Nederlander verkiest boerkini boven speedo (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Binnenland  ·  88 Reacties

  • 6
  • 837x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46

Hey grasnaaier! Lieverd!

3
51 Dunkelheit

@49
Om te weten wat zijn zelf als nepnieuws bestempelen bijvoorbeeld?
Je hoeft het allemaal niet te geloven ofzo.

1
52 Schildpad

@45 Ik zwem altijd naakt. Ik heb een bootje, ben meestal in the middle of nowhere. Wat stropen en zo. Maar als het warm is en ik wil afkoelen spring ik de plomp in, zonder zwembroek want die heb ik nooit bij me.

1
53 grasnaaier

@45
Nee hoor, woon zelf in Nederland op de Kaffebergsweg in Kerkrade. 30 meter bos en ik duik zo in het stuwmeer(Cranenweyer). 'Helaas" ben ik nu in Frankrijk aan het werken aan een opknapper en heb ik hier niet die luxe..

2
54 Feldwebell

@51 Verdomme, je wordt gemind. Dat ga ik nu gelijk even corrigeren. question

1
55 grasnaaier

@53 Mooi werk toch? question

1
56 Wild Rover

@54 Waar is dat precies een 'nee' op?

1
57 Wild Rover

@55
Duimpjesdrukkers houden niet zo van "nazi's" : D
Ze zien een extreem rechts complot als reaguurders die als niet links geacht worden vriendschappelijk met elkaar omgaan.
Je hoort dan bij de verkeerde kliek, en er komen minnetjes.
Het zou zelfs een algorithme kunnen zijn : D

Er zijn zelfs mensen die boos op mij worden omdat ik niet bij de "goeden" en niet bij de "fouten" hoor : D

Tunnelvisie is het echte gevaar voor onze samenleving .... : (

1
58 Schildpad

@57
Haha jij hebt me door pik. Maar ik ben geen dikke Duitser als je daar mee komt.

1
59 Feldwebell

@59 Ik had het over de algemeenheid, jij over Kerkrade. Toch een wezenlijk verschilletje hoor. question

0
60 Wild Rover

hoore sjong

0
61 Schildpad

@60
Niet echt hoor. Zelf zwemmen we hier ook s'nachts naakt omdat het toch niemand ziet. Aan de overkant(onze kant is beschermd natuurgebied) zie je dan ook jongeren die zich helemaal te buiten gaan aan drank, weed, naaktzwemmen en alles wat ik ook had in de jaren 70. Niets mis mee en s'morgens zie je er niets meer van terug. Heerlijk.

En ik had het over het topic waar verpreutsing in combinatie met de vermeende islamisering centraal stond. Heb ik en vele anderen gelukkig geen last van. In tegenstelling tot de droeftoeters die al 30 jaar zijn blijven plakken in hun volks wijkje, het allemaal best vonden en nu tot de conclusie komen dat ze links en rechts worden ingehaald omdat migranten en andere kansenparels door het liberalisme ook hun 50 cent komen op eisen.

Het kan verkeren...

2
62 Feldwebell

@62
'hoore sjong'
Dat is een dialect/uitdrukking uit Kerkrade.

1
63 Feldwebell

@63
Jullie hadden het over "Kirsjraaj" (hoe schrijf je dat?) .. vandaar.

0
64 Schildpad

@64
Kirchroa

0
65 Olivia

@65
Daar had ik niet op kunnen komen. : )

0
66 Schildpad

@55

Nee joh!
Minnen zullen me een zorg zijn.
Maar wel lief! : )

0
67 Dunkelheit

Nee dat begrijp ik , Kerkraads plat heeft overeenkomst met Chinese woorden .
Jeng betekent geen .
jank betekent weg wezen .
Sjeng is een mannen naam , Sjang ook .
Sjong betekent schoen .


.

0
68 Olivia

@19 En waar komt het dan wel door volgens u. Ik zal niet zeggen dat het door de moslims komt maar die spelen volgens mij wel een hele grote rol.
Hedendaagse jeugd preuts? Die doen dingen die bij ons nog niet eens in onze fantasie voorkomen.

0
69 A Passenger

@68
Hier een docu over de overeenkomsten tussen het Chinees en het Limburgs.
Echt interessant:

0
70 Schildpad

@69 nou toch is er op het publieke gebied wel degelijk een preutsere beweging.3
Jeugd zet zich vaak af tegen wat hun ouders doen, veel jeugd vinden het niets om hun moeder topless te zien of hun vader, met buikje, in een speedo.
En ik kan mij er wat bij voorstellen.
Vraag u maar eens af waarom er op een nudistenstrand zo weinig jongeren zijn of op zo'n camping.

1
71 streek

En deze vertrutting gaat maar door en door.....

1
72 corretje

@68
En wanneer Kerkradenaren over 'Vuur wille jeltsin' het dan niet hebben over de voormalige president van Rusland maar gewoon meer geld willen hebben. Ja dat is Kerkrade.

1
73 Feldwebell

@70
Leuk dit filmpje .
Sommige kerkraadse woorden vind ik dan qua klank en uitspraak nog het meeste lijken op de Chinese taal , zoals bijvoorbeeld de woorden " mooie schoenen , dat spreken de meeste limburgers uit als sjoen sjoon ( ze trekken die woorden lang ., daar waar de Kerkradenaar zegt sjun sjong ( hardere en kortere klank net zoals de Chinese taal harde korte klanken heeft .

0
74 Olivia

@73 Vuur wille jeltsin

Ha ha , die kon ik nog niet .

.

0
75 Olivia

@71
Topless daar heb ik me nooit aan opgehouden , is maar een modegril of rage die weer over waait .
Heeft verder niks met preuts zijn of preutser worden te maken , de nieuw is er vanaf en het is weer out .

2
76 Olivia

@76
Ik vindt het jammer. Niet seksistisch bedoeld maar ik ben opgegroeid in een tijd dat dat normaal was. Leuk nu met die eenheidsworsten en al die 'hunks' met die lange T shirts en baardjes zonder spieren. Ze lijken steeds meer op vrouwen

1
77 Feldwebell

@77
Voor u wat nostalgie: Zandvoort zomer 1985. Iets minder dan een half uur.

Waarschuwing: Niet geschikt voor moslims en hun knuffelaars!

https://archive.org/details/filmcollectief-00-0013

1
78 beastyboy

@76
Bedoel je jammer van topless of de speedo.?
Ik ben ook van die ( vroegere ) tijd dat de heren in !!speedo !! op het Zwembad rondliepen , en inderdaad toen was het normaal en liepen alle mannen er zo bij .
Nadien kwamen kwamen die grotere zwembroeken in de mode , persoonlijk vind ik kleding die nog iets te raden over laten mooier en aantrekkelijker dan kleding die niks aan de verbeelding overlaten .
Een mooi strak gespierd lijf is altijd mooi om te zien , ziet er zelf in een jutte zak dan nog goed uit .
Worden we preutser ? in vroegere jaren liep praktische iedere vrouw in minirok , nu is de mode ook langere rokken , en dat is niet omdat we preutser zijn geworden want we draag zowel langere rokken of jurken als ook korte broeken of jumpsuit in de zomer .
Is de jeugd preutser dan wij vroeger , valt me niet echt op als ik zo om me heen kijk , tegenwoordig is alles mode , de ene loopt spaarzaam gekleed , de andere bedekt zich meer .

0
79 Olivia

@78
Ja leuk, minder leuk is dat jouw insteek anders is dan de mijne. Ik leef dan ook een veel gelukkiger leven dan jij klaarblijkelijk. Gewoon nog even rechts stemmen dan komt alles goed. Eerst je linkerwang en dan je rechter toekeren zoals vroeger vanaf de kansel gepreekt werd.

Kom op dat kan nog harder.

Henk kwam afgelopen week nog thuis met een pakket van de voedselbank terwijl Ingrid het huilen nader stond dan het lachen. Op de plek waar eerst de Flat Screen hing die is meegenomen door de deurwaarder prijkt nu fijn de Israëlische vlag.

Dat heeft die godverdommese Henk hem toch maar mooi weer geflikt.

2
80 Feldwebell

@76 voor @77

0
81 Olivia

@79
We gaan gewoon onder christelijk rechts liberaal en de boze mensch weer terug naar de jaren 50. Immers, er is toch niets mis met de stank van spruitjes? Jij vindt dat blijkbaar oke. Ik vindt het op zijn zachts gezegd gewoon helemaal niets.

3
82 Feldwebell

Tja, vroeger waren er ongeschreven normen waar vrouwen met lelijke figuren niet in een bikini en al zeker niet zonder bovenstuk rondliepen. Ooit een groep vrouwen met hangborsten zien volleyballen?

1
83 niet-alles-geloven

@83 ja als je rondkijkt op een nudistenstrand of op zo'n camping valt het mij altijd op dat het overgrote deel van wat daar rondloopt nou niet bepaald meer de jongste zijn en qua figuur de appetijtelijkste.
En persoonlijk vind ook ik dat een hangbuik over een mini bikini broekje of een speedo nou niet echt het mooiste is.

2
84 streek

@3
Is hier voor kinderen en jongeren verplicht om te douchen met een sportbroek aan
Zijn hier geen douche cabines en na de vele negatieve zaken over stiekume foto`s en pedo cases is die "preutse" maatregel hier genomen
Hebben zelf hier ook twee openbare zwembaden en "naakt" lopen (omkleden van kinderen op het veld ed ) verboden om diezelfde redenen
Omkleden uitsluitend in de beveiligde cabines , een persoon per cabine tenzij het kind te jong is of hulp nodig heeft dan mag er een ouder/ verzorger mee naar binnen

0
85 eoghanfeehily

@34
Heeft niets met verpreutsing te maken
Heeft alles te maken met het massale gebruik van smartphones weet nooit of er "viezerikken" om je heen lopen die jouw naakte zoontje of dochtertje die onder een openbare douche staat of die jij bij een openbaar (natuur) bad aan het omkleden bent stiekum opnemen en op een of andere gore pedo website plaatsen
Heb mijn kinderen en mijn kleinkinderen daar altijd voor beschermd

0
86 eoghanfeehily

@82 jaren 50 ?Jij vindt dat blijkbaar oke.

Ik vind je reactie op de mijne wel niet aansluitend , maar okee ...... ik begrijp dat je het over een bepaalde richting wilt gooien .
Weet je , in de 50'er jaren was het rollenpatroon tussen man en vrouw meer duidelijk , de man de kostwinner en als hoofd van de familie vaker de baas in huis , daar hou jij toch van of niet ?
Of het nu onder christelijk of islam is dat we terug gaan in de tijd , tja dan kies ik persoonlijk voor christelijk , islam leent zich niet voor vooruitgang maar is er op gericht zo te leven zoals men leefde als tijdens het ontstaan van de islam .
Dan liever 50 jaar terug dan 1400 jaar terug in de tijd .

0
87 Olivia

@31 . "De vraag in het onderzoek was, wat zie je het liefst verdwijnen. De antwoorden waren, de speedo, de boerka en topless zonnen. "

Persoonlijk zie ik het liefst de islam verdwijnen, dan zijn we ook direct van de boerka verlost. Topless zonnen zou standaard moeten worden zoals we dat kenden in de jaren 70 en 80. Toen was het leuk om naar het strand te gaan. Nu zie teveel terroristen in alles verhullende badpakken. De zgn terrokini's .........

1
88 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

11 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

26 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Big Tit LesbeansHot JavFamily PussyPorn Sites Free PornBig Anime BoobsSpicy BunniesAggressive SexJoanniefit NudesJodi West StuckVideos Pornográficos De LesbianasCuck Hold StoriesAplicativo De Filmes PornôJade49'sMarin PornYuna TsukinoPriya Banerjee SexMuth SexNew Video Sexy VideoPorn Hd DadRimming Job PornSpicevidChatbateRussia PornKissing Sex ComThe Dancing Bear XxxYou Porn.frAsian SexdateXxx Videos In BedroomHot Bobs XxxTits GrabbedSelenagomezsexInthecrack VideosJad JaydenBigboobauntyBrazzers PakistanJacking Off To PornTakeda HiromitsuCodi BryantBrandi Love PornstarPorn Punjabi Sexy VideoCelebrity Nude IndianUnwantedcumLindablueeCamilla Araujo SexSuperheroine Alina LopezWww.maturetube. OmAnal Dildo VideosDress Change XnxxSlim ThickIndian Romantic PornXnx GujratiCumming Inside GirlfriendMia Malkova SelfiesMuslim Girls NudeRustom SexTianna LynnRape Fantasy XxxJaelanijade OnlyfansMaria Ozawa NudeSex Video Indian KissReal Wife Stories Porn VideosTeenage Arab PornAlahana Ly OnlyfansPornô LegendadoRily ReidJhanvi Kapoor XxxHorny Housewives Horny HousewivesSky Bri InstagramLegal PornVictoria Cake PornOmegle.adultVideo XpornAsianxxxJennifer Lawerence NakedRomantic Kiss VideoPorn For GrandpaTulsi Porn VideosPakistani Sex PhotoShizuka NakamuraWww Old Sex Movies ComAloha TbueMichael BostonSelfbondageArina ArataKoumi-jima ShuuTamashio InsertReddit GloryhoPornos Gratis IncestosRomantic Sex VideoOpika In EnglishBangla Hindi BfTamilsexviedoIncognito PornTiffany Tang Pornافضل مواقع اباحيSinfuldeeds Full VideoReya UnshineNfsw PornLadyxena.comKitty TubeLily Hall AnalSevere PornPorn TexWoman Mating With A DogCam 4Mzantsi PornPornographiques VideoPutas De LondrinaMspuiyi LeakedNaughty America DesiWorlds End Harem HentaiShakeela Malayalam Sex VideoLittle Horny SisterEfukt.comStar Naked相沢みなみPorn Bed ShareSex Movies For WomenSexually NakedFree Vr Porn VideosPornsos BdsmTeleram PornLesbian Mom PornXxxliveKim Cattall NudeHindi XvideoSorrymother VideoBest EscortsHamster NamesEn La Calle PornPussian PornHardcore Black On Black PornKrissy Lynn GangbangFree Xxxporn SitesXxx Indian Xxx VideoKiwvr-569Indian Sex BfMilf CompilationSaimin Seishidou 4Xxe VideoNaked Girls MoviesVtuber HentaiSims Gay PornBbw Granny AnalLatina Deepthroat BbcBreaking The Quite PornMutant Ninja Turtles PornLenaspanksBest Hd Porn VideosBlake Blossom Onlyfans