verbod om grondwater en water uit sloten te gebruiken voor besproeiing in deze droge tijd.

In deze put zit grondwater dus daar gaat hij al fout.

0
24 TheoTheo

@13 had deze man in de niet droge tijd extra water opgeslagen in zijn gierput of ander opslag tank dat had hij deze gewoon mogen gebruiken.

Dat hij verlinkt is door een boer snap ik ook want door droogte worden de gewassen meer waard maar als dan iemand stiekem water geeft worden jou gewassenminder waard en moeilijker te verhandelen, zeker als andere het dan na gaan apen.
De boeren helpen elkaar maar zijn ook elkaars concurrenten en als je concurrent meer geld binnen krijgt en jij bijna niet kunt rondkomen dan ga je het de volgende oost ook verliezen tegenover je concurrent omdat hij kan investeren en jij niet.

1
25 TheoTheo

Ach, dan maar geen aardappels dit jaar.

0
26 Hein2

@12 : Ja, maar dit kunnen ze niet hebben geanticipeerd.

2
27 Wendel

Al die gemeentes hebben ooit een gemeenschappelijke, openbare waterput gehad. Die moet je in ere hertellen. Water"diefstal" beboeten in Nederland is het begin van het einde. Water is het volgende waar wereldwijd jacht op wordt gemaakt door beleggers.

Laten we z.s.m. in iedere gemeente een openbare waterput slaan. Zodat men ons daarmee nooit volledig kan klemzetten om exorbitante bedragen te moeten betalen voor water in Nederland waterland.

2
28 Wendel

@27
Nee niet zo specifiek natuurlijk, net als dat belachelijke 'kat in de magnetron' arrest.
Ik bedoel, daar hebben ze vast wel een kapstokartikel voor, om even een stokpaardje van Koos Spee van stal te halen.

0
29 linksepisser

Hoe zit het trouwens met proportionaliteit, in dit geval? Hier kan toch geen rechter mee akkoord gaan? Dat iemand misschien het faillissement in wordt gedreven vanwege zoiets?

2
30 Wendel

@30 , zou je ook nog zo reageren als deze put toevallig de put zou zijn waaruit jouw huis geblust had moeten worden? Of dat van vrienden of familie?
En je kunt wel in iedere gemeente een put laten slaan, maar bij het huidig weer wordt het grondwaterniveau al een probleem zonder publieke putten. En exorbitante bedragen? Ik betaal iets van € 7,50 per maand aan mijn waterleverancier. En daarvoor krijg ik ieder uur van iedere dag weer heerlijk schoon helder drinkwater uit mijn kraan. Voor dat bedrag ga ik echt niet mijn water uit een openbare put halen.

1
31 Giesje

@16 : Vroegah had je strakblauwe luchten en dan kwam er van links in die blauwe koepel een vliegtuig aanvliegen, dat had dan een condensspoor. Eerst onzichtbaar, dan zichtbaar, maar smal, dan werden het twee brede strepen en nog voordat het vliegtuig halverwege die blauwe koepel was, waren de strepen alweer zo breed, dat ze onzichtbaar waren. Verdwenen.

Dat ziet er nu anders uit. Waarom? Chemtrails? Andere brandstof/hoogte? Geen idee. Maar het ziet er wel gedelijk anders uit.

1
32 Wendel

@31 : Nu nog wel. Maar als je de langzaam op stoom komende media-campagne m.b.t. water bekijkt, dan zal dat gauw veranderen.

Ik vind dat ieder mens, zeker in Nederland, toegang behoort te hebben tot gratis water in een gemeentelijke waterput. Schaarste is 9 van de 10 keer kunstmatig gecreëerd om er geld uit te slaan.

Tot voor kort waren er in Amsterdamse parken en op sommige andere plaatsen groene fonteintjes met gratis drinkwater. Al flink oud. Zijn nu bijna allemaal weg.

2
33 Wendel

Democratie betekent dat deze grond van ons is. Dáárom hebben wij het hier voor het zeggen. "Alle ingezetenen van Nederland" hebben ze het over in de grondwet.

2
34 Wendel

Alles dat erin zit is dus ook van ons.

2
35 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Past weer mooi in de lijn van "Wij motteTribunaluh". Waarom kunnen die rechtserts toch zo slecht tegen kritiek? ...

zojuist geplaatst door Tussenderegels

progressiefliberaal
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Zal lastig worden met de verkeersupdates.'Verstikking op de L(uchtweg)5.' 'Verticale kettingbotsing tussen de A28 en de L3.''3D-knooppun...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

Strongoli
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@7Word jij nooit doodziek, van al die constante vragen aan iedereen de hele dag?Lijkt mij behoorlijk vermoeiend, zeker als je bijna geen ant...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
NASA maakt to do-lijstje voor astronauten die naar de maan gaan: planten verbouwen, naar water zoeken en maanbevingen registreren

Eigenlijk denk ik dat de maan uiteindelijk vrij weinig meer zal zijn dan een gebied waar grondstoffen gewonnen zullen worden. Triest maar waar, ...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Scholieren mogen geen fatbike gebruiken om verkeersdiploma te halen

En na het behalen van hun examen, gaan ze los op hun fat-bike. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
NASA maakt to do-lijstje voor astronauten die naar de maan gaan: planten verbouwen, naar water zoeken en maanbevingen registreren

Magnetosfeer creëren, atmosfeer verdikken, zuurstof erin aanbrengen......

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@22,Dit gesprek hebben we al vaker gevoerd. Ik zie het nut er niet zo van in om dezelfde zetten steeds te herhalen....

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@29 Ik heb hem anders nog nooit horen zeggen dat dit beleid, deze asielstroom uit de hand loopt. Ik zou, als ik in zijn positie was, toch een...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@5 Doet er weleens iemand wél iets goed in jouw ogen?...

25 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@27 Geen idee. Net als jij. Anders had ik die allang aangedragen natuurlijk. Maar je denkt toch zeker niet dat v.d. Burg achterover leunt, geze...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sex Videos Hd TeluguSex Videos Sleeping SexNicki Minaj SexxxKim Kardashia Full SextapeCarblowjobBbw Porn RubeFirsttimefuckingWww Free PornRealcam.vipSexo Na WebcamJogo HentayJendall Jenner NakedHarry PussyDaisykeech Onlyfans LeakedBeast Tamer HentaiGothbaby2022Kenzie Love PovPirnhdForum EliteacompanhantesFag PornAshley Benson HotFc2-ppv-3788088Kiki DanielsBem 10 PornHent.aiSexy Girls TwitterHuge Boobs VideosBusty Indian MilfStreet Fighter Cammy PornHelp Me CumDonna W ScottShirley Setia BoobsTik Tok OnlyfansBest Romantic Porn VideosSrabanti MajumdarAnimesexvideoPorn SissyCreampie Mom SonSister Feet PornPorn ImagaesDominican Republic PornCocomelon R34Alia NudeWww Sex Video CoXnxx Indian Porn StarCuckold PicsBad Girl XnxxNew Aunty BfSexgirl And AnimalLesbian Big Clit PornHannah Uwu Onlyfans LeaksVer Filme PornBiggest Cock In The WorldLiza Simpson PornAll Actors Sex VideosKatun XxxChaturbate ArchieveLiscrawler.comFilmes Adultos AntigoForeskin Restoration DevicesSemi Nude GirlsBeauty Sex HdThe White BoxxAmature Wife DpGay Sex TrainingPornô Caseiro CoroasTop Xxx Hd VideoFriends With Benefits Sex SceneMadnessalisePerfect Body NideSuperherione PornPron FreeMost Viewed Porn VideosEporner.comlWww.heavy-r.comThe Last Of Us Sarah PornHd Xxx Videos ComIndian First NightJav FamilyXnxx DunlodTeenage Naked PornWresting PornIndian Girl Masturbation VideoEva Martinez NudeHindi Sexy Video Full Hd MeinIndian Sex With ServentForced Gay PormInfluencersgoneiwldChriseanrock NudeTrisha Xxx VideoNew Sexy Video BfXxx Xxx Sexy MovieHot Mommies XxxListcrawlers DelawareAmat Porn TubeLesbian Sucking TitsEuropean SexMiankhalifa Porn VideosSexy Full Video HdSexy Big Boobs SexSexy KiaraDeshi Bhabhi Porn Video HdEnormous Boobs LesbianEporner.clmDoy Pocket PussyCartoons Porns VideosTantalysDarmowe PornioleAria Lee Lulu ChuMilf Lesiban PornAsa AkriaAnupama Parameswaran BoobsBrotherandsistersexSleep Sex XxxPornvideos MilfLafy Gaga NudeThamanna X VideosPriyanka Chopra Porn FilmFree GaypornsitesSarah Lace AnalBlm PornDesi Sex StoriesFemale Bodybuilders NudeSuhagrat Hindi Sexy VideoKrysten Ritter PornMichelle Monaghan SexyPorn At First TimeBiggest Ass In The WorldStefbabyg LeakSunny Loven XxxFoot Mom PornXxx Sanyy LioniChat Uol EntrarVanessa Kirby NakedXnxx Hd HdJkabethandaleBunny Ratchet FartingSci Fi PornAltyazili PornoBf Hot Sexy MovieChickflixxxпороо хабVirginanalIncesttabooUpskirts At The OfficeAmourath JoiRequal DevineGarotas SexPics Of Camel ToesLisa Anne