'Vernieler Hacarmel heeft geen spijt van daad' (at5.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd2420 in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 12
  • 729x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Alles wordt door links met de mantel der liefde bedekt. Moslims en islam wordt heel erg vermeden en overal lopen opeens verwarde mannetjes rond.

9
1 view2006

"Advocaat Loonstein van restauranthouder Sami Bar-On schrikt van de woorden van A. 'Het bevestigt wederom dat het om een aanslag ging. Nederlandse autoriteiten wilden dat woord niet in de mond nemen," Nou het is logisch dat ze dat geen aanslag noemen want alleen de ruiten moesten het ontgelden. Bij aanslagen denk je toch meer aan bommen en veel doden en gewonden en de zegen van ISIS. Maar die knurft kan wel weer terug naar Syrië. Hele foute instelling.

4
2 Ness

"Hij draaide naar eigen zeggen volledig door toen hij de Israëlische vlag opmerkte bij het restaurant. 'Toen knapte er iets in mij. De vulkaan in mij barstte."

....

"A. stelt niets tegen Nederlanders te hebben en ook geen fanatieke moslim te zijn. De eigenaar van het restaurant kent hij niet, [....] 'Politie Nederland heel goed', zo zou hij tegen de krant hebben gezegd met zijn duim omhoog."

WTF ?

1
3 lost

@1 ,

het is toch echt rechts dat al decennia aan de touwtjes trekt.
Bepaald inhoudsloze reactie dus.

24
4 jodelatedieho

Driedubbel hard straffen dan maar.

4
5 Drs. Mezun

"'Ik deed het voor mijn broeders en zusters in Palestina', zegt hij tegen De Telegraaf."

En die zijn daar wat precies mee opgeschoten? Dat iedereen ze nog erger uitkotst dan de laatste tijd toch al het geval is?

"Hij draaide naar eigen zeggen volledig door toen hij de Israëlische vlag opmerkte bij het restaurant. 'Toen knapte er iets in mij. De vulkaan in mij barstte. Het kwam door de beslissing van Trump om de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem te vestigen.'"

Heftige emotie is geen excuus, voor het Nederlandse recht. Anders waren er al geen Palestijnen meer, als iedereen die zo'n rotkop onder ogen kreeg, kwam met: "Ja sorry hoor, er knapte iets in mij, dus heb ik die Palestijn even doodgeslagen."

4
6 Wendel

En dit soort mensen laten we toe in Nederland! Geweldige toekomst met dit soort tuig gaan we tegemoet in Nederland. Bedankt Links. Het zou mij overgens niets verbazen dat hij na twee dagen schoffelen een verblijfsvergunning, een huis met voorrang en een uitkering krijgt.

5
7 Kaksaboemsa

@7 Erger nog, dit soort lieden wordt de hand boven het hoofd gehouden. Er is pure discriminatie tegen de Nederlanders. Blijkbaar gelden de Nederlandse wetten alleen voor Nederlanders. Iedere mafklapper met een buitenlandse achtergrond kan hier zijn liederlijke gang gaan zonder ook maar enige consequenties. Het zou normaal geweest zijn zijn asielprocedure te stoppen en hem als ongewenst vreemdeling het land uit te zetten.

1
8 gaulette

'Ik deed het voor mijn broeders en zusters in Palestina', zegt hij'
'Hij draaide naar eigen zeggen volledig door toen hij de Israëlische vlag opmerkte bij het restaurant.'
'A. stelt niets tegen Nederlanders te hebben en ook geen fanatieke moslim te zijn.'

Zomaar enkele opmerkingen van 'A'. Maar een fanatieke moslim is het niet..,
Dit zijn dus de opmerkingen van een 'gewone' moslim.

0
9 RobP

Zo lopen er duizenden van die tijdbommen in heel Europa rond die tot alles in staat blijken te zijn. Martelaar (moordenaar) woorden is het hoogste ideaal van dat volk. Hun ideologie is vergelijkbaar met het Nazisme en zou simpelweg verboden moeten worden. Overal waar de islam de kop opsteekt willen de aanhangers domineren en hun islamitische leefstijl opdringen aan de samenleving. waarbij zij zich fanatiek en star opstellen. De weerzin en weerstand tegen dat soort lieden en hun verwerpelijke ideologie is gelukkig groeiende.

1
10 bozeman

Alweer een ongewenste vreemdeling dus. Lekker retour eigen zandbak en daar maar de woede-uitbarstingen de vrije loop laten. Daar valt het niet zo op.

2
11 schrootflint

Wat een onzin.
Zet die gast op het WK en hij sloopt het stadion?

Mafklapper

1
12 Eastwood

In ieder geval is het geen hypocriete man die spijt betuigd omdat hij daarmee hoopt een lichtere straf te krijgen.Of je het ermee eens bent of niet hij blijft staan achter wat hij gedaan heeft.

13
13 jantje van leiden

Deze man dient de maximale straf te krijgen mogelijk, zonder kans op vervroegde vrijlating, en daarna uitzetting naar land van afkomst met het predicaat ongewenste persoon, en de toegang tot de EU voor de rest van zijn dagen ontzeggen, aub.

En diegene die zeiden dat dit geen aanslag was, mogen even op hun te vroege uitspraak gewezen worden, en een berisping krijgen. Wat is het dan??

Maar de rechters hier kennende is het een verwarde man, die ongevaarlijk is, en 12 uur taakstraf krijgt en gewoon morgen weer zijn gang kan gaan...
Beetje een herhaling van Faisal D...

1
14 Logic

@11 : Kamelen kunnen ontzettend goed mikken als ze iemand van meters ver recht in het gezicht spugen omdat die kop ze niet aantstaat. Ze kunnen het traject van zo'n stinkende straal feilloos berekenen, goed hè. Ze zijn waarschijnlijk beter in rekenen dan hij.

2
15 Wendel

BDS

Alle mensen en organisaties die het smerige regime van de zionisten graag adverteert vragen erom. Ga dan daar maar wonen, want dan is het geen antisemitism meer maar anti Israel en dat steun ik wel.

16
16 niet-alles-geloven

Wat een aanwinst voor het land!

0
17 Querulijn Xaverius,

@2 het motief is lijdend voorhet benoemen van de daad. Niet de impact van de daad. Daarom is dit wel degelijk een aanslag.

@3 natuurlijk is die griezel blijmet de politie. Hij mocht lettrlijk zijn goddelijke gang gaan en zich even helemaal uitleven op iemand anders. Dat hoeven minderwaardige mensen niet te proberen.

0
18 Merlinswit

@16 Dus jij zegt dat iedereen die een hekel aan die nationalistische turken heeft, bij hun de ramen in mogen gooien, want als het bij Joden mag, dan mag dat bij die erdoturken toch zeker ook? Je hebt gewoon met je klauwen van andermans spullen af te blijven, en anders geef even je adres dan kan ik bij jou de ramen in komen gooien, want ik vind dat jij er ook om vraagt.

0
19 veld1866

@16 u geeft een vrijbrief en aanzet tot geweld tegen onschuldigen.
U beseft dat dat strafbaar is in Nederland?

0
20 chouffleur

De man kan als hij weer vrij is elke vrijdag met zijn Palestijnse broeders en zusters gaan demonstreren bij de grens tussen Gazaland en Israël.

1
21 21st Century Guy

Hij is er in ieder geval eerlijk over. Meestal zeggen daders dat ze er spijt van hebben om zo een strafvermindering te krijgen.
Quote: "Het kwam door de beslissing van Trump om de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem te vestigen.'"

Maar wat heeft de cafeeigenaar met de beslissing van Trump te maken ? Niets, dus hier slaat hij de plank volledig mis.

Quote: " 'Politie Nederland heel goed', zo zou hij tegen de krant hebben gezegd met zijn duim omhoog."
Tuurlijk, die zullen met hem wel veel thee hebben gedronken, nadat ze doorkregen dat hij een asielzoeker was.

Onbeschoft, om in het gastland waar je asiel aanvraagt en waar je je toekomst wilt bouwen, al gelijk een misdaad in dat land gaat plegen. En dan ook nog verwachtten dat je hier asiel krijgt ?

0
22 B55

* Verwijderd door de redactie *

23 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

'Ik deed het voor mijn broeders en zusters in Palestina', die mafketel heeft helemaal geen familie in de palestijnse gebieden , dus hij liegt ook nog , op een rubber boot in het kanaal loslaten ................

24 verwijderd682241

Hoe moeilijk is het om deze man terug te sturen naar waar hij vandaan komt???

0
25 PeKa

Hij kan wat mij betreft zijn broeders en zusters nergens beter helpen dan waar hij vandaan komt.

0
26 Al

@25
Inderdaad, strik erom en gelijk al die islamitische Erdogan stemmers meesturen. Als je stemt voor onderdrukking van je EIGEN bevolking, omdat die toevallig niet islamitisch zijn, dan vraag je er ook om. Succes in Turkije, ik hoop echt dat al die Erdogan-stemmers eruit gegooid worden. Kan iemand geen petitie regelen hiervoor?

0
27 view2006

@16

Waarom begint u uw bericht met BDS? #BDS heeft te maken met het beleid van Israël jegens de Palestijnen; de koppeling met vernieling van ruiten van een kosjer restaurant in Nederland ontgaat me even.

Op gevaar af dat ik me nu weer in de vuurlinie begeef stel ik toch maar voor om het oordelen aan de rechter over te laten.

Een man die amper Nederlands spreekt, hoe nauwkeurig hij zich in het Engels uit kan drukken weet ik niet, het maakt de communicatie er niet gemakkelijker op. Ik mag toch hopen dat meneer tijdens de rechtszaak stevig en vakkundig aan de tand gevoeld zal worden met hulp van een beëdigd tolk-vertaler.

Mocht het Israël-Palestina conflict werkelijk ten grondslag liggen aan de door hem aangerichte vernielingen dan moet hem bijgebracht worden dat dat zo niet werkt in ons land; de vraag of hij zijn status kan verliezen is ook aan de rechtbank.

Waarom hier al de wilde speculaties en beschuldigingen posten en oordelen terwijl de rechter zich er nog over moet buigen, en dit, bijgestaan door deskundigen, al op zeer korte termijn doet.

En wat de heer Loonstein er van vindt hoor ik ook graag woensdag. Wat hij er nu van vindt is gebaseerd op hearsay en dat is geen goed uitgangspunt.

14
28 ~ Echelon II ~

trap die vent naar zijn vrinden in palestina.
.
.

1
29 de redelijkheid

@22 vernieling is geen misdaad, jij kent de wetten van dit land ook niet, ben je import?

9
30 Mo[re]Slim.Al[er]t

@25 hoe moeilijk is het om jou het land uit te donderen?

10
31 Mo[re]Slim.Al[er]t

@27

Wat heeft een Syrische statushouder, die een regime is ontvlucht wat zich tegen een deel van de eigen bevolking keert, in vredesnaam te maken met het stemgedrag van de Turken?

17
32 ~ Echelon II ~

@29 hij komt uit Syrië ...

9
33 Mo[re]Slim.Al[er]t

@33 lees het stuk eens.!!!
.
.

0
34 de redelijkheid

@33 hallo oude palingroker 'Ik deed het voor mijn broeders en zusters in Palestina'

0
35 de redelijkheid

@34 wat is er met de puntjes, druppel je na? Wel goed afknijpen.

9
36 Mo[re]Slim.Al[er]t

@35 ja, en dan? Wilders doet het voor Israël maar blijft nog Nederlander met een misplaatste loyaliteit

9
37 Mo[re]Slim.Al[er]t

@37 ga jij maar terug naar je zandbak, schoon het hier weer een beetje op.
.
.

0
38 de redelijkheid

Een grote strik eromheen en retour afzender met deze sukkel.

1
39 fransten

@38 kun je het niet aan? En je hebt een druiper ...

11
40 Mo[re]Slim.Al[er]t

@40 dus twee accounts hier, wat een lutser.
.

0
41 de redelijkheid

@40 kan het best aan, maar aan figuren die zo sterk geindoctrineerd zijn is het paarlen voor de zwijnen werpen, letterlijk en figuurlijk.

0
42 de redelijkheid

ze komen overal mee weg. welkom, welkom in mijn land

0
43 semperpenis

@40 Och gut..... kan je het niet aan? Meel, kubus en dwaas zijn nog niet wakker...

0
44 LoydMorris

@31 Dat gaat lastig worden, ik ben namelijk wel braaf.

0
45 PeKa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

Dat gaat hier hopelijk ook gebeuren!...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Het is sowieso al een veiligheidsrisico dat leden van die groep vrij mogen rondlopen.Die lui sporen niet.Laatst hadden ze er eentje geïdent...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

ABRACADABRA
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@3 aan munitie misschien niet tekort, maar wat dacht je van manschappen ? zijn al tienduizenden Russen gesneuveld en dat zullen er nog veel meer...

9 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

wildersfan
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Dat zijn de locale wetten aldaar. Zij doen het op hun manier, wij op de onze. Ik respecteer dat....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

21st Century Guy
Muziekdraadje

Peggy Gou - 1+1=11https://www.youtube.com/watch?v=qTSadqfWeDw&list=RDMMqTSadqfWeDw&start_radio=1...

10 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@9Tjonge....Ik vind jou wel de zieligste kneus wat hier rondhangt....

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@9 Al die moeite voor een huisregel, die je zelf nogal vaak overtreedt.😂 😂 Lulletje rozenwater....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

21st Century Guy
Muziekdraadje

@2984 Dat had ik met het nummer wat ik ongeveer een week geleden heb gepost, dat heeft wel jaren lang af en toe door mijn hoofd gespeeld....

11 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Dat had ik wel verwacht....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Bangalore Sex PadamTatuajes En El PenHannah Hays BbcSmokeing FetishHaripriya Sex VideoKarla InsatiableIndian Bhabhi Nude VideoDoctors Nurse Sex VideosThe Mistreated BrideSissyhpnoViolet Gems PovSamanthaaufBhanupriya Sexy VideoAduultworkBoutique EtotiqueTarjan X VideoAnimal PirnBengali Hot XvideoLesbianporn TwitterXnxx India SexFf SexAuntysextamilRani Ka SexLady Police XxxRachelaldanaJav SubsXxx Moves PornبورنهوبPhun. OrgFemdom Chastity PornJessy DubaiiFuta QuestBig Back PornMmsbbeXxx Videos Hd MoviePetite NudeCazaputas.comThroatbuldgeFre Porn TubeDeepika Padukone Hot NakedTamil Sex Video 3gpMommysgirl.comRaven DevineIndica Flower TwSkipthegames ElpasoStar Porn GayIleana SexyHot OrnBig Tits AmeteurCream Pie Big TitsCumshotcompMature Nude LadiesSexvidieLocal XxxXxx Sex Vidoes Com2019 Desi SexFucktwinkTeacher Sucks CockPorn AdTurksikişMarlo Thomas NudeBest DickridingSheree J. Wilson NudeYouxxxxHindi Gay XxxSunny Leone Hot Sexy XxxMister DoktorBaitbussNadia FoxXxx Video BedroomNetasha MalkovaPoren Xxx VideoXxxsxxyCouple Public SexSex Mms LatestPorno Francais BeuretteAdriana Chechik BlowjobRedruskerCollin Simpson Gang BangedXxx Hindi Vidio ComHindi Web Series Hot SexPainful Anal VideosKhushi And RajMaa Beta XnxxXnxxgangbangSybin PornJamie-lynn Sigler NudeAmber Rose NudesPamela Jean BryantSex Teen SexBeachside PornXx Bangladeshi Local VideoTeenage Robot PornSofie DeePawg SquirtersDirty D PornHomemade Anal PornElsa Jean OnlyfansAlexis MucciYanet Garcia HotShady Spa PornPorn Clips ForcedHentais BondageKolkata Boudi XHot Sexy Porn VideoDoggstylePornographic VideosAnimal PornhubBest Friend Porn VideosHelena Priebe PornHow To Make A Girl Cum FastMaruto PornEmma StonedJenna Ortega Fake NudesTelugu Aunties Nude VideosCherie Deville JordiOctokuro ManyvidsBig Tittie PornstarsPorn PanPorn KissingJelana JensonSki Mask Girl FacePurpose Of ReunionGold PornNew Porn MoviesXnxx Lesbian MassageTop Pornography VideosBunny Suit PornDesi LesbiansexPorn GameaBadpornToru OzawaPornt UbesAsstwinkBlack Ambush CreampieJohn HolmespornPorn Downloader For FreeMorning XvideoWww Indan Xxx ComBhoot PornFilmes De Sexo CaseiroMadison Beer Por NSummer Time Saga VideosNude Videos CelebrityKate Mira NudeVideo Lezbian PornOld Indian Man SexProm PornPorn NoviaNew Chaturbate