door Archeont in Gezondheid  ·  293 Reacties

  • 10
  • 1345x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250
Maar ze hebben het beste vluchtelingen beleid op aarde. Vluchtelingen op een naburig eiland zetten. Bravo

5
251 Jan met de korte achternaam

* Verwijderd door de redactie *

252 Robin

* Verwijderd door de redactie *

253 Robin

* Verwijderd door de redactie *

254 Robin

@253 net als de Indianen in Amerika En de stammen in Suriname

2
255 Jan met de korte achternaam

* Verwijderd door de redactie *

256 Robin

Australië is een groot land Ze hadden de Aboriginals een eigen eiland kunnen geven of een stuk van australië. Maar ja

4
257 Jan met de korte achternaam

@252 :
"Hygiene, betere voedsel, betere huisvesting, kortere werktijden, scholen > dat zijn de enige echte factoren die hebben gezorgd nagenoeg geen ernstige gevolgen meer bij kinderziekten."

Ja, natuurlijk die verdwenen allemaal tegelijk toen betere hygiene, betere huisvesting etc. werden ingevoerd.
Je moet wel heel naïef zijn, zoals jij bijvoorbeeld, om in deze geschiedvervalsing zoals ze door de liegende, kindermisbruikende teef die de NVKP voorzit uit, te tuinen.
De geschiedenis laat juist iets heel anders zien. Het voorkomen van deze ziekten verminderde juist na grootschalige vaccinatiecampagnes tegen deze ziekten.

0
258 Archeont

Rectificatie bij @258 :
Je moet wel heel naïef zijn, zoals jij bijvoorbeeld, om in deze geschiedvervalsing zoals ze door de liegende, kindermisbruikende teef die de NVKP voorzit worden uitgebraakt, te tuinen.

1
259 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

260 Robin

* Verwijderd door de redactie *

261 Robin

@261

Maar over 20-30 jaar ben jij tenminste niet meer hier, om je eigen onzin in te slikken, hè Robin....
Mafkees......

2
262 Münchhausen

@252
Je zou jezelf eens bezig moeten zien, haha ... Je bent inmiddels zo extreem (en) dom dat niemand je nog serieus neemt. Is dat wat je wilt?

Hoe dan ook, hier een van de (duizenden) bronnen die dat polioverhaal onderbouwen, in gemakkelijk leesbare tekst: https://parentingpatch.com/improved-public-sanitation-created-polio-epidemic/

Jij kunt daarentegen geen enkele bron aandragen die de notie ondersteunt dat vaccins verantwoordelijk waren voor polio. Dat is natuurlijk ook niet zo raar, want dat verhaal is van A tot Z afkomstig uit de reet van homeopaten -- en jij slikt dat niet alleen voor zoete koek, je blaat het ook nog eens hersenloos na. Zoals je alles hersenloos nablaat dat vaccinatie in een kwaad daglicht stelt, ook al is het een en al leugens en laster.

À propos sanitair en hygiëne: wie denk je dat daarmee op de proppen is gekomen? Paniekzaaiers en domkoppen zoals jij? Welnee ... dat waren dus ook wetenschappers en artsen, die ontdekten hoe infecties zich verspreidden en wat de oorzaken waren van die infecties, en dus ook hoe je die verspreiding kon voorkomen.
Dit waren doorgaans dezelfde wetenschappers en artsen die wisten hoe je infecties kon voorkomen met vaccinatie. Dit soort mensen dus: https://en.wikipedia.org/wiki/Oswaldo_Cruz

"Zielig pr-verhaaltje..."
Het enig zielige hier ben jij, levend in een paranoïde waanbubbel, gehersenspoeld door andere waanzinnigen. Het is bijna een wonder dat je nog vrij rondloopt.

1
263 RichardR

@252 : overigens, in tegenstelling tot het stelletje geldgraaiende, gewetenloze klootzakken, dat jij zo hersenloos achterna hobbelt, zijn dit de echte helden in het polio-verhaal: https://www.sciencehistory.org/historical-profile/jonas-salk-and-albert-bruce-sabin

0
264 Archeont

@248 In het voormalige DDR zou jij een goeie zijn geweest.

6
265 El Matador

@262 Jij ook niet , waailap.

6
266 El Matador

@252 , @254 , al lang weerlegd. Met argumenten.

Dus waarom herhaal jij die weerlegde stellingen, en dan ook nog eens _zonder_ argumenten?

Je hebt op alle punten verloren, Robin.

1
267 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

268 Robin

* Verwijderd door de redactie *

269 Robin

* Verwijderd door de redactie *

270 Robin

@269
Helaas verkondig jij alleen maar grote boodschappen en daar wordt zo goed als niemand blij van.

0
271 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

272 Robin

* Verwijderd door de redactie *

273 Robin

@268 , je weet al dat een mening zonder argumenten ongeloofwaardig is. Je weet zelfs waarom dat zo is.

Het _herhalen_ van een mening zonder argumenten maakt die mening zo mogelijk nóg ongeloofwaardiger.

Je zult toch echt met argumenten moeten komen. En je zult met argumenten tégen onze mening moeten komen. Zolang je dat niet doet, verlies je op beide punten.

0
274 Intellector

@269 , degenen die jij "diepgelovig" noemt, geven juist continu aan op welke manier jij hen tot een ander "geloof" kunt brengen. Dat heet openheid, bescheidenheid.

Dat jij dat "diepgelovig" noemt geeft alleen maar aan dat jij zelf de diepgelovige bent. Hetgeen ook blijkt uit het feit dat jij nooit argumenten noemt - en dat is nu juist zo kenmerkend voor een geloof.

0
275 Intellector

@272 , de geneeskunde is het beste dat we hebben. Waarom wil je dat afschaffen? Als je dat doet, krijgen we iets dat slechter is.

Waarom wil je dat zo graag, Robin?

Om op dit punt door te gaan:

Ik heb een vraag voor jou. Deze vraag komt voort uit de waarneming dat jij alle vaccinaties slecht vindt. Volgens jouw geloof (of jouw opdrachtgevers) gaat de gezondheid achteruit als je vaccineert. Jij verkondigt dus de mening dat de gezondheid vooruit zou gaan als je zou stoppen met vaccineren.

Dan nu de vraag, gebaseerd op het bovenstaande:
Er zijn meerdere gebieden geweest waar men, om welke reden dan ook, tijdelijk of definitief, is gestopt met vaccineren. Noem jij nou eens één gebied waar dat is gebeurd en waar de gezondheid in de daaropvolgende jaren is verbeterd.

En ja, ik weet al dat jij deze vraag zult negeren. Je moet wel. Maar goed, ook het net doen of je niets hebt gehoord is al heel erg duidelijk.

0
276 Intellector

@276 Deze vraag heeft Robin niet genegeerd maar mbv een link naar een onderzoek zo klaar als een klontje beantwoord.Dat jou dat dan ontgaan is toont dan weer wel aan dat je Oost-Indisch doof en blind bent.

7
277 El Matador

@277 , herhaal die link dan even, wil je?

0
278 Intellector

@278 Nee hoor vraag dat Robin maar ik heb de link zo gauw niet voorhanden.

6
279 El Matador

Ik vraag dit omdat Robin vaak komt met links die, om goede redenen, niet betrouwbaar zijn. Dus Robin, kun jij je antwoord herhalen?

0
280 Intellector

PS.
Overigens is een bewering "Het bestaat, echt waar hoor! Ik kan het alleen niet laten zien. Maar geloof me nu maar, het bestaat gewoon!" niet heel geloofwaardig. Ik hoop dat je dat inziet...

0
281 Intellector

@270 : deze John Piesse is een van de redenen dat de Australische regering tot deze maatregelen wordt gedwongen! Niet alleen herhaalt deze hufter de vele malen gedebunkteideeen leugens van een godverdomde godverdomde, corrupte klootzak als Andrew Wakefield en de verzinsels uit een smerig cinematografisch stuk klootzakkenpropaganda als 'Vaxxed'.
Er is nooit een verband aangetoond tussen vaccins en autisme, ook al zouden smeerselen als Robin et al, dat in hun gestoorde complotwaanzin maar al te graag willen.(de kinderen die Piesse noemt, bleken een splintergroep van een splintergroep. Het al dan niet meenemen in het totale onderzoek, zou geen enkele invloed gehad hebben op de resultaten, maar ja, zwaar gestoorde corrupte eikels, zien of maken daar gelijk een 'complot' van).
Ik heb het hele lulverhaal van deze Piesse doorgeworsteld (niet omdat mijn Engels zo slecht zou zijn maar omdat je zo ongeveer struikeld over de ene onwaarheid na de andere leugen). Is het niemand opgevallen dat deze Piesse zogenaamd 'bronnen' geeft voor zijn beweringen maar dat op zo'n manier doet dat die 'bronnen knap lastig te achterhalen zijn?
Is het niemand opgevallen dat deze Piesse een 'naturopath' is, in goed Nederlands een oplichter?
Overigens is het de vraag of deze Piesse nog enige medische bevoegdheid heeft, vorig jaar is er een inval bij deze hufter geweest omdat hij valse medische verklaringen afgaf voor een stelletje vaccinparanide koekwauzen. Dat valt niet alleen onder het belazeren van de regering maar ook onder het bedreigen van de volksgezondheid.
(Ten overvloede en off-topic: de behandeling van de Abroriginals vind ik een van de zwartste bladzijden uit de Australische en de wereldgeschiedenis en hun behandeling van vluchtelingen vind ik abominabel. Maar nogal hypocriet van jou om daar mee aan te komen Robin, aangezien die volvette gestoorde Trump, waar jij zo'n fan van bent, een olieleiding dwars door een reservaat dwars door een indianenreservaat wil laten lopen en ook die bezopen muur van deze idiote 'Piss bitch' zal een aantal reservaten van Native Americans gaan doorsnijden.)

0
282 Archeont

Opmerking bij @282 : het typen op een iPad is geregeld een hopeloze opgave question

0
283 Archeont

@283

De boodschap komt evengoed over.
Zou die robin nou zelf niet doorkrijgen dat hij telkens weer naar leugens verwijst?
Of heeft hij daar een blinde vlek voor omdat die leugenaars zeggen wat hij graag wil horen?

0
284 carpenter

@283 Voor jou wel inderdaad laat staan dat je kennis hebt van immunologie en andere relevante zaken.

7
285 El Matador

@284 : Robins ego verdraagt geen kritiek. Hij is compleet gehersenspoeld door de antivaxcultisten en iedereen die hem tegenspreekt, is onderdeel van 'het grote complot' en iedereen en alles dat hem steunt, automatisch 'goed'. Het maakt daarbij niet uit of zijn medestanders corrupt zijn, mensen de dood injagen met nepmiddeltjes, kinderen misbruiken of nazi-gedachtengoed verspreiden (en natuurlijk zijn er hielenlikkende, nitwitterige en meelopende keffertjes als @285 : die zich aangetrokken voelen tot de bullshit die deze zielige hoopjes mens telkens weer opdreggen).

1
286 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

287 Robin

* Verwijderd door de redactie *

288 Robin

@287 : 'valse beschuldigingen'? Jij verwijst naar 'pensioenactivist' een fascistische complotterssite waarop ook de complete 'protocollen van Sion' staan 'afgedrukt (een zwaar fascistisch en racistisch verzinseltje). Jij verwijst door naar de NVKP (een noch onafhankelijke, noch kritische homeopatenlobbyclub waarvan de voorzitter en een aantal leden zich schuldig maken aan structurele kindermishandeling door middel van CEASE). Mag ik je eraan herinneren dat jij een standbeeld wil oprichten voor een voor corrupte, fraude en (hoe toevallig!) kindermisbruik veroordeelde klootzak als Andrew Wakefield? Dat soort hufters noem jij klokkenluiders, Robin? Zodadelijk ga je nog beweren dat Marc Dutroux een klokkenluider is bij 'Big Justice'.
(Overigens, er zijn ook verhalen dat antivaxxers zich laten 'bewaken' door het extreemrechtse motorclubje 'Sons of Odin, ook 'heel fijn volk').
@288 : het is je al veel vaker verteld maar het feit dat jij of dat zooitje schorem waar jij zo’n fan van bent, de ballen weet van het immuunsysteem, DNA en hersenen, dat zeer zeker niet geldt voor iedereen en zeer zeker niet voor de wetenschappers en medici die zich iedere dag het schompes werken om de mens en de mensheid te helpen. Maar vanuit jouw grenzeloze stupiditeit en paranoïa is het makkelijk oordelen over mensen met verstand van zaken.

1
289 Archeont

@261
Ja Robin over 20 tot 30 jaar hebben we inderdaad hopelijk een heel aantal vaccins en pillen in de huidige vorm niet meer nodig. Hopelijk zijn een aantal ziekten dan de wereld uit en is vaccineren daar tegen niet meer nodig, zoals het tegen pokken al niet meer nodig is.
Ok zullen we hopelijk een aantal ziekten kunnen genezen waar men nu alleen nog maar pillen voor heeft en zullen er weer andere ziekten zijn die nu nog een doodsvonnis zijn die we dan weer kunnen behandelen met pillen die er nu nog niet zijn.
Want dat is nou het mooie aan de medische wetenschap, die gaat steeds verder, die zoekt naar steeds betere oplossingen, betere technieken etc.
Kunnen we van de homeopaten niet bepaald zeggen, die blijven hangen in hun watertjes en suikerkorrrels en hebben in al die 200 jaar nog nooit een goede wetenschappelijke studie kunnen produceren en herhalen wat ook maar 1 enkel bewijsje heeft geleverd van de geneeskracht van hun praatjes.

0
290 streek

* Verwijderd door de redactie *

291 Robin

@91 werkelijk hoe is het mogelijk dat iemand zo blind kan zijn en beperkt in zijn denken.
Maar goed we weten zo langzaam aan wel dat u toch niet wenst te luisteren naar de feiten en liever vasthoudt aan uw eigen wereldbeeld.

En nee ik haat niemand, is verspilling van energie.
En van mij mag u uw eigen leven geheel in handen leggen van de alternatieven maar waar ik wel tegen ageer zijn leugens en onzin.
Leugens en onzin die ervoor zorgen dat mensen zichzelf en hun kinderen in gevaar brengen.

0
292 streek

Robin, er zijn meerdere plekken op aarde waar men is gestopt met vaccineren. Soms als keuze, soms noodgedwongen.

In al die gebieden steeg vervolgens de kindersterfte, en regelmatig ook de algehele sterfte.

Volgens jou zou de gezondheid echter juist moeten verbeteren... maar de praktijk laat ons iets anders zien.

Dus nogmaals de vraag waarvoor jij zult wegduiken:
Noem eens een gebied waar de sterfte daalde en de gezondheid verbeterde nadat men stopte met vaccineren.

Eén voorbeeld is genoeg.

Ga je gang, Robin. Noem zo'n gebied. Volgens jou is dat heel makkelijk. Dus waarom duik je weg voor deze vraag?

0
293 Intellector

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

35 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Free Full Length PornPussy Lick SlaveCartoon PorngifsXxx Very Hard SexSisterbrotherxxxKeezmovieeVideosbfReal Indian Sex ComVenus Vixen TeasepovSmall Feet FootjobMadres PutadHot Naked SceneReal Naked WomenR JillingSexo.com.japonesinha NovaGay MouthcumMortal Kombat R34Bhabhi Xxx VideoCheating Wife Porn CaptionsXxxporno CalientesMary RomanovaBeurettevidroHindisaxyfilmXvideo IraniSexy Video Full Hd BfBangla Boudi Panu VideoMia Khalifa BigBarbie Reyes PornTransvetite PornGostosas Do Only FansJakipz PornReverse DoggyAnnie Lederman NudeWednesday Adams NudeBokepselebgramSuhagrat Hot SceneBlue Picture Hd MeinWww Desimasala TkPornostar VintageNow XxxLa Reina ShawMilky Peru.comBlack Porn SexxxHomemade Porn HardcoreSite NudeSe X MemesCuming On FeetPornoimagenFifty Shades Darker Sex ScenesUr PornReal SexteenXxx WebcamBlack And Bisexual PornJav TubePorn InstagrammerIndian Aunty Group SexLong Kiss VideoElizabeth RageJapanease FemdomMommys Porn HdAllie Adams DreddHot Porn GrilBig Sex XnxxPornhub AnimeBlack First Timer Bred By White DickSister Sister PornNstw247Sexe TagFilme Pornô.netEighteen Yo Henti Stepdaughter Takes Dick In BathroomXxx Hindi BfHot Indian MilfMyanmar Sex VideoMichelle AndersonpornPornography AudioBokep MalaysianHqporners.comXxx Videos In BusPornleakInnocent SexGaywebcamSenual LovemakingSites PornPpetite PornNavellickHindi Sex StoriesPhillippino PornLesbains MilfPorn Videos SensualGirlfriend Ki ChutMassage On Hidden CameraBig Tit MomNiquidollGay Porn ForsedRita HayworthnudeSunny Leone Sex With ManSlimthick Vic ShoplyfterPorn Videos Of IndianSexy VidivoVideos Xxx MexicanosBoogie Nights NudeO Melhor Pornô BrasileiroBlow Job By SisterRegina Cassandra Hot SceneSuhagraat PornXxx Hd IndinEbony Oral CreampiesBengali Hot Blue FilmVirgin Sexs VideosFreeoirnRiley Reid BlowjobsAnal Brother And SisterIwantclipsNude LesnianPorn Celebrity SextapesSssniper Wolf NudeScobbydoo PornSexy Tube ComVideos PornosexmexDemon Deals Porn GameTeraelinrace RemasteredPetile PornMobile Porn GamesAdult Sex SitesSexart ComJeu PornographieLovehoney.co.ukLiz Jordan BrazzersIndian Nude Girl SexStanding Double PenetrationPor No LesbianRylee MarksTiffany BollingNxx ChinaWww Reshma Sex VideosVk TicklingFree Manga Hentia色情 网站 大全Nude AthetesLittle PussyXxx Desi Aunty VideosRaylene HdDominican AnalKemono PsrtyIndia Sax VIamsaragoldNaked TwwrkErotic RoleplayNaket VideoSex With Foreigners