Rico Verhoeven
Volledig scherm
PREMIUM
Rico Verhoeven © Foto: SCS/Sander Chamid

Rico: 'Net als ik heeft The Rock een harde en een zachte kant'

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven (29) ambieert ook een filmcarrière. Een van zijn grote voorbeelden is de Amerikaanse filmster Dwayne Johnson, alias The Rock. De Nederlander vloog naar Hong Kong om zijn idool te interviewen.

  1. Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola
    update
    150

    Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola

    Showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam heeft Coca-Cola aangeklaagd, omdat ze nog recht zouden hebben op 2 miljoen euro. Dat schrijft RTL Z. Het stel heeft promotieactiviteiten voor de frisdrankgigant uitgevoerd, maar zijn daar volgens eigen zeggen niet in het geheel voor betaald. Coca-Cola stelt dat de afspraken met een bevriende medewerker van het bedrijf waren gemaakt en die is inmiddels op staande voet ontslagen. Smit en Van Dam ontkennen die vriendschappelijke band.
  2. Baanbrekende AI-tool slaat in als bom bij Nederlandse artiesten: ‘Deze shitzooi gaat muzikanten hun baan kosten’
    PREMIUM

    Baanbreken­de AI-tool slaat in als bom bij Nederland­se artiesten: ‘Deze shitzooi gaat muzikanten hun baan kosten’

    Nederlandse artiesten slaan alarm vanwege diefstal van hun stemmen en akkoorden in liedjes die met kunstmatige intelligentie (AI) zijn gemaakt. Het gaat onder andere om de vocals van Stef Bos en Bløf-zanger Paskal Jakobsen, blijkt uit onderzoek van deze site. Meerdere muzikanten vinden dat BumaStemra met een keurmerk voor ‘echte stemmen’ moet komen. Rockband DeWolff en De Kunstenbond willen de apps offline. ,,Hier ga ik werk van maken.”